MENU DEL DIA

[CAT]

-de dilluns a divendres migdia (excepte dimecres)-

MIGDIES cuina oberta de 12:00 a 15:30 h // Restaurant obert de 12:00 a 16:30 h

MENÚ DEL DIA 14,60

PLAT DEL DIA 13,25

1/2 MENÚ DEL DIA 12,00

ELS PRIMERS

Graellada de verdures amb hummus de cigrons.

Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.

Amanida de codony, poma i formatge fresc emporità “Mas Marcè”.

Escudella de pagès.

Trinxat de col i patata amb cansalada i rovellons confitats.

ELS SEGONS

Galta de porc a la brasa amb patata al caliu.

Pollastre al curri de poma i coco amb sèmola de blat (cous cous).

Salmó marinat amb anet i carbassa estofada.

Carn d’olla.

Ous farcits de carn i verdures amb beixamel de carbassa.

I els dijous: el nostre arròs a la cassola de mar i muntanya.

I DE DOLÇ

Flam de coco.

La panna cotta amb estofat de fruits vermells.

Brownie de carbassa amb formatge fresc.

Assortit de fruita natural.

Tartaleta de cabell d’àngel i fruits secs.

Sacher de caqui amb xocolates.

Crema catalana de casa.

[ES]

-de lunes a viernes mediodía (excepto miércoles)

MEDIODÍA cocina abierta de 12:00 a 15:30 h // Restaurante abierto de 12:00 a 16:30 h

MENÚ DEL Día 14,60

LOS PRIMEROS

Parrillada de verduras con hummus de garbanzos.

Macarrones a la cazuela gratinados con parmesano.

Ensalada de membrillo, manzana y queso fresco emporità “Mas Marcè”.

Escudella de pagès.

Trinxat de col y patata con cansalada y rovellones confitados.

LOS SEGUNDOS

Carrillera de cerdo a la brasa con patata al caliu.

Pollo al curri con manzana y curri con germinado de maiz.

Salmón marinado con eneldo y calabaza estofada.

Huevos rellenos de carne y verduras con bechamel de calabaza.

Carn d’olla.

Y los jueves:  nuestro arroz a la cazuela.

Y DE DULCE

Flam de coco.

Panna cotta de nata y vainilla con frutos del bosque.

Brownie de calabaza con queso fresco.

Surtido de fruta natural.

Crema catalana de la casa.

Tartaleta de cabello de ángel con frutos secos.

Sacher de caqui con chocolates.

 

QR CARTA