- 2 juny, 2020
- admin
MENU GASTRONOMIC
MENÚ GASTRONÒMIC 32,10 -taula complerta-
Menú gastronómico
Entrants / Entrantes:
Ravioli de poma de Girona i fetge gras d’ànec amb reducció de ratafia.
Ravioli de manzana de Gerona y hígado de pato con reducción de ratafía.
—
Dau de tonyina vermella confitada amb soja i cremós de fesols de Santa Pau.
Dado de atún rojo confitado con soja y cremoso de fesols de Santa Pau.
—
Flor de carbassó (badoc) de la “Canya” farcida de formatge “Mas Farró”.
Flor de calabacín (badoc) de la “Canya” rellena de queso “Mas Farró”.
—
Seguim / Seguimos:
Llom de bacallà confitat amb oli verge, pèsols, fonoll i menta.
Lomo de bacalao confitado con aceite virgen, guisantes, hinojo y menta.
—
Mar i muntanya de costella de porc, llamàntol i parmentier trufat de patata amb salsa ratafia.
Mar y monte de costilla de cerdo, bogavante y parmentier trufado de patata con salsa ratafía.
—
De postres:
Copeta de granissat de menta i rom, el mojito.
Copita de granizado de menta y ron, el mojito.
—
“Torrija” de tortell d’Olot amb cremós de xocolata blanca i ratafia.
Torrija de tortell d’Olot con cremoso de chocolate blanco y ratafía.
El menú gastronòmic consta de tres entrants, dos segons (carn i peix) i dos postres en el qual està inclòs ½ litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef, consulti amb el nostre personal.
El menú gastronómico consta de tres entrantes, dos segundos (carne y pescado) y dos postres en el cual está incluido ½ litro de agua mineral y pan de horno de leña de Hostalets d’en Bas. Su oferta puede variar según temporada o recomendación del chef, consulte con nuestro personal.
Menú maridatge (12,50 / ampolla): Fer Volar Coloms (blanc afruitat), Llavors blanc (blanc garnatxa), Sinols rosat (garnatxa), Sinols criança (negre garnatxa) o Llavors negre.