LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
Snacks, pa, oli … 1,25 / persona. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.
IVA inclòs en tots els preus.          
Ξ
Et recomanem!
* Formatge de vaca Ceretani Cheddar formatgeria Molí de Ger per acompanyar amb melmelades i cruixent de pa. 5,80 €
* La nostra tapa d’ensaladilla de la casa amb verdures amb gelat de piparra. 3,80 €
* Carxofes amb cansalada ibèrica i ou ecològic cuit a baixa temperatura de “Mas Castanyer”. 13,40 €
* Orada al forn amb patata panadera. 15,20 €
* Roger XXL de costa al forn amb patata. 18,20 €
* Amanida d’escalivada d’hortalisses amb burratina. 12,90 €
* Sardines a la planxa amb all i julivert. 9,50 €
Ξ
Per començar a obrir boca
Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 g. 3,95 €
Olives Perelló “Gordal” picants 150 g. 3,95 €
Olives farcides anxoves. 2,90 €
Anxoves de la casa, 8 filets. 12,10 €
Tellerines ofegades en vi blanc. 11,90 €
Les braves de la casa. 6,10 €
Coca dels Hostalets amb tomata i espatlla ibèrica, 4 talls. 20,05 €
Pack 2 Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco i dues copes de cava. 18,00 €
Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco. 6,20 € unitat
Les nostres patates d’Olot, 4 unitats. 9,20 €
Ξ
Les nostres taules
Taula de formatges de proximitat:  Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Mas Farró d’ovella, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”. Amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60 €
Maridatge: * SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35 €
Taula d’embotits de la Garrotxa amb pa de coca dels Hostalets amb tomata. 13,60 €
Ξ
Entrants
Amanida de sabors la Quinta Justa. 8,90 €
Crema tèbia de pèsols i menta amb ou ecològic cuit a baixa de “Mas Castanyer”. 11,70 €
Empedrat de fesols amb bacallà i olivada. 11,90 €
Faves i pèsols a la catalana. 11,90 €
Amanida de tomàquet cherry amb mozzarella, orenga i alfàbrega. 11,20 €
 Cargols amb sofregit de carn (24 u.) amb un toc picant. 17,20 €
Ξ
La Pasta
Caneló d’ànec, suc de rostit i salsa de ceps. 11,20 €
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 11,20 €
Els macarrons a la cassola amb parmesà. 8,50 €
Nyoquis amb carxofes i formatge blau de “la Xiquella”. 12,80 €
Fideus a la cassola amb sèpia, costelló i salsitxes (mínim 2 persones, 15-20 minuts). 16,50 € per persona
Rossejat de fideus amb sèpia, pèsols i allioli. (mínim 2 persones, 15-20 minuts). 16,50 € per persona
Ξ
L’arròs de Pals (mínim 2 persones, 20-25 minuts)
Paella d’arròs de mar i muntanya. 18,40 € per persona
Arròs negre amb sèpia, tinta i pèsols. 16,50 € per persona
Sec
Llauna d’arròs sec de verdures de temporada, ceps i rossinyols. 16,50 € per persona
 Llauna d’arròs sec amb ceps i peus de porc. 16,50 € per persona
 Llauna d’arròs sec de secret de porc Duroc amb escamarlans. 17,20 € per persona
Llauna d’arròs sec de rossinyols (vaquetes) amb picanya de vedella. 18,40 € per persona 
Caldós
Arròs caldós de cabra de mar. 17,20 € per persona
Arròs a la cassola de muntanya (conill, costelló de porc, salsitxes, ceps i pèsols). 17,20 € per persona
Maridatge: * SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sidra escumosa de pomeres abandonades de la Garrotxa i aromatitzada amb flors. Relat dels abandonats. Les Preses. 19,35
Ξ
La carn
Peus de porc a la llauna amb sofregit de tomata i mandonguilles. 12,90 €
Costella de porc ibèric amb poma al forn i salsa agredolça. 13,20 €
Terrina d’espatlla de xai amb patata al forn i reducció del seu suc. 19,50 €
Melós de vedella amb parmentier de patata i salsa ratafia Russet. 18,20 €
Estofat de cuixa de senglar amb tubercles. 14,80 €
Tartar de vaca madurada amb cruixent de coca dels Hostalets. (d’estil clàssic amb avinagrats o al natural amb els seus condiments) (fet i tallat al moment amb ganivet, picant de 0 a 10 pels més valents). 29,90 €
Ξ
La brasa
El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +/- 1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 45,70 € / kg (preu segons pes)
Xai a la brasa amb guarnició (1 palpis, 1 costella, 1 mitjana) 14,40 €
El filet de vedella jove amb guarnició. 29,80 €
Bistec de vedella de la mitjana amb guarnició. 17,20 €Ξ
Ξ
De mar
Suprema de bacallà fresc Skrei amb carxofes i alls tendres. 15,90 €
Tàrtar de tonyina vermella marinada amb soja, cítrics i gelat OVE. 15,50 €
Tataki de tonyina vermella, soja, hummus de fesols de Santa Pau, maionesa de kimchi i sèsam caramel·litzat. 17,90  €
Gall de Sant Pere de ració a la brasa amb verdures vapor. 15,10 € 
Suprema de salmó marinada amb soja i verduretes. 13,50 € 
Calamar de potera amb porro confitat de “Verdures la Canya” amb ceba encurtida i oli d’ibèric. 16,50 €
Ξ
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.)
Taula de formatges de proximitat:
Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Mas Farró d’ovella, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”, amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60 €
Maridatge: Sambukina Traginera 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35 €
Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 7,10 €
Pastís del carro de postres. 6,20 €
Petites bogeries volcàniques. 7,20 €
Volcanet de xocolata negra amb gelat de coco. 7,50 €
La Torradeta de Santa Teresa amb versió! de tortell d’Olot de Can Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i gelat de caramel salat. 6,20 €
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 4,10 €
Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 4,20 €
Tatin de poma de Girona amb toffee i gelat de vainilla. 6,20 €
Flam de llet de coco amb el seu gelat. 4,90 €
Pot fruits secs I : ametlles i avellanes. 5,95 €
Pot fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. 4,95 €
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 3,40 €
Ratafia Pere Xic 3,40 €
Ratafia L’Hòstia 3,80 €
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00 €
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00 €
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 €
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90 €
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez. 4,90 €
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80 €
Dow’s Porto 5,90 €
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses. 22,35 €
  • Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

[ES]
NUESTRA CARTA

La cocina está abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen.
Snacks, pan, aceite… 1,25 / persona. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.
IVA incluido en todos los precios.   
Ξ
Te recomendamos      
* Queso de vaca Ceretani Cheddar quesería Molí de Ger para acompañar con mermeladas y crujiente de pan. 5,80 €
* Nuestra tapa de ensaladilla de la casa con verduras con helado de piparra. 3,80 €
* Alcachofas con panceta ibérica y huevo a baja temperatura de “Mas Castanyer”. 13,40 €
* Dorada al horno con patata panadera. 15,20 €
* Roger XXL de costa al horno con patata. 18,20 €
* Ensalada de escalivada de hortalizas con burratina. 12,90 €
* Sardinas a la plancha con ajo y perejil. 9,50 €
Ξ
Para empezar a abrir boca
Aceitunas Perelló “Manzanilla” picantes 150 g. 3,95 €
Olivas Perelló “Gordal” picantes 150 g. 3,95 €
Aceitunas rellenas anchoa. 2,90 €
Anchoas de la casa, 8 filetes. 12,10 €
Coquinas ahogadas en vino blanco. 11,90 €
Las bravas de la casa. 6,10 €
Coca dels Hostalets con tomate y paletilla ibérica, 4 lonchas. 20,05 €
Pack 2 Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco y dos copas de cava. 18,00 €
Ostra La Belle Huître con cítirico, pimienta y tabasco. 6,20unidad
Nuestras patatas de Olot, 4 unidades. 9,20 €
ΞNuestras tablas
Tabla de quesos de proximidad: Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Mas Farró de oveja, Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”, Con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 13,60 €
* SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35 €
Tabla de embutidos de la Garrotxa con pan de coca de Els Hostalets con tomate. 13,60 €
Ξ
Entrantes
Ensalada de sabores la Quinta Justa. 8,90 €
Crema tibia de guisantes y menta con huevo ecológico cocido a baja temperatura de “Mas Castanyer”. 11,70 €
Empedrado de fesols con bacalao y olivada. 11,90 €
Habas y guisantes a la catalana. 11,90 €
Ensalada de tomate cherry con mozzarella, orégano y albahaca. 11,20 €
Caracoles con sofrito de carne (24 u.) con un toque picante. 17,20 €
Ξ
La pasta
Canelón de pato, jugo de asado y salsa de setas. 11,20 €
Canelones de la abuela con bechamel y queso aserrado de oveja Mas Farró. 11,20 €
Los macarrones en la cazuela con parmesano. 8,50 €
Nyoquis con alcachofas y queso azul “la Xiquella”. 12,80 €
Fideos a la cazuela con sepia, costilla y salchichas (mínimo 2 personas, 15-20 minutos). 16,50 € por persona
Rossejat de fideos con sepia, guisantes y alioli. (mínimo 2 personas, 15-20 minutos). 16,50 € por persona
Ξ
El arroz de Pals (mínimo 2 personas, 20-25 minutos)
Paella de arroz de mar y montaña. 18,40 € por persona
Arroz negro con sepia, tinta y guisantes. 16,50 € por persona
Seco
Lata de arroz seco de verduras de temporada, ceps y rossinyols. 16,50 € por persona
Lata de arroz seco con setas y manitas de cerdo. 16,50 € por persona
Lata de arroz seco de secreto de cerdo Duroc con cigalas. 17,20 € por persona
Lata de arroz seco de rossinyols con picaña de ternera. 18,40 € por persona 
Caldoso
Arroz caldoso de cabra de mar. 17,20 € por persona
Arroz en la cazuela de montaña (conejo, costilla de cerdo, salchichas, setas y guisantes). 17,20 € por persona
MARIDAJE: * SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sidra escumosa de pomeres abandonades de la Garrotxa i aromatitzada amb flors. Relat dels abandonats. Les Preses. 19,35 €
Ξ
La carne
Manitas de cerdo con sofrito de tomate y albóndigas. 12,90 €
Costilla de cerdo ibérico con manzana al horno y salsa agridulce. 13,20 €
Terrina de paletilla de cordero con patata al horno y reducción de su jugo. 19,50 €
Meloso de ternera con parmentier de patata y salsa ratafia Russet. 18,20 €
Estofado de muslo de jabalí con tubérculos. 14,80 €
Tartar de vaca madurada con crujiente de torta de Els Hostalets. (de estilo clásico con avinagrados o al natural con sus condimentos) (hecho y cortado al momento con cuchillo, picante de 0 a 10 para los más valientes). 29,90 €
Ξ
La brasa
El “Txuletón”, media “30 días” DRY AGED de ternera +/- 1kg con guarnición al gusto (ideal para compartir). 45,70 € / kg (precio según peso)
Cordero a la brasa con guarnición (1 palpis, 1 costilla, 1 media). 14,40 €
El solomillo de ternera joven con guarnición. 29,80 €
Bistec de ternera de la media con guarnición. 17,20 €
Ξ
De mar
Suprema de bacalao fresco Skrei con alcachofas y ajos tiernos. 15,90 €
Tártar de atún rojo marinado con soja, cítricos y helado OVE. 15,50 €
Tataki de atún rojo, soja, hummus de fesols de Santa Pau, mayonesa de kimchi y sésamo caramelizado. 17,90 €
Gallo de San Pedro de ración a la brasa con verduras vapor. 15,10 € 
Suprema de salmón marinada con soja y verduritas. 13,50 €
Calamar de potera con puerro confitado de “Verduras la Canya” con cebolla encurtida y aceite de ibérico. 16,50 €
Ξ
Y de dulce en la carta
(postres de elaboración propia al momento, tiempo de espera 10 minutos mín.)
Tabla de quesos de proximidad: Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Mas Farró de oveja, Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”, con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 12,60 €
MARIDAJE: Sambukina Traginera 75 cl. Recepta de flors amb garrofes (avellanes). Relat dels Traginers. Les Preses. 23,35 €
Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y trigo sarraceno de Batet de la Serra. (ideal para compartir) 7,10 €
Tarta del carro de postres. 6,20 €
Pequeñas locuras volcánicas. 7,20 €
Volcanet de chocolate negro con helado de coco. 7,50 €
¡La Torrija con versión! de roscón de Olot de Can Carbasseres con leche de oveja ripollesa, para la vainilla y queso Serrat de Ovella Mas Farró. 6,20 €
Crema catalana quemada con carquiñoles de farro de Bianya. 4,10 €
Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de xocolata. 4,20 €
Tatin de manzana de Girona con toffee y helado de vainilla. 6,20 €
Flan de leche de coco con su helado. 4,90 €
Bote de frutos secos I : almendras y avellanas. 5,95 €
Bote de frutos secos II : pasas, ciruelas, orejones e higos. 4,95 €
PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 3,40 €
Ratafia Pere Xic 3,40 €
Ratafia L’Hòstia 3,80 
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00 €
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00 €
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 €
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90 €
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80 €
Dow’s Porto 5,90 €
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentación de una receta de flores y dátiles en tina de cerámica. Relato de al-Ándalus. Les Preses. 22,35 €
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1:00 p.m. to 3:30 p.m. and from 8:00 p.m. to 10:30 p.m., the restaurant is open from 1:00 p.m. to 5:00 p.m. and from 8:00 p.m. to 12:30 p.m.

If you have any allergies or intolerances let us know.
Snacks, bread, oils … 1,25 / person. We have available bread suitable for celiacs 1.50.
VAT included in all prices.
Ξ
To start opening your mouth
Spicy olives Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,95 €
Spicy Perelló “Gordal” olives 150 g. 3,95 €
Anchovy stuffed olives. 2,90 €
House anchovies, 8 fillets. 12,10 €
Tellerines drowned in white wine. 11,90 €
The braves of the house. 6,10 €
Coca dels Hostalets with tomato and Iberian ham, 4 units. 20,05 €
Olot potatoes, 4 units. 9,20 €
Pack 2 Oyster La Belle Huître with citrus, pepper and tabasco and 2 glasses of cava. 18,00 €
La Belle Huître oyster with citrus, pepper and tabasco. 6,20 € unit
Ξ
Our tables
Proximity cheese table: cow cheese Xiroi “La Xiquella”, Mas Farró sheep cheese, sheep cheese Llanut Mas Marcè, goat cheese Garrotxa “Bauma”, with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60 €
PAIRING: * SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recipe for flowers with carobs (hazelnuts). Story of the Porters. Les Preses. 23,35 €
Table of sausages from La Garrotxa with dough bread from Hostalets and tomato. 13,60 €
Ξ
Starters
Quinta Justa flavor salad. 8.90 €
Warm cream of peas and mint with low-cooked organic egg from “Mas Castanyer”. 11.70 €
Empedrat beans with cod and olive oil. 11.90 €
Catalan-style beans and peas. 11.90 €
Cherry tomato salad with mozzarella, oregano and basil. 11.20 €
Snails with meat sauce (24 u.) with a spicy touch. 17.20 €
Ξ
Pasta
Duck cannelloni, roast juice and mushroom sauce. 11.20 €
Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep’s cheese. 11.20 €
Macaroni in the casserole with parmesan. 8.50 €
Gnocchi with artichokes and “la Xiquella” blue cheese. 12.80 €
Casserole noodles with cuttlefish, ribs and sausages (minimum 2 people, 15-20 minutes). 16.50 € per person
Noodles rossejat with cuttlefish, peas and aioli. (minimum 2 people, 15-20 minutes). 16.50 € per person
Ξ
Pals rice (minimum 2 people, 20-25 minutes)
Sea and mountain rice paella. 18.40 € per person
Black rice with cuttlefish, ink and peas. 16.50 € per person
Dry
Can of dry rice with seasonal vegetables, mushrooms and rossinyols. 16.50 € per person
Can of dry rice with strains and pig’s feet. 16.50 € per person
Can of Duroc pork secret dry rice with crayfish. 17.20 € per person
Can of dry rice with rossinyols and veal picanya. 18.40 € per person *
Brothy
Sea goat rice. €17.20 per person
Rice in mountain casserole (rabbit, pork chop, sausages, mushrooms and peas). €17.20 per person
PAIRING: * SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Sparkling cider from abandoned apple trees from La Garrotxa and flavored with flowers. Story of the abandoned. Les Preses. 19,35 €
Ξ
Meat
Pork feet with tomato and meatballs. 12.90 €
Duroc pork chop with baked apple and sweet and sour sauce. 13.20 €
Lamb shoulder terrine with oven potato and reduction of its juice. 19.50 €
Beef cheeck with potato parmentier with ratafia Russet sauce. 18.20 €
Boar leg stew with tubers. 14.80 €
Matured cow tartar with Hostalets coca crunch. (classic style with vinaigrette or natural with its seasonings) (made and cut on the spot with a knife, spiciness from 0 to 10 for the bravest). 29.90 €
Ξ
The grill
The “Txuletón”, average “30 days” DRY AGED beef +/- 1kg with garnish to taste (ideal for sharing). 47,50 € / kg (price according to weight)
Grilled lamb with garnish (1 leg, 1 rib, 1 medium) 14.40 €
Young beef fillet with garnish. 29.80 €
Charcoal-grilled steak with garnish. 17.20 €
Ξ
From the sea
Fresh Skrei cod with artichokes and tender garlic. 15.90 €
Red tuna tartare marinated with soy, citrus and OVE ice cream. 15.50 €
Red tuna tataki, soy, Santa Pau bean hummus, kimchi mayonnaise and caramelized sesame. 17.90 €
Grilled Saint Peter’s Rooster with steamed vegetables. 15.10 €
Suprema of marinated salmon with soy and vegetables. 13.50 €
Squid with leek confit from “Verdures la Canya” with pickled onions and Iberian oil. 16.50 €
Ξ
And sweet in the à la carte
(Homemade dessert at the moment, waiting time 10 minutes min.)
Proximity cheese table: cow cheese Xiroi “La Xiquella”, Mas Farró sheep cheese, sheep cheese Llanut Mas Marcè, goat cheese Garrotxa “Bauma”, with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60 €
PAIRING: Sambukina Traginera 75 cl. Recipe for flowers with carobs (hazelnuts). Story of the Porters. Les Preses. 23,35 €
Chocolate fondue with seasonal fruit, Bianya spelled gingerbread and Batet de la Serra buckwheat. (ideal for sharing) 7,10 €
Dessert cart. 6,20 €
Dark chocolate volcano with coconut ice cream. 7,50 €
The Torrija de Santa Teresa with a version! of Olot de Can Carbasseres tortell with Ripollesa sheep’s milk, vanilla pear and salted caramel ice cream. 6,20 €
Burned Catalan cream with Bianya spelled carquinyolis. 4,10 €
Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream. 4,20 €
Girona apple tatin with toffee and vanilla ice cream. 6,20 €
Coconut milk custard with its ice cream. 4.90 €
Dried fruits jar I : almonds and hazelnuts. 5.95 €
Dried fruits jar II : raisins, plums, orellanas and figs. 4.95 €

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40 €
Ratafia Pere Xic 3,40 €
Ratafia L’Hòstia 3,80 
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00 €
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00 €
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 €
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90 €
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80 €
Dow’s Porto 5,90 €
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentation of a recipe of flowers and dates in a ceramic tub. Story of al-Andalus. Les Preses. 22,35 €

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir.
Collations, pain, huiles… 1,25/personne. Nous avons du pain disponible adapté aux coeliaques 1,50.
TVA incluse dans tous les prix.   
Ξ
Pour commencer à ouvrir la bouche
Olives épicé Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,95 €
Olives Perelló “Gordal” épicées 150 g. 3,95 €
Olives farcies aux anchois. 2,90 €
Anchois maison, 8 filets. 12,10 €
Tellerines noyées dans le vin blanc. 11,90 €
Les braves de la maison. 6,10 €
Coca dels Hostalets avec tomate et épaule ibérique (4 tranches). 20,05 €
Pack 2 Huitres La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco et 2 verres de cava. 18,00 € 
Huître La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco. 6,20 € unité 
Notres pommes de terre Olot, 4 unités. 9,20 €
Ξ
Nos tableaux
Table de fromages de proximité: Xiroi de vache « La Xiquella », Mas Farró fromage de brebis, Llanut de brebis Mas Marcè, garrotxa de chèvre « Bauma », avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 13,60 €
Appariement: * SAMBUKINA TRAGINERA. 75 cl. Recette de fleurs aux caroubiers (noisettes). Histoire des porteurs. Les Preses. 23,35 €
Table de saucisses de La Garrotxa avec fougasse de Hostalets à la tomate. 13,60 €
Ξ
Entrées
Salade saveur Quinta Justa. 8,90 €
Crème tiède de petits pois et menthe avec œuf bio cuit à cuit à basse température du “Mas Castanyer”. 11,70 €
Haricots empedrat à la morue et à l’huile d’olive. 11,90 €
Haricots et petits pois à la catalane. 11,70 €
Salade de tomates cherry avec mozzarella, origan et basilic. 11,20 €
Escargots à la sauce à la viande (24 u.) avec une touche épicée. 17,20 €
Ξ
Les pâtes
Cannellonis de canard, jus de rôti et sauce aux champignons. 11,20 €
Cannellonis de grand-mère avec béchamel et fromage de brebis Mas Farró. 11,20 €
Macaroni à la cocotte au parmesan. 8,50 €
Gnocchi aux artichauts et fromage bleu “la Xiquella”. 12,80 €
Nouilles en cocotte avec seiche, côtes de porc et saucisses (minimum 2 personnes, 15-20 minutes).. 16,50 € par personne
Rossejat (fideuá) de nouilles aux seiches, petits pois et aïoli. (minimum 2 personnes, 15-20 minutes). 16,50 € par personne
Ξ
Riz de pals (minimum 2 personnes, 20-25 minutes)
Paella au riz de mer et de montagne. 18,40 € par personne
Riz noir à la seiche, encre et petits pois. 16,50 € par personne
Sec
Boîte de riz sec aux légumes de saison, champignons et rossinyols. 16,50 € par personne
Boîte de riz sec avec champignons et pattes de porc. 16,50 € par personne
Boîte de riz sec secret de porc Duroc aux écrevisses. 17,20 € par personne
Boîte de riz sec de rossinyols avec picanya de veau. 18,40 € par personne 
Bouillon
Riz aux chèvre de mer. 17,20 € par personne
Riz en cocotte de montagne (lapin, côtelette de porc, saucisses, champignons et petits pois). 17,20 € par personne
Appariement: * SAMBUKINA DERELICTA. 37,5 cl. Cidre pétillant issu de pommiers abandonnés de La Garrotxa et parfumé aux fleurs. Histoire des abandonnés. Les Preses. 19,35 €
Ξ
Viande
Pieds de porc en conserve avec tomate et boulettes de viande. 11,90 €
Côtelette de porc ibérique avec pomme au four et sauce aigre-douce. 13,20 €
Terrine d’épaule d’agneau avec pomme de terre au four et réduction de son jus. 19,50 €
Joue de bœuf au parmentier de pommes de terre et sauce de ratafia Russet. 18,20 €
Ragoût de cuisse de sanglier avec des tubercules. 14.80 €
Tartare de vache maturée au croquant de coca Hostalets. (style classique avec vinaigrette ou naturel avec ses assaisonnements) (fait et coupé sur place au couteau, piquant de 0 à 10 pour les plus courageux). 29,90 €
Ξ
La Braise
Le “Txuletón”, bœuf VIEILLI SEC “30 jours” +/- 1kg avec garniture au goût (idéal pour le partage). 47,50 € / kg
Agneau grillé avec garniture (1 cuisse, 1 côte, 1 moyenne). 14.40 €
Jeune filet de boeuf avec garniture. 29,80 €
Bifteck grillé sur la braise avec garniture. 17,20 €
Ξ
De la mer
Morue Skrei fraîche avec artichauts et ail tendre. 15,90 €
Tartare de thon rouge mariné au soja, agrumes et glace OVE. 15,50 €
Tataki de thon rouge, soja, houmous de haricots blancs fesols de Santa Pau, mayonnaise au kimchi et sésame caramélisé. 17,90 €
Le Coq de Saint Pierre grillé avec légumes vapeur. 15,10 €
Suprema de saumon mariné au soja et légumes. 13,50 €
Calamars Potera aux poireaux confits des “Verdures la Canya” avec oignons marinés et huile ibérique. 16,50 €
Ξ
Et doux à la carte
(les desserts sont faits sur place, temps d’attente 10 minutes min.)
Table de fromages de proximité: Xiroi de vache « La Xiquella »,Mas Farró de brebis, Llanut de brebis Mas Marcè, garrotxa de chèvre « Bauma », avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 13,60 €
Appariement: Sambukina Traginera 75 cl. Recette de fleurs aux caroubiers (noisettes). Histoire des porteurs. Les Preses. 23,35 €
Fondue au chocolat avec fruits de saison, pain d’épice à l’épeautre Bianya et sarrasin Batet de la Serra. (idéal pour le partage) 7,10 €
Chariot à desserts. 6,20 €
Volcan de chocolat noir avec crème glacée à la noix de coco. 7,50 €
La Torradeta de Santa Teresa avec une version ! de tortell d’Olot de Can Carbasseres au lait de brebis Ripollesa, poire vanille et glace au caramel au beurre salé. 6,20 €
Crème catalane brûlée au carquinyolis d’épeautre Bianya. 4,10 €
Panna cotta vanille et coulis de fraise et glace au chocolat. 4,20 €
Tatin de pomme de Gérone au caramel et glace à la vanille. 6,20 €
Flam de lait de coco avec sa glace. 4,90 €
Pot de noix I : amandes et noisettes. 5,95 €
Pot de noix II : raisin secs, prunes, orellanes et figues. 4,95 €
POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40 €
Ratafia Pere Xic 3,40 €
Ratafia L’Hòstia 3,80 
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00 €
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00 €
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 €
 Néctar de los ángeles dolç natural. DO Priorat. 4,90 €
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
 Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90 €
Príncipe de Viana Chardonnay. 3,80 €
Dow’s Porto 5,90 €
Sambukina Muskir (Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentation d’une recette de fleurs et de dattes dans une cuve en céramique. Histoire d’al-Andalus. Les Preses. 22,35 €