MENÚ DEL DIA

[CAT]
MENÚ DEL DIA 18.40

Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets. No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.

Plat del dia (Bol d’amanida, plat a escollir i postres): 17,20 –½ menú del dia (Plat a escollir i postres): 15,60

Opció amb copa de vi suplement: blanc Chardonnay Viura 1,90 blanc Moscatel (agulla lleuger) 1,90 blanc Gewürztraminer 1,90, Negre Empordà Rigau Ros criança 2,50 

Completa el teu menú amb la Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco. 3,10 € / unitat

ELS PRIMERS
Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
Amanida de formatge feta i fruits secs.
Verdures de temporada amb encenall de formatge blau de la “Xiquella”.
Crema tèbia de pèsols i menta amb ou ecològic cuit a baixa temperatura de “Mas Castanyer”.
Els divendres: Musclos al vapor. / Musclos a la marinera de curri i coco.
ELS SEGONS
Arròs negre amb sèpia i pèsols. (min. 2 persones, 20 min)
Costelló de porc confitat i a la brasa amb puré de patata i salsa de mostassa.
Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.
Hamburguesa de quinoa i pastanaga amb hummus de fesols.
Filet de bacallà amb samfaina.
Sardines de costa a la planxa amb all i julivert.
Saltejat de faves, pèsols i alls tendres de “Verdures la Canya” amb calamar de potera. 3 €
Els dilluns: Cassola d’arròs de l’Estany de Pals de mar i muntanya (min. 2 persones, 20 min).
Els dimarts: Rossejat de fideus amb sépia, pèsols i allioli (min. 2 persones, 15 min)
I DE DOLÇ
Panna cotta de nata amb coulis de maduixes.
Assortit de fruita natural.
Crema catalana cremada de la casa.
Pastís del carro de postres.
Flam de llet de coco.
Mató de vaca amb confitura de taronja o mel.
Formatge de la nostra selecció per acompanyar amb melmelades i cruixent de pa. (suplement 2,50)
Pot de fruits secs I: ametlla i avellanes (suplement 1,50 €)
Pot de fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. (suplement 1,50 €)

Vino Mas de la Torrevella |

I per acompanyar l’àpat et recomanem:
VI DE MAS DE LA TORREVELLA 19,95 €
La finca Can Martí pertany a la família Torelló des de l’any 1395 (s. XIV). Ocupa 135 hectàrees a Gelida (Alt Penedès – Barcelona). Els sòls són argilosos i calcaris, i es cultiven en ecològic 80 hectàrees de 11 varietats de raïm diferents. La verema es realitza manualment en caixes de 25kg,
pallots de 200 kg o remolcs de 2500 kg. 100% Chardonnay de la Finca Can Marti.
[ES]
MENÚ DEL DIA 18.40

Menú de lunes a viernes mediodía -excepto festivos, miércoles y jueves descanso semanal -. Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 0h30.

Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral o 1/2 litro jarra de vino de la casa y pan de horno de leña de Els Hostalets. No están incluidas cervezas o refrescos. Los menús no se pueden compartir.

Plato del día (Bol de ensalada, plato a escoger y postre) : 17,20 –½ menú del día (Plato a escoger y postre) : 15,60

Opción con copa de vino suplemento: blanco Chardonnay Viura 1,90 blanco Moscatel (agulla lleuger) 1,90 blanco Gewürztraminer 1,90 Tinto Empordà Rigau Ros criança 2,50

Completa tu menú con la Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco. 3,10 € / unidad)
LOS PRIMEROS
Macarrones en la cazuela gratinados con parmesano.
Ensalada de sabores la Quinta Justa con crujiente de puerro.
Ensalada de queso feta y frutos secos.
Verduras de temporada con viruta de queso azul de la “Xiquella”
Crema tibia de guisantes y menta con huevo ecológico cocido a baja temperatura de Mas Castanyer.
Los viernes: Mejillones al vapor. / Mejillones a la marinera de curry y coco.
LOS SEGUNDOS
Arroz negro con sepia y guisantes. (min. 2 personas, 20 min)
Costilla de cerdo confitado y a la brasa con puré de patata y salsa de mostaza.
Muslo de pollo a la brasa con patatas nuestras.
Hamburguesa de quinoa y zanahoria con hummus de frijoles.
Filete de bacalao con sanfaina.
Sardinas de costa a la plancha con ajo y perejil.
Salteado de habas, guisantes y ajos tiernos de “Verduras la Caña” con calamar de potera. 3 €
Los lunes: Cazuela de arroz del Estany de Pals de mar y montaña (min. 2 personas, 20 min).
Los martes: Roseado de fideos con sepia, guisantes y alioli. (min. 2 personas, 15 min)
Y DE DULCE
Panna cotta de nata con coulis de fresas.
Surtido de fruta natural.
Crema catalana quemada de la casa.
Tarta del carro de postre.
Flan de leche de coco.
Mató de vaca con confitura de naranja o miel.
Queso de nuestra selección para acompañar con mermeladas y crujiente de pan. (suplemento 2,50)
Bote de frutos secos I: almendra y avellanas (suplemento 1,50 €)
Bote de frutos secos II: pasas, ciruelas, orejones e higos. (suplemento 1,50 €)

[EN]
DAILY MENU 18.40

Menu from Monday to Friday at noon -except holidays, Wednesday and Thursday weekly rest-. The kitchen is opened from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

This menu includes 1/2 liter of mineral water or 1/2 liter of house wine jug and Hostalets wood-fired bread. Beers or soft drinks are not included. Menus cannot be shared.

Dish of the day (Salad bowl, dish of your choice and dessert): 17.20 -½ menu of the day (Dish of your choice and dessert): 15.60

Option with glass of wine supplement: white Chardonnay Viura 1,90 white Moscatel (sparkling wine) 1,90 white Gewürztraminer 1,90 red Empordà Rigau Ros criança 2,50 

THE STARTERS
Macaroni au gratin with parmesan.
Salad of Quinta Justa flavors with crispy leeks.
Feta cheese and nuts salad.
Seasonal vegetables with blue cheese shavings from “Xiquella”.
Warm cream of peas and mint with organic egg cooked at a low temperature from “Mas Castanyer”.
Fridays: Steamed mussels. / Mussels in curry and coconut marinara.
THE MAIN COURSE
Black rice with cuttlefish and peas. (min. 2 people, 20 min)
Confit and grilled pork chop with mashed potatoes and mustard sauce.
Grilled chicken leg with our potatoes.
Quinoa and carrot burger with bean hummus.
Cod fillet with samfaina.
Grilled coastal sardines with garlic and parsley.
Sauteed beans, peas and tender garlic from “Verdures la Canya” with potera squid. 3 €
Mondays: Estany de Pals de mar and mountain rice casserole. (min. 2 people, 20 min).
Tuesdays: Noodles fideuá with cuttlefish, peas and aioli (min. 2 people, 15 min)
AND SWEET
Cream panna cotta with strawberry coulis.
Assorted natural fruit.
Burnt Catalan cream from the house.
Cake from the dessert cart.
Crème caramel of coconut milk.
Cow curd with orange jam or honey.
Cheese from our selection to go with jams and crusty bread. (surcharge 2.50)
Jar of nuts I: almonds and hazelnuts. (surcharge €1.50)
Jar of nuts II: raisins, plums, orellanas and figs. (surcharge €1.50)

[FR]
MENU DU JOUR 18.40

Menu du lundi au vendredi midi -hors jours fériés, mercredi et jeudi repos hebdomadaire-. Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 0.30h.

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale ou 1/2 litre de vin de la maison et du pain au feu de bois Hostalets. Les bières ou les boissons non alcoolisées ne sont pas incluses. Les menus ne peuvent pas être partagés.

Plat du jour (Saladier, plat au choix et dessert) : 17.20 -½ menu du jour (Plat au choix et dessert) : 15.60

Formule avec verre de vin en supplément : blanc Chardonnay Viura 1,90 blanc Moscatel (sparkling wine) 1,90 blanc Gewürztraminer 1,90 rouge Empordà Rigau Ros criança 2,50

LES PREMIÈRES
Macaroni gratinés au parmesan.
Salade aux saveurs de Quinta Justa aux poireaux croustillants.
Salade de fromage feta et noix.
Légumes de saison aux copeaux de fromage bleu de “Xiquella”.
Crème tiède de petits pois et menthe avec oeuf bio cuit à basse température du “Mas Castanyer”.
Vendredi : Moules vapeur. Moules au curry et marinara à la noix de coco.
LES SECONDES
Riz noir aux seiches et petits pois. (min. 2 personnes, 20 min)
Côtelette de porc confite et grillée avec purée de pommes de terre et sauce moutarde.
Cuisse de poulet grillée avec nos pommes de terre.
Burger de quinoa et carottes avec houmous aux haricots.
Filet de morue à la samfaina.
Sardines grillées à l’ail et au persil.
Haricots sautés, petits pois et ail tendre des “Verdures la Canya” aux calamars potera. 3 €
Lundi : Estany de Pals de mar en cocotte de riz de montagne (min. 2 personnes, 20 min).
Les mardis : Nouilles fideuá aux seiches, petits pois et aïoli (min. 2 personnes, 15 min)
ET DOUX
Panna cotta à la crème et coulis de fraises.
Assortiment de fruits naturels.
Crème catalane brûlée de la maison.
Gâteau du chariot de desserts.
Crème caramel de lait de coco.
Caillé de vache avec confiture d’orange ou miel.
Fromages de notre sélection pour accompagner confitures et pain croustillant. (supplément 2,50)
Pot de noix I : amandes et noisettes. (en supplément 1,50 €)
Pot de noix II : raisins secs, prunes, orellanas et figues. (en supplément 1,50 €)