LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
Snacks, pa, oli … 1,25 / persona. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.
IVA inclòs en tots els preus.          
Ξ
Per començar a obrir boca
Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 g. 3,95
Olives Perelló “Gordal” picants 150 g. 3,95
Olives farcides anxoves. 2,50
Anxoves de la casa (8 filets). 12,10
Tellerines ofegades en vi blanc. 11,90
Les braves de la casa. 6,10
Coca dels Hostalets amb tomata i espatlla ibèrica (4 talls). 20,05
 Patates d’Olot (4 unitats). 9,20
Pack 2 Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco i 2 copes de cava. 18,00 
Ostra La Belle Huître amb cítiric, pebre i tabasco. 6,20 unitat 
Ξ
Les nostres taules
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Garrotxa de cabra “Bauma”. Amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60
* SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35
Taula d’embotits de la Garrotxa amb coca dels Hostalets amb tomata. 13,60
Ξ
Entrants
Amanida de sabors la Quinta Justa. 8,90
Escudella de pagès amb galets i pilota. 8,10
Trinxat de moniato i col escalivada amb vel de cansalada i ametlla torrada. 13,90
Cremós de carbassa rostida amb cítrics, cardamom i anís estrellat, salsa de iogurt amb cruixent de pa. 14,10
Crema de carbassa de “Verdures La Canya” amb ou eco “Mas Castanyer” cuit a baixa temperatura. 11,70
Roast beef de vedella amb ceba confitada i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 14,90
Ξ
La Pasta
Caneló de pasta fresca de verdures de temporada amb beixamel de ceps. 11,20
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 11,20
Els macarrons a la cassola amb parmesà. 8,50
Ξ
De mar
Calamars a la planxa amb maionesa d’alls negres. 13,10
Turbot salvatge de ració al forn. 15,10
Tàrtar de tonyina vermella marinada amb soja, cítrics i gelat OVE. 15,50
Suprema de salmó amb verdures i maionesa de cítrics. 15,90
Suprema de Gall de Sant Pere amb cremós de tubercles a l’estil “Donostiarra”. 16,90
Tataki de tonyina vermella marinada amb soja amb hummus de fesols de Santa Pau i maionesa de kimchi i sèsam caramel·litzat. 17,90
Ξ
La carn
Costelló de porc confitat amb verdures i salsa de taronja. 12,70
Peus de porc a la llauna amb sofregit de tomata i mandonguilles. 11,90
Espatlla de xai amb patata crema i reducció del seu suc. 19,50
Melós de vedella amb parmentier de patata, saltejat de bolets i demiglace de vedella. 18,20
Tartar de vaca madurada amb cruixent de coca dels Hostalets. (d’estil clàssic amb avinagrats o al natural amb els seus condiments) (fet i tallat al moment amb ganivet, picant de 0 a 10 pels més valents). 29,90
De caça
Costella de cérvol marinada i a la brasa amb patata caliu i fruits del bosc. 17,20
Cérvol amb orellanes i dàtils. 15,95
Estofat de cuixa de senglar amb moniato al caliu. 14 ,80
Perdiu salvatge amb tocs de xocolata i taronja. 17,20
La brasa
El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +/- 1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 45,70 / kg (preu segons pes)
Xai a la brasa amb guarnició (1 palpis, 1 costella, 1 mitjana) 14,40
El filet de vedella jove amb guarnició. 29,80
Ξ
L’arròs de Pals (mínim 2 persones, 20-25 minuts)
Arròs de mar i muntanya. 18,40 per persona
Arròs negre. 18,40 per persona
Arròs sec de verdures de temporada. 18,40 per persona
Arròs a la cassola de cabra de mar. 18,40 per persona
 Llauna d’arròs sec amb bolets i peus de porc. 18,40 per persona
* SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sidra escumosa de pomeres abandonades de la Garrotxa i aromatitzada amb flors. Relat dels abandonats. Les Preses. 19,35
Ξ
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.)
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Garrotxa de cabra “Bauma”, amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60
Sambukina Traginera 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35
Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 7,10
Petites bogeries volcàniques. 7,20
Iogurt “La Fageda” amb compota de carbassa. 3,20
Pastís del carro de postres. 6,20
Volcanet de xocolata negra amb gelat de coco. 7,50
La torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot de “Can Carbasseres” i llet de Mas la Coromina amb cítrics. 6,20 
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 4,10
Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 4,20
Tatin de poma de Girona amb toffee i gelat de vainilla. 6,20
Flam de llet de coco amb el seu gelat. 4,90
Pot fruits secs I : ametlles i avellanes. 5,95
Pot fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. 4,95
Assortiment de galetes del nostre carro de dolços, 6 unitats. 9,00
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35
  • Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

[ES]
NUESTRA CARTA

La cocina está abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen.
Snacks, pan, aceite… 1,25 / persona. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.
IVA incluido en todos los precios.          
Ξ
Para empezar a abrir boca
Aceitunas Perelló “Manzanilla” picantes 150 g. 3,95
Olivas Perelló “Gordal” picantes 150 g. 3,95 
Aceitunas rellenas anchoa. 2,50
Anchoas de la casa (8 filetes). 12,10
Tellerinas ahogadas en vino blanco . 11,90
Las bravas de la casa. 6,10
Coca dels Hostalets con tomate y paletilla ibérica (4 lonchas). 20,05
Patatas de Olot (4 unidades). 9,20
Pack 2 Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco y 2 copas de cava. 18,00 
Ostra La Belle Huître con cítirico, pimienta y tabasco. 6,20 unidad
ΞNuestras tablas
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Garrotxa de cabra “Bauma”, Con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 13,60
* SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35
Tabla de embutidos de la Garrotxa con pan de coca de Els Hostalets con tomate. 13,60
Ξ
Entrantes
Ensalada de sabores la Quinta Justa. 8,90
Escudella de payés con galets y pelota. 8,10
Trinxat de boniato y repollo escalivada con velo de tocino y almendra tostada. 13,90
Cremoso de calabaza asada con cítricos, cardamomo y anís estrellado, salsa de yogur con crujiente de pan. 14,10
Crema de calabaza de “Verduras La Caña” con huevo eco “Mas Castanyer” cocido a baja temperatura. 11,70
Roast beef de ternera con cebolla confitada y queso aserrado de oveja Mas Farró. 14,90
Ξ
La pasta
Canelón de pasta fresca de verduras de temporada con bechamel de setas. 11,20
Canelones de la abuela con bechamel y queso aserrado de oveja Mas Farró. 11,20
Los macarrones en la cazuela con parmesano. 8,50
Ξ
De mar
Calamares a la plancha con mayonesa de ajos negros. 13,10
Turbot salvaje de ración al horno. 15,10
Tártar de atún rojo marinado con soja, cítricos y helado OVE. 15,50
Suprema de salmón con verduras y mayonesa de cítricos. 15,90
Suprema de Gallo de San Pedro con cremoso de tubérculos al estilo “Donostiarra”. 16,90
Tataki de atún rojo marinado con soja con hummus de fesols de Santa Pau y mayonesa de kimchi y sésamo caramelizado. 17,90
Ξ
La carne
Costilla de cerdo confitado con verduras y salsa de naranja. 12,70
Manitas de cerdo con sofrito de tomate y albóndigas. 11,90
Paletilla de cordero con patata crema y reducción de su jugo. 19,50
Meloso de ternera con parmentier de patata, salteado de setas y demiglace de ternera. 18,20
Tartar de vaca madurada con crujiente de torta de Els Hostalets. (de estilo clásico con avinagrados o al natural con sus condimentos) (hecho y cortado al momento con cuchillo, picante de 0 a 10 para los más valientes). 29,90
De caza
Costilla de venado marinada y a la brasa con patata calidez y frutos del bosque. 17,20
Ciervo con orejones y dátiles. 15,95
Estofado de muslo de jabalí con boniato al caliu. 14,80
Perdiz salvaje con toques de chocolate y naranja. 17,20
La brasa
El “Txuletón”, media “30 días” DRY AGED de ternera +/- 1kg con guarnición al gusto (ideal para compartir). 45,70 / kg (precio según peso)
Cordero a la brasa con guarnición (1 palpis, 1 costilla, 1 media). 14,40
El solomillo de ternera joven con guarnición. 29,80
Ξ
El arroz de Pals (mínimo 2 personas, 20-25 minutos)
La cazuela de arroz mar y monte. 18,40 por persona
Arroz negro. 18,40 por persona
Arroz seco de verduras de temporada. 18,40 por persona
Arroz a la cazuela de cabra de mar. 18,40 por persona
Lata de arroz seco con setas y manitas de cerdo. 18,40 por person
* SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sidra escumosa de pomeres abandonades de la Garrotxa i aromatitzada amb flors. Relat dels abandonats. Les Preses. 19,35
Ξ
Y de dulce en la carta
(postres de elaboración propia al momento, tiempo de espera 10 minutos mín.)
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Garrotxa de cabra “Bauma”, con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 12,60
Sambukina Traginera 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35
Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y trigo sarraceno de Batet de la Serra. (ideal para compartir) 7,10
Tarta del carro de postres. 6,20
Pequeñas locuras volcánicas. 7,20
Yogur “La Fageda” con compota de calabaza. 3,20
Volcanet de chocolate negro con helado de coco. 7,50
La torrija de roscón de Olot de “Can Carbasseres” y leche de Mas la Coromina con cítricos. 6,20
Crema catalana quemada con carquiñoles de farro de Bianya. 4,10
Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de xocolata. 4,20
Tatin de manzana de Girona con toffee y helado de vainilla. 6,20
Flan de leche de coco con su helado. 4,90
Bote de frutos secos I : almendras y avellanas. 5,95
Bote de frutos secos II : pasas, ciruelas, orejones e higos. 4,95
Surtido de galletas de nuestro carro de dulces, 6 unidades. 9,00
PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1:00 p.m. to 3:30 p.m. and from 8:00 p.m. to 10:30 p.m., the restaurant is open from 1:00 p.m. to 5:00 p.m. and from 8:00 p.m. to 12:30 p.m.

If you have any allergies or intolerances let us know.
Snacks, bread, oils … 1,25 / person. We have available bread suitable for celiacs 1.50.
VAT included in all prices.
Ξ
To start opening your mouth
Spicy olives Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,95
Spicy Perelló “Gordal” olives 150 g. 3,95
Anchovy stuffed olives. 2,50
House anchovies (8 fillets). 12,10
Tellerines drowned in white wine. 11,90
The braves of the house. 6,10
Coca dels Hostalets with tomato and Iberian ham (4 units). 20,05
Olot potatoes (4 units). 9,20
Pack 2 Oyster La Belle Huître with citrus, pepper and tabasco and 2 glasses of cava. 18,00 
La Belle Huître oyster with citrus, pepper and tabasco. 6,20 un
Ξ
Our tables
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Xiroi cow cheese “La Xiquella”, ⊂ Llanut sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Garrotxa goat cheese “Bauma”, with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60
* SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35
Table of sausages from La Garrotxa with dough bread from Hostalets and tomato. 13,60
Ξ
Starters
Quinta Justa flavor salad. 8.90
Escudella (noodles soup) with pasta and meatballs. 8.10
Sliced sweet potato and roasted cabbage with bacon and toasted almonds. 13.90
Roasted pumpkin creamy with citrus fruits, cardamom and star anise, yogurt sauce with crusty bread. 14.10
“Verdures La Canya” pumpkin cream with “Mas Castanyer” eco egg cooked at a low temperature. 11.70
Beef roast beef with confit onion and Mas Farró sheep’s cheese. 14.90
Ξ
Pasta
Fresh seasonal vegetable pasta cannelloni with bechamel sauce. 11.20
Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep’s cheese. 11.20
Macaroni in the casserole with parmesan. 8.50
Ξ
From the sea
Grilled squid with black garlic mayonnaise. 13.10
Baked wild turbot. 15.10
Red tuna tartare marinated with soy, citrus and OVE ice cream. 15.50
Salmon with vegetables and citrus mayonnaise. 15.90
Gall de Sant Pere with creamy tubers in the “Donostiarra” style. 16.90
Soy marinated tuna tataki with Santa Pau bean hummus and caramelized sesame kimchi mayonnaise. 17.90
Ξ
Meat
Confit pork chop with vegetables and orange sauce. 12.70
Pork feet with tomato and meatballs. 11.90
Lamb shoulder with cream potato and reduction of its juice. 19.50
Beef cheeck cooked at low temperature with potato parmentier, sauteed mushrooms and veal demiglace. 18.20
Matured cow tartar with Hostalets coca crunch. (classic style with vinaigrette or natural with its seasonings) (made and cut with a knife, spiciness from 0 to 10 for the bravest). 29.90
Hunting
Marinated and grilled venison rib with warm potato and berries. 17.20
Deer with earflaps and dates. 15.95
Boar leg stew with hot sweet potato. 14.80
Wild partridge with hints of chocolate and orange. 17.20
The grill
The “Txuletón”, average “30 days” DRY AGED beef +/- 1kg with garnish to taste (ideal for sharing). 47,50 / kg (price according to weight)
Grilled lamb with garnish (1 leg, 1 rib, 1 medium) 14.40
Young beef fillet with garnish. 29.80
Ξ
Pals rice (minimum 2 people, 20-25 minutes)
The casserole of sea and mountain rice. 18,40 per person
Black rice. 18,40 per person
Dry rice with seasonal vegetables. 18,40 per person
Rice in sea goat casserole. 18,40 per person
 Can of dry rice with mushrooms and pig’s feet. 18.40 per person
* SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sidra escumosa de pomeres abandonades de la Garrotxa i aromatitzada amb flors. Relat dels abandonats. Les Preses. 19,35
Ξ
And sweet in the à la carte
(Homemade dessert at the moment, waiting time 10 minutes min.)
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Xiroi cow cheese “La Xiquella”, ⊂ Llanut sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Garrotxa goat cheese Bauma, with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60
Sambukina Traginera 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35
Chocolate fondue with seasonal fruit, Bianya spelled gingerbread and Batet de la Serra buckwheat. (ideal for sharing) 7,10
Dessert cart. 6,20
“La Fageda” yogurt with apple compote and walnut crumble. 3,20
Dark chocolate volcano with coconut ice cream. 7,50
“Torrija” from “Can Carbasseres” with milk from Mas la Coromina with citrus fruits. 6,20
Burned Catalan cream with Bianya spelled carquinyolis. 4,10
Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream. 4,20
Girona apple tatin with toffee and vanilla ice cream. 6,20
Flam de coconut milk with its ice cream. 4.90
Dried fruits jar I : almonds and hazelnuts. 5.95
Dried fruits jar II : raisins, plums, orellanas and figs. 4.95
Assortment of cookies from our candy cart, 6 units. 9.00

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir.
Collations, pain, huiles… 1,25/personne. Nous avons du pain disponible adapté aux coeliaques 1,50.
TVA incluse dans tous les prix.   
Ξ
Pour commencer à ouvrir la bouche
Olives épicé Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,95
Olives Perelló “Gordal” épicées 150 g. 3,95 
Olives farcies aux anchois. 2,50
Anchois maison (8 filets). 12,10
Tellerines noyées dans le vin blanc . 11,90
Les braves de la maison. 6,10
Coca dels Hostalets avec tomate et jambon ibérique (4 tranches). 20,05
Pommes de terre Olot (4 unités). 9,20
Pack 2 Huitres La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco et 2 verres de cava. 18,00 
Huître La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco. 6,20 unité 
Ξ
Nos tableaux
Table de fromages de proximité: Fromage de brebis Mas Farró, ⊂ Xiroi fromage de vache  “La Xiquella”, ⊂ Llanut de fromage de brebis fromagerie Mas Marcè, ⊂ Garrotxa de brebis “Bauma” , avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 13,60
* SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35
Table de saucisses de La Garrotxa avec fougasse de Hostalets à la tomate. 13,60
Ξ
Entrées
Salade saveur Quinta Justa. 8.90
Escudella (pot-au-feu catalan) avec pâte et boulette de viande. 8.10
Trinxat Tranches de patate douce et chou rôti avec bacon et amandes grillées. 13.90
Potiron rôti aux agrumes, cardamome et anis étoilé, sauce yaourt au pain croustillant. 14.10
Crème de potiron “Verdures La Canya” à l’oeuf éco “Mas Castanyer” cuit à basse température. 11.70
Roast beef de bœuf aux oignons confits et fromage de brebis Mas Farró. 14.90
Ξ
Les pâtes
Cannellonis de pâtes aux légumes frais de saison sauce béchamel. 11,20
Cannellonis de grand-mère avec béchamel et fromage de brebis Mas Farró. 11,20
Macaroni à la cocotte au parmesan. 8,50
Ξ
De la mer
Calamars grillés avec mayonnaise à l’ail noir. 13,10
Turbot sauvage au four. 15,10
Tartare de thon rouge mariné au soja, agrumes et glace OVE. 15,50
Saumon aux légumes et mayonnaise aux agrumes. 15,90
Gall de Sant Pere avec des tubercules crémeux à la manière de « Donostiarra ». 16,90
Tataki de thon rouge mariné au soja avec houmous aux haricots de Santa Pau et mayonnaise au kimchi au sésame caramélisé. 17,90
Ξ
Viande
Côtelette de porc confite aux légumes et sauce à l’orange. 12,70
Pieds de porc en conserve avec tomate et boulettes de viande. 11,90
Épaule d’agneau à la crème de pomme de terre et réduction de son jus. 19,50
Joue de bœuf au parmentier de pommes de terre, champignons sautés et demi-glace de veau. 18,20
Tartare de vache maturé au crunch coca Hostalets. (style classique avec vinaigrette ou nature avec ses assaisonnements) (fait et coupé au couteau, piquant de 0 à 10 pour les plus courageux). 29,90
Chaisse
Côte de chevreuil marinée et grillée avec pommes de terre chaudes et baies. 17.20
Cerf avec oreillettes et dattes. 15.95
Ragoût de cuisse de sanglier à la patate douce. 14.80
Perdrix sauvage aux notes de chocolat et d’orange. 17.20
La Braise
Le “Txuletón”, bœuf VIEILLI SEC “30 jours” +/- 1kg avec garniture au goût (idéal pour le partage). 47,50 / kg
Agneau grillé avec garniture (1 cuisse, 1 côte, 1 moyenne). 14.40
Jeune filet de boeuf avec garniture. 29,80
Ξ
Riz de pals (minimum 2 personnes, 20-25 minutes)
La cocotte de riz de mer et de montagne. 18,40 par personne
Riz noir. 18,40 par personne
Riz sec aux légumes de saison. 18,40 par personne
Riz en cocotte de chèvre de mer. 18,40 par personne
 Boîte de riz sec avec champignons et pieds de porc. 18.40 par personne
* SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sidra escumosa de pomeres abandonades de la Garrotxa i aromatitzada amb flors. Relat dels abandonats. Les Preses. 19,35
Ξ
Et doux à la carte
(les desserts sont faits sur place, temps d’attente 10 minutes min.)
Table de fromages de proximité: Fromage de brebis Mas Farró, ⊂ Xiroi fromage de vache  “La Xiquella”, ⊂ Llanut de fromage de brebis fromagerie Mas Marcè, ⊂ Garrotxa de brebis  “Bauma” , avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 13,60
Sambukina Traginera 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35
Fondue au chocolat avec fruits de saison, pain d’épice à l’épeautre Bianya et sarrasin Batet de la Serra. (idéal pour le partage) 7,10
Chariot à desserts. 6,20
Yaourt “La Fageda” avec compote de pommes et crumble de noix. 3,20
Volcan de chocolat noir avec crème glacée à la noix de coco. 7,50
La “torrija” de “Can Carbasseres” avec lait de Mas la Coromina aux agrumes. 6,20
Crème catalane brûlée au carquinyolis d’épeautre Bianya. 4,10
Panna cotta vanille et coulis de fraise et glace au chocolat. 4,20
Tatin de pomme de Gérone au caramel et glace à la vanille. 6,20
Flam de lait de coco avec sa glace. 4,90
Pot de noix I : amandes et noisettes. 5,95
Pot de noix II : raisin secs, prunes, orellanes et figues. 4,95
Assortiment de biscuits de notre chariot de bombons, 6 unités. 9.00
POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DO Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
 Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35