MENU DEL DIA

[CAT]

-DE DILLUNS A DIVENDRES MIGDIA EXCEPTE FESTIUS-

MENÚ DEL DIA 14,50

PLAT del DIA 13,15 (bol amanida + segon + postres)

MIG MENÚ 11,90 (plat + postres)

Aquest menú inclou ½ litre d’aigua mineral o ½ litre de vi de la casa i pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas. No inclosos cerveses ni refrescos. Els menús no es comparteixen.

ELS PRIMERS

Amanida de sabors la Quinta Justa (enciams, tomata, pebrot, poma, taronja  i cruixent de porro).

Amanida de figues coll de dama amb formatge emporità.

Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.

Terrina d’ensaladilla amb maionesa i ou dur.

Carpaccio de peus amb amanida d’escarola i vinagreta de romesco.

Guisat de llenties amb verdures i ou pochat.

Crema de porro amb mató.

Empedrat de fesols amb bacallà.

Musclos a la marinera amb curri i coco.

ELS SEGONS

Suprema de Lluç a la planxa amb verdures.

Sardines de Roses a la planxa amb all i julivert.

Costella de porc confitat amb cardamom i anís estrellat amb puré cremós de patata amb salsa agredolça.

Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.

Albergínia farcida de carn i verdures.

Peus de porc a la llauna amb sofregit i allioli gratinat.

Hamburguesa de quinoa i cigrons amb puré cremós de remolatxa i patata.

Rossejat de fideus amb sèpia i costella.

I CADA DIJOUS: Arròs a la cassola de mar i muntanya (individual, 20 min.).

LES POSTRES FETES A CASA

Carrot cake de pastanaga, nous i mató.

Sopa de Maria Lluïsa amb mató i figues.

Panna cotta de nata i vainilla amb fruits vermells.

Flam de ratafia amb cremós de xocolata blanca.

Poma al forn amb gelat de iogurt de la Fageda.

Pa de pessic de préssec i xocolata blanca amb gelat de xocolata negra.

Crema catalana de la casa.

Fruita natural.

Iogurt de la Fageda al gust.

 

Copa de vi suplement 1,90

Blanc Infinitus chardonnay viura.

Blanc Infinitus gewürztraminer.

Blanc Infinitus moscatel (agulla lleuger).

Negre Segura Viudas garnatxa DO Catalunya.

Negre Finca Valpiedra reserva DOQ Rioja 3,90

[ES]

-DE LUNES A VIERNES MEDIODÍA EXCEPTO FESTIVOS-

MENÚ DEL DÍA 14,50

PLATO DEL DÍA 13,15 (bol ensalada + segundo + postres)

MEDIO MENÚ 11,90 (plato + postres)

Este menú incluye ½ litro de agua mineral o ½ litro de vino de la casa y pan de horno de leña Bataller de Hostalets d’en Bas. No incluido cervezas ni refrescos. Los menús no se comparten.

LOS PRIMEROS

Ensalada de sabores la Quinta Justa (lechugas, tomate, pimiento, manzana, naranja y puerro crujiente).

Ensalada de higos con queso de oveja “Emporità”.

Macarrones a la cazuela con queso parmesano.

Terrina de ensaladilla con mahonesa y huevo duro.

Carpaccio de manitas de cerdo con escarola y vinagreta de romesco.

Guiso de lentejas con verduras y huevo poché.

Crema de puerro y queso fresco.

Empedrat de fesols con bacalao.

Mejillones a la marinera con curry y coco.

LOS SEGUNDOS

Suprema de merluza con verduras.

Sardinas a la planxa con ajo y perejil.

Costilla de cerdo confitada con cardamomo, anís estrellado con puré cremoso de patata con salsa agridulce.

Muslo de pollo a la brasa con patatas nuestras.

Berenjena rellena de carne y verduras.

Manitas de cerdo con sofrito y alioli gratinado.

Hamburguesa de quinoa y garbanzos con puré cremoso de remolacha y patata.

Fideos con sipia y costilla.

Y CADA JUEVES: Arroz a la cazuela de mar y monte (individual, 20 min.)

LOS POSTRES HECHOS EN CASA

Carrot cake de zanahoria, nueces y mató.

Sopa de Hierba Luisa con mató y higos.

Panna cotta de nata y vainilla con frutos rojos.

Flan de ratafía con cremoso de chocolate blanco.

Poma al horno con helado de nata.

Bizcocho de melocotón y chocolate blanco con helado de chocolate negro.

Crema catalana de la casa.

Fruta natural.

Yogur de la Fageda al gusto.

 

Copa de vino suplemento 1,90

Blanco Infinitus chardonnay viura.

Blanco Infinitus gewürztraminer.

Blanco Infinitus moscatel (aguja ligero).

Tinto Segura Viudas garnatxa DO Cataluña.

Tinto Finca Valpiedra reserva DOQ Rioja 3,90

QR CARTA