EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

Es detallen la creació d’experiències gastronòmiques per a grups a partir de 12 persones, a continuació:

Aproximem una selecció de vins del món a la nostra proposta de menú amb productes de Km 0, buscant així una consonància entre el xef del restaurant i el comercial de Pérez Santamaría, en Carles Rovira.

DESCRIPCIÓ:

  • Preu: 65 € (individual)
  • Format: grups a partir de 12 persones (fins a 18 persones).
  • Preus per persona vàlids fins el 31/12/24. IVA inclòs.
  • Durada: 3 hores aproximadament.
  • Lloc: reservat del restaurant.
  • Disponibilitat: tot l’any, a convenir amb el restaurant amb previ encàrrec.

Menú maridatge amb el productor i elaborador Sergi López de la Sambukina.

DESCRIPCIÓ:

  • Preu: 65 € (individual)
  • Format: grups a partir de 12 persones (fins a 18 persones).
  • Preus per persona vàlids fins el 31/12/24. IVA inclòs.
  • Durada: 3 hores aproximadament.
  • Lloc: reservat del restaurant.
  • Disponibilitat: tot l’any, a convenir amb el restaurant amb previ encàrrec.

A través de la selecció de productes que ens trobem en el nostre territori es realitzarà un taller amb aquest, tenint en compte receptari de la cuina volcànica.

DESCRIPCIÓ:

  • Preu: a concretar.
  • Format: a concretar
  • Preus per persona vàlids fins el 31/12/24. IVA inclòs.
  • Durada: 3 hores aproximadament.
  • Lloc: Plaça Mercat d’Olot.
  • Disponibilitat: tot l’any, a convenir amb el restaurant amb previ encàrrec.