MENÚ DEL DIA

[CAT]
MENÚ DEL DIA  14.60 
PLAT DEL DIA 13.25
·bol amanida + plat a escollir + postres·
1/2 MENÚ DEL DIA  12.00 
·plat a escollir + postres·

·Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius-, cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 1h.

ELS PRIMERS
· Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
· Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
· Crema de porro, poma i oli verge d’oliva amb pols de pebre vermell fumat.
· Ensaladilla de verdures amb ou dur, tonyina i maionesa.
· Pastís de carbassó amb olives negres i salsa de iogurt de la Fageda.
· Amanida de cireres confitades, formatge emporità Mas Marcè i ametlles torrades. (suplement 3€).
ELS SEGONS
· Costelló de porc a la brasa amb puré de patata i salsa de soja.
· Botifarra a la brasa amb patates nostres i allioli de poma.
· Fogoner al forn amb patata i ceba.
· Anxoveta fregida de Roses.
· Hamburguesa de quinoa i cigrons.
· Braó de xai al pebrot al forn amb patata caliu.
· Llonça de porc Duroc marinada, a la brasa amb patata i pebrot del padró. (suplement 4 €)

 

I DE DOLÇ
· Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes.
· Assortit de fruita natural.
· Crema catalana cremada de la casa.
· Mató d’ovella ripollesa Mas Marcè amb confitura de prunes.
· Pinya brasejada amb ratafia.
· Flam de coco amb el seu gelat. (suplement 3€)

 

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral, una gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets. No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.

Opció amb copa de vi suplement (1.90):

* Blanc Infinitus Chardonnay Viura,
* Blanc Infinitus Moscatel (agulla lleuger),
* Blanc Infinitus gewürztraminer,
* Negre Segura Viudas garnatxa.
* Negre Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)

[ES]
MENÚ DEL DÍA  14.60 
PLATO DEL DÍA 13.25
·bol ensalada+ plato a elegir+ postres·
1/2 MENÚ DEL DÍA  12.00 
·plato a elegir + postres·

·Menú de lunes a viernes mediodía – no válido festivos-, cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 1h.

LOS PRIMEROS
· Macarrones a la cazuela gratinados con parmesano.
· Ensalada de sabores la Quinta Justa con crujiente de puerro.
· Crema de puerro, manzana y aceite virgen de oliva con polvo de pimentón ahumado.
· Ensaladilla de verduras con huevo duro, atún y mayonesa.
· Pastel de calabacín con aceitunas negras y salsa de yogur de la Fageda.
· Ensalada de cerezas confitadas, queso emporità Mas Marcè y almendras tostadas. (Suplemento 3 €).

 

LOS SEGUNDOS
· Costilla de cerdo a la brasa con puré de patata y salsa de soja.
· Butifarra a la brasa con patatas nuestras y alioli de manzana.
· Fogonero al horno con patata y cebolla.
· Hamburguesa de quinoa y garbanzos.
· Anchoa frita de Roses.
· Codillo al pimiento al horno con patata caliu.
· Cerdo Duroc marinada, a la brasa con patata y pimiento del padrón. (Suplemento 4 €)

 

Y DE DULCE
· Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas.
· Surtido de fruta natural.
· Crema catalana quemada de la casa.
· Flan de coco con su helado. (Suplemento 3 €)
· Requesón de oveja ripollesa Mas Marcè con confitura de ciruelas.
· Piña braseada con ratafía. 

 

Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral, una jarra de vino de la casa y pan de horno de leña de Hostalets. No están incluidas cervezas o refrescos. Los menús se pueden compartir.

Opción con copa de vino suplemento (1.90):

* Blanco Infinitus Chardonnay Viura,
* Blanco Infinitus Moscatel (agulla lleuger),
* Blanco Infinitus gewürztraminer,
* Tinto Segura Viudas garnatxa.
* Tinto Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)

[EN]
DAILY MENU  14.60 
DISH OF THE DAY 13.25
·salad + main course to choose + desserts·
1/2 DAILY MENU  12.00 
·main course to choose + desserts·

·Menu from Monday to Friday noon -except holidays-, the kitchen is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 10:30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 1am.

THE STARTERS
· Macaroni in a casserole au gratin with parmesan.
· Salad of flavors La Quinta Justa with leek crunch.
· Cream of leeks, apples and virgin olive oil with smoked paprika powder.
· Vegetable salad with hard-boiled egg, tuna and mayonnaise.
· Zucchini cake and black olives with yogurt sauce from La Fageda.
· Salad of candied cherries, Mas Marcè emporita cheese and toasted almonds. (supplement  3€)
THE MAIN COURSE
· Grilled pork chop with mashed potatoes and soy sauce.
· Grilled sausage with our fried potatoes and apple allioli.
· Baked stove with potato and onion.
· Quinoa and chickpea burger.
· Fried anchovies from Roses.
· Baked pepper braid with hot potato.
· Marinated Duroc pork loin, grilled with standard potatoes and peppers. (supplement 4 €)

 

AND SWEET
· Panna cotta cream and vanilla with strawberry coulis.
· Assortment of natural fruit.
· Catalan cream burned from the house.
· Coconut custard with its ice cream. (supplement € 3)
· Mas Marcè Ripollesa sheep curd with plum jam.
· Pineapple braised with ratafia. 

 

This menu includes 1/2 liter of Mineral Water, a jug of house wine and Hostalets wood-fired bread. Beers or soft drinks are not included. Menus cannot be shared.

Option with a glass of wine (1.90):

* White Infinitus Chardonnay Viura,
* White Infinitus Moscatel (sparkling wine),
* White Infinitus gewürztraminer,
* Red Segura Viudas garnatxa.
* Red Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)

[FR]
MENU DU JOUR 14.60 
PLAT DU JOUR 13.25
· Saladier + plat au choix + dessert ·
1/2 MENU DU JOUR  12.00 
·plat au choix + dessert·

· Menu du lundi au vendredi à midi – sauf jours fériés -, cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 1h.

LES PREMIÈRES
· Macaroni en cocotte gratiné au parmesan.
· Salade de saveurs La Quinta Justa aux poireaux croquants.
· Crème de poireaux, pommes et huile d’olive vierge avec poudre de piment rouge fumé.
· Gâteau de courgettes aux olives noires et sauce au yaourt de La Fageda.
· Salade de légumes avec œuf dur, thon et mayonnaise.
· Salade de cerises confites, fromage emporitan Mas Marcè et amandes grillées. (supplément 3 €).

 

LES SECONDES
· Côtelette de porc grillée avec purée de pommes de terre et sauce soja.
· Saucisse grillée avec nos pommes de terre et allioli de pomme.
· Cuisinière avec pomme de terre et oignon.
· Burger de quinoa et pois chiches.
· Fried anchovy de Roses.
· Galette de poivron au four avec patate chaude.
· Longe de porc Duroc marinée, grillée avec pomme de terre et poivre standard. (supplément 4 €)
ET DOUX
· Panna cotta crème et vanille avec coulis de fraise.
· Assortiment de fruits naturels.
· Crème catalane brûlée de la maison.
· Crème à la noix de coco avec sa glace. (supplément 3 €)
· Caillé de brebis Mas Marcè Ripollesa avec confiture de prunes.
· Ananas braisé au ratafia. 

 

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale, une cruche de vin de la maison et du pain au feu de bois Hostalets. Les bières ou les boissons non alcoolisées ne sont pas incluses. Les menus ne peuvent pas être partagés.

Option avec verre de vin supplémentaire (1.90):

* Blanc Infinitus Chardonnay Viura,
* Blanc Infinitus Moscatel (aiguille légère),
* Blanc Infinitus gewürztraminer,
* Rouge Segura Viudas garnatxa.
* Rouge Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)