- 5 juny, 2021
- admin
LA CARTA
[CAT]
LA NOSTRA CARTA
La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
Snacks, pa, oli … 1,25 / persona. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.
IVA inclòs en tots els preus.
Ξ
Et recomanem!
* Formatge Pla d’Alba fet amb llet de cabra de Mas Alba per acompanyar amb melmelades i cruixent de pa. 5,80 €
* Carxofa confitada amb brandada de bacallà (3 meitats). 9,00 €
* Calçots de Valls rebossats amb salsa romesco. 12,80
* Cargols amb sofregit de carn (24 u.) amb un toc picant. 17,20 €
* Escamarlans a la planxa. 12,50 €
* Platillo de costella ibèrica, conill i cargols. 13,20 €
Ξ
Per començar a obrir boca
Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 g. 3,95 €
Olives Perelló “Gordal” picants 150 g. 3,95 €
Olives farcides anxoves. 2,90 €
Anxoves de la casa, 8 filets. 12,10 €
Tellerines ofegades en vi blanc. 11,90 €
Les braves de la casa. 6,10 €
Coca dels Hostalets amb tomata i espatlla ibèrica, 4 talls. 20,05 €
Pack 2 Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco i dues copes de cava. 18,00 €
Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco. 6,20 € unitat
Les nostres patates d’Olot, 4 unitats. 9,20 €
Ξ
Les nostres taules
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Garrotxa de cabra “Bauma”. Amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60 €
Maridatge: * SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35 €
Taula d’embotits de la Garrotxa amb pa de coca dels Hostalets amb tomata. 13,60 €
Ξ
Entrants
Amanida de sabors la Quinta Justa. 8,90 €
Amanida d’escarola amb gàrum i calçots confitats amb romesco. 10,20 €
Crema de carbassa de “Verdures La Canya” amb llet de coco i ou eco “Mas Castanyer” cuit a baixa temperatura. 11,70 €
Ramen d’escudella de fideus de fajol amb verdures, bolets i soja. 10,20 €
Trinxat de col i patata de “Verdures la Canya” amb cansalada virada. 11,70 €
Carxofes amb cansalada ibèrica i ou a baixa temperatura de “Mas Castanyer”. 13,40 €
Nyoquis amb carxofes i formatge blau. 12,80 €
Ξ
La Pasta
Caneló d’espinacs, panses i pinyons amb beixamel de ceps. 11,20 €
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 11,20 €
Els macarrons a la cassola amb parmesà. 8,50 €
Ξ
De mar
Suprema de bacallà fresc Skrei amb carxofes i alls tendres. 15,90 €
Llom de bacallà amb panses, pinyons, ou dur i espinacs. 18,90 €
Turbot salvatge de ració al forn. 15,10 €
Tàrtar de tonyina vermella marinada amb soja, cítrics i gelat OVE. 15,50 €
Suprema de corball amb verdures i maionesa de cítrics. 15,90 €
Tataki de tonyina vermella, soja, hummus de fesols de Santa Pau, maionesa de kimchi i sèsam caramel·litzat. 17,90 €
Gall de Sant Pere amb Menier de porro i tomata sec. 16,50 €
Orada a la crosta de sal amb verdures vapor. 15,10 €
Ξ
La carn
Cordonet de porc ibèric amb escalivada. 15,90 €
Peus de porc a la llauna amb sofregit de tomata i mandonguilles. 12,90 €
Costella de porc Duroc amb poma al forn i salsa agredolça. 13,20 €
Terrina d’espatlla de xai amb patata crema i reducció del seu suc. 19,50 €
Espatlla de cabrit amb patata i ceba al forn estil clàssic (550gr. aprox.). 21,50 €
Melós de vedella amb parmentier de patata, saltejat de bolets i demiglace de vedella. 18,20 €
Tartar de vaca madurada amb cruixent de coca dels Hostalets. (d’estil clàssic amb avinagrats o al natural amb els seus condiments) (fet i tallat al moment amb ganivet, picant de 0 a 10 pels més valents). 29,90 €
De caça
Cérvol amb orellanes i dàtils. 15,95 €
Estofat de cuixa de senglar amb moniato al caliu. 14,80 €
Perdiu salvatge amb tocs de xocolata i taronja. 17,20 €
La brasa
El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +/- 1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 45,70 € / kg (preu segons pes)
Xai a la brasa amb guarnició (1 palpis, 1 costella, 1 mitjana) 14,40 €
El filet de vedella jove amb guarnició. 29,80 €
Ξ
L’arròs de Pals (mínim 2 persones, 20-25 minuts)
Arròs de mar i muntanya. 18,40 € per persona
Llauna d’arròs amb carxofes i calçots. 18,40 € per persona
Arròs a la cassola de cabra de mar. 18,40 € per persona
Llauna d’arròs sec amb ceps i peus de porc. 18,40 € per persona
Arròs melos d’ànec i fetge d’ànec. 18,40 € per persona
Maridatge: * SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sidra escumosa de pomeres abandonades de la Garrotxa i aromatitzada amb flors. Relat dels abandonats. Les Preses. 19,35
Ξ
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.)
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Garrotxa de cabra “Bauma”, amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60 €
Maridatge: Sambukina Traginera 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35 €
Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 7,10 €
Pastís del carro de postres. 6,20 €
Petites bogeries volcàniques. 7,20 €
Volcanet de xocolata negra amb gelat de coco. 7,50 €
La torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot de “Can Carbasseres” i llet de Mas la Coromina amb cítrics. 6,20 €
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 4,10 €
Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 4,20 €
Tatin de poma de Girona amb toffee i gelat de vainilla. 6,20 €
Flam de llet de coco amb el seu gelat. 4,90 €
Pot fruits secs I : ametlles i avellanes. 5,95 €
Pot fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. 4,95 €
Assortiment de galetes del nostre carro de dolços, 6 unitats. 9,00 €
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 3,40 €
Ratafia Pere Xic 3,40 €
Ratafia L’Hòstia 3,80 €
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00 €
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00 €
Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 €
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90 €
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez. 4,90 €
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80 €
Dow’s Porto 5,90 €
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35 €
-
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
[ES]
NUESTRA CARTA
La cocina está abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.
Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen.
Snacks, pan, aceite… 1,25 / persona. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.
IVA incluido en todos los precios.
Ξ
Te recomendamos
* Queso Pla d’Alba hecho con leche de cabra de Mas Alba para acompañar con mermeladas y crujiente de pan. 5,80 €
* Alcachofa confitada con brandada de bacalao (3 mitades). 9,00 €
* Calçots de Valls rebozados con salsa romesco. 12,80 €
* Caracoles con sofrito de carne (24 u.) con un toque picante. 17,20 €
* Cigalas a la plancha. 12,50 €
* Platillo de costilla ibérica, conejo y caracoles. 13,20 €
Ξ
Para empezar a abrir boca
Aceitunas Perelló “Manzanilla” picantes 150 g. 3,95 €
Olivas Perelló “Gordal” picantes 150 g. 3,95 €
Aceitunas rellenas anchoa. 2,90 €
Anchoas de la casa, 8 filetes. 12,10 €
Coquinas ahogadas en vino blanco. 11,90 €
Las bravas de la casa. 6,10 €
Coca dels Hostalets con tomate y paletilla ibérica, 4 lonchas. 20,05 €
Pack 2 Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco y dos copas de cava. 18,00 €
Ostra La Belle Huître con cítirico, pimienta y tabasco. 6,20 € unidad
Nuestras patatas de Olot, 4 unidades. 9,20 €
ΞNuestras tablas
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Garrotxa de cabra “Bauma”, Con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 13,60 €
* SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35 €
Tabla de embutidos de la Garrotxa con pan de coca de Els Hostalets con tomate. 13,60 €
Ξ
Entrantes
Ensalada de sabores la Quinta Justa. 8,90 €
Ensalada de escarola con garum y calçots confitados con romesco. 10,20 €
Crema de calabaza de “Verduras La Caña” con leche de coco y huevo eco “Mas Castanyer” cocido a baja temperatura. 11,70 €
Ramen de escudella de fideos de trigo sarraceno con verduras, setas y soja. 10,20 €
Trinxat de col y patata de “Verduras la Caña” con tocino virado. 11,70 €
Alcachofas con panceta ibérica y huevo a baja temperatura de “Mas Castanyer”. 13,40 €
Nyoquis con alcachofas y queso azul. 12,80 €
Ξ
La pasta
Canelón de espinacas, pasas y piñones con bechamel de setas. 11,20 €
Canelones de la abuela con bechamel y queso aserrado de oveja Mas Farró. 11,20 €
Los macarrones en la cazuela con parmesano. 8,50 €
Ξ
De mar
Suprema de bacalao fresco Skrei con alcachofas y ajos tiernos. 15,90 €
Lomo de bacalao con pasas, piñones, huevo duro y espinacas. 18,90 €
Rodaballo salvaje de ración al horno. 15,10 €
Tártar de atún rojo marinado con soja, cítricos y helado OVE. 15,50 €
Suprema de corballo con verduras y mayonesa de cítricos. 15,90 €
Tataki de atún rojo, soja, hummus de frijoles de Santa Pau, mayonesa de kimchi y sésamo caramelizado. 17,90 €
Gallo de San Pedro con Menier de puerro y tomate seco. 16,50 €
Dorada a la corteza de sal con verduras vapor. 15,10 €
Ξ
La carne
Cordoncillo de cerdo ibérico con escalivada. 15,90 €
Manitas de cerdo con sofrito de tomate y albóndigas. 12,90 €
Costilla de cerdo Duroc con manzana al horno y salsa agridulce. 13,20 €
Terrina de paletilla de cordero con patata crema y reducción de su jugo. 19,50 €
Paletilla de cabrito con patata y cebolla al horno estilo clásico (550gr. aprox). 21,50 €
Meloso de ternera con parmentier de patata, salteado de setas y demiglace de ternera. 18,20 €
Tartar de vaca madurada con crujiente de torta de Els Hostalets. (de estilo clásico con avinagrados o al natural con sus condimentos) (hecho y cortado al momento con cuchillo, picante de 0 a 10 para los más valientes). 29,90 €
De caza
Ciervo con orejones y dátiles. 15,95 €
Estofado de muslo de jabalí con boniato al caliu. 14,80 €
Perdiz salvaje con toques de chocolate y naranja. 17,20 €
La brasa
El “Txuletón”, media “30 días” DRY AGED de ternera +/- 1kg con guarnición al gusto (ideal para compartir). 45,70 € / kg (precio según peso)
Cordero a la brasa con guarnición (1 palpis, 1 costilla, 1 media). 14,40 €
El solomillo de ternera joven con guarnición. 29,80 €
Ξ
El arroz de Pals (mínimo 2 personas, 20-25 minutos)
Arroz de mar y monte. 18,40 € por persona
Lata de arroz con alcachofas y calçots. 18,40 € por persona
Arroz a la cazuela de cabra de mar. 18,40 € por persona
Lata de arroz seco con ceps y manitas de cerdo. 18,40 € por persona
Arroz meloso de pato e hígado de pato. 18,40 € por persona
MARIDAJE: * SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sidra escumosa de pomeres abandonades de la Garrotxa i aromatitzada amb flors. Relat dels abandonats. Les Preses. 19,35 €
Ξ
Y de dulce en la carta
(postres de elaboración propia al momento, tiempo de espera 10 minutos mín.)
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Garrotxa de cabra “Bauma”, con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 12,60 €
MARIDAJE: Sambukina Traginera 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35 €
Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y trigo sarraceno de Batet de la Serra. (ideal para compartir) 7,10 €
Tarta del carro de postres. 6,20 €
Pequeñas locuras volcánicas. 7,20 €
Volcanet de chocolate negro con helado de coco. 7,50 €
La torrija de roscón de Olot de “Can Carbasseres” y leche de Mas la Coromina con cítricos. 6,20 €
Crema catalana quemada con carquiñoles de farro de Bianya. 4,10 €
Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de xocolata. 4,20 €
Tatin de manzana de Girona con toffee y helado de vainilla. 6,20 €
Flan de leche de coco con su helado. 4,90 €
Bote de frutos secos I : almendras y avellanas. 5,95 €
Bote de frutos secos II : pasas, ciruelas, orejones e higos. 4,95 €
Surtido de galletas de nuestro carro de dulces, 6 unidades. 9,00 €
PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 3,40 €
Ratafia Pere Xic 3,40 €
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00 €
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00 €
Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 €
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90 €
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80 €
Dow’s Porto 5,90 €
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentación de una receta de flores y dátiles en tina de cerámica. Relato de al-Ándalus. Les Preses. 22,35 €
[EN]
OUR À LA CARTE
The kitchen is open from 1:00 p.m. to 3:30 p.m. and from 8:00 p.m. to 10:30 p.m., the restaurant is open from 1:00 p.m. to 5:00 p.m. and from 8:00 p.m. to 12:30 p.m.
If you have any allergies or intolerances let us know.
Snacks, bread, oils … 1,25 / person. We have available bread suitable for celiacs 1.50.
VAT included in all prices.
Ξ
To start opening your mouth
Spicy olives Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,95 €
Spicy Perelló “Gordal” olives 150 g. 3,95 €
Anchovy stuffed olives. 2,90 €
House anchovies, 8 fillets. 12,10 €
Tellerines drowned in white wine. 11,90 €
The braves of the house. 6,10 €
Coca dels Hostalets with tomato and Iberian ham, 4 units. 20,05 €
Olot potatoes, 4 units. 9,20 €
Pack 2 Oyster La Belle Huître with citrus, pepper and tabasco and 2 glasses of cava. 18,00 €
La Belle Huître oyster with citrus, pepper and tabasco. 6,20 € unit
Ξ
Our tables
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Xiroi cow cheese “La Xiquella”, ⊂ Llanut sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Garrotxa goat cheese “Bauma”, with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60 €
PAIRING: * SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recipe for flowers with carobs (hazelnuts). Story of the Porters. Les Preses. 23,35 €
Table of sausages from La Garrotxa with dough bread from Hostalets and tomato. 13,60 €
Ξ
Starters
Quinta Justa flavor salad. 8.90 €
Endive salad with garum and calçots confit with romesco. 10.20 €
Pumpkin cream from “Verduras La Canya” with coconut milk and bio “Mas Castanyer” egg cooked at low temperature. 11.70 €
Buckwheat noodle ramen bowl with vegetables, mushrooms and soya sauce. 10.20 €
Sliced cabbage and potato from “Verdures la Canya” with cured bacon. 11.70 €
Artichokes with Iberian bacon and egg at low temperature from “Mas Castanyer”. 13.40 €
Gnocchi with artichokes and blue cheese. 12.80 €
Ξ
Pasta
Cannelloni with spinach, raisins and pine nuts with bechamel sauce. 11.20 €
Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep’s cheese. 11.20 €
Macaroni in the casserole with parmesan. 8.50 €
Ξ
From the sea
Fresh Skrei cod with artichokes and tender garlic. 15.90 €
Cod with raisins, pine nuts, boiled egg and spinach. 18.90 €
Baked wild turbot. 15.10 €
Red tuna tartare marinated with soy, citrus and OVE ice cream. 15.50 €
Ravenclaw soup with vegetables and citrus mayonnaise. 15.90 €
Red tuna tataki, soy, Santa Pau bean hummus, kimchi mayonnaise and caramelized sesame. 17.90 €
Gallo de Sant Pere with Menier of leek and dried tomato. 16.50 €
Sea bream in a salt crust with steamed vegetables. 15.10 €
Ξ
Meat
Iberian pork tenderloin with escalivada. 15.90 €
Pork feet with tomato and meatballs. 12.90 €
Duroc pork chop with baked apple and sweet and sour sauce. 13.20 €
Lamb shoulder terrine with cream potato and reduction of its juice. 19.50 €
Shoulder of goat with potato and onion in the oven classic style (approx. 550gr.). 21.50 €
Beef cheeck with potato parmentier, sautéed mushrooms and veal demiglace. 18.20 €
Matured cow tartar with Hostalets coca crunch. (classic style with vinaigrette or natural with its seasonings) (made and cut on the spot with a knife, spiciness from 0 to 10 for the bravest). 29.90 €
Hunting
Deer with earflaps and dates. 15.95 €
Boar leg stew with hot sweet potato. 14.80 €
Wild partridge with hints of chocolate and orange. 17.20 €
The grill
The “Txuletón”, average “30 days” DRY AGED beef +/- 1kg with garnish to taste (ideal for sharing). 47,50 € / kg (price according to weight)
Grilled lamb with garnish (1 leg, 1 rib, 1 medium) 14.40 €
Young beef fillet with garnish. 29.80 €
Ξ
Pals rice (minimum 2 people, 20-25 minutes)
Sea and mountain rice. 18.40 € per person *
Can of rice with artichokes and calçots. 18.40 € per person *
Rice in sea goat casserole. 18.40 € per person *
Can of dry rice with mushrooms and pig’s feet. 18.40 € per person *
Duck creamy rice and duck liver. 18.40 € per person *
PAIRING: * SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sparkling cider from abandoned apple trees from La Garrotxa and flavored with flowers. Story of the abandoned. Les Preses. 19,35 €
Ξ
And sweet in the à la carte
(Homemade dessert at the moment, waiting time 10 minutes min.)
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Xiroi cow cheese “La Xiquella”, ⊂ Llanut sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Garrotxa goat cheese Bauma, with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60 €
PAIRING: Sambukina Traginera 75 cl. Recipe for flowers with carobs (hazelnuts). Story of the Porters. Les Preses. 23,35 €
Chocolate fondue with seasonal fruit, Bianya spelled gingerbread and Batet de la Serra buckwheat. (ideal for sharing) 7,10 €
Dessert cart. 6,20 €
Dark chocolate volcano with coconut ice cream. 7,50 €
“Torrija” from “Can Carbasseres” with milk from Mas la Coromina with citrus fruits. 6,20 €
Burned Catalan cream with Bianya spelled carquinyolis. 4,10 €
Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream. 4,20 €
Girona apple tatin with toffee and vanilla ice cream. 6,20 €
Coconut milk custard with its ice cream. 4.90 €
Dried fruits jar I : almonds and hazelnuts. 5.95 €
Dried fruits jar II : raisins, plums, orellanas and figs. 4.95 €
Assortment of cookies from our candy cart, 6 units. 9.00 €
TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40 €
Ratafia Pere Xic 3,40 €
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00 €
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00 €
Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 €
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90 €
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80 €
Dow’s Porto 5,90 €
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentation of a recipe of flowers and dates in a ceramic tub. Story of al-Andalus. Les Preses. 22,35 €
—
[FR]
À LA CARTE
La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.