MENÚ GASTRONÒMIC

[CAT]
MENÚ GASTRONÒMIC 36.30 
* taula completa.

·Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica·

·El menú gastronòmic consta de Snacks, tres entrants, dos segons i postres en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.  ·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.

Snacks:
Cruixent de porc eco amb tocs fumats.
Aspic de porc, tàperes i anxoves de la casa.
Entrants:
L’ostra amb flor i cogombret de “Verdures La Canya”, salsa tèbia d’algues i té matcha.
L’ou de Mas Castanyer amb pèsols i faves de “Verdures la Canya” i vel de cansalada ibèrica.
Flor de carbassó Badoc farcida de brandada de bacallà.
Segon:
Dau de rap amb cremós de fesols de Santa Pau i salsa al safrà.
Mar i muntanya de costelló i marisc amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.
Postres:
La Torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot de “Can Carbasseres” amb cítrics.
* Els hi donem la possibilitat de canviar les postres per a una taula de formatges de proximitat (suplement 6 €).
Petites bogeries volcàniques.

Els menús no es poden compartir.

Selecció del nostre celler:

-Fer volar coloms 2021. Blanc Floral. Muscat i gewürztraminer. DO Catalunya. 14,50

-Mas de la Torrevella 2021. 100% Chardonnay. Celler Torelló. DO Penedès. 15,90

-Rigau Ros criança 2020. Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra i Merlot. DO Empordà. Celler Oliveda. 12 mesos criança en barrica roure americà i 12 mesos en ampolla. 14,50

[ES]
MENÚ GASTRONÓMICO 36.30 
* mesa completa.

·Un resumen con formato de cata de la carta y un recorrido a los productos de Cocina Volcánica·

·El menú gastronómico consta de snakcs, tres entrantes, dos segundos y postres en el cual está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Hostalets d’en Bas. La oferta puede variar según temporada o recomendación del chef·

·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30· Este menú se adaptará con platos vegetarinas/veganos y/u otras solicitudes solo con previo encargo.

Snacks:
Crujiente de cerdo eco con toques ahumados.
Aspic de cerdo, alcaparras y anchoas de la casa.
Entrantes:
La ostra con flor y pepinillo de “Verduras La Caña”, salsa tibia de algas y te matcha.
El huevo de Mas Castanyer con guisantes y habas de “Verduras la Caña” y velo de tocino ibérico.
Flor de calabacín Badoc rellena de brandada de bacalao.
Segundos:
Dado de rape con cremoso de fesols de Santa Pau y salsa en el azafrán.
Mar y montaña de costilla y marisco con puré cremoso de patata y salsa de ratafía.
Postres:
La torrija de Tortell de Olot de “Can Carbasseres” con cítricos.
* Les damos la posibilidad de cambiar el postre para una mesa de quesos de proximidad (suplemento 6 €).
Pequeñas locuras volcánicas.

Los menús no se pueden compartir.

Selección de nuestra bodega:

-Fer volar coloms 2021. Blanco Floral. Muscat y gewürztraminer. DO Cataluña. 14,50

-Mas de la Torrevella 2021. 100% Chardonnay. Bodega Torelló. DO Penedès. 15,90

-Rigau Ros crianza 2020. Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra y Merlot. DO Empordà. Bodega Oliveda. 12 meses crianza en barrica americano y 12 meses en botella. 14,50

[EN]
GASTRONOMIC MENU 36.30 
* complete table

· A summary with tasting format of the menu and a tour of Volcanic Cuisine products·

· The gastronomic menu consists of snacks, three starters, two main courses and desserts which include 1/2 liter of mineral water and bread from the Hostalets d’en Bas wood-fired oven. Their offer may vary depending on the season or the chef’s recommendation ·

· Kitchen open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

This menu will be adapted with vegetarian/vegan dishes and/or other requests only with prior order.

Snacks:
Crispy eco pork with smoky touches.
Pork aspic, capers and house anchovies.
Starters:
The oyster with flower and cucumber from “Verdures La Canya”, warm seaweed sauce and matcha tea.
The egg from Mas Castanyer with peas and beans from “Verdures la Canya” and a veil of Iberian bacon.
Badoc courgette flower stuffed with cod.
Main courses:
Angler fish cube with creamy Santa Pau beans fesols and saffron sauce.
Sea and mountain ribs and seafood with creamy potato puree and ratafia sauce.
Desserts:
The Olot tortell “torrija” from “Can Carbasseres” with citrus fruits.
* We give you the opportunity to change the dessert for a table of local cheeses (supplement 6 €).
Small volcanic madness.

Menus cannot be shared.

Selection of our winery:

-Fer volar coloms 2021. Muscat and gewürztraminer. DO Catalunya. 14,50

-Mas de la Torrevella 2021. 100% Chardonnay. Torelló winery. DO Penedès. 15,90

-Rigau Ros criança 2020. Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra and Merlot. DO Empordà. Oliveda winery. 12 months aging in American oak barrels and 12 months in the bottle. 14,50

MENU GASTRONOMIQUE 36.30 
* tableau complet

· Un résumé avec format dégustation du menu et un tour des produits de la Cuisine Volcanique ·

· Le menu gastronomique se compose de collations, de trois entrées, de deux plats et desserts comprenant 1/2 litre d’eau minérale et du pain du four à bois des Hostalets d’en Bas. Leur offre peut varier selon la saison ou la recommandation du chef ·

· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, le restaurant est ouvert de 13h à 17h et de 20h à 0h30.

Ce menu sera adapté avec des plats végétariens/végétaliens et/ou d’autres demandes uniquement sur commande préalable.

Collations :
Porc écologique croustillant avec des touches fumées.
Aspic de porc, câpres et anchois maison.
Entrées:
L’huître à la fleur et au concombre de « Verdures La Canya », sauce tiède aux algues et thé matcha.
L’oeuf du Mas Castanyer aux petits pois et fèves de “Verdures la Canya” et un voile de lard ibérique.
Fleur de courgette Badoc farcie avec morue.
Plat principaux:
Lotte de mer avec crémeux de haricots de Santa Pau et sauce au safran.
Mer et montagne de côtelette de porc et fruits de mer avec purée de pommes de terre crémeuse et sauce ratafia.
Desserts:
Le tortell d’Olot “torrija” de “Can Carbasseres” aux agrumes.
* Vous pouvez changer le dessert pour une table de fromages locaux (supplément 6 €).
Petite folie volcanique.

Les menus ne peuvent pas être partagés.

Sélection de notre domaine viticole:

Fer volar coloms 2021. Blanc Floral. Muscat i gewürztraminer. DO Catalunya. 14,50

-Mas de la Torrevella 2021. 100% Chardonnay. Cave Torelló. DO Penedès. 15,90

Rigau Ros criança 2020. Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra i Merlot. DO Empordà. Cave Oliveda. 12 mois de vieillissement en fûts américain et 12 mois en bouteille. 14,50