MENÚ SIMFÒNIC

[CAT]

MENÚ SIMFÒNIC 26.70

·Un menú de cuina de mercat·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.

Primers a escollir:

Coca dels Hostalets amb escalivada, espàrrecs i romesco.

Flor de carbassó farcida de brandada de bacallà amb el seu carpaccio.

Wok de verdures amb fideus de fajol (soba), xiitakes de “Fungi Girona” i salsa de soja.

Trinxat de col, patata, bolets de tardor i cansalada.

Crema de carbassa de l’Hort d’en “Mulleres” amb ou eco “Mas Castanyer” cuit a baixa temperatura amb xampinyó ros de “Fungi Girona”.

Segons a escollir:

Filets de verat confitat en OVOE amb cítrics i verdures.

Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.

Corball al forn amb patata panadera.

Costelló de porc confitat amb cardamom a baixa temperatura amb guarnició i reducció de soja.

Hamburguesa de quinoa amb hummus de cigrons.*

Bistec de la mitjana a la brasa amb guarnició. (suplement 6 €)

Postres a escollir:

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.

Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.

Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona. *

Rodella de pinya brasejada a la ratafia amb el seu gelat.

Got de gelat d’avellana italiana.

 Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir.

Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

[ES]

MENÚ SIMFÓNICO 26.70

·Un menú de cocina de mercado·

·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.

Primeros a elegir:

Coca dels Hostalets con escalivada, espárragos y romesco.

Flor de calabacín rellena de brandada de bacalao con su carpaccio.

Wok de verduras con fideos de trigo sarraceno (soba), chiitakes de “Fungirona” y salsa de soja.

Trinxat (guiso de col y patata) de col, patata, setas de otoño y tocino.

Crema de calabaza del Hort d’en “Mulleres” con huevo eco “Mas Castanyer” cocido a baja temperatura con champiñón rubio de “Fungi Girona”.

Segundos a elegir:

Filetes de caballa confitado en OVOE con cítricos y verduras.

Tronco de ternera cocido a baja temperatura con puré cremoso de patata del Valle y salsa ratafía Russet de Olot.

Corvina al horno con patata panadera.

Costilla de cerdo confitado con cardamomo a baja temperatura con guarnición y reducción de soja.

Hamburguesa de Quinoa con hummus de garbanzos.*

Bistec de la media a la brasa con guarnición. (suplemento 6 €)

Postres a elegir:

Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.

Crema catalana quemada con carquiñoles de farro.

Surtido de fruta natural con sorbete de limón. *

Rodaja de piña braseada en la ratafía con su helado.

Vaso de helado de avellana italiana.

Está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Els Hostalets d’en Bas. Los menús no se pueden compartir.

Los envases y bolsas se cobran 0,30€ por unidad.

[EN]

SHYMPHONIC MENU 26.70

·A market kitchen menu·

· Kitchen open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, restaurant open from 1pm to 5pm and from 8pm to 12.30am.

If you have any allergies or intolerances, let us know. We have available bread suitable for celiacs 1.50.

Starter to choose:

Coca dels Hostalets with escalivada, asparagus and romesco.

Zucchini flower stuffed with cod brandy with its carpaccio.

Vegetable wok with bean noodles (soba), “Fungirona” shiitakes and soy sauce.

Trinxat (cabbage and potato stew) cabbage, potato, autumn mushrooms and bacon.

Pumpkin cream from the Hort d’en “Mulleres” with eco egg “Mas Castanyer” cooked at a low temperature with mushrooms from “Fungi Girona”.

Main course to choose:

Candied mackerel fillets in OVOE with citrus fruits and vegetables.

Beef cooked at a low temperature with creamy Vall potato puree and Russet d’Olot ratafia sauce.

Baked fresh fish of the day with baked potato.

Pork chop confit with cardamom at a low temperature with garnish and soy reduction.

Quinoa burger with chickpea hummus.*

Grilled medium steak with garnish. (€6 supplement)

Desserts to choose:

Cream and vanilla panna cotta with strawberry coulis and chocolate ice cream.

Burnt Catalan cream with farro carquinyolis.

Assorted natural fruit with lemon sorbet. *

Braised pineapple slice in ratafia with its ice cream.

Glass of Italian hazelnut ice cream.

It includes 1/2 liter of mineral water and bread from the wood-fired oven of Hostalets d’en Bas. Menus cannot be shared.

Packaging and bags are charged €0.30 per unit.

[FR]

 MENU SHYMPHONY 26.70

·Une carte de cuisine du marché·

· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir. Nous avons du pain disponible adapté aux coeliaques 1,50.

Premiers à choisir:

Coca dels Hostalets avec escalivada, asperges et romesco.

Fleur de courgette farcie à l’eau de vie de morue avec son carpaccio.

Wok de légumes avec nouilles de haricots (soba), shiitakes “Fungirona” et sauce soja.

Trinxat (ragoût de chou et de pommede terre) de chou, pomme de terre, champignons d’automne et bacon.

Crème de potiron du Hort d’en “Mulleres” avec œuf écologique “Mas Castanyer” cuit à basse température avec des champignons roses de “Fungi Girona”.

Plat à choisir:

Filets de maquereaux confits à l’OVOE aux agrumes et légumes.

Bœuf cuit à basse température avec purée de pommes de terre crémeuse Vall et sauce ratafia Russet d’Olot.

Poisson frais du jour au four avec pomme de terre au four.

Côte de porc confite à la cardamome à basse température avec garniture et réduction de soja.

Burger de quinoa avec houmous de pois chiches.*

Steak grillé avec garniture. (supplément de 6€)

Desserts à choisir:

Panna cotta crème et vanille avec coulis de fraise et glace au chocolat.

Crème catalane brûlée au farro carquinyolis.

Assortiment de fruits naturels avec sorbet au citron. *

Tranche d’ananas braisé au ratafia avec sa glace.

Verre de glace italienne aux noisettes.

Il comprend 1/2 litre d’eau minérale et du pain cuit au feu de bois des Hostalets d’en Bas. Les menus ne peuvent pas être partagés.

Les emballages et sacs sont facturés 0,30 € par unité.