EL MENÚ SIMFÒNIC

[CAT]

EL MENÚ SIMFÒNIC 27.80

·Un menú de cuina de mercat, cap de setmana i nits entre setmana·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.

Entrants a escollir:

Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
Empedrat de fesols amb bacallà i olivada.
Faves i pèsols a la catalana.
Crema tèbia de pèsols i menta amb ou ecològic cuit a baixa temperatura. *
Nyoquis amb carxofes i formatge blau. *
Segons a escollir:

Filet de bacallà amb samfaina de verdures.
Guisat de garró de pernil amb bolets, cebetes i patata.
Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa ratafia Russet.
Wok de pollastre i verdures amb salsa satay.
Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols. *
Sardines a la planxa amb all i julivert.
Postres a escollir:

Flam de llet de coco amb el seu gelat.
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona. *
Got de gelat de cafè.
Gelat de tall al gust: vainilla, xocolata i nata o torró de Xixona.
Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal).
La Torradeta de Santa Teresa amb versió! de tortell d’Olot de Can Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i formatge Serrat d’ovella Mas Farró. (suplement 3,50 €)
Formatge de selecció per acompanyar melmelades i cruixent de pa. (suplement 2,50€)
* adaptable vegà.
Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir.
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00  
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00  
Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90  
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35

[ES]

EL MENÚ SIMFÓNICO 27.80

·Un menú de cocina de mercado, fin de semana y noches entre semana·

·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.

Primeros a elegir:

Ensalada de sabores la Quinta Justa con crujiente de puerro. *
Empedrat de fesols con bacalao y olivada.
Habas y guisantes a la catalana.
Crema tibia de guisantes y menta con huevo ecológico cocido a baja temperatura. *
Nyoquis con alcachofas y queso azul. *
Segundos a elegir:

Filete de bacalao con sanfaina de verduras.
Guiso de codillo de jamón con setas, cebollitas y patata.
Tronco de ternera a baja temperatura con cremoso de patata y salsa ratafía Russet.
Wok de pollo y verduras en salsa satay.
Hamburguesa de quinoa con hummus de fesols.*
Sardinas a la planxa con ajo y perejil.
Postres a elegir:

Flan de leche de coco con su helado.
Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.
Crema catalana quemada con carquiñolis de harina de trigo.
Surtido de fruta natural con sorbete de limón. *
Vaso de helado de café.
Helado de corte al gusto: vainilla, chocolate y nata o turrón de Xixona.
Pastel del nuestro carrito de postres (consulta nuestro personal).
La Torrija con versión! de tortell de Olot de Can Carbasseres con leche de oveja ripollesa, pera a la vainilla y queso de oveja Mas Farró. (suplemento 3,50 €)
Queso de selección para acompañar melmeladas y crujiente de pan. (suplemento 2,50 €).
* adaptable vegano.
Está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Els Hostalets d’en Bas. Los menús no se pueden compartir.
Los envases y bolsas se cobran 0,30€ por unidad.
Para acompañar amb los postres (5 cl)

Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00  
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00  
Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35

[EN]

THE SHYMPHONIC MENU 27.80

·A market cuisine menu, weekend and weekday nights·

·Kitchen open from 1 p.m. to 3:30 p.m. and from 8 p.m. to 10:30 p.m., restaurant open from 1 p.m. to 5 p.m. and from 8 p.m. to 12:30 a.m.

If you have any allergies or intolerances, let us know. We have available bread suitable for celiacs 1.50.

First to choose

Salad of Quinta Justa flavors with crispy leek. *
Empedrat (cod and haricot beans salad) with olive sauce.
Catalan-style beans and peas.
Warm pea and mint cream with organic egg cooked at a low temperature. *
Nyoquis with artichokes and blue cheese. *
Seconds to choose

Cod fillet with vegetable sanfaina.
Ham stew with mushrooms, onions and potato.
Low-temperature veal with creamy potato and Russet ratafia sauce.
Chicken and vegetable wok with satay sauce.
Quinoa burger with fesols hummus.*
Desserts to choose

Coconut milk flan with ice cream.
Cream and vanilla panna cotta with strawberry coulis and chocolate ice cream.
Burnt Catalan cream with wheat flour carquiñolis.
Assorted natural fruit with lemon sorbet. *
Glass of coffee ice cream.
Ice cream cut to taste: vanilla, chocolate and cream or Xixona nougat.
Cake from our dessert cart (ask our staff).
La Torrija with version! of Olot de Can Carbasseres tortell with Ripollesa sheep’s milk, vanilla pear and Mas Farró sheep’s cheese. (supplement €3.50)
Selection cheese to accompany jams and crusty bread. (supplement €2.50).
* vegan customizable.
Included is 1/2 liter of mineral water and bread from the wood-fired oven Els Hostalets d’en Bas. Menus cannot be shared.
Containers and bags are charged €0.30 per unit.

[FR]

LE MENU SHYMPHONIQUE 27.80

·Une carte cuisine du marché, les soirs de week-end et de semaine·

·Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou intolérances, faites-le-nous savoir. Nous disposons de pain adapté aux coeliaques 1,50.

Premier à choisir

Salade aux saveurs de Quinta Justa aux poireaux croustillants. *
Empedrat de fesols à la morue et sauce aux olives.
Haricots et petits pois à la catalane.
Crème tiède de petits pois et menthe avec œuf bio cuit à basse température. *
Nyoquis aux artichauts et fromage bleu. *
Secondes à choisir

Filet de morue avec sanfaina de légumes.
Ragoût de jambon aux champignons, oignons et pommes de terre.
Veau basse température avec pomme de terre crémeuse et sauce ratafia Russet.
Wok de poulet et légumes avec sauce satay.
Burger de quinoa et houmous aux fésols.*
Desserts à choisir

Flan au lait de coco et glace.
Panna cotta crème et vanille avec coulis de fraise et glace au chocolat.
Crème catalane brûlée aux carquiñolis de farine de blé.
Assortiment de fruits naturels avec sorbet citron. *
Verre de glace au café.
Glaces coupées au goût : vanille, chocolat et crème ou nougat Xixona.
Gâteau de notre chariot de desserts (demandez à notre personnel).
La Torrija avec version ! de tortell d’Olot de Can Carbasseres au lait de brebis Ripollesa, poire vanille et fromage de brebis Mas Farró. (supplément 3,50 €)
Sélection de fromages pour accompagner confitures et pain croustillant. (supplément 2,50 €).
*végétalien personnalisable.
Le prix comprend 1/2 litre d’eau minérale et du pain cuit au four à bois d’Els Hostalets d’en Bas. Les menus ne peuvent pas être partagés.