MENÚ PELS MÉS MENUTS

[CAT]
MENÚ PELS MÉS MENUTS
(FINS 9 ANYS)  14.30
·plat a escollir + postres·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR:
Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
Peix del dia amb guarnició.
Hamburguesa “Natrus” de Mas La Carrera de La Vall d’en Bas (100% vedella de pastura Angus).
La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.
I DE POSTRES:
Crema catalana de la casa.
Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
Gelat de tall amb galeta: xocolata i nata o turró de Xixona.
Assortit de fruita natural.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

[ES]
MENÚ PARA LOS MÁS PEQUEÑOS
(HASTA 9 AÑOS)  14.30
·plato a elegir + postres·

·Cocina acbierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

PLATO PRINCIPAL A ELEGIR:
Macarrones a la cazuela con queso parmesano.
Fingers de pollo rebozado con guarnición.
Pescado del día con guarnición.
Hamburguesa “Natrus” de Mas La Carrera de Vall de Bas (100% ternera de pasto Angus).
La guarnición de los platos pueden ser verduras, puré de patatas, patata al caliu, patatas caseras fritas o ensalada.
Y DE POSTRES:
Crema catalana de la casa.
Yogur natural de la granja “La Fageda”.
Terrina de helado: fresa, chocolate o limón.
Helado de corte con galleta: chocolate y nata o turrón de Jijona.
Surtido de fruta natural.

Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral y pan de horno de leña de Hostalets. Los menús no se pueden compartir.

[EN]
MENU FOR THE LITTLE ONES
(UNTIL 9 YEARS OLD)  14.30
· dish to choose + dessert ·

·The kitchen is opened from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

MAIN DISH TO CHOOSE:
Macaroni in a casserole with Parmesan cheese.
Battered chicken fingers with garnish.
Fish of the day with garnish.
“Natrus” burger from Mas La Carrera in La Vall d’en Bas (100% Angus pasture beef).
The garnish of the dishes can be vegetables, mashed potatoes, hot potatoes, home fries or salad.
AND DESSERT:
Catalan house cream.
Natural yogurt from the farm “La Fageda”.
Ice cream terrine: strawberry, chocolate or lemon.
Sliced ice cream with cookie: chocolate and cream or Xixona nougat.
Assorted natural fruit.

This menu includes 1/2 liter of mineral water and Hostalets wood-fired bread. Menus cannot be shared.

[FR]
MENU POUR LES PETITS
(JUSQU’À 9 ANS)  14.30
· Plat au choix + dessert ·

· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

PLAT PRINCIPAL À CHOISIR:
 Macaroni en cocotte au parmesan.
 Bâtonnets de poulet panés avec garniture.
 Poisson du jour avec garniture.
 Burger “Natrus” du Mas La Carrera à La Vall d’en Bas (100% bœuf de pâturage Angus).
La garniture des plats peut être des légumes, de la purée de pommes de terre, des patates chaudes, des frites maison ou de la salade.
ET DESSERT:
Crème maison catalane.
 Yaourt nature de la ferme “La Fageda”.
Terrine de glace : fraise, chocolat ou citron.
Glace en tranche avec biscuit: chocolat et crème ou nougat Xixona.
Assortiment de fruits naturels.

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale et du pain au feu de bois Hostalets. Les menus ne peuvent pas être partagés.