MENÚ PER GRUPS

Un menú al vostre gust. Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

MENÚ GRUPS 1

MENÚ GRUPS 1:

Aperitiu:

Xarrup de sopa freda de meló marinat amb cítrics i menta.

Les nostres braves.

Mini amanida de formatge de cabra i tomata confitada.

Ceviche de corball i alvocat.

Patates d’Olot.

 

 

Segons:

Calamars a la planxa amb laminat de carbassó i oli de tinta. -o-

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia. -o-

Cuixa d’ànec confitada amb patata i poma de Girona. -o-

Rossejat de fideus amb sèpia i costella.

 

Postres:

Flam de ratafia amb el seu gelat.

Crema catalana amb carquinyolis d’ametlla i farina de farro.

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixa i sorbet de menta.

Pastis de celebració (taula completa).

Aigües minerals

Vi Temps blanc/rosat o negre (1/3 ampolla)

Pa de forn de llenya dels Hostalets

Preu: 26.50 €

MENÚ GRUPS 2

MENÚ GRUPS 2:

Aperitiu:

Sopa tomata amb síndria i musclos de roca al vapor.

Mini amanida amb tàrtar de tonyina vermella i compota de fonoll i gingebre.

Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de tàpares i cruixent de coca dels Hostalets.

Tellerines ofegades en vi blanc.

Calamars a la romana de la casa amb maionesa de llima.

 

Segons:

Suprema de corball de costa amb verdures i cítrics. -o-

Magret d’ànec i peres confitades amb garnatxa. -o-

Wok de verdures amb fideus de calamars i salsa agredolça. -o-

Arròs a la cassola mar i muntanya.

 

 

Postres:

Pinya, toffee i gelat de coco.

Estofat de fruits del bosc amb brownie de xocolata blanca.

Granissat de menta i rom, el Mojito.

Pastis de celebració (taula completa).

Aigües minerals

Vi Temps blanc/rosat o negre (1/3 ampolla)

Pa de forn de llenya dels Hostalets

Preu: 29.90 €

MENÚ GRUPS 3

MENÚ GRUPS 3:

Aperitiu:

Sopa de cireres amb cremós de formatge emporità i alfàbrega.

Les figues caramel·litzades amb fetge d’ànec i ratafia.

Encenalls d’espatlla ibèrica i coca dels Hostalets amb tomata.

Els nostres calamars a la romana.

Navalles amb all i julivert.

Mini steak de vedella de Girona amb gelat de mostassa.

Segons:

Turbot salvatge de ració al forn. -o-

Tataki de tonyina vermella amb compota de fonoll i gingrebre. -o-

Terrina de porcell amb patata crema i salsa de taronja. -o-

Bacallà confitat amb sobrassada, mel i llimona. -o-

Arròs negre amb xipirons carxofes i pèsols.

Postres:

Volcanet de xocolata negra amb gelat de iogurt de la fageda. -o-

Pinya brasejada amb gelat de  ratafia i reducció. -o-

La nostra Sara amb crema de vainilla. -o-

Pastis de celebració (taula completa).

Aigües minerals

Vi Temps blanc/rosat o negre (1/3 ampolla)

Pa de forn de llenya dels Hostalets

Preu: 34,50 €

CONDICIONS GENERALS DE RESERVA * Els preus inclouen l’IVA. * Es reserva el dret a modificar algun plat o aperitiu segons disponibilitat o mercat. * Els menús per grups es reservaran amb 7 dies d’antelació. * La reserva es considerarà efectiva a l’entrega de la paga i senyal de 200 € (no es tornarà fiança en cas d’anul·lació en menys de 7 dies, posterior a 7 dies quedaran per nova data). * El dia abans es confirmarà el número exacte, sinó es cobrarà el cobert absent. * Els menjadors reservats són a partir de 14-16 persones (menys en baixa disponibilitat). L’empresa es reserva el dret de variar la sala de l’esdeveniment per causes internes o variació de comensals. * Es disposa de projector i pantalla a disposició dels clients amb un preu de lloguer de 5 €. * Flors, decoració celebració anirà a càrrec del client. * El vi segons lo establert en cada menú, les ampolles extres es cobren. * Amb els menús per grups ja hi ha aplicat el descompte per ser un grup. * És necessari confirmar el nombre de comensals definitiu 3 dies abans. Es facturarà en base el nombre de comensals confirmats. * Els horaris de migdia seran de 13 hores fins les 17:30 hores i de nit de 20 hores fins a les 00 hores.

×