- 3 juny, 2020
- admin
EL MENÚ SIMFÒNIC
[CAT]
EL MENÚ SIMFÒNIC 27.80
·Un menú de cuina de mercat, cap de setmana i nits entre setmana·
·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.
Entrants a escollir:
Amanida de sabors de la Quinta Justa amb cruixent de porro.
Amanida de tomata de “Verdures La Canya” amb ceba de Figueres al cop de puny, olives i encurtits amb tonyina confitada de la casa.
Empedrat de fesols amb brandada de bacallà i olivada.
Crema tèbia de carbassó de “Verdures la Canya” amb ou ecològic “Mas Castanyer” poché. *
La nostra coca de recapte amb verdures i porchetta de la casa.
Segons a escollir:
Suprema de lluç a la planxa amb verdura juliana i aroma de cítrics.
Sardines a la planxa amb all i julivert.
Guisat de garró de pernil amb bolets, cebetes i patata.
Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa ratafia Russet.
Wok de pollastre i verdures amb salsa satay.
Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols. *
Arròs negre amb sèpia i pèsols. (mín. 2 persones, 20 minuts, suplement 2€/pax)
Postres a escollir:
Flam de llet de coco amb el seu gelat.
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona. *
Got de gelat de cafè.
Gelat de tall al gust: vainilla, xocolata, nata o torró de Xixona.
Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal).
Capriccio Sandro Desii – Gelat artesà: Vainilla crocanti / Kefir & Lima / Cítricos. (suplement 1 €)
Formatge de selecció per acompanyar melmelades i cruixent de pa. (suplement 2,50€)
* adaptable vegà.
Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir.
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35
–
[ES]
EL MENÚ SIMFÓNICO 27.80
·Un menú de cocina de mercado, fin de semana y noches entre semana·
·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.
Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.
Primeros a elegir:
Ensalada de sabores la Quinta Justa con crujiente de puerro. *
Ensalada de tomate de “Verduras la Caña” con cebolla de Figueres al cop de puny, aceitunas y encurtidos con atún confitado de la casa.
Empedrado de fesols de Santa Pau con brandada de bacalao y olivada.
Crema tíbia de calabacín de “Verdures La Canya” con huevo ecológico “Mas Castanyer” pochado.
Nuestra coca de recapte con verduras y porchetta de la casa.
Segundos a elegir:
Suprema de merluza a la plancha con verdura juliana y aroma de cítricos.
Sardinas a la plancha con ajo y perejil.
Guiso de codillo de jamón con setas, cebollitas y patata.
Tronco de ternera a baja temperatura con cremoso de patata y salsa ratafía Russet.
Wok de pollo y verduras en salsa satay.
Hamburguesa de quinoa con hummus de fesols.*
Arroz negro con sepia y guisantes. (mín. 2 personas, 20 minutos, suplemento 2€/pax)
Postres a elegir:
Flan de leche de coco con su helado.
Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.
Crema catalana quemada con carquiñolis de harina de trigo.
Surtido de fruta natural con sorbete de limón. *
Vaso de helado de café.
Helado de corte al gusto: vainilla, chocolate, nata o turrón de Xixona.
Pastel del nuestro carrito de postres (consulta nuestro personal).
Capriccio Sandro Desii – Helado artesano: Vainilla crocanti / Kefir & Lima / Cítricos. (suplemento 1 €)
Queso de selección para acompañar mermeladas y crujiente de pan. (suplemento 2,50 €).
* adaptable vegano.
Está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Els Hostalets d’en Bas. Los menús no se pueden compartir.
Los envases y bolsas se cobran 0,30€ por unidad.
Para acompañar amb los postres (5 cl)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35
–
[EN]
THE SHYMPHONIC MENU 27.80
·A market cuisine menu, weekend and weekday nights·
·Kitchen open from 1 p.m. to 3:30 p.m. and from 8 p.m. to 10:30 p.m., restaurant open from 1 p.m. to 5 p.m. and from 8 p.m. to 12:30 a.m.
If you have any allergies or intolerances, let us know. We have available bread suitable for celiacs 1.50.
First to choose
Salad of Quinta Justa flavors with crispy leek. *
“La Canya vegetables” tomato salad with Figueres onions, olives and pickles with homemade candied tuna.
Empedrat (cod and haricot beans salad) with cod brandy and olive dressing.
Warm cream of courgette from “Verdures la Canya” with organic egg “Mas Castanyer” poché. *
Our coca de recepte with vegetables and homemade porchetta.
Seconds to choose
Grilled hake supreme with julienned vegetables and citrus aroma.
Ham stew with mushrooms, onions and potato.
Low-temperature veal with creamy potato and Russet ratafia sauce.
Chicken and vegetable wok with satay sauce.
Quinoa burger with fesols hummus.*
Black rice with cuttlefish and peas. (min. 2 people, 20 minutes, supplement €2/pax)
Desserts to choose
Coconut milk flan with ice cream.
Cream and vanilla panna cotta with strawberry coulis and chocolate ice cream.
Burnt Catalan cream with wheat flour carquiñolis.
Assorted natural fruit with lemon sorbet. *
Glass of coffee ice cream.
Ice cream cut to taste: vanilla, chocolate, cream or Xixona nougat.
Cake from our dessert cart (ask our staff).
Capriccio Sandro Desii – Artisan ice cream: Crunchy vanilla / Kefir & Lime / Citrus. (€1 supplement)
Selection cheese to accompany jams and crusty bread. (supplement €2.50).
* vegan customizable.
Included is 1/2 liter of mineral water and bread from the wood-fired oven Els Hostalets d’en Bas. Menus cannot be shared.
Containers and bags are charged €0.30 per unit.
–
[FR]
LE MENU SHYMPHONIQUE 27.80
·Une carte cuisine du marché, les soirs de week-end et de semaine·
·Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.
Si vous avez des allergies ou intolérances, faites-le-nous savoir. Nous disposons de pain adapté aux coeliaques 1,50.