LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
Snacks, pa, oli … 1,25 / persona. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.
IVA inclòs en tots els preus.          
Ξ
Per començar a obrir boca
Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 g. 3,10 
Olives Perelló “Gordal” picants 150 g. 3,10 
Olives farcides anxoves. 2,50
Anxoves de la casa (8 filets). 8,50
Seitons en vinagre de la casa (8 filets). 8,50
Sonsos enfarinats. 12,05
Pinetells amb all i julivert. 22,60
Tellerines ofegades en vi blanc. 11,90
Les braves de la casa. 6,10
Coca dels Hostalets amb tomata i pernil ibèric (4 talls). 16,80
 Patates d’Olot (4 unitats). 9,20
Pack 2 Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco i 2 copes de cava. 12,00
Ostra La Belle Huître amb cítiric, pebre i tabasco. 4,10 unitat
Gamba mitjana fresca de Blanes. 30,00
Ξ
Per compartir
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂ Glaüc de vaca “formatgeria Xauxa”, ⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Formatge Garrotxa Bauma. Amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60
Ξ
Pels més petits o no 
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 10,90 
Els macarrons a la cassola amb parmesà. 8,50
Ξ
Els entrants de la carta 
Pinetells amb all i julivert. 22,60
Amanida de flor de carbassó (badoc) de “Verdures La Canya” farcida de bandada. 12,25
Escalivada d’hortalises amb burrata, olives de Kalamata i oli d’alfàbrega. 13,80
Tàrtar de tonyina vermella amb tomata, alfàbrega i gelat de tomata. 15,50
Arròs cremós de Pals amb ceps, formatge serrat d’ovella Mas Farró i carpaccio de gamba de costa. 13,40
Crema de llamàntol amb parmentier trufat i pinyons i bastonet de pa d’espècies. 10,70
Caneló de pasta fresca de verdures de temporada amb beixamel de ceps. 11,20
Crema de carbassa de l’Hort d’en “Mulleres” amb ou eco “Mas Castanyer” cuit a baixa temperatura amb xampinyó ros de “Fungi Girona”. 10,70
Ξ
La carn de la carta 
Steak tartare de vaca madurada amb cruixent de coca dels Hostalets. (d’estil clàssic amb avinagrats o al natural amb els seus condiments; fet i tallat al moment amb ganivet, picant de 0 a 10 pels més valents). 23,90
El filet de vedella jove amb cebetes glacejades i poma de Girona. 23,90
Melós de vedella amb cremós de patata i salsa ratafia Russet. 18,20
Espatlla de xai sense feina amb puré d’api-rave i fonoll. 17,40
Mar i muntanya de costella de porc, parmentier trufat de patata de la Vall, vieira, bolets, salsa ratafia Russet i crema de marisc. 17,90
Ξ
De mar a la carta 
Sonsos enfarinats. 12,05
Llom de bacallà confitat amb OVOE i sàlvia, maionesa de tàperes i espàrrecs. 23,50
Tataki de tonyina vermella marinada amb soja amb hummus de fesols de Santa Pau i maionesa de kimchi i sèsam caramel·litzat. 17,90
Suprema de llobarro salvatge brasejat i amb el seu fum, amb oli de cítrics i carpaccio de carbassó. 23,90
Suprema de turbot salvatge amb puré de mongetes de Santa Pau i salsa de safrà. 19,20
Ξ
Per compartir arròs (mínim 2 persones)
La cassola d’arròs de mar i muntanya. 15,50 per persona
Arròs sec de verdures de temporada. 15,50 per persona
Arròs a la cassola de cabra de mar. 15,50 per persona
Ξ
Per compartir la carn
El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 33,20
Ξ
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.)
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂Glaüc de vaca “formatgeria Xauxa”, ⊂Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Formatge Garrotxa Bauma, amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60
Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 7,10
Carro de postres. 6,20
Petites bogeries volcàniques: núvol de ratafia, carquinyoli de farro de la Vall de Bianya i trufa de xocolata amb avellanes. (ideal per compartir) 7,20
Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina, ideal per a compartir. (apte per celíacs i vegà). 7,50
La torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot i llet de Mas la Coromina amb gelat de ratafia. 6,20 
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 4,10
Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 4,20
Tatin de poma de Girona amb toffee i gelat de vainilla. 6,20
Crumble de nous amb mató i mel. 4,90
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia Bosch 2,95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
  • Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

[ES]
NUESTRA CARTA

La cocina está abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen.
Snacks, pan, aceite… 1,25 / persona. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.
IVA incluido en todos los precios.          
Ξ
Para empezar a abrir boca
Aceitunas Perelló “Manzanilla” picantes 150 g. 3,10 
Olivas Perelló “Gordal” picantes 150 g. 3,10
Aceitunas rellenas anchoa. 2,50
Anchoas de la casa (8 filetes). 8,50
Boquerones en vinagre de la casa (8 filetes). 8,50
Tellerinas ahogadas en vino blanco . 11,90
Rovellones con ajo y perejil. 22,60
Sonsos enharinados. 12,05
Las bravas de la casa. 6,10
Coca dels Hostalets con tomate y jamón ibérico (4 lonchas). 16,80
Patatas de Olot (4 unidades). 9,20
Pack 2 Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco y 2 copas de cava. 12,00
Ostra La Belle Huître con cítirico, pimienta y tabasco. 4,10 unidad
Gamba media fresca de Blanes. 30,00
Ξ
Para compartir
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂ Glaüc de vaca “formatgeria Xauxa”, ⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Queso Garrotxa Bauma, Con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 13,60
Ξ
Para los más pequeños o no 
Canelones de l’abuela con bechamel y queso curado de oveja Mas Farró. 10,90 
Los macarrones a la cazuela con parmesano. 8,50
Ξ
Los entrantes de la carta 
Rovellones con ajo y perejil. 22,60
Ensalada de flor de calabacín (badoc) de “Verduras La Caña” rellena de brandada de bacalao. 12,25
Escalivada de hortalizas con burrata, aceitunas de Kalamata y aceite de albahaca. 13,80
Tartar de atún rojo con tomate, albahaca y helado de aceite de tomate. 15,50
Arroz cremoso de Pals con setas y queso de oveja Mas Farró y carpaccio de gamba de costa. 13,40
Crema de bogavante con parmentier trufado y piñones y palillo de pan de especias. 10,70
Canelón de pasta fresca de verduras de temporada con bechamel de setas. 11,20
Crema de calabaza del Hort d’en “Mulleres” con huevo eco “Mas Castanyer” cocido a baja temperatura con champiñón rubio de “Fungi Girona”. 10,70
Ξ
La carne de la carta 
Steak tartare de vaca madurada con crujiente de torta de Els Hostalets. (de estilo clásico con avinagrados o al natural con sus condimentos; hecho y cortado al momento con cuchillo, picante de 0 a 10 para los más valientes). 23,90
El solomillo de ternera joven con cebollitas glaseadas y manzana de Girona. 23,90
Meloso de ternera con cremoso de patata y salsa ratafía Russet. 18,20
Paletilla de cordero deshuesada con puré de apio rábano y hinojo. 17,40
Mar y montaña de costilla de cerdo, parmentier trufado de patata del Valle, vieira, setas, salsa ratafía Russet y crema de marisco. 17,90
Ξ
De mar en la carta 
Sonsos enharinados. 12,05
Lomo de bacalao confitado con AVOE y salvia, mayonesa de alcaparras y espárragos. 23,50
Tataki de atún rojo marinado con soja con hummus de frijoles de Santa Pau y mayonesa de kimchi y sésamo caramelizado. 17,90
Suprema de lubina salvaje braseada y con su humo, con aceite de cítricos y carpaccio de calabacín. 23,90
Suprema de rodaballo salvaje con puré de frijoles de Santa Pau y salsa de azafrán. 19,20
Ξ
Para compartir arroz (mínimo 2 personas)
La cazuela de arroz mar y monte. 15,50 por persona
Arroz seco de verduras de temporada. 15,50 por persona
Arroz en la cazuela de cabra de mar. 15,50 por persona
Ξ
Para compartir la carne
El “Txuletón”, media “30 días” DRY AGED de ternera +1kg con guarnición al gusto (ideal para compartir). 33,20
Ξ
Y de dulce en la carta
(postres de elaboración propia al momento, tiempo de espera 10 minutos mín.)
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂Glaüc de vaca “formatgeria Xauxa”, ⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Queso Garrotxa Bauma, con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 12,60
Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y trigo sarraceno de Batet de la Serra. (ideal para compartir) 7,10
Carro de postres. 6,20
Pequeñas locuras volcánicas: nube de ratafía, carquinyoli de farro del Valle de Bianya y trufa de chocolate con avellanas. (ideal para compartir) 7,20
Volcanet de chocolate negro con sorbete de mandarina, ideal para compartir. (apto para celíacos y vegano). 7,50
La tostada de Santa Teresa “torrija” de roscón de Olot y leche de Mas la Coromina con helado de ratafía. 6,20
Crema catalana quemada con carquiñoles de farro de Bianya. 4,10
Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de xocolata. 4,20
Tatin de manzana de Girona con toffee y helado de vainilla. 6,20
Crumble de nueces con requesón y miel. 4,90

 

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia Bosch 2,95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1:00 p.m. to 3:30 p.m. and from 8:00 p.m. to 10:30 p.m., the restaurant is open from 1:00 p.m. to 5:00 p.m. and from 8:00 p.m. to 12:30 p.m.

If you have any allergies or intolerances let us know.
Snacks, bread, oils … 1,25 / person. We have available bread suitable for celiacs 1.50.
VAT included in all prices.
Ξ
To start opening your mouth
Spicy olives Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,10 
Spicy Perelló “Gordal” olives 150 g. 3,10
Anchovy stuffed olives. 2,50
House Anchovies (8 fillets). 8,50
Seitons in house vinegar (8 fillets). 8,50
Tellerines drowned in white wine. 11,90
The braves of the house. 6,10
Coca dels Hostalets with tomato and Iberian ham (4 units). 16,80
Olot potatoes (4 units). 9,20
Pack 2 Oyster La Belle Huître with citrus, pepper and tabasco and 2 glasses of cava. 12,00
La Belle Huître oyster with citrus, pepper and tabasco. 4,10 unit
Fresh medium shrimp from Blanes. 30,00
Ξ
To share
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Glaüc cow cheese “formatgeria Xauxa”, ⊂ Llanut sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Cheese Garrotxa Bauma, with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60
Ξ
For the little ones or not
Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep cheese. 10,90 
Macaroni in a casserole with parmesan. 8,50
Ξ
The starters of the à la carte
Zucchini flower salad (badoc) from “Verdures La Canya” stuffed with cod brandada. 12,25
Escalivada of vegetables with burrata, Kalamata olives and basil oil. 13.80
Red tuna tartare with tomato, basil and tomato ice cream. 15,50
Pals creamy rice with mushrooms and Mas Farró sheep cheese cheese and prawn carpaccio. 13,40
Lobster cream with truffled parmentier and pine nuts and spice bread stick. 10,70
Fresh vegetable pasta cannelloni with mushroom béchamel sauce. 11,20
Pumpkin cream from the Hort d’en “Mulleres” with eco egg “Mas Castanyer” cooked at a low temperature with mushrooms from “Fungi Girona”. 10.70
Ξ
The meat of the à la carte
Matured beef steak tartare with Hostalets coca crunch. (classic style with vinaigrette or natural with its seasonings; made and cut on the spot with a knife, spiciness from 0 to 10 for the bravest). 23.90
The young beef fillet with glazed onions and Girona apple. 23,90
Beef cheek with creamy potato and Russet ratafia sauce. 18,20
Unemployed lamb shoulder with celery and fennel puree. 17,40
Sea and mountain pork rib, parmentier truffled potato from the Valley, scallop, mushrooms, ratafia Russet sauce and seafood cream. 17,90

From the sea in the à la carte 
Cod loin confit with OVOE and sage, caper mayonnaise and asparagus. 23,50
Soy marinated red tuna tataki with Santa Pau Bean hummus and caramelized sesame kimchi mayonnaise. 17,90
Suprema of braised and smoked wild sea bass, with citrus oil and courgette carpaccio. 23,90
Wild turbot suprema with Santa Pau bean puree and saffron sauce. 19,20
Ξ
To share rice (minimum 2 people)
The casserole of sea and mountain rice. 15,50 per person
Dry rice with seasonal vegetables. 15,50 per person
Rice in sea goat casserole. 15,50 per person
Ξ
To share meat
The “Txuletón”, average “30 days” DRY AGED beef + 1kg with garnish to taste (ideal for sharing). 33,20
Ξ
And sweet in the à la carte
(Homemade dessert at the moment, waiting time 10 minutes min.)
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Glaüc cow cheese “formatgeria Xauxa”, ⊂ Llanut sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Cheese Garrotxa Bauma with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60
Chocolate fondue with seasonal fruit, Bianya spelled gingerbread and Batet de la Serra buckwheat. (ideal for sharing) 7,10
Dessert cart. 6,20
Small volcanic madness: ratafia cloud, sparrow carquinyoli from the Vall de Bianya and chocolate truffle with hazelnuts. (ideal for sharing) 7,20
Dark chocolate volcano with tangerine sorbet, ideal for sharing. (suitable for celiacs and vegans). 7,50
The toast of Santa Teresa “torrija” of tortilla from Olot and milk from Mas la Coromina with ratafia ice cream. 6,20
Burned Catalan cream with Bianya spelled carquinyolis. 4,10
Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream. 4,20
Girona apple tatin with toffee and vanilla ice cream. 6,20
Walnut crumble with and honey. 4,90

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia Bosch 2,95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20 (out of stock)
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir.
Collations, pain, huiles… 1,25/personne. Nous avons du pain disponible adapté aux coeliaques 1,50.
TVA incluse dans tous les prix.   
Ξ
Pour commencer à ouvrir la bouche
Olives épicé Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,10 
Olives farcies aux anchois. 2,50
Olives Perelló “Gordal” épicées 150 g. 3,10
Anchois Maison (8 filets). 8,50
Seitons au vinaigre maison (8 filets). 8,50
Tellerines noyées dans le vin blanc . 11,90
Les braves de la maison. 6,10
Coca dels Hostalets avec tomate et jambon ibérique (4 tranches). 16,80
Pommes de terre Olot (4 unités). 9,20
Pack 2 Huitres La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco et 2 verres de cava. 12,00
Huître La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco. 4,10 unité
Crevettes moyennes fraîches de Blanes. 30,00
Ξ
À partager
Table de fromages de proximité: Fromage de brebis Mas Farró, ⊂ Glaüc fromage de vache  “fromagerie Xauxa”, ⊂ Llanut de fromage de brebis fromagerie Mas Marcè, ⊂ Fromage Garrotxa Bauma, avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 13,60
Ξ
Pour les plus petits ou pas
Cannellonis de grand-mère à la béchamel et à la fromage de brebis Mas Farró . 10,90 
Macaroni en cocotte au parmesan. 8,50
Ξ
Les entrées de la carte
Salade de fleurs de courgettes (badoc) de “Verdures La Canya” farcies au cabillaud. 12,25
Escalivada de légumes avec burrata, olives Kalamata et huile de basilic. 13.80
Tartare de thon rouge avec glace à la tomate, au basilic et à la tomate. 15,50
Riz crémeux de Pals aux champignons et fromage de brebis Mas Farró et carpaccio de crevettes. 13,40
Crème de homard au parmentier truffé et pignons de pin et gressin aux épices. 10,70
Cannellonis de pâtes aux légumes frais sauce béchamel aux champignons. 11,20
Crème de potiron du Hort d’en “Mulleres” avec œuf écologique “Mas Castanyer” cuit à basse température avec des champignons roses de “Fungi Girona”. 10.70
Ξ
La viande de la carte
Tartare de bœuf maturé au croustillant de coca Hostalets. (style classique avec vinaigrette ou nature avec ses assaisonnements ; fait et coupé sur place au couteau, piquant de 0 à 10 pour les plus courageux). 23,90
Le jeune filet de bœuf aux oignons glacés et pomme de Gérone. 23,90
Joue de boeuf avec pomme de terre crémeuse et sauce ratafia Russet. 18,20
Épaule d’agneau au chômage avec purée de céleri et fenouil. 17,40
Côte de porc mer et montagne, pomme de terre truffée parmentière de la Vallée, Saint-Jacques, champignons, ratafia sauce Russet et crème de fruits de mer. 17.90
Ξ
De la mer à la carte
Dos de cabillaud confit à l’OVOE et à la sauge, mayonnaise aux câpres et asperges. 23,50
Tataki de thon rouge mariné au soja avec houmous aux haricots de Santa Pau et mayonnaise au kimchi au sésame caramélisé. 17,90
Suprema de bar sauvage braisé et fumé, à l’huile d’agrumes et carpaccio de courgettes. 23,90
Suprema de turbot sauvage avec purée de haricots de Santa Pau et sauce au safran. 19,20
Ξ
À partager du riz (minimum 2 personnes)
La cocotte de riz de mer et de montagne. 15,50 par personne
Riz sec aux légumes de saison. 15,50 par personne
Riz en cocotte de chèvre de mer. 15,50 par personne
Ξ
À partager de la viande
Le “Txuletón”, bœuf VIEILLI SEC “30 jours” moyen + 1kg avec garniture au goût (idéal pour le partage). 33,20
Ξ
Et doux à la carte
(les desserts sont faits sur place, temps d’attente 10 minutes min.)
Table de fromages de proximité: Fromage de brebis Mas Farró, ⊂Glaüc fromage de vache  “fromagerie Xauxa”, ⊂ Llanut de fromage de brebis fromagerie Mas Marcè, ⊂ Fromage Garrotxa Bauma, avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 13,60
Fondue au chocolat avec fruits de saison, pain d’épice à l’épeautre Bianya et sarrasin Batet de la Serra. (idéal pour le partage) 7,10
Chariot à desserts. 6,20
Petite folie volcanique : nuage de ratafia, moineau carquinyoli de la Vall de Bianya et truffe au chocolat aux noisettes. (idéal pour partager) 7,20
Volcan de chocolat noir avec sorbet à la mandarine, idéal à partager. (convient aux coeliaques et aux végétaliens). 7,50
Le toast de Santa Teresa “torrija” de tortilla d’Olot et lait de Mas la Coromina avec glace au ratafia. 6,20
Crème catalane brûlée au carquinyolis d’épeautre Bianya. 4,10
Panna cotta vanille et coulis de fraise et glace au chocolat. 4,20
Tatin de pomme de Gérone au caramel et glace à la vanille. 6,20
Crumble de noix au fromage frais et miel. 4,90

 

POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia Bosch 2,95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DO Priorat. 4,90
 Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90