MENU GASTRONOMIC

 

MENÚ GASTRONÒMIC   32,10 -taula complerta-

Menú gastronómico

Entrants / Entrantes:

Ravioli de poma de Girona i fetge gras d’ànec amb reducció de ratafia.

Ravioli de manzana de Gerona y hígado de pato con reducción de ratafía.

Dau de tonyina vermella confitada amb soja i cremós de fesols de Santa Pau.

Dado de atún rojo confitado con soja y cremoso de fesols de Santa Pau.

Flor de carbassó (badoc) de la “Canya” farcida de formatge “Mas Farró”.

Flor de calabacín (badoc) de la “Canya” rellena de queso “Mas Farró”.

Seguim / Seguimos:

Llom de bacallà confitat amb oli verge, pèsols, fonoll i menta.

Lomo de bacalao confitado con aceite virgen, guisantes, hinojo y menta.

Mar i muntanya de costella de porc, llamàntol i parmentier trufat de patata amb salsa ratafia.

Mar y monte de costilla de cerdo, bogavante y parmentier trufado de patata con salsa ratafía.

De postres:

Copeta de granissat de menta i rom, el mojito.

Copita de granizado de menta y ron, el mojito.

“Torrija” de tortell d’Olot amb cremós de xocolata blanca i ratafia.

Torrija de tortell d’Olot con cremoso de chocolate blanco y ratafía.

 

 

El menú gastronòmic consta de tres entrants, dos segons (carn i peix) i dos postres en el qual està inclòs ½ litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef, consulti amb el nostre personal.

El menú gastronómico consta de tres entrantes, dos segundos (carne y pescado) y dos postres en el cual está incluido ½ litro de agua mineral y pan de horno de leña de Hostalets d’en Bas. Su oferta puede variar según temporada o recomendación del chef, consulte con nuestro personal.

 

Menú maridatge (12,50 / ampolla): Fer Volar Coloms (blanc afruitat), Llavors blanc (blanc garnatxa), Sinols rosat (garnatxa), Sinols criança (negre garnatxa) o Llavors negre.

QR CARTA