Aquest matí l’Associació d’Hostalatge de la ha presentat la quarta edició de la ruta Tapes i Vins per la Garrotxa

L’activitat ‘Vins llegits, poemes beguts’ donarà el tret de sortida a la ruta Tapes i Vins

Redacció – Olot – Publicada a les 12:49h
Última actualització 21 set. 2016

]L’Associació d’Hostalatge ha presentat una nova edició de la ruta Tapes i Vins per la Garrotxa, que es celebrarà de l’1 al 23 d’octubre. Enguany hi participen vint establiments i entre les novetats destaca l’activitat “Vins llegits, poemes beguts” que s’organitza conjuntament amb el Servei de Català.

Aquest matí l’associació d’Hostalatge ha presentat la quarta edició de la ruta Tapes i Vins per la Garrotxa que començarà l’1 d’octubre i s’allargarà fins al dia 23. Aquesta combina tapes i vins d’una DO Catalana per un preu de 2’90€, com ja s’havia fet en les darreres edicions. Enguany també es proposen plats recomanats i es mantenen els menús maridatge en alguns dels establiments participants. Així, més enllà de destacar el valor dels vins, enguany també es vol donar rellevància al menjar.

En la ruta  Tapes i Vins d’enguany també s’han organitzat activitats paral·leles com tasts de vins de diferents DO catalanes o un tast de carns acompanyades de vins de la DO Empordà. La principal novetat d’enguany és l’activitat “Vins llegits, poemes beguts” que, organitzada conjuntament amb el Servei de Català Olot – la Garrotxa, donarà el tret de sortida a la ruta el dijous que ve amb una fusió de cultura i gastronomia.

Aquesta activitat es farà a la terrassa del Museu dels Sants i cal inscriure-s’hi prèviament. Enguany no hi ha el passaport de la ruta. L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa vol donar un impuls a les seves xarxes socials i en aquesta ocasió es farà un sorteig d’un àpat per a dues persones al Sopar de la Mostra Gastronòmica a través de la seva pàgina de Facebook.