MENÚ DEL DIA

[CAT]
MENÚ DEL DIA  14.60 
PLAT DEL DIA 13.25
·bol amanida + plat a escollir + postres·
1/2 MENÚ DEL DIA  12.00 
·plat a escollir + postres·

·Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius-, cuina oberta de 13h a 15h30, restaurant obert de 13h a 17h.

ELS PRIMERS
· Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
· Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
· Amanida de prunes vermelles i formatge de cabra.
· Crema de porro, poma i oli verge d’oliva amb pols de pebre vermell fumat.
· Remanat d’ous i verduretes.
· Guisadet de fesols amb carxofes i musclos.
ELS SEGONS
· Costelló de porc a la brasa amb puré de patata i salsa de soja.
· Cuixa de pollastre al forn amb patates fregides.
· Suprema de salmó al forn amb patata.
· Sardines de Roses amb all i julivert.
· Hamburguesa de quinoa i cigrons.
· Els dijous: arròs a la cassola de mar i montanya.
· Taco de tonyina toro de l’Almadrava amb verduretes escabetxades. (suplement 8,50€)

 

I DE DOLÇ
· Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes.
· Assortit de fruita natural.
· Crema catalana cremada de la casa.
·Flam d’ou de la casa.
· Cheese cake de fruits del bosc.
· Pinya brasejada amb ratafia.
· Bescuit gelat de la casa amb ametlles, panses i xocolata desfeta (suplement 3.00).

 

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral, una gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets. No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.

Opció amb copa de vi suplement (1.90):

* Blanc Infinitus Chardonnay Viura,
* Blanc Infinitus Moscatel (agulla lleuger),
* Blanc Infinitus gewürztraminer,
* Negre Segura Viudas garnatxa.
* Negre Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)

[ES]
MENÚ DEL DÍA  14.60 
PLATO DEL DÍA 13.25
·bol ensalada+ plato a elegir+ postres·
1/2 MENÚ DEL DÍA  12.00 
·plato a elegir + postres·

·Menú de lunes a viernes mediodía – no válido festivos-, cocina abierta de 13h a 15h30, restaurante abierto de 13h a 17h.

LOS PRIMEROS
· Macarrones a la cazuela gratinados con parmesano.
· Ensalada de sabores la Quinta Justa con crujiente de puerro.
· Ensalada de ciruelas rojas y queso de cabra.
· Crema de puerro, manzana y aceite de oliva con polvo de pimiento rojo ahumado.
· Revuelto de huevos y verduras.
· Guisadet de frijoles con alcachofas y mejillones.

 

LOS SEGUNDOS
· Costilla de cerdo a la brasa con puré cremoso de patata y salsa de soja.
· Muslo de pollo al horno con patatas fritas.
· Suprema de salmón al horno con patata.
· Sardinas de Roses con ajo y perejil.
· Hamburguesa de quinoa y garbanzos.
· Los jueves: arroz a la cazuela de mar y montaña.
· Taco de atún toro de la Almadraba con con verduritas escabechadas. (Suplemento 8,50 €)

 

Y DE DULCE
· Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas.
· Surtido de fruta natural.
· Crema catalana quemada de la casa.
· Flan de huevo de la casa.
· Cheese cake de frutos del bosque.
· Piña braseada con ratafía.
· Biscuit helado de la casa con almendras, pasas y chocolate caliente (suplemento 3.00).

 

Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral, una jarra de vino de la casa y pan de horno de leña de Hostalets. No están incluidas cervezas o refrescos. Los menús se pueden compartir.

Opción con copa de vino suplemento (1.90):

* Blanco Infinitus Chardonnay Viura,
* Blanco Infinitus Moscatel (agulla lleuger),
* Blanco Infinitus gewürztraminer,
* Tinto Segura Viudas garnatxa.
* Tinto Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)

[EN]
DAILY MENU  14.60 
DISH OF THE DAY 13.25
·salad + main course to choose + desserts·
1/2 DAILY MENU  12.00 
·main course to choose + desserts·

·Menu from Monday to Friday noon -except holidays-, the kitchen is opened from 1pm to 5pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm.

THE STARTERS
· Casserole macaroni au gratin with parmesan.
· Flavor salad La Quinta Justa with leek crunch.
· Red plum salad and goat cheese.
· Cream of leek, apple and virgin olive oil with smoked paprika powder.
· Scrambled eggs and vegetables.
· Bean stew with artichokes and mussels.

 

THE MAIN COURSE
· Grilled pork rib with creamy potato puree and soy sauce.
· Baked chicken thigh with french fries.
· Baked salmon with potato and onion.
· · Rose sardines with garlic and parsley.
· Quinoa and chickpea burger.
· Thursdays: rice in sea and mountain casserole.
·Bull tuna taco with pickled vegetables. (supplement € 8.50)

 

AND SWEET
· Panna cotta cream and vanilla with strawberry coulis.
· Assorted natural fruit.
· Burned Catalan house cream.
· Cheese cake with red fruits.
· Braised pineapple with ratafia.
· House egg custard.
· Homemade ice cream biscuit with almonds, raisins and melted chocolate (supplement 3.00).

 

This menu includes 1/2 liter of Mineral Water, a jug of house wine and Hostalets wood-fired bread. Beers or soft drinks are not included. Menus cannot be shared.

Option with a glass of wine (1.90):

* White Infinitus Chardonnay Viura,
* White Infinitus Moscatel (sparkling wine),
* White Infinitus gewürztraminer,
* Red Segura Viudas garnatxa.
* Red Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)

[FR]
MENU DU JOUR 14.60 
PLAT DU JOUR 13.25
· Saladier + plat au choix + dessert ·
1/2 MENU DU JOUR  12.00 
·plat au choix + dessert·

· Menu du lundi au vendredi à midi – sauf jours fériés -, cuisine ouverte de 13h à 15h30, restaurant ouvert de 13h à 17h.

LES PREMIÈRES
· Macaroni en cocotte gratiné au parmesan.
· Salade de saveurs la Quinta Justa aux poireaux croquants.
· Salade de prunes rouges et fromage de chèvre.
· Crème de poireaux, pommes et huile d’olive vierge avec poudre de poivron rouge fumé.
· Œufs brouillés et légumes.
· Ragoût de haricots aux artichauts et moules.

 

LES SECONDES
· Côtelette de porc grillée avec purée de pommes de terre et sauce soja.
· Cuisse de poulet au four avec frites.
· Saumon au four avec pommes de terre.
· Sardines roses à l’ail et au persil.
· Burger de quinoa et pois chiches.
· Les jeudis: riz en cocotte mer et montagne.
· Taureau taco au thon aux légumes marinés. (supplément 8,50 €)

 

ET DOUX
· Crème de panna cotta et vanille avec coulis de fraise.
· Assortiment de fruits naturels.
· Crème brûlé maison.
· Gâteau au fromage et aux petits fruits.
· Ananas brûlé avec ratafia.
· Crème aux œufs maison.
· Biscuit à la crème glacée maison aux amandes, raisins secs et chocolat fondu (supplément 3,00).

 

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale, une cruche de vin de la maison et du pain au feu de bois Hostalets. Les bières ou les boissons non alcoolisées ne sont pas incluses. Les menus ne peuvent pas être partagés.

Option avec verre de vin supplémentaire (1.90):

* Blanc Infinitus Chardonnay Viura,
* Blanc Infinitus Moscatel (aiguille légère),
* Blanc Infinitus gewürztraminer,
* Rouge Segura Viudas garnatxa.
* Rouge Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)