- 3 juny, 2020
- admin
MENÚ SIMFÒNIC
[CAT]
MENÚ SIMFÒNIC 26.70
·Un menú de cuina de mercat, cap de setmana i nits entre setmana·
·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.
Primers a escollir:
Amanida de la casa amb taronja i poma. *
Wok de verdures amb fideus de fajol (soba), xiitakes de “Fungi Girona” i salsa de soja. *
Crema de pèsols amb ou eco “Mas Castanyer” cuit a baixa temperatura amb xampinyó ros de “Fungi Girona”. *
Faves i pèsols a la catalana.
Empedrat de fesols de Santa Pau amb brandada de bacallà.
Segons a escollir:
Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor i patata caliu.
Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.
Rodó de vedella amb verdures.
Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols.*
Corball a la planxa amb verduretes, cítrics i maionesa de tàperes.
Postres a escollir:
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona. *
Pastís del carro de postres.
Gotet de gelat d’avellana italiana.
Gelat de tall de vainilla, nata i xocolata o torró de Xixona.
* adaptable vegà.
Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir.
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
–
[ES]
MENÚ SIMFÓNICO 26.70
·Un menú de cocina de mercado, fin de semana y noches entre semana·
·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.
Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.
Primeros a elegir:
Ensalada de la casa con naranja y manzana. *
Wok de verduras con fideos de trigo sarraceno (soba), chiitakes de “Fungi Girona” y salsa de soja. *
Crema de guisantes con huevo eco “Mas Castanyer” cocido a baja temperatura con champiñón rubio de “Fungi Girona”. *
Habas y guisantes a la catalana.
Empedrat de fesols de Santa Pau con brandada de bacalao.
Segundos a elegir:
Guiso de codillo de jamón con setas de otoño y patata al horno.
Tronco de ternera cocido a baja temperatura con puré cremoso de patata del Valle y salsa ratafía Russet de Olot.
Redondo de ternera con verduras.
Hamburguesa de quinoa con hummus de fesols.*
Corbina a la plancha con verduritas, cítricos y mayonesa de alcaparras.
Postres a elegir:
Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.
Crema catalana quemada con carquiñoles de farro.
Surtido de fruta natural con sorbete de limón. *
Tarta del carro de postres.
Helado de avellana italiana.
Helado de corte de vainilla, nata y chocolate o turrón de Jijona.
* adaptable vegano.
Está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Els Hostalets d’en Bas. Los menús no se pueden compartir.
Los envases y bolsas se cobran 0,30€ por unidad.
PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
–
[EN]
SHYMPHONIC MENU 26.70
·A market kitchen menu, weekend and weeknights·
· Kitchen open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, restaurant open from 1pm to 5pm and from 8pm to 12.30am.
If you have any allergies or intolerances, let us know. We have available bread suitable for celiacs 1.50.
Starter to choose:
House salad with orange and apple. *
Vegetable wok with bean noodles (soba), “Fungi Girona” shiitakes and soy sauce. *
Peas cream eco egg “Mas Castanyer” cooked at a low temperature with mushrooms from “Fungi Girona”. *
Catalan-style beans and peas.
Santa Pau bean empedrat with cod.
Main course to choose:
Ham stew with autumn mushrooms and oven potatoes.
Beef cooked at a low temperature with creamy Vall potato puree and Russet d’Olot ratafia sauce.
Beef with vegetables.
Quinoa burger with fesols hummus.*
Grilled corball with vegetables, citrus fruits and caper mayonnaise.
Desserts to choose:
Cream and vanilla panna cotta with strawberry coulis and chocolate ice cream.
Burnt Catalan cream with farro carquinyolis.
Assorted natural fruit with lemon sorbet. *
Cake from the dessert cart.
Italian hazelnut ice cream.
Vanilla ice cream, cream and chocolate or Xixona nougat.
* Vegan friendly.
It includes 1/2 liter of mineral water and bread from the wood-fired oven of Hostalets d’en Bas. Menus cannot be shared.
Packaging and bags are charged €0.30 per unit.
TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
–
[FR]
MENU SHYMPHONY 26.70
·Une carte de cuisine du marché, week-end et soirs de semaine·
· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.
Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir. Nous avons du pain disponible adapté aux coeliaques 1,50.
Premiers à choisir:
Salade de maison avec orange et pomme. *
Wok de légumes avec nouilles de sarrasin (soba), shiitakes de “Fungi Girona” et sauce de soja. *
Crème de petits pois à l’œuf bio “Mas Castanyer” cuit à basse température avec des champignons blonds de “Fungi Girona”. *
Haricots et petits pois à la catalane.
Empedrat de haricots de Santa Pau à la morue.
Plat à choisir:
Ragoût de jambon aux champignons d’automne et pomme de terre au four.
Bœuf cuit à basse température avec purée de pommes de terre crémeuse Vall et sauce ratafia Russet d’Olot.
Boeuf aux légumes.
Burger de quinoa avec houmous de fesols.*
Corball grillé aux légumes, agrumes et mayonnaise aux câpres.
Desserts à choisir:
Panna cotta crème et vanille avec coulis de fraise et glace au chocolat.
Crème catalane brûlée au carquinyolis de farro.
Assortiment de fruits naturels avec sorbet au citron. *
Gâteau du chariot de dessert.
Glace italienne aux noisettes.
Glace vanille, crème et chocolat ou nougat Xixona.
* Végétalien adaptable.
Il comprend 1/2 litre d’eau minérale et du pain cuit au feu de bois des Hostalets d’en Bas. Les menus ne peuvent pas être partagés.
Les emballages et sacs sont facturés 0,30 € par unité.