LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
Snacks, pa, oli … 1,25 / persona. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50.
IVA inclòs en tots els preus.          
Ξ
I aquesta setmana també et recomanem: bolets de primavera
Saltejat de baquetes, fesols de Santa Pau i botifarra del perol. 13,30
Civet de senglar amb cama-secs. 14,10
Suprema de turbot amb espàrrecs verds i blancs. 20,90
Ξ
Per començar a obrir boca
Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 g. 3,95
Olives Perelló “Gordal” picants 150 g. 3,95
Olives farcides anxoves. 2,50
Anxoves de la casa (8 filets). 12,10
Tellerines ofegades en vi blanc. 11,90
Les braves de la casa. 6,10
Coca dels Hostalets amb tomata i espatlla ibèrica (4 talls). 20,05
 Patates d’Olot (4 unitats). 9,20
Pack 2 Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco i 2 copes de cava. 18,00
Ostra La Belle Huître amb cítiric, pebre i tabasco. 6,20 unitat
Ξ
Per compartir
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Blau de vaca “La Xiquella”. Amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60
Ξ
L’Horta 
Amanida de sabors la Quinta Justa. 8,90
Amanida de carpaccio de carbassó amb formatge Blau de “La Xiquella” i vinagreta de fruits secs. 11,80
Les carxofes amb un vel de cansalada ibèrica. 13,90
Amanida amb carbassó de “Verdures La Canya” i la seva flor amb brandada. 12,50
Saltejat de baquetes, fesols de Santa Pau i botifarra del perol. 13,30
Crema de pèsols amb ou eco “Mas Castanyer” cuit a baixa temperatura amb xampinyó ros de “Fungi Girona”. 11,70
Ξ
La Pasta
Tallarines de pasta fresca casolana amb carxofes, anxoves i tàperes. 11,20
Caneló de pasta fresca de verdures de temporada amb beixamel de ceps. 11,20
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 11,20
Els macarrons a la cassola amb parmesà. 8,50
Ξ
De mar
Calamars a la planxa amb maionesa d’alls negres. 13,10
Orada de ració al forn i viangreta de cítrics. 15,10
Tàrtar de tonyina vermella marinada amb soja, cítrics i gelat OVE. 15,50
Suprema de rap amb verdures i romesco. 23,50
Llom de bacallà amb pèsols i faves de “Verdures la Canya” amb botifarra negra. 23,50
Tataki de tonyina vermella marinada amb soja amb hummus de fesols de Santa Pau i maionesa de kimchi i sèsam caramel·litzat. 17,90
Suprema de turbot amb espàrrecs verds i blancs. 20,90
Suprema de lluç a l’oli d’oliva verge extra. 13,90
Ξ
La carn
Civet de senglar amb cama-secs. 14,10
Costelló de porc confitat amb verdures i salsa de taronja. 12,70
Peus de porc a la llauna amb sofregit de tomata i mandonguilles. 11,90
Espatlla de xai amb carxofes, fonoll i el seu suc. 19,50
Magret d’ànec al punt amb saüc. 19,50
Melós de vedella amb un parmentier de patata amb tàperes i anxoves. 18,20
Tartar de vaca madurada amb cruixent de coca dels Hostalets. (d’estil clàssic amb avinagrats o al natural amb els seus condiments) (fet i tallat al moment amb ganivet, picant de 0 a 10 pels més valents). 29,90
Ξ
L’arròs de Pals (mínim 2 persones, 20-25 minuts)
Arròs de mar i muntanya. 18,40 per persona
Arròs sec de verdures de temporada. 18,40 per persona
Arròs a la cassola de cabra de mar. 18,40 per persona
Ξ
La brasa
El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +/- 1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 45,70 / kg (preu segons pes)
Xai tallat a la brasa amb guarnició (1 palpis, 1 costella, 1 mitjana) 14,40
El filet de vedella jove amb guarnició. 29,80
Ξ
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.)
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Blau de vaca de “La Xiquella”, amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60
Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 7,10
Petites bogeries volcàniques. 7,20
Pastís del carro de postres. 6,20
Volcanet de xocolata negra amb gelat de coco. 7,50
La torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot de “Can Carbasseres” i llet de Mas la Coromina amb cítrics. 6,20 
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 4,10
Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 4,20
Tatin de poma de Girona amb toffee i gelat de vainilla. 6,20
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
  • Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

[ES]
NUESTRA CARTA

La cocina está abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen.
Snacks, pan, aceite… 1,25 / persona. Tenemos a disposición pan apto para celíacos 1,50.
IVA incluido en todos los precios.          
Ξ
Y esta semana también te recomendamos: setas de primavera
Salteado de baquetas, fesols de Santa Pau y butifarra del perol. 13,30
Civet de jabalí con cama-secs. 14,10
Suprema de rodaballo con espárragos verdes y blancos. 20,90
Ξ
Para empezar a abrir boca
Aceitunas Perelló “Manzanilla” picantes 150 g. 3,95
Olivas Perelló “Gordal” picantes 150 g. 3,95
Aceitunas rellenas anchoa. 2,50
Anchoas de la casa (8 filetes). 12,10
Tellerinas ahogadas en vino blanco . 11,90
Las bravas de la casa. 6,10
Coca dels Hostalets con tomate y paletilla ibérica (4 lonchas). 20,05
Patatas de Olot (4 unidades). 9,20
Pack 2 Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco y 2 copas de cava. 18,00
Ostra La Belle Huître con cítirico, pimienta y tabasco. 6,20 unidad
Ξ
Nuestros quesos
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Blau de vaca de “La Xiquella”, Con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 13,60
Ξ
La Huerta
Ensalada de sabores la Quinta Justa. 8,90
Ensalada de carpaccio de calabacín con queso Azul de “La Xiquella” y vinagreta de frutos secos. 11,80
Las alcachofas con un velo de tocino ibérico. 13,90
Ensalada con calabacín de “Verduras La Caña” y su flor con brandada. 12,50
Salteado de baquetas, fesols de Santa Pau y butifarra del perol. 13,30
Crema de guisantes con huevo eco “Mas Castanyer” cocido a baja temperatura con champiñón rubio de “Fungi Girona”. 11,70
Ξ
La pasta
Tallarinas de pasta fresca casera con alcachofas, anchoas y alcaparras. 11,20
Canelón de pasta fresca de verduras de temporada con bechamel de setas. 11,20
Canelones de la abuela con bechamel y queso aserrado de oveja Mas Farró. 11,20
Los macarrones en la cazuela con parmesano. 8,50
Ξ
De mar
Calamares a la plancha con mayonesa de ajos negros. 13,10
Dorada de ración al horno y viangreta de cítricos. 15,10
Tártar de atún rojo marinado con soja, cítricos y helado OVE. 15,50
Suprema de rape con verduras y romesco. 23,50
Lomo de bacalao con guisantes y habas de “Verduras la Caña” con butifarra negra. 23,50
Tataki de atún rojo marinado con soja con hummus de fesols de Santa Pau y mayonesa de kimchi y sésamo caramelizado. 17,90
Suprema de rodaballo con espárragos verdes y blancos. 20,90
Suprema de merluza en el aceite de oliva virgen extra. 13,90
Ξ
La carne
Civet de jabalí con cama-secs. 14,10
Costilla de cerdo confitado con verduras y salsa de naranja. 12,70
Manitas de cerdo con sofrito de tomate y albóndigas. 11,90
Paletilla de cordero con alcachofas, hinojo y su jugo. 19,50
Magret de pato en su punto con saúco. 19,50
Meloso de ternera con un parmentier de patata con alcaparras y anchoas. 18,20
Tartar de vaca madurada con crujiente de torta de Els Hostalets. (de estilo clásico con avinagrados o al natural con sus condimentos) (hecho y cortado al momento con cuchillo, picante de 0 a 10 para los más valientes). 29,90
Ξ
El arroz de Pals (mínimo 2 personas, 20-25 minutos)
La cazuela de arroz mar y monte. 18,40 por persona
Arroz seco de verduras de temporada. 18,40 por persona
Arroz a la cazuela de cabra de mar. 18,40 por persona
Ξ
La brasa
El “Txuletón”, media “30 días” DRY AGED de ternera +/- 1kg con guarnición al gusto (ideal para compartir). 45,70 / kg (precio según peso)
Cordero cortado a la brasa con guarnición (1 palpis, 1 costilla, 1 media). 14,40
El solomillo de ternera joven con guarnición. 29,80
Ξ
Y de dulce en la carta
(postres de elaboración propia al momento, tiempo de espera 10 minutos mín.)
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂ Xiroi de vaca “La Xiquella”, ⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Blau de vaca de “La Xiquella”, con melmeladas de temporada para comer solo o para compartir . 12,60
Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y trigo sarraceno de Batet de la Serra. (ideal para compartir) 7,10
Tarta del carro de postres. 6,20
Pequeñas locuras volcánicas. 7,20
Volcanet de chocolate negro con helado de coco. 7,50
La torrija de roscón de Olot de “Can Carbasseres” y leche de Mas la Coromina con cítricos. 6,20
Crema catalana quemada con carquiñoles de farro de Bianya. 4,10
Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de xocolata. 4,20
Tatin de manzana de Girona con toffee y helado de vainilla. 6,20

 

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1:00 p.m. to 3:30 p.m. and from 8:00 p.m. to 10:30 p.m., the restaurant is open from 1:00 p.m. to 5:00 p.m. and from 8:00 p.m. to 12:30 p.m.

If you have any allergies or intolerances let us know.
Snacks, bread, oils … 1,25 / person. We have available bread suitable for celiacs 1.50.
VAT included in all prices.
Ξ
And this week we also recommend: spring mushrooms
Sautéed mushrooms (baquetes), Santa Pau beans and Catalan sausage. 13.30
Wild boar civet with mushrooms (cama-secs). 14.10
Turbot with green and white asparagus. 20.90
Ξ
To start opening your mouth
Spicy olives Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,95
Spicy Perelló “Gordal” olives 150 g. 3,95
Anchovy stuffed olives. 2,50
House anchovies (8 fillets). 12,10
Tellerines drowned in white wine. 11,90
The braves of the house. 6,10
Coca dels Hostalets with tomato and Iberian ham (4 units). 20,05
Olot potatoes (4 units). 9,20
Pack 2 Oyster La Belle Huître with citrus, pepper and tabasco and 2 glasses of cava. 18,00
La Belle Huître oyster with citrus, pepper and tabasco. 6,20 unit
Ξ
Our cheese
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Xiroi cow cheese “La Xiquella”, ⊂ Llanut sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Blau cow cheese “La Xiquella”, with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60
Ξ
The vegetable garden
Quinta Justa flavor salad. 8.90
Zucchini carpaccio salad with blue cheese from “La Xiquella” and dried fruit vinaigrette. 11.80
Artichokes with a veil of Iberian bacon. 13.90
Sautéed mushrooms (baquetes), Santa Pau beans and Catalan sausage. 13.30
Salad with courgette from “Verdures La Canya” and its flower with cod brandada. 12.50
Peas cream with eco egg “Mas Castanyer” cooked at a low temperature with pink mushrooms from “Fungi Girona”. 11.70
Ξ
Pasta
Homemade fresh pasta noodles with artichokes, anchovies and capers. 11.20
Fresh seasonal vegetable pasta cannelloni with bechamel sauce. 11.20
Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep’s cheese. 11.20
Macaroni in the casserole with parmesan. 8.50
Ξ
From the sea
Grilled squid with black garlic mayonnaise. 13.10
Baked sea bream and citrus viangreta. 15.10
Red tuna tartare marinated with soy, citrus and OVE ice cream. 15.50
Monkfish with vegetables and romesco. 23.50
Cod loin with peas and “Verdures la Canya” beans with black sausage. 23.50
Soy marinated tuna tataki with Santa Pau bean hummus and caramelized sesame kimchi mayonnaise. 17.90
Turbot with green and white asparagus. 20.90
Hake supreme in extra virgin olive oil. 13.90

Meat
Wild boar civet with mushrooms (cama-secs). 14.10
Confit pork chop with vegetables and orange sauce. 12.70
Pork feet with tomato and meatballs. 11.90
Lamb shoulder with artichokes, fennel and its juice. 19.50
Duck breast with elderberry. 19.50
Sweet beef with a potato parmentier with capers and anchovies. 18.20
Matured cow tartar with Hostalets coca crunch. (classic style with vinaigrette or natural with its seasonings) (made and cut with a knife, spiciness from 0 to 10 for the bravest). 29.90
Ξ
Pals rice (minimum 2 people, 20-25 minutes)
The casserole of sea and mountain rice. 18,40 per person
Dry rice with seasonal vegetables. 18,40 per person
Rice in sea goat casserole. 18,40 per person
Ξ
The grill
The “Txuletón”, average “30 days” DRY AGED beef +/- 1kg with garnish to taste (ideal for sharing). 47,50 / kg (price according to weight)
Grilled lamb with garnish (1 leg, 1 rib, 1 medium) 14.40
Young beef fillet with garnish. 29.80
Ξ
And sweet in the à la carte
(Homemade dessert at the moment, waiting time 10 minutes min.)
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Xiroi cow cheese “La Xiquella”, ⊂ Llanut sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Blau de vaca La Xiquella, with seasonal jams to eat alone or to share. 13,60
Chocolate fondue with seasonal fruit, Bianya spelled gingerbread and Batet de la Serra buckwheat. (ideal for sharing) 7,10
Dessert cart. 6,20
Dark chocolate volcano with coconut ice cream. 7,50
“Torrija” from “Can Carbasseres” with milk from Mas la Coromina with citrus fruits. 6,20
Burned Catalan cream with Bianya spelled carquinyolis. 4,10
Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream. 4,20
Girona apple tatin with toffee and vanilla ice cream. 6,20

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir.
Collations, pain, huiles… 1,25/personne. Nous avons du pain disponible adapté aux coeliaques 1,50.
TVA incluse dans tous les prix.   
Ξ
Et cette semaine on vous conseille aussi : les champignons printaniers
Champignons (baquetes) sautés, haricots de Santa Pau et saucisse de catalane. 13,30
Civette de sanglier aux champignons (cama-secs). 14,10
Turbot aux asperges vertes et blanches. 20,90
Ξ
Pour commencer à ouvrir la bouche
Olives épicé Perelló “Manzanilla” 150 g. 3,95
Olives Perelló “Gordal” épicées 150 g. 3,95
Olives farcies aux anchois. 2,50
Anchois maison (8 filets). 12,10
Tellerines noyées dans le vin blanc . 11,90
Les braves de la maison. 6,10
Coca dels Hostalets avec tomate et jambon ibérique (4 tranches). 20,05
Pommes de terre Olot (4 unités). 9,20
Pack 2 Huitres La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco et 2 verres de cava. 18,00
Huître La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco. 6,20 unité
Ξ
Nos fromages
Table de fromages de proximité: Fromage de brebis Mas Farró, ⊂ Xiroi fromage de vache  “La Xiquella”, ⊂ Llanut de fromage de brebis fromagerie Mas Marcè, ⊂ Blau de vache “La Xiquella” , avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 13,60
Ξ
La Horte
Salade saveur Quinta Justa. 8,90
Salade de carpaccio de courgettes au fromage bleu de “La Xiquella” et vinaigrette de fruits secs. 11.80
Artichauts avec un voile de lard ibérique. 13.90
Champignons (baquetes) sautés, haricots de Santa Pau et saucisse de catalane. 13,30
Salade de courgette de “Verdures La Canya” et sa fleur à la brandade (purée de morue). 12.50
Crème de petits pois avec œuf écologique “Mas Castanyer” cuit à basse température avec des champignons de “Fungi Girona”. 11.70
Ξ
Les pâtes
Nouilles de pâtes fraîches faites maison avec des artichauts, des anchois et des câpres. 11,20
Cannellonis de pâtes aux légumes frais de saison sauce béchamel. 11,20
Cannellonis de grand-mère avec béchamel et fromage de brebis Mas Farró. 11,20
Macaroni à la cocotte au parmesan. 8,50
Ξ
De la mer
Calamars grillés avec mayonnaise à l’ail noir. 13.10
Dorade au four et viangreta aux agrumes. 15.10
Tartare de thon rouge mariné au soja, agrumes et glace OVE. 15,50
Lotte aux légumes et romesco. 23,50
Dos de cabillaud aux petits pois et haricots “Verdures la Canya” au boudin noir. 23.50
Tataki de thon rouge mariné au soja avec houmous aux haricots de Santa Pau et mayonnaise au kimchi au sésame caramélisé. 17,90
Turbot aux asperges vertes et blanches. 20,90
Suprême de merlu à l’huile d’olive extra vierge. 13,90
Ξ
Viande
Civette de sanglier aux champignons (cama-secs). 14,10
Côtelette de porc confite aux légumes et sauce à l’orange. 12,70
Pieds de porc en conserve avec tomate et boulettes de viande. 11,90
Epaule d’agneau aux artichauts, fenouil et son jus. 19,50
Magret de canard aux baies de sureau. 19,50
Boeuf doux avec un parmentier de pomme de terre aux câpres et anchois. 18,20
Tartare de vache maturé au crunch coca Hostalets. (style classique avec vinaigrette ou nature avec ses assaisonnements) (fait et coupé au couteau, piquant de 0 à 10 pour les plus courageux). 29,90
Ξ
Riz de pals (minimum 2 personnes, 20-25 minutes)
La cocotte de riz de mer et de montagne. 18,40 par personne
Riz sec aux légumes de saison. 18,40 par personne
Riz en cocotte de chèvre de mer. 18,40 par personne
Ξ
La Braise
Le “Txuletón”, bœuf VIEILLI SEC “30 jours” +/- 1kg avec garniture au goût (idéal pour le partage). 47,50 / kg
Agneau grillé avec garniture (1 cuisse, 1 côte, 1 moyenne). 14.40
Jeune filet de boeuf avec garniture. 29,80
Ξ
Et doux à la carte
(les desserts sont faits sur place, temps d’attente 10 minutes min.)
Table de fromages de proximité: Fromage de brebis Mas Farró, ⊂ Xiroi fromage de vache  “La Xiquella”, ⊂ Llanut de fromage de brebis fromagerie Mas Marcè, ⊂ Blau de vache “La Xiquella” , avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 13,60
Fondue au chocolat avec fruits de saison, pain d’épice à l’épeautre Bianya et sarrasin Batet de la Serra. (idéal pour le partage) 7,10
Chariot à desserts. 6,20
Volcan de chocolat noir avec crème glacée à la noix de coco. 7,50
La “torrija” de “Can Carbasseres” avec lait de Mas la Coromina aux agrumes. 6,20
Crème catalane brûlée au carquinyolis d’épeautre Bianya. 4,10
Panna cotta vanille et coulis de fraise et glace au chocolat. 4,20
Tatin de pomme de Gérone au caramel et glace à la vanille. 6,20

 

POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 3,40
Ratafia Pere Xic 3,40
Ratafia L’Hòstia 3,80
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DO Priorat. 4,90
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
 Lustau Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90
Dow’s Porto 5,90