MENÚ DEL DIA

[CAT]
MENÚ DEL DIA 16.50 

Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral, una gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets. No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.

Plat del dia (bol d’amanida, plat a escollir i postres): 15,15 – ½ menú del dia (plat a escollir i postres): 13,90

Ostra amb cogombret de “Verdures La Canya”. 4.10
ELS PRIMERS
Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
Amanida de tomata de l’hort i llenties amb crema àcida de formatges la Bauma.
Amanida de xampinyó ros de la Garrotxa amb vinagreta de cítrics.
Ensaladilla de verdures amb ou dur i maionesa.
Crema tèbia de carbassó de Verdures La Canya amb ou potxat i oli d’alfràbrega.
ELS SEGONS
Costelló de porc confitat amb cardamom, a la brasa amb puré de patata i reducció de soja.
Hamburguesa de llenties i verdures (vegà).
Lluç o bonítol amb suquet de patata i pebrot.
Peus de porc a la llauna amb sofregit de tomata.
Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.
Xai a la brasa amb patata caliu.
Estofat de patata de muntanya i vedella.
I DE DOLÇ
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes.
Assortit de fruita natural.
Síndria o meló.
Pinya natural brasejada amb ratafia.
Crema catalana cremada de la casa.
Copa de iogurt natural de la Fageda amb albercoc confitat.
Pastís del carro de postres.

Opció amb copa de vi suplement 1,90: blanc Infinits Chardonnay Viura, blanc Infinitus Moscatel (agulla lleuger), blanc Infinitus Gewürztraminer.

Copa Negre Rigau Ros criança 2,50 o copa negre Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. 3,90

I per acompanyar l’àpat et recomanem:
RIGAU ROS CRIANÇA 16,90 €
Agafa el nom de l’esposa (Joana Rigau Ros) del fundador, José Oliveda Casanovas, geni i impulsor en la creació del celler en plena guerra civil. Cupatge de Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra i Merlot que creixen en vinyes de 30 anys plantades en un terreny de secà, mineral i rocós on predomina l’arenisca i algunes peces de pissarra. Caràcter intens i cautivador.
[ES]
MENÚ DEL DIA 16.50 

Menú de lunes a viernes mediodía -excepto festivos, miércoles y jueves descanso semanal -. Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 0h30.

Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral, una jarra de vino de la casa y pan de horno de leña de Els Hostalets. No están incluidas cervezas o refrescos. Los menús no se pueden compartir.

Plato del día (buen de ensalada, plato a escoger y postre): 15,15 – ½ menú del día (plato a escoger y postre): 13,90

Ostra con pepinillo de “Verduras La Caña”. 4.10
LOS PRIMEROS
Macarrones en la cazuela gratinados con parmesano.
Ensalada de sabores la Quinta Justa con crujiente de puerro.
Ensalada de tomate del huerto y lentejas con crema ácida de quesos la Bauma.
Ensalada de champiñón rubio de la Garrotxa con vinagreta de cítricos.
Ensaladilla de verduras con huevo duro y mayonesa.
Crema tibia de calabacín de Verduras La Caña con huevo pochado y aceite de albahaca.
LOS SEGUNDOS
Costilla de cerdo confitada con cardamomo, a la brasa con puré de patata y reducción de soja.
Hamburguesa de lentejas y verduras (vegano).
Merluza o bonito al horno con patata y cebolla.
Manitas de cerdo con sofrito de tomate.
Muslo de pollo en el horno con patatas nuestras.
Cordero a la brasa con patata caliu.
Estofat de patata de muntanya i vedella.
Y DE DULCE
Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas.
Surtido de fruta natural.
Sandía o melón.
Crema catalana quemada de la casa.
Copa de yogur natural de la Fageda con albaricoque confitado.
Rodaja de piña en la ratafía braseada.
Tarta del carro de postre.

Opción con copa de vino suplemento 1,90: blanco Infinitus Chardonnay Viura, blanco Infinitus Moscatel (aguja ligero), blanco Infinitus Gewürztraminer.

Tinto Rigau Ros crianza 2,50 o tinto Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. 3,90

[EN]
DAILY MENU  16.50

Menu from Monday to Friday at noon -except holidays, Wednesday and Thursday weekly rest-. The kitchen is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

This menu includes 1/2 liter of mineral water, a jug of house wine and Hostalets wood-fired bread. Beers or soft drinks are not included. Menus cannot be shared.

Dish of the day (salad bowl, dish to choose from and dessert): 15.15 – ½ menu of the day (dish to choose from and dessert): 13.90

Oyster with cucumber from “Verdures La Canya”. 4.10
THE STARTERS
Casserole macaroni au gratin with parmesan.
La Quinta Justa flavored salad with leek crunch.
Tomato salad from the garden and lentils with sour cream from Bauma cheese.
La Garrotxa blond mushroom salad with citrus vinaigrette.
Vegetable salad with hard boiled egg and mayonnaise.
Warm cream of zucchini from Vegetables La Canya with poached egg and basil oil.
THE MAIN COURSE
Pork chops candied with cardamom, grilled with mashed potatoes and soy reduction.
Lentil and vegetable burger (vegan).
Hake or bonito with potato and onion.
Canned pork feet with tomato stir-fry.
Baked chicken thigh with fried potatoes.
Mountain potato and beef stew.
Grilled lamb with oven potato.
AND SWEET
Panna cotta cream and vanilla with strawberry coulis.
Assorted natural fruit.
Watermelon or melon.
Burned Catalan cream from the house.
Glass of natural yogurt from La Fageda with candied apricot.
Pineapple slice in braised ratafia.
Dessert cart cake.

Option with glass of wine supplement 1.90: white Infinits Chardonnay Viura, white Infinitus Moscatel (light needle), white Infinitus Gewürztraminer.

Red wine Rigau Ros 2.50 or Red wine Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. 3.90

[FR]
MENU DU JOUR 16.50 

Menu du lundi au vendredi midi -hors jours fériés, mercredi et jeudi repos hebdomadaire-. Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 0.30h.

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale, une cruche de vin de la maison et du pain au feu de bois Hostalets. Les bières ou les boissons non alcoolisées ne sont pas incluses. Les menus ne peuvent pas être partagés.

Dish of the day (salad bowl, dish to choose from and dessert): 15.15 – ½ menu of the day (dish to choose from and dessert): 13.90

Huître au concombre de “Verdures La Canya”. 4.10
LES PREMIÈRES
Casserole de macaronis gratinés au parmesan.
Salade aromatisée La Quinta Justa avec croquant de poireaux.
Salade de tomates du jardin et lentilles à la crème sure du fromage Bauma.
Salade de champignons blonds La Garrotxa avec vinaigrette aux agrumes.
Salade de légumes avec œuf dur et mayonnaise.
Crème chaude de courgettes de Légumes La Canya avec œuf poché et huile de basilic.
LES SECONDES
Côtelettes de porc confites à la cardamome, grillées avec purée de pommes de terre et réduction de soja.
Burger de lentilles et légumes (vegan).
Merlu ou bonite avec pomme de terre et oignon.
Pieds de porc en conserve avec sauté de tomates.
Cuisse de poulet au four avec pommes de terre frites.
Agneau grillé avec patate chaude.
Ragoût de pommes de terre et boeuf de montagne.
ET DOUX
Crème de panna cotta et vanille avec coulis de fraise.
Assortiment de fruits naturels.
Pastèque ou melon.
Crème catalane brûlée de la maison.
Verre de yaourt nature de La Fageda avec abricot confit.
Tranche d’ananas en ratafia braisé.
Gâteau de chariot de dessert.

Option avec supplément de 1,90 verre de vin : Infinitus Chardonnay Viura blanc, Infinitus Moscatel blanc (aiguille légère), Infinitus Gewürztraminer blanc.

Rouge Rigau Ros 2,50 ou Rouge Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. La Rioja. 3,90