MENÚ GASTRONÒMIC

[CAT]
MENÚ GASTRONÒMIC 36.30 
* taula completa.

·Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica·

·El menú gastronòmic consta de Snacks, tres entrants, dos segons i postres en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.  ·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

Snacks:
Cruixent de porc eco amb tocs fumats.
Aspic de porc, tàperes i anxoves de la casa.
Entrants:
Tàrtar de tonyina vermella.
Carbassa de “Verdures La Canya” en confit brasejada amb formatge d’ovella Mas Farró i cabell d’àngel.
L’ou de Mas Castanyer amb carxofes i vel de cansalada ibèrica.
Segon:
Cocotxa de rap amb cremós de fesols de Santa Pau i salsa al safrà.
Mar i muntanya de costella de porc i marisc amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.
Postres:
La Torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot de “Can Carbasseres” amb cítrics.
* Els hi donem la possibilitat de canviar les postres per a una taula de formatges de proximitat (suplement 6 €).
Petites bogeries volcàniques.

Els menús no es poden compartir.

Selecció del nostre celler (14,50 / ampolla):

PAGO DIANA ORGÀNIC Chardonnay 2019. Sant Jordi Desvalls, DO Catalunya. Envelliment en barrica.

Perdre el Nord 2021 negre DO Empordà (Merlot), producció ecològica. Celler Empordàlia.

Cava Elyssia Brut Gran Cuvée. Celler Freixenet.

Cava Elyssia Pinot noir Brut. Celler Freixenet.

[ES]
MENÚ GASTRONÓMICO 36.30 
* mesa completa.

·Un resumen con formato de cata de la carta y un recorrido a los productos de Cocina Volcánica·

·El menú gastronómico consta de snakcs, tres entrantes, dos segundos y postres en el cual está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Hostalets d’en Bas. La oferta puede variar según temporada o recomendación del chef·

·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30·

Snacks:
Crujiente de cerdo eco con toques ahumados.
Aspic de cerdo, alcaparras y anchoas de la casa.
Entrantes:
Tártar de atún rojo.
Calabaza de “Verdures La Canya” en confit braseada con queso de oveja Mas Farró y cabello de ángel.
El huevo de “Mas Castanyer” con alcachofas y velo de tocino ibérico.
Segundos:
Cococha de rape con cremoso de fesols de Santa Pau y salsa en el azafrán.
Mar y montaña de costilla de cerdo y marisco con puré cremoso de patata y salsa de ratafía.
Postres:
La torrija de Tortell de Olot de “Can Carbasseres” con cítricos.
* Les damos la posibilidad de cambiar el postre para una mesa de quesos de proximidad (suplemento 6 €).
Pequeñas locuras volcánicas.

Los menús no se pueden compartir.

Selección de nuestra bodega (14,50 / botella):

Sinols blanco 2021 (Macabeu, garnatxa blanca i moscatell d’Alexandria) DO Empordà. Bodega Empordàlia.
Perdre el Nord 2021 tinto DO Empordà (Merlot), producción ecológica. Bodega Empordàlia.
Cava Elyssia Brut Gran Cuvée. Bodega Freixenet.
Cava Elyssia Pinot noir Brut. Bodega Freixenet.

[EN]
GASTRONOMIC MENU 36.30 
* complete table

· A summary with tasting format of the menu and a tour of Volcanic Cuisine products·

· The gastronomic menu consists of snacks, three starters, two main courses and desserts which include 1/2 liter of mineral water and bread from the Hostalets d’en Bas wood-fired oven. Their offer may vary depending on the season or the chef’s recommendation ·

· Kitchen open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

Snacks:
Crispy eco pork with smoky touches.
Pork aspic, capers and house anchovies.
Starters:
Oyster with warm seaweed sauce with matcha tea.
“Verdures La Canya” confit braised pumpkin with Mas Farró sheep’s cheese and angel hair.
Mas Castanyer’s egg with artichokes and Iberian bacon veil.
Main courses:
Monkfish cheek with creamy Santa Pau white beans (fesols) and saffron sauce.
Sea and mountain rib and seafood with creamy potato puree and ratafia sauce.
Desserts:
The Olot tortell “torrija” from “Can Carbasseres” with citrus fruits.
* We give you the opportunity to change the dessert for a table of local cheeses (supplement 6 €).
Small volcanic madness.

Menus cannot be shared.

Selection of our winery (14.50 / bottle):

PAGO DIANA ORGÀNIC Chardonnay 2019. Sant Jordi Desvalls, DO Catalonia. Barrel aging.
Perdre el Nord 2021 red DO Empordà (Merlot), organic production. Winery Empordàlia.
Cava Elyssia Brut Gran Cuvée. Winery Freixenet.
Cava Elyssia Pinot noir Brut. Winery Freixenet.

MENU GASTRONOMIQUE 36.30 
* tableau complet

· Un résumé avec format dégustation du menu et un tour des produits de la Cuisine Volcanique ·

· Le menu gastronomique se compose de collations, de trois entrées, de deux plats et desserts comprenant 1/2 litre d’eau minérale et du pain du four à bois des Hostalets d’en Bas. Leur offre peut varier selon la saison ou la recommandation du chef ·

· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, le restaurant est ouvert de 13h à 17h et de 20h à 0h30.

Collations :
Porc écologique croustillant avec des touches fumées.
Aspic de porc, câpres et anchois maison.
Entrées:
Huître sauce tiède aux algues au thé matcha.
“Verdures La Canya” potiron confit braisé au fromage de brebis Mas Farró et cheveux d’ange.
Oeuf “Mas Castanyer” aux artichauts et voile de lard ibérique.
Plat principaux:
Joue de lotte avec crémeux de haricots de Santa Pau et sauce au safran.
Mer et montagne de côtes de porc et fruits de mer avec purée de pommes de terre crémeuse et sauce ratafia.
Desserts:
Le tortell d’Olot “torrija” de “Can Carbasseres” aux agrumes.
* Vous pouvez changer le dessert pour une table de fromages locaux (supplément 6 €).
Petite folie volcanique.

Les menus ne peuvent pas être partagés.

Sélection de notre domaine viticole (14.50 / bouteille) :

PAGO DIANA ORGÀNIC Chardonnay 2019. Sant Jordi Desvalls, DO Catalogne. Vieillissement en barriques.

Perdre el Nord 2021 rouge DO Empordà (Merlot), production biologique. Domaine viticole Empordàlia.

Cava Elyssia Brut Gran Cuvée. Domaine viticole Freixenet.

Cava Elyssia Pinot noir Brut. Domaine viticole Freixenet.