PER POSTRES

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0.30h.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans.
Snacks, pa, oli … 1.25 / persona. IVA inclòs en tots els preus.          
I DE DOLÇ 
(postres d’elaboració al moment temps d’espera 10 minuts mín.)
· Pastisset de poma de Girona amb gelat de vainilla. 5.10
· Les maduixes amb nata. 3.10
· Flam de coco amb el seu gelat. 3.50 
· Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina. 5.60 
· Brownie de xocolata negra i nous amb gelat de iogurt de la Fageda. 4.80 
· Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 3.50 
· Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 3.90 
· Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de menta de l’hort. 4.10 
· Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Manyac de vaca de La Xiquella, Xiroi de vaca La Xiquella, formatge Garrotxa Bauma) amb melmelades de guarnició (poma, fonoll i gengibre; chutney de ceba i panses; confitura de figues)per menjar sol o per compartir. 12.00
· Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 6.90 
· Fruita seca, ametlles, avellanes, figues, panses, nous. 5.10

 

PER ACOMPANYAR AMB LES POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80
Dow’s Porto 5.90

[ES]
NUESTRA CARTA

Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 0.30h.

Si tienen alguna alergia o intolerancia comunique a nuestro personal. Asimismo, para platos vegetarianos y veganos.
Snacks, pan, aceite … 1.25 / persona. IVA incluido en todos los precios.

 

Y DE DULCE
(Postres de elaboración al momento tiempo de espera 10 minutos mín.)
· Pastelito de manzana de Girona con helado de vainilla. 5.10
· Las fresas con nata. 3.10
· Flan de coco con su helado. 3.50 
· Volcán de chocolate negro con sorbete de mandarina. 5.60
· Brownie de chocolate negro y nueces con helado de yogur de la Fageda. 4.80
· Crema catalana quemada con caquiñolis de farro de Bianya. 3.50
· Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate. 3.90
· Estofado de frutos del bosque con pastelito de chocolate blanco y sorbete de menta. 4.10
· Tabla de quesos de proximidad (Queso serrat de oveja Mas Farró, Manyac de vaca de La Xiquella, Xiroi de vaca La Xiquella, quesp cabra Garrotxa Bauma) con mermeladas de guarnición (manzana, hinojo y jengibre; chutney de cebolla y pasas; confitura de higos). 12.00
· Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y alforfón de Batet. (ideal para compartir) 6.90 
· Frutos secos, almendras, avellanas, higos, pasas, nueces. 05.10

 

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 
Dow’s Porto 5.90
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, restaurant open from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

If you have any allergies or intolerances let us know. However, for vegetarian and vegan dishes.
Snacks, bread, oil … 1.25 / person. VAT included in all prices.

 

AND SWEET
(Dessert made at the time waiting time 10 minutes min.)
· Girona apple pie with vanilla ice cream. 5.10
· Strawberries with cream. 3.10
· Coconut custard with its ice cream. 3.50 
· Dark chocolate volcano with tangerine sorbet. 5.60 
· Dark chocolate brownie and nuts with yogurt ice cream. 4.80 
· Burned Catalan cream with carquinyolis. 3.50 
· Panna cotta of vanilla and strawberry coulis and chocolate ice cream. 3.90 
· Berries stew with white chocolate cake and mint sorbet. 4.10 
· Local cheese table (Sheep cheese Mas Farró, Manyac cow cheese La Xiquella, Xiroi cow cheese La Xiquella and goat cheese Garrotxa Bauma) with garnish jams (apple, fennel and ginger; onion and raisin chutney; fig jam). 12.00
· Chocolate fondue with fruit of the time, cake of farro from Bianya and buckwheat from Batet de la Serra. (ideal for sharing) 6.90 
· Nuts, almonds, hazelnuts, figs, raisins, walnuts. 5.10

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80
Dow’s Porto 5.90

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, le restaurant de 13h à 17h et de 20h à 0.30h.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir. Cependant, pour les plats végétariens et végétaliens.
Snacks, pain, huile … 1,25 / personne. TVA incluse dans tous les prix.

 

ET DOUX
(desserts fraîchement préparés temps d’attente 10 minutes min.)
· Tarte aux pommes de Gérone avec crème glacée au vanille. 5.10
· Des fraises avec crème. 3.10
· Crème à la noix de coco avec sa glace. 3.50
· Volcan au chocolat noir avec sorbet à la mandarine. 5.60 
· Brownie au chocolat noir et noix avec glace au yogourt Fageda. 4.80 
· Crème catalane brûlée de la maison avec épeautre carquinyolis de Bianya. 3.50 
· Panna cotta vanille et coulis de fraises et glace au chocolat. 3.90 
· Ragoût de baies avec gâteau au chocolat blanc et sorbet à la menthe. 4.10
· Table de fromages locaux (fromage de brebis Mas Farró, fromage de vache Xiroi La Xiquella, Manyac de vachede La Xiquella et fromage de chèvre Garrotxa Bauma) avec garniture de confitures (pomme, fenouil et gingembre; chutney d’oignons et raisins; confiture de figues). 12.00
 · Fondue au chocolat aux fruits du temps, pain d’épeautre de Bianya et de sarrasin de Batet de la Serra. (idéal pour partager) 6.90
· Noix, amandes, noisettes, figues, raisins secs, noix. 5.10

 

POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80
Dow’s Porto 5.90