EL NOSTRE CELLER

ELS BLANCS

× Temps blanc.   11.50 – φ copa 2.30  Ecològic
Viura i sauvignon blanc.
VI DEL GIRONÈS
× Can Noves 2020. Eccocivi Celler.   18.50 CeroCO2
Garnatxa i Xarel·lo. Vi blanc envellit en bótes de roure francès durant 9 mesos.
D.O. EMPORDÀ
× Gratallunes 2018.   18.25
Garnatxa blanca, Macabeu.
Criança sobre les seves mares durant 4 mesos amb “battonage”.
× Esclanyà 19 15.20
100% Malvasia.
× Llavors 2020.   15.90
Viura, Garnatxa roja i Xarel·lo.
×Propòsit 2019.   14,80
Garnatxa Blanca i Malvasia. Criança 5 mesos barrica.
× JOC De cap a peus 2020 24,10
53 % Garnatxa Blanca i 47 % Macabeu.
D.O. PENEDÈS
× 100%Xarel·lo Castell d’Age 2019. 18.20 Ecològic (biodinàmic) i Natural
100% Xarel·lo.
× Tranquille 2020. 14.55 – φ copa 2.65 Ecològic
39% Muscat, 28% Xarel·lo, 28% Macabeu i 5% Parellada.
× Mas de la Torrevella 2019. 17.30 Ecològic
100% Chardonnay.
× Giró del Gorner Muscat 2020. 16.90
Moscatell d’Alexandria.
× Giró del Gorner Vinya Les Saleres 2019. 22.50
Chardonnay.
 D.O. COSTERS DEL SEGRE
× Secret de Salgar 2019. Mas Ramoneda. Blanc de noirs. 12.20
100% Garnatxa negre.
D.O. MONTSANT
× Lo Noi del Sac 2020.  15.90 Ecològic
Merlot.
D.O.Q PRIORAT
× Formiga de Seda 2020.   18.20 Ecològic
80% Garnatxa i 20% Viogner. 5 mesos en bota nova roure francès.
D.O.TERRA ALTA
× Jordi Miró Parellada 2020.   13.90 Vegà
Parellada.
D.O.Q CATALUNYA
× Fer volar coloms 2020.   14.55 – φ copa 2.65
Moscat i Gewürztraminer.
× Pago Diana 2019.   16.90 Orgànic i Ecològic
Chardonnay. Producció limitada de 1.350 ampolles. Vi ecològic de la Riba de Ter.
× Bufar i fer ampolles 2020.   11.50  
Celler Empordàlia.
D.O. RIAS BAIXAS
×La Val fermentat barrica 2016.   22.50
×La Val sobre lías 2015.   30.50
× Finca Arantei 2019.   16.70 – φ copa 2.90
 D.O. RUEDA
×Montepedroso 2020.   15.90 – φ copa 2.90
RIESLING ALEMANY
× Urban Riesling 2018. 18.90
Riesling.
VI ANCESTRAL 
× Coll de la Sitja Macabeu 2019. 16.90 Natural i Ecològic

ELS ROSATS

× Temps rosat.   11.50 – φ copa 2.30  Ecològic
Garnatxa.
D.O. EMPORDÀ
× Ullones 2021.   14.20 – φ copa 2.80
Garnatxa 100%.
× Esclanyà 2020 15.20
Garnatxa Negra, Merlot i Cabernet Sauvignon.
D.O. PENEDÈS
× Petjades Torelló 2020.   18.25 Ecològic
Merlot.
D.O. TERRA ALTA
× Lola Bel 2020.   16.20
Garnatxa peluda.
D.O.P  UTIEL-REQUENA
× Pasion de Bobal 2019.   13.50 Ecològic i Vegà
Bobal, varietat autòctona Comunitat Valenciana.
VI ANCESTRAL 
× Para Roques Sumoll 2019. 16.90 Natural i Ecològic

ELS NEGRES

× Temps negre.   11.50 – φ copa 2.30
Tempranillo i syrah.
 VI DEL GIRONÈS
×Can Noves 2016. Eccocivi Celler.   14.50 cero CO2
Merlot i cabernet franc, cultivat en terreny volcànic.
D.O. EMPORDÀ
× Bufar i fer ampolles negre 2020.   11.50  
Celler Empordàlia.
×Ulls negres 2018.   14.10
Garnatxa.
× Propòsit 2018.   14.80
Garnatxa, Monastrell i Carinyena.
×Llavors 2019. Celler la Vinyeta.   15.90 – φ copa 3.20
Samsó, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet francès.
×JOC Amunt 2018.   16.50
Syrah, Garnatxa i Monastrell.
× Suneus 2018. Av Bodeguers   16.30
50%Garnatxa,  30%Melot i 20% Syrah.  5 mesos envelliment botes roure francès.
× Clos de les Dòmines Reserva 2016. 22.50
Carinyena 65% i Cabernet Sauvignon 35%.
× Punt i a part 2017.   17.80
Cabernet Sauvignon i Samsó.
× Furot Criança del monestir 2017.   16.50
Samsó i toc de Cabernet Sauvignon.
15 mesos criança en bota de roure americà.
D.O. COSTERS DEL SEGRE
× Alto Siós 2014.   22.50
Syrah, Ull de llebre i Garnatxa.
Criança 12 mesos en roure americà.
× Secrets de Salgar. Mas Ramoneda. 2018   14.70
Cupatge Cabernet Sauvignon, Merlot, la Syrah i Ull de llebre.
D.O.MONTSANT
× Lo Petitó 2020   14,10
Merlot i Syrah.
× La Mare 2017   24,20
Garnatxa vella, 5 mesos de criança.
× Karma del Drac 19  15.50 Natural
45% Ull de Llebre, 30% Cabernet Sauvignon, 25% Carinyena.
D.O.Q.PRIORAT
× Galena 2016.   24,80 Ecològic
35% Garnatxa, 15 % Carinyena 25% Merlot 25% Cabernet Sauvignon.
12 mesos bota roure francés i america i 24 en ampolla.
D.O.TERRA ALTA
× Jordi Miró Syrah 2020.   13.90 Vegà
74% Syrah, 26% Garnatxa Blanca.
D.O. CATALUNYA
× Pago Diana 2020.   17.20 Ecològic 
Ull de llebre de segona floració. Producció: 1.300 ampolles. Vi ecològic de la Riba de Ter.
× Segura Viudas Garnatxa 2018.   11.50
D.O.Q RIBERA DEL DUERO
× 3 Pueblos Tinto Fino.  15,50 Ecològic
Tinta del país. 12 mesos en roure francès.
× Finca Valdemacuco roble 2017.  26.50
Tempranillo. 5 mesos en roure francès.
× 45 Manchon Mieres.  26.20
Tempranillo. 20 mesos en barrica.
D.O. RIOJA
×Baron Ladrón de Guevara criança 2018. Vi d’autor.   20.50
Tempranillo (95%), Mazuelo (5%). 12 mesos en roure francès i 12 mesos ampolla.
×Finca Valpiedra reserva 2014.   23.20 – φ copa 4.10
Tempranillo (93%), Graciano (5%) o Maturana Tinta (2%). 24 mesos en barrica de roure francès.
×La Gargantilla Garnacha 2016.   34,75
× CENTVM VITIS 2010. Val de lana. Viñas prefiloxericas.   91.50

ELS CAVES – CORPINNATS – ESCUMOSOS I XAMPANYS

× Stars Peralada Brut Nature 2017.   13.90 – φ copa 3.80
× Mont Marçal Brut Nature Reserva 2018.   13.90
×Rosat Mont Marçal Brut Nature Reserva 2018.   13.90
× Aurelia Brut Nature Gran Reserva ECO.    21.30 Ecològic (biodinàmig)
× Anne Marie Brut Nature Gran Reserva ECO.    21.30 Ecològic (biodinàmig)
× Cavas Hill Cuvée 1887 Brut Nature.   12.50
× Freixenet Blanc de Blancs Semi-sec.   12.90
× Torelló Brut Reserva 2016 Corpinnat.   22.50 Ecològic
× Torelló 225 Nature Gran Reserva.   26.50 Ecològic
× Giró del Gorner Gran Reserva Brut Nature 2012.   24.60
×Siós Brut Reserva Pinot Noir.   25.70
× Siós Brut Reserva Pinot Noir Rosé.   25.70
× Bollinger special cuvée.   49.20
VI ANCESTRAL 
× Coll de la Sitja Macabeu 2019. 16.90 Natural i Ecològic. Vegà
× Para Roques Sumoll 2019. 16.90 Natural i Ecològic. Vegà
El mètode ancestral és una tècnica molt antiga d’elaborar escumosos. Estem parlant dels voltants del segle XVI, i segurament es va descobrir per atzar. A França, a la zona de Limoux, quan es van començar a fer servir recipients de vidre i començava a aparèixer el tap de suro, van embotellar un vi, que els hi semblava que ja havia acabat la fermentació alcohòlica. Aquest vi, degut a les baixes temperatures, se li havia parat la fermentació; i a la primavera, amb l’augment de les temperatures, va començar a acabar de fermentar els sucres que li quedaven dins l’ampolla. Això va donar lloc a descobrir que aquell vi s’havia transformat en un vi escumós (sempre i quan no haguessin explotat les ampolles de vidre). És d’aquí on apareix el mètode ancestral.