EL MENÚ SIMFÒNIC

[CAT]

EL MENÚ SIMFÒNIC 27.80

·Un menú de cuina de mercat, cap de setmana i nits entre setmana·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.

Primers a escollir:

Amanida de la casa amb taronja i poma. *

Crema de carbassa de “Verdures La Canya” amb ou eco “Mas Castanyer” cuit a baixa temperatura. *

Wok de fideus de fajol amb verdures, bolets i soja. *

Trinxat de col i patata de “Verdures La Canya” amb cansalada virada.

Carbassa rostida amb formatge blau “la Xiquella”, puré i amanida. *

Segons a escollir:

Filet de bacallà amb patata panadera i vinagreta de cítrics.

Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor i patata caliu.

Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.

Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols.*

Costella de porc confitada amb patata crema i salsa mostassa.

Llobarro de ració al forn amb patata panadera. (suplement 1,50 €)

Postres a escollir:

Flam de llet de coco.

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.

Panna cotta de cafè amb crema de Baileys.

Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.

Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona. *

Got de gelat de cafè.

Gelat de tall de vainilla, nata i xocolata o torró de Xixona.

Pastís del carro de postres. (consulta el nostre personal)

* adaptable vegà.

 Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir.

Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35

[ES]

EL MENÚ SIMFÓNICO 27.80

·Un menú de cocina de mercado, fin de semana y noches entre semana·

·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.

Primeros a elegir:

Ensalada de la casa con naranja y manzana. *

Crema de calabaza de “Verdures La Canya” con huevo eco “Mas Castanyer” cocido a baja temperatura. *

Wok de fideos de trigo sarraceno con verduras, setas y soja. *

Trinxat de repollo y patata de “Verduras La Canya” con tocino.

Calabaza asada con queso azul “la Xiquella”, puré y ensalada. *

Segundos a elegir:

Fielte de bacalao con patata panadera y vinagreta de cítricos.

Guisado de codillo de jamón con setas de otoño y patata al horno.

Tronco de ternera cocido a baja temperatura con puré cremoso de patata del Valle y salsa ratafía Russet de Olot.

Hamburguesa de quinoa con hummus de fesols.*

Costilla de cerdo confitada con patata crema y salsa mostaza.

Lubina de ración al horno con patata panadera. (suplemento 1,50 €).

Postres a elegir:

Flan de leche de coco.

Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.

Panna cotta de café con crema de Baileys.

Crema catalana quemada con carquiñoles de farro.

Surtido de fruta natural con sorbete de limón. *

Vaso de helado de café.

Helado de corte de vainilla, nata y chocolate o turrón de Jijona.

Tarta del carro de postre. (consulta a nuestro personal)

* adaptable vegano.

Está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Els Hostalets d’en Bas. Los menús no se pueden compartir.

Los envases y bolsas se cobran 0,30€ por unidad.

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35

[EN]

THE SHYMPHONIC MENU 27.80

·A market kitchen menu, weekend and weeknights·

· Kitchen open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, restaurant open from 1pm to 5pm and from 8pm to 12.30am.

If you have any allergies or intolerances, let us know. We have available bread suitable for celiacs 1.50.

Starter to choose:

House salad with orange and apple. *

“Verdures La Canya” pumpkin cream with “Mas Castanyer” scrambled egg cooked at a low temperature. *

Noodle wok with vegetables, mushrooms and soy. *

Sliced cabbage and potato from “Verdures La Canya” with cured bacon.

Roasted pumpkin with “la Xiquella” blue cheese, puree and salad. *

Main course to choose:

Cod fillet with baked potato and citrus vinaigrette.

Ham stew with autumn mushrooms and warm potato.

Beef cooked at a low temperature with creamy potato puree and Russet d’Olot ratafia sauce.

Quinoa burger with bean hummus.*

Pork rib confit with cream potato and mustard sauce.

Baked sea bass with baked potato. (surcharge €1.50)

Desserts to choose:

Coconut milk custard.

Cream and vanilla panna cotta with strawberry coulis and chocolate ice cream.

Coffee panna cotta with Baileys cream.

Burnt Catalan cream with farro carquinyols.

Assortment of natural fruit with lemon sorbet. *

Glass of coffee ice cream.

Vanilla ice cream, cream and chocolate or Xixona nougat.

Cake from the dessert cart. (consult our staff)

* Vegan friendly.

It includes 1/2 liter of mineral water and bread from the wood-fired oven of Hostalets d’en Bas. Menus cannot be shared.

Packaging and bags are charged €0.30 per unit.

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
 Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35

[FR]

 LE MENU SHYMPHONY 27.80

·Une carte de cuisine du marché, week-end et soirs de semaine·

· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir. Nous avons du pain disponible adapté aux coeliaques 1,50.

Premiers à choisir:

Salade maison à l’orange et à la pomme. *

Crème de potiron “Verdures La Canya” avec œuf brouillé “Mas Castanyer” cuit à basse température.

Wok de nouilles avec légumes, champignons et soja.

Trinxat de chou et pomme de terre des “Verdures La Canya” aux lardons.

Potiron rôti au fromage bleu “la Xiquella”, purée et salade. *

Plat à choisir:

Filet de cabillaud avec pomme de terre au four et vinaigrette aux agrumes.

Ragoût de jambon aux champignons d’automne et pomme de terre chaude.

Bœuf cuit à basse température avec purée de pommes de terre Vall crémeuse et sauce ratafia Russet d’Olot.

Burger de quinoa et houmous aux haricots.*

Côtes de porc confites à la crème de pomme de terre et sauce moutarde.

Bar au four avec pomme de terre au four. (supplément 1,50 €)

Desserts à choisir:

Crème caramel au lait de coco.

Panna cotta crème et vanille avec coulis de fraise et glace au chocolat.

Panna cotta au café et crème Baileys.

Crème catalane brûlée aux carquinyols farro.

Assortiment de fruits nature avec sorbet citron. *

Verre de glace au café.

Glace vanille, crème et chocolat ou nougat Xixona.

Gâteau du chariot de desserts. (consulter notre équipe)

* Végétalien adaptable.

Il comprend 1/2 litre d’eau minérale et du pain cuit au feu de bois des Hostalets d’en Bas. Les menus ne peuvent pas être partagés.

Les emballages et sacs sont facturés 0,30 € par unité.

POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
 Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DO Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
 Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35