MENÚ REGAL

MENÚ GASTRONÒMIC

El menú gastronòmic consta de tres entrants, dos segons (carn i peix) i dos postres en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 1h·

ENTRANTS:
Oliva Gordal picant, anxova de la casa i gelat de piparra.
Ostra amb cogombret de “Verdures la Canya” amb la seva flor.
Tàrtar de tonyina vermella amb tomata, alfàbrega i gelat d’oli verge extra.
Laminat de figues amb micuit d’ànec i reducció de ratafia.
I SEGUIM:
Suprema de rap amb cremós de fesols de Santa Pau i salsa al safrà.
Mar i muntanya de costella de porc, parmentier trufat de patata de la Vall, vieira, bolets, salsa ratafia Russet i crema de marisc.
I DE DOLÇ:
La Torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot amb gelat de ratafia.
Petites bogeries volcàniques.

Selecció del nostre celler a escollir entre:

*FER VOLAR COLOMS BLANC 2019. Celler Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

 *GAROINA BLANC 2021. Celler Oliveda. DO EMPORDÀ (Chardonnay): Aroma perfumada amb notes de cítrics, plàtan i pinya. En boca és intens, saborós i fresc.

* RIGAU ROS CRIANÇA 2018. Celler  Oliveda. DO EMPORDÀ (Cabernet Sauvignon, Garnatxa i Merlot): Al paladar és gustós, carnós, amb bona estructura i un final persistent.