MENÚ DEL DIA

[CAT]
MENÚ DEL DIA 18.40

Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets. No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.

Plat del dia (Bol d’amanida, plat a escollir i postres): 17,20 –½ menú del dia (Plat a escollir i postres): 15,60

Opció amb copa de vi suplement: blanc Chardonnay Viura 1,90 blanc Moscatel (agulla lleuger) 1,90 blanc Gewürztraminer 1,90, Negre Empordà Rigau Ros criança 2,50 

Completa el teu menú amb la Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco. 3,10 € / unitat


ELS PRIMERS
Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
Tàrtar de tomata cornabel de “la Canya” i esbergínia confitada amb oli d’alfàbrega.
“Salmorejo” de tomata de “Verdures La Canya” amb ou i bacallà.
Amanida de tomata de Montserrat de “Verdures la Canya” amb mozarella, orenga i alfàbrega. (+3 €)
Amanida Niçoise (patata, mongeta tendra de “Verdures la Canya”, vinagreta de mostassa i anxova).
Ensaladilla russa del dia amb tonyina confitada.

ELS SEGONS
Costelló de porc confitat amb salsa de soja i puré cremós de patata.
Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.
Hamburguesa de quinoa i pastanaga amb hummus de fesols.
Suprema de lluç al forn amb patata i ceba.
Albergínia farcida de carn amb beixamel.
Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb cebetes, xampinyons i salsa suau de mostassa. (+ 3 €)
ELS ARROSSOS DEL DIA (arròs de l’Estany de Pals):
Arròs de mar i muntanya. (min. 2 persones, 20 min.)
Arròs sec de peus de porc i ceps. (min. 2 persones, 20 min.)

I DE DOLÇ
Meló al natural.
Panna cotta de nata amb coulis de maduixes.
Assortit de fruita natural.
Crema catalana cremada de la casa.
Pastís del carro de postres.
Flam de llet de coco.
Mató amb compota de taronja o mel.
Gelat de tall de Sandro Desii al gust: vainilla, xocolata, nata o torró de Xixona.
Formatge de la nostra selecció amb melmelades i cruixent de pa acompanyar. (suplement 2,50)
Pot de fruits secs I: ametlla i avellanes (suplement 1,50 €)
Pot de fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. (suplement 1,50 €)

Vino Mas de la Torrevella |

I per acompanyar l’àpat et recomanem:
VI DE MAS DE LA TORREVELLA 19,95 €
La finca Can Martí pertany a la família Torelló des de l’any 1395 (s. XIV). Ocupa 135 hectàrees a Gelida (Alt Penedès – Barcelona). Els sòls són argilosos i calcaris, i es cultiven en ecològic 80 hectàrees de 11 varietats de raïm diferents. La verema es realitza manualment en caixes de 25kg, pallots de 200 kg o remolcs de 2500 kg. 100% Chardonnay de la Finca Can Marti.
[ES]
MENÚ DEL DIA 18.40

Menú de lunes a viernes mediodía -excepto festivos, miércoles y jueves descanso semanal -. Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 0h30.

Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral o 1/2 litro jarra de vino de la casa y pan de horno de leña de Els Hostalets. No están incluidas cervezas o refrescos. Los menús no se pueden compartir.

Plato del día (Bol de ensalada, plato a escoger y postre) : 17,20 –½ menú del día (Plato a escoger y postre) : 15,60

Opción con copa de vino suplemento: blanco Chardonnay Viura 1,90 blanco Moscatel (agulla lleuger) 1,90 blanco Gewürztraminer 1,90 Tinto Empordà Rigau Ros criança 2,50

Completa tu menú con la Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco. 3,10 € / unidad)

LOS PRIMEROS
Ensalada de sabores la Quinta Justa con crujiente de puerro.
Macarrones en la cazuela gratinados con parmesano.
Tártar de tomate cornabel de “Verdures la Canya” con huevo y bacalao.
“Salmorejo” de tomate de “Verduras La Canya” con huevo a baja temperatura de Mas Castanyer.
Ensalada de tomate Montserrat de “Verduras La Canya” con mozzarella, orégano y albahaca. (+ 3 €)
Ensalada Niçoise (patata, judía tierna “Verduras la Canya”, vinagreta de mostaza y anchoa).
Ensaladilla de la casa.

LOS SEGUNDOS
Arroz del Estanque de Pals mar y monte. (min. 2 personas, 20 min)
Arroz seco de manitas de cerdo con ceps. (min. 2 personas, 20 min)
Costilla de cerdo confitado con salsa de soja y con puré cremoso de patata.
Muslo de pollo a la brasa con patatas nuestras.
Hamburguesa de quinoa y zanahoria con hummus de fesols.
Suprema de merluza en el horno con patata y cebolla.
Berenjena rellena de carne con bechamel.
Sardinas a la plancha con ajo y perejil.

Y DE DULCE
Panna cotta de nata con coulis de fresas.
Surtido de fruta natural.
Crema catalana quemada de la casa.
Tarta del carro de postre.
Flan de leche de coco.
Mató con compota de naranja o miel.
Helado de corte de Sandro Desii al gusto: vainilla, chocolate, nata o turrón de Jijona.
Queso de nuestra selección con mermeladas y crujiente de pan acompañar. (suplemento 2,50)
Bote de frutos secos I: almendra y avellanas (suplemento 1,50 €)
Bote de frutos secos II: pasas, ciruelas, orejones e higos. (suplemento 1,50 €)

[EN]
DAILY MENU 18.40

Menu from Monday to Friday at noon -except holidays, Wednesday and Thursday weekly rest-. The kitchen is opened from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

This menu includes 1/2 liter of mineral water or 1/2 liter of house wine jug and Hostalets wood-fired bread. Beers or soft drinks are not included. Menus cannot be shared.

Dish of the day (Salad bowl, dish of your choice and dessert): 17.20 -½ menu of the day (Dish of your choice and dessert): 15.60

Option with glass of wine supplement: white Chardonnay Viura 1,90 white Moscatel (sparkling wine) 1,90 white Gewürztraminer 1,90 red Empordà Rigau Ros criança 2,50 


THE STARTERS
Macaroni au gratin with parmesan.
Salad of Quinta Justa flavors with crispy leeks.
Salad of lettuce, tomato from “Verdures La Canya” with feta cheese or nuts.
Warm cream of “Vedures La Canya” zucchini and low temperature egg from “Mas Castanyer”.
Salad Niçoise (potato, green beans “Vedures la Canya”, mustard vinaigrette and anchovies).
Coca de recapte with vegetables, salad and dry belly.
Campaign pate with salad and toast.
Beans and peas in Catalan Style.

THE MAIN COURSE
Estany de Pals rice with sea and mountain. (min. 2 people, 20 min)
Dry rice with pork trotters and mushrooms. (min. 2 people, 20 min)
Pork chop with soya sauce and mashed potatoes.
Grilled chicken leg with our potatoes.
Quinoa and carrot burger with bean hummus.
Baked hake with potato and onion.
Eggplant stuffed with meat with béchamel.
Grilled sardines with garlic and persil.

AND SWEET
Cream panna cotta with strawberry coulis.
Assorted natural fruit.
Burnt Catalan cream from the house.
Cake from the dessert cart.
Crème caramel of coconut milk.
Curd with orange compote or honey.
Sandro Desii ice cream to taste: vanilla, chocolate, cream or Xixona nougat.
Peace of cheese from our selection with jams and crusty bread to accompany. (surcharge 2.50)
Jar of nuts I: almonds and hazelnuts. (surcharge €1.50)
Jar of nuts II: raisins, plums, orellanas and figs. (surcharge €1.50)

[FR]
MENU DU JOUR 18.40

Menu du lundi au vendredi midi -hors jours fériés, mercredi et jeudi repos hebdomadaire-. Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 0.30h.

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale ou 1/2 litre de vin de la maison et du pain au feu de bois Hostalets. Les bières ou les boissons non alcoolisées ne sont pas incluses. Les menus ne peuvent pas être partagés.

Plat du jour (Saladier, plat au choix et dessert) : 17.20 -½ menu du jour (Plat au choix et dessert) : 15.60

Formule avec verre de vin en supplément : blanc Chardonnay Viura 1,90 blanc Moscatel (sparkling wine) 1,90 blanc Gewürztraminer 1,90 rouge Empordà Rigau Ros criança 2,50


LES PREMIÈRES
Macaroni gratinés au parmesan.
Salade aux saveurs de Quinta Justa aux poireaux croustillants.
Salade de laitue, tomate des “Verdures La Canya” avec feta ou noix.
Crème de Courgettes “Vedures La Canya” tiède et œuf basse température du “Mas Castanyer”.
Salade Niçoise (pomme de terre, haricots verts “Vedures la Canya”, vinaigrette moutarde et anchois).
Coca de recapte aux légumes, salade et ventre sec.
Pâté de campagne avec salade et pain grillé.
Haricots et petit pois à la catalane.

LES SECONDES
Riz Estany de Pals de mer et montagne. (min. 2 personnes, 20 min)
Riz sec de pied de porc et champignons. (min. 2 personnes, 20 min)
Côtelette de porc, sauce soja et purée de pommes de terre.
Cuisse de poulet grillée avec nos pommes de terre.
Burger de quinoa et carottes avec houmous aux haricots.
Soupe de merlu au four avec pommes de terre et oignons.
Aubergine farcie à la viande à la béchamel.
Sardines grillés avec ail et persil.

ET DOUX
Panna cotta à la crème et coulis de fraises.
Assortiment de fruits naturels.
Crème catalane brûlée de la maison.
Gâteau du chariot de desserts.
Crème caramel de lait de coco.
Caillé avec compote d’orange ou miel.
Glace Sandro Desii au goût : vanille, chocolat, crème ou nougat Xixona.
Fromage de notre sélection avec confitures et pain croustillant pour accompagner. (supplément 2,50)
Pot de noix I : amandes et noisettes. (en supplément 1,50 €)
Pot de noix II : raisins secs, prunes, orellanas et figues. (en supplément 1,50 €)