MENU DEL DIA

MENÚ DEL DIA 14,50 (primer + segon + postres)

MENÚ DEL DÍA 14,50 (primero + segundo + postres)

PLAT del DIA 13,15 (bol amanida + segon + postres)

PLATO DEL DÍA 13,15 (bol ensalada + segundo + postres)

MIG MENÚ 11,90 (plat + postres)

MEDIO MENÚ 11,90 (plato + postres)

 

-DE DILLUNS A DIVENDRES MIGDIA EXCEPTE FESTIUS-

-DE LUNES A VIERNES MEDIODÍA EXCEPTO FESTIVOS-

 

ELS PRIMERS

LOS PRIMEROS

 

Amanida de sabors la Quinta Justa (enciams, tomata, pebrot, poma, taronja  i cruixent de porro).

Ensalada de sabores la Quinta Justa (lechugas, tomate, pimiento, manzana, naranja y puerro crujiente).

Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.

Macarrones a la cazuela con queso parmesano.

Terrina d’ensaladilla del dia amb maionesa i ou dur.

Terrina de ensaladilla con mahonesa y huevo duro.

Carpaccio de peus amb amanida d’escarola i vinagreta de romesco.

Carpaccio de manitas de cerdo con escarola y vinagreta de romesco.

Pastís fred de carbassó, alfèbrega i parmesà amb puré de pebrots.

Pastel frío de calabacín, albahaca y queso parmesano con puré de pimientos.

Crema de porro amb entrebancs de poma i mató.

Crema de puerro con manzana y queso fresco.

Cassola de musclos a la marinera amb llet de coco i curri.

Cassuela de mejillones a la marinera con leche de coco y curri

 

ELS SEGONS

LOS SEGUNDOS

 

Sonsos fregits.

Sonso frito.

Marmitako de tonyina vermella.

Marmitako de atún tojo.

Costella de porc confitat amb cardamom i anís estrellat amb puré cremós de patata amb salsa agredolça.

Costilla de cerdo confitada con cardamomo, anís estrellado con puré cremoso de patata con salsa agridulce.

Hamburguesa de Quinoa i cigrons amb puré cremós de remolatxa i patata.

Hamburguesa de quinoa y garbanzos con pure cremoso de remolacha y patata.

Peus de porc a la llauna amb sofregit i allioli gratinat.

Manitas de cerdo con sofrito y alioli gratinado.

Estofat de vedella amb patates mini al caliu.

Estofado de ternera con patatas mini al caliu.

Rossejat de fideus amb sèpia i costella.

Fideos con sipia y costilla.

I CADA DIJOUS: Arròs a la cassola de mar i muntanya (individual, 20 min.)

Y CADA JUEVES: Arroz a la cazuela de mar y monte (individual, 20 min.)

 

LES POSTRES FETES A CASA

LOS POSTRES HECHOS EN CASA

  

Panna cotta de nata i vainilla amb fruits vermells.

Panna cotta de nata y vainilla con frutos rojos.

Poma al forn amb gelat de iogurt de la Fageda.

Poma al horno con helado de yogurt de la Fageda.

Flam de ratafia amb cremós de xocolata blanca.

Flan de ratafía con cremoso de chocolate blanca.

Crema catalana de la casa.

Crema catalana de la casa.

Fruita natural.

Fruta natural.

Iogurt de la Fageda al gust.

Yogur de la Fageda al gusto.

 

Aquest menú inclou ½ litre d’aigua mineral o ½ litre de vi de la casa i pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas. No inclosos cerveses ni refrescos. Els menús no es comparteixen.

Este menú incluye ½ litro de agua mineral o ½ litro de vino de la casa y pan de horno de leña Bataller de Hostalets d’en Bas. No incluido cervezas ni refrescos. Los menús no se comparten.

 

Copa de vi suplement 1,90

 

  • Blanc Infinitus chardonnay viura.                – Rosat Sinols DO Empordà.
  • Blanc Infinitus moscatel (agulla lleuger).   – Negre Segura Viudas garnatxa DO Catalunya.
  • Blanc Infinitus gewürztraminer.                   – Negre Finca Valpiedra reserva DOQ Rioja 3,90

 

QR CARTA