- 2 juny, 2020
- admin
MENÚ DEL DIA
[CAT]
MENÚ DEL DIA 18.40
Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets. No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.
Plat del dia (Bol d’amanida, plat a escollir i postres): 17,20 –½ menú del dia (Plat a escollir i postres): 15,60
Opció amb copa de vi suplement: blanc Chardonnay Viura 1,90 blanc Moscatel (agulla lleuger) 1,90 blanc Gewürztraminer 1,90, Negre Merlot ECO 2,50 (ampolla 8 €) Negre Empordà Rigau Ros criança 2,50 Negre Rioja Finca Valpiedra Reserva 2014. 3,90
•
ELS PRIMERS
Escudella de pagès amb galets.
Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
Amanida de sabors de la Quinta Justa amb cruixent de porro.
Crema de carbassa de “Verdures La Canya” amb ou cuit a baixa temperatura Eco “Mas Castanyer”.
Lasanya de carn.
Trinxat de col i patata amb cansalada.
Nyoquis amb samfaina de verdures i formatge blau.
Els divendres: Musclos al vapor. / Musclos a la marinera de curri i coco.
•
ELS SEGONS
Carn d’olla.
Costelló de porc confitat a la brasa amb puré de patata i salsa de mostassa.
Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.
Hamburguesa de quinoa i pastanaga amb hummus de fesols.
Sardines en escabetx de cítrics.
Marmitako de tonyina vermella amb patata.
Llenguadina a la planxa amb verdures.
Estofat de vedella amb cebetes i xampinyons. (suplement 3 €)
Els dilluns: Cassola d’arròs de l’Estany de Pals de mar i muntanya. (min. 2 persones, 20 min.)
Els dimarts: Rossejat de fideus amb sépia, pèsols i allioli. (min. 2 persones, 15 min.)
•
I DE DOLÇ
Panna cotta de cafè amb crema de Baileys.
Assortit de fruita natural.
Crema catalana cremada de la casa.
Pastís del carro de postres.
Flam de llet de coco.
Flam d’ou.
Xocolata calenta amb frozen de vainilla.
Iogurt amb compota de carbassa.
Pessic de moniato amb crema i magrana (sense gluten)
Pot fruits secs I : ametlles i avellanes. ( +1,50 €)
Pot fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. ( +1,50 €)
—
I per acompanyar l’àpat et recomanem:
RIGAU ROS CRIANÇA 16,90 €
Agafa el nom de l’esposa (Joana Rigau Ros) del fundador, José Oliveda Casanovas, geni i impulsor en la creació del celler en plena guerra civil. Cupatge de Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra i Merlot que creixen en vinyes de 30 anys plantades en un terreny de secà, mineral i rocós on predomina l’arenisca i algunes peces de pissarra. Caràcter intens i cautivador.
—
[ES]
MENÚ DEL DIA 18.40
Menú de lunes a viernes mediodía -excepto festivos, miércoles y jueves descanso semanal -. Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 0h30.
Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral o 1/2 litro jarra de vino de la casa y pan de horno de leña de Els Hostalets. No están incluidas cervezas o refrescos. Los menús no se pueden compartir.
Plato del día (Bol de ensalada, plato a escoger y postre) : 17,20 –½ menú del día (Plato a escoger y postre) : 15,60
Opción concopa de vino suplemento: blanco Chardonnay Viura 1,90 blanco Moscatel (agulla lleuger) 1,90 blanco Gewürztraminer 1,90 Tinto Merlot ECO 2,50 (botella 8 €) Tinto Empordà Rigau Ros criança 2,50 Tinto Rioja Finca Valpiedra Reserva 2014. 3,90
•
LOS PRIMEROS
Escudella de payés con galets.
Macarrones en la cazuela gratinados con parmesano.
Ensalada de sabores de la Quinta Justa con crujiente de puerro.
Crema de calabaza de “Verduras La Canya” con huevo cocido a baja temperatura Eco “Mas Castanyer”.
Lasaña de carne.
Trinxat de repollo y patata con tocino.
Nyoquis con sanfaina de verduras y queso azul.
Los viernes: Mejillones al vapor. / Mejillones a la marinera de curry y coco.
•
LOS SEGUNDOS
Carn d’olla.
Costilla de cerdo confitada a la brasa con puré de patata y salsa de mostaza.
Muslo de pollo a la brasa con patatas nuestras.
Hamburguesa de quinoa y zanahoria con hummus de fesols.
Sardinas en escabeche de cítricos.
Marmitako de atún rojo con patata.
Lenguadina a la plancha con verduras.
Estofado de ternera con cebollitas y champiñones. (suplemento 3 €)
Los lunes: Cazuela de arroz del Estany de Pals de mar y montaña. (min. 2 personas, 20 min.)
Los martes: Roseado de fideos con sepia, guisantes y alioli. (min. 2 personas, 15 min.)
•
Y DE DULCE
Panna cotta de café con crema de Baileys.
Surtido de fruta natural.
Crema catalana quemada de la casa.
Tarta del carro de postre.
Flan de leche de coco.
Flan de huevo.
Chocolate caliente con frozen de vainilla.
Yogur con compota de calabaza.
Bizcocho de boniato con crema y granada (sin gluten).
Bote frutos secos I : almendras y avellanas. ( +1,50 €)
Bote frutos secos II: pasas, ciruelas, orejones e higos. ( +1,50 €)
—
[EN]
DAILY MENU 18.40
Menu from Monday to Friday at noon -except holidays, Wednesday and Thursday weekly rest-. The kitchen is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.
This menu includes 1/2 liter of mineral water or 1/2 liter of house wine jug and Hostalets wood-fired bread. Beers or soft drinks are not included. Menus cannot be shared.
Dish of the day (Salad bowl, dish of your choice and dessert): 17.20 -½ menu of the day (Dish of your choice and dessert): 15.60
Option with glass of wine supplement: white Chardonnay Viura 1,90 white Moscatel (sparkling wine) 1,90 white Gewürztraminer 1,90 red Merlot ECO 2,50 (bottle 8 €) red Empordà Rigau Ros criança 2,50 red Rioja Finca Valpiedra Reserva 2014. 3,90
•
THE STARTERS
Escudella pasta noodles.
Macaroni au gratin with parmesan.
Quinta Justa flavor salad with crispy leeks.
“Verdures La Canya” pumpkin cream with egg cooked at a low temperature Eco “Mas Castanyer”.
Meat lasagna.
Sliced cabbage and potato with bacon.
Gnocchi with vegetable samfaina and blue cheese.
Fridays: Steamed mussels. / Mussels in curry and coconut marinara.
•
THE MAIN COURSE
Carn d’olla.
Grilled pork ribs with mashed potatoes and mustard sauce.
Grilled chicken leg with our potatoes.
Quinoa and carrot burger with fesols hummus.
Sardines in citrus pickles.
Red tuna marmitako with potato.
Grilled sole with vegetables.
Beef stew with onions and mushrooms. (€3 supplement)
Mondays: Estany de Pals sea and mountain rice casserole. (min. 2 people, 20 min.)
Tuesdays: Noodle fideuá with cuttlefish, peas and aioli. (min. 2 people, 15 min.)
•
AND SWEET
Coffee panna cotta with Baileys cream.
Assorted natural fruit.
Burnt Catalan cream from the house.
Cake from the dessert cart.
Crème caramel of coconut milk.
Crème caramel.
Hot chocolate with vanilla ice cream.
Yoghurt with pumpkin compote.
Sweet potato sponge cake with cream and pomegranate (gluten-free)
Can of nuts I: almonds and hazelnuts. (+€1.50)
Can of dried fruits II: raisins, plums, orellanas and figs. (+€1.50)
Option with glass of wine supplement 1.90: white Infinits Chardonnay Viura, white Infinitus Moscatel (light needle), white Infinitus Gewürztraminer.
Red wine Rigau Ros 2.50 or Red wine Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. 3.90
—
[FR]
MENU DU JOUR 18.40
Menu du lundi au vendredi midi -hors jours fériés, mercredi et jeudi repos hebdomadaire-. Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 0.30h.
Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale ou 1/2 litre de vin de la maison et du pain au feu de bois Hostalets. Les bières ou les boissons non alcoolisées ne sont pas incluses. Les menus ne peuvent pas être partagés.
Plat du jour (Saladier, plat au choix et dessert) : 17.20 -½ menu du jour (Plat au choix et dessert) : 15.60
Formule avec verre de vin en supplément : blanc Chardonnay Viura 1,90 blanc Moscatel (sparkling wine) 1,90 blanc Gewürztraminer 1,90 rouge Merlot ECO 2,50 (bouteille 8 €) rouge Empordà Rigau Ros criança 2,50 rouge Rioja Finca Valpiedra Reserva 2014. 3,90