Aperitiu:
Xarrup de sopa freda de meló marinat amb cítrics i menta.
Les nostres braves.
Mini amanida de formatge de cabra i tomata confitada.
Ceviche de corball i alvocat.
Patates d’Olot.
Segons:
Calamars a la planxa amb laminat de carbassó i oli de tinta. -o-
Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia. -o-
Cuixa d’ànec confitada amb patata i poma de Girona. -o-
Rossejat de fideus amb sèpia i costella.
Postres:
Flam de ratafia amb el seu gelat.
Crema catalana amb carquinyolis d’ametlla i farina de farro.
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixa i sorbet de menta.
Pastis de celebració (taula completa).
Aigües minerals
Vi Temps blanc/rosat o negre (1/3 ampolla)
Pa de forn de llenya dels Hostalets
Preu: 26.50 €
Aperitiu:
Sopa tomata amb síndria i musclos de roca al vapor.
Mini amanida amb tàrtar de tonyina vermella i compota de fonoll i gingebre.
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de tàpares i cruixent de coca dels Hostalets.
Tellerines ofegades en vi blanc.
Calamars a la romana de la casa amb maionesa de llima.
Segons:
Suprema de corball de costa amb verdures i cítrics. -o-
Magret d’ànec i peres confitades amb garnatxa. -o-
Wok de verdures amb fideus de calamars i salsa agredolça. -o-
Arròs a la cassola mar i muntanya.
Postres:
Pinya, toffee i gelat de coco.
Estofat de fruits del bosc amb brownie de xocolata blanca.
Granissat de menta i rom, el Mojito.
Pastis de celebració (taula completa).
Aigües minerals
Vi Temps blanc/rosat o negre (1/3 ampolla)
Pa de forn de llenya dels Hostalets
Preu: 29.90 €
Aperitiu:
Sopa de cireres amb cremós de formatge emporità i alfàbrega.
Les figues caramel·litzades amb fetge d’ànec i ratafia.
Encenalls d’espatlla ibèrica i coca dels Hostalets amb tomata.
Els nostres calamars a la romana.
Navalles amb all i julivert.
Mini steak de vedella de Girona amb gelat de mostassa.
Segons:
Turbot salvatge de ració al forn. -o-
Tataki de tonyina vermella amb compota de fonoll i gingrebre. -o-
Terrina de porcell amb patata crema i salsa de taronja. -o-
Bacallà confitat amb sobrassada, mel i llimona. -o-
Arròs negre amb xipirons carxofes i pèsols.
Postres:
Volcanet de xocolata negra amb gelat de iogurt de la fageda. -o-
Pinya brasejada amb gelat de ratafia i reducció. -o-
La nostra Sara amb crema de vainilla. -o-
Pastis de celebració (taula completa).
Aigües minerals
Vi Temps blanc/rosat o negre (1/3 ampolla)
Pa de forn de llenya dels Hostalets
Preu: 34,50 €