LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
Snacks, pa, oli … 1,25 / persona. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.
IVA inclòs en tots els preus.          
Ξ
Per començar a obrir boca
Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 g. 3,10 
Olives Perelló “Gordal” picants 150 g. 3,10 
Olives farcides anxoves. 2,50
Anxoves de la casa (8 filets). 8,50
Tellerines ofegades en vi blanc. 11,90
Les braves de la casa. 6,10
Coca dels Hostalets amb tomata i espatlla ibèrica (4 talls). 16,80
 Patates d’Olot (4 unitats). 9,20
Gamba mitjana fresca de Blanes. 30,00
Pack 2 Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco i 2 copes de cava. 12,00 no disponible
Ostra La Belle Huître amb cítiric, pebre i tabasco. 4,10 unitat no disponible
Ξ
Per compartir
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂ Glaüc de vaca “formatgeria Xauxa”, ⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Formatge Garrotxa Bauma. Amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60
Ξ
L’Horta 
Amanida de sabors la Quinta Justa. 8,90
Les carxofes amb un vel de cansalada ibèrica.
Crema de carbassa de l’Hort d’en “Mulleres” amb ou eco “Mas Castanyer” cuit a baixa temperatura amb xampinyó ros de “Fungi Girona”. 10,70
Calçots brasejats amb brandada, escarola i salsa romesco. 14,90
Ξ
La Pasta
Caneló de pasta fresca de verdures de temporada amb beixamel de ceps. 11,20
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 11,20
Els macarrons a la cassola amb parmesà. 8,50
Ξ
De mar
Tàrtar de tonyina vermella marinada amb soja, cítrics i gelat OVE. 15,50
Suprema de rap amb verdures i romesco. 23,50
Llom de bacallà amb crema de samfaina, olives negres i sàlvia. 23,50
Tataki de tonyina vermella marinada amb soja amb hummus de fesols de Santa Pau i maionesa de kimchi i sèsam caramel·litzat. 17,90
Ξ
La carn
Espatlla de xai amb carxofes, fonoll i el seu suc. 19,50
Cuixa d’ànec confitada a la taronja i anís estrellat. 14,50
Melós de vedella amb un parmentier de patata amb tàperes i anxoves. 18,20
Tartar de vaca madurada amb cruixent de coca dels Hostalets. (d’estil clàssic amb avinagrats o al natural amb els seus condiments) (fet i tallat al moment amb ganivet, picant de 0 a 10 pels més valents). 29,90
Ξ
L’arròs de Pals (mínim 2 persones, 20-25 minuts)
Arròs de mar i muntanya. 18,40 per persona
Arròs sec de verdures de temporada. 18,40 per persona
Arròs a la cassola de cabra de mar. 15,50 per persona
Ξ
La brasa
El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +/- 1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 45,70 / kg (preu segons pes)
Xai tallat a la brasa amb guarnició (1 palpis, 1 costella, 1 mitjana) 13,30
El filet de vedella jove amb guarnició. 29,80
Ξ
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.)
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂Glaüc de vaca “formatgeria Xauxa”, ⊂Marí d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Formatge Garrotxa Bauma, amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60
Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 7,10
Petites bogeries volcàniques. 7,20
Pastís del carro de postres. 6,20
Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina. 7,50
La torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot de “Can Carbasseres” i llet de Mas la Coromina amb cítrics. 6,20 
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 4,10
Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 4,20
Tatin de poma de Girona amb toffee i gelat de vainilla. 6,20
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
  • Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

[ES]
NUESTRA CARTA

La cocina está abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen.
Snacks, pan, aceite… 1,25 / persona. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.
IVA incluido en todos los precios.          
Ξ
Para empezar a abrir boca
Aceitunas Perelló “Manzanilla” picantes 150 g. 3,10 
Olivas Perelló “Gordal” picantes 150 g. 3,10
Aceitunas rellenas anchoa. 2,50
Anchoas de la casa (8 filetes). 8,50
Tellerinas ahogadas en vino blanco . 11,90
Las bravas de la casa. 6,10
Coca dels Hostalets con tomate y paletilla ibérica (4 lonchas). 16,80
Patatas de Olot (4 unidades). 9,20
Gamba media fresca de Blanes. 30,00
Pack 2 Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco y 2 copas de cava. 12,00 no disponible
Ostra La Belle Huître con cítirico, pimienta y tabasco. 4,10 unidad no disponible
Ξ
Nuestros quesos
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂ Glaüc de vaca “formatgeria Xauxa”, ⊂ Marí de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Queso Garrotxa Bauma, Con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 13,60
Ξ
La Huerta
Ensalada de sabores la Quinta Justa. 8,90
Las alcachofas con un velo de tocino ibérico.
Crema de calabaza del Hort d’en “Mulleres” con huevo eco “Mas Castanyer” cocido a baja temperatura con champiñón rubio de “Fungi Girona”. 10,70
Calçots braseados con brandada, escarola y salsa romesco. 14,90
Ξ
La pasta
Canelón de pasta fresca de verduras de temporada con bechamel de setas. 11,20
Canelones de la abuela con bechamel y queso aserrado de oveja Mas Farró. 11,20
Los macarrones en la cazuela con parmesano. 8,50
Ξ
De mar
Tártar de atún rojo marinado con soja, cítricos y helado OVE. 15,50
Suprema de rape con verduras y romesco. 23,50
Lomo de bacalao con crema de samfaina, aceitunas negras y salvia. 23,50
Tataki de atún rojo marinado con soja con hummus de fesols de Santa Pau y mayonesa de kimchi y sésamo caramelizado. 17,90
Ξ
La carne
Paletilla de cordero con alcachofas, hinojo y su jugo. 19,50
Muslo de pato confitado a la naranja y anís estrellado. 14,50
Meloso de ternera con un parmentier de patata con alcaparras y anchoas. 18,20
Tartar de vaca madurada con crujiente de torta de Els Hostalets. (de estilo clásico con avinagrados o al natural con sus condimentos) (hecho y cortado al momento con cuchillo, picante de 0 a 10 para los más valientes). 29,90
Ξ
El arroz de Pals (mínimo 2 personas, 20-25 minutos)
La cazuela de arroz mar y monte. 18,40 por persona
Arroz seco de verduras de temporada. 18,40 por persona
Arroz a la cazuela de cabra de mar. 15,50 por persona
Ξ
La brasa
El “Txuletón”, media “30 días” DRY AGED de ternera +/- 1kg con guarnición al gusto (ideal para compartir). 45,70 / kg (precio según peso)
Cordero cortado a la brasa con guarnición (1 palpis, 1 costilla, 1 media). 13,30
El solomillo de ternera joven con guarnición. 29,80
Ξ
Y de dulce en la carta
(postres de elaboración propia al momento, tiempo de espera 10 minutos mín.)
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂Glaüc de vaca “formatgeria Xauxa”, ⊂ Marí de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Queso Garrotxa Bauma, con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 12,60
Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y trigo sarraceno de Batet de la Serra. (ideal para compartir) 7,10
Tarta del carro de postres: Carrot cake, Sacher, Massini o Almendras (sin gluten). 6,20
Pequeñas locuras volcánicas. 7,20
Volcanet de chocolate negro con sorbete de mandarina. 7,50
La torrija de roscón de Olot de “Can Carbasseres” y leche de Mas la Coromina con cítricos. 6,20
Crema catalana quemada con carquiñoles de farro de Bianya. 4,10
Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de xocolata. 4,20
Tatin de manzana de Girona con toffee y helado de vainilla. 6,20

 

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1:00 p.m. to 3:30 p.m. and from 8:00 p.m. to 10:30 p.m., the restaurant is open from 1:00 p.m. to 5:00 p.m. and from 8:00 p.m. to 12:30 p.m.

If you have any allergies or intolerances let us know.
Snacks, bread, oils … 1,25 / person. We have available bread suitable for celiacs 1.50.
VAT included in all prices.
Ξ
To start opening your mouth
Spicy olives Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,10 
Spicy Perelló “Gordal” olives 150 g. 3,10
Anchovy stuffed olives. 2,50
House anchovies (8 fillets). 8,50
Tellerines drowned in white wine. 11,90
The braves of the house. 6,10
Coca dels Hostalets with tomato and Iberian ham (4 units). 16,80
Olot potatoes (4 units). 9,20
Fresh medium shrimp from Blanes. 30,00
Pack 2 Oyster La Belle Huître with citrus, pepper and tabasco and 2 glasses of cava. 12.00
La Belle Huître oyster with citrus, pepper and tabasco. 4.10 unit
Ξ
Our cheese
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Glaüc cow cheese “formatgeria Xauxa”, ⊂ Marí sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Cheese Garrotxa Bauma, with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60
Ξ
The vegetable garden
Quinta Justa flavor salad. 8.90
Artichokes with a veil of Iberian bacon.
Pumpkin cream from the Hort d’en “Mulleres” with eco egg “Mas Castanyer” cooked at a low temperature with pink mushrooms from “Fungi Girona”. 10.70
Calçots braised with brandy, endive and romesco sauce. 14.90
Ξ
Pasta
Fresh seasonal vegetable pasta cannelloni with bechamel sauce. 11.20
Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep’s cheese. 11.20
Macaroni in the casserole with parmesan. 8.50
Ξ
From the sea
Red tuna tartare marinated with soy, citrus and OVE ice cream. 15.50
Monkfish with vegetables and romesco. 23.50
Cod loin with samfaina cream, black olives and sage. 23.50
Soy marinated tuna tataki with Santa Pau bean hummus and caramelized sesame kimchi mayonnaise. 17.90

Meat
Lamb shoulder with artichokes, fennel and its juice. 19.50
Duck leg confit with orange and star anise. 14.50
Sweet beef with a potato parmentier with capers and anchovies. 18.20
Matured cow tartar with Hostalets coca crunch. (classic style with vinaigrette or natural with its seasonings) (made and cut with a knife, spiciness from 0 to 10 for the bravest). 29.90
Ξ
Pals rice (minimum 2 people, 20-25 minutes)
The casserole of sea and mountain rice. 18,40 per person
Dry rice with seasonal vegetables. 18,40 per person
Rice in sea goat casserole. 15,50 per person
Ξ
The grill
The “Txuletón”, average “30 days” DRY AGED beef +/- 1kg with garnish to taste (ideal for sharing). 47,50 / kg (price according to weight)
Grilled lamb with garnish (1 leg, 1 rib, 1 medium) 13.30
Young beef fillet with garnish. 29.80
Ξ
And sweet in the à la carte
(Homemade dessert at the moment, waiting time 10 minutes min.)
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Glaüc cow cheese “formatgeria Xauxa”, ⊂ Marí sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Cheese Garrotxa Bauma with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60
Chocolate fondue with seasonal fruit, Bianya spelled gingerbread and Batet de la Serra buckwheat. (ideal for sharing) 7,10
Dessert cart. 6,20
Dark chocolate volcano with tangerine sorbet. 7,50
“Torrija” from “Can Carbasseres” with milk from Mas la Coromina with citrus fruits. 6,20
Burned Catalan cream with Bianya spelled carquinyolis. 4,10
Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream. 4,20
Girona apple tatin with toffee and vanilla ice cream. 6,20

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20 
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir.
Collations, pain, huiles… 1,25/personne. Nous avons du pain disponible adapté aux coeliaques 1,50.
TVA incluse dans tous les prix.   
Ξ
Pour commencer à ouvrir la bouche
Olives épicé Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,10 
Olives farcies aux anchois. 2,50
Olives Perelló “Gordal” épicées 150 g. 3,10
Anchois maison (8 filets). 8,50
Tellerines noyées dans le vin blanc . 11,90
Les braves de la maison. 6,10
Coca dels Hostalets avec tomate et jambon ibérique (4 tranches). 16,80
Pommes de terre Olot (4 unités). 9,20
Crevettes moyennes fraîches de Blanes. 30,00
Pack 2 Huitres La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco et 2 verres de cava. 12,00
Huître La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco. 4,10 unité
Ξ
Nos fromages
Table de fromages de proximité: Fromage de brebis Mas Farró, ⊂ Glaüc fromage de vache  “fromagerie Xauxa”, ⊂ Marí de fromage de brebis fromagerie Mas Marcè, ⊂ Fromage Garrotxa Bauma, avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 13,60
Ξ
La Horte
Salade saveur Quinta Justa. 8,90
Artichauts avec un voile de lard ibérique.
Crème de potiron du “Mulleres” avec œuf écologique “Mas Castanyer” cuit à basse température avec des champignons de “Fungi Girona”. 10,70
Calçots braisés au brandy, endives et sauce romesco. 14,90
Ξ
Les pâtes
Cannellonis de pâtes aux légumes frais de saison sauce béchamel. 11,20
Cannellonis de grand-mère avec béchamel et fromage de brebis Mas Farró. 11,20
Macaroni à la cocotte au parmesan. 8,50
Ξ
De la mer
Tartare de thon rouge mariné au soja, agrumes et glace OVE. 15,50
Lotte aux légumes et romesco. 23,50
Dos de cabillaud à la crème de samfaina, olives noires et sauge. 23,50
Tataki de thon rouge mariné au soja avec houmous aux haricots de Santa Pau et mayonnaise au kimchi au sésame caramélisé. 17,90
Ξ
Viande
Epaule d’agneau aux artichauts, fenouil et son jus. 19,50
Cuisse de canard confite à l’orange et à l’anis étoilé. 14,50
Boeuf doux avec un parmentier de pomme de terre aux câpres et anchois. 18,20
Tartare de vache maturé au crunch coca Hostalets. (style classique avec vinaigrette ou nature avec ses assaisonnements) (fait et coupé au couteau, piquant de 0 à 10 pour les plus courageux). 29,90
Ξ
Riz de pals (minimum 2 personnes, 20-25 minutes)
La cocotte de riz de mer et de montagne. 18,40 par personne
Riz sec aux légumes de saison. 18,40 par personne
Riz en cocotte de chèvre de mer. 15,50 par personne
Ξ
La Braise
Le “Txuletón”, bœuf VIEILLI SEC “30 jours” +/- 1kg avec garniture au goût (idéal pour le partage). 47,50 / kg
Agneau grillé avec garniture (1 cuisse, 1 côte, 1 moyenne). 13.30
Jeune filet de boeuf avec garniture. 29,80
Ξ
Et doux à la carte
(les desserts sont faits sur place, temps d’attente 10 minutes min.)
Table de fromages de proximité: Fromage de brebis Mas Farró, ⊂Glaüc fromage de vache  “fromagerie Xauxa”, ⊂ Marí de fromage de brebis fromagerie Mas Marcè, ⊂ Fromage Garrotxa Bauma, avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 13,60
Fondue au chocolat avec fruits de saison, pain d’épice à l’épeautre Bianya et sarrasin Batet de la Serra. (idéal pour le partage) 7,10
Chariot à desserts. 6,20
Volcan de chocolat noir avec sorbet à la mandarine. 7,50
La “torrija” de “Can Carbasseres” avec lait de Mas la Coromina aux agrumes. 6,20
Crème catalane brûlée au carquinyolis d’épeautre Bianya. 4,10
Panna cotta vanille et coulis de fraise et glace au chocolat. 4,20
Tatin de pomme de Gérone au caramel et glace à la vanille. 6,20

 

POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DO Priorat. 4,90
 Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90