FDT’23

MENÚ FESTES DEL TURA 28,90 €

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tenim a disposició pa apte per a celíacs. 1,50 €. Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas.

* Adaptable vegetarià.

Entrants a escollir entre:

Amanida de canonges i ruca amb laminat de vedella i ceba confitada.

La coca dels Hostalets amb verdures, seitons de la casa i amanida. *

Nyoquis amb salsa de formatge blau i sobrassada. *

Musclos de roca amb poma i fonoll.

Paté d’esbergina i fonoll amb pa i verdures. *

Peixet fregit amb maionesa de cítrics.

Amanida amb carbassó de “Verdures La Canya” i la seva flor amb brandada.

Amanida de figues amb formatge feta i vinagreta de fruits secs. *

Segons a escollir entre:

Els calamars a la planxa amb verdures i allioli d‘alls negres.

Filet de bacallà al punt de sal amb patata panadera i vinagreta de cítrics.

Suprema de Gall de Sant Pere amb cremós de tubercles al estil “Donostiarra”.

Costella confitada amb patata crema i salsa mostassa.

Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb salsa de ratafia.

Broquetes de porc i salsa agredolça amb arròs “pilaf”.

Wok de pollastre i verdures amb comí, sèsam i cacauets.

Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols. *

I de dolç a escollir entre:

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.

Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.

Brownie de xocolata negra i nous amb gelat de coco.

Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal).

Gotet de xocolata blanca, toffee i cafè.

Gotet de cremós d’avellanes i formatge fresc.

Assortit de fruita natural.

Flam de llet de coco.

LA CARTA DE FESTES DEL TURA 2023

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Snacks, pa, oli …. 1,25 / persona Tenim a disposició pa apte per a celíacs. 1,50 € / persona.

Per començar a obrir boca

Olives Perelló “Gordal” picants 150 g. 3,95

Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 g. 3,95

Olives farcides anxova. 2,90

Anxoves de la casa (8 filets). 12,10

Tellerines ofegades en vi blanc. 11,90

Les braves de la casa. 6,10

Coca dels Hostalets amb tomata i pernil ibèric (4 talls). 20,05

Patates d’Olot (4 unitats). 9,20

Les nostres taules

Taula de formatges de proximitat amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60

Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Llanut d’ovella ripollesa Peralada Mas Marcè, Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Garrotxa de cabra “Bauma”.

Taula d’embotits de la Garrotxa amb de coca dels Hostalets amb tomata. 13,60

L’Horta

Amanida de sabors la Quinta Justa. 8,90

Amanida d’esqueixada de bacallà amb gelat de “piparra”. 13,90

Amanida amb carbassó de “Verdures La Canya” i la seva flor amb brandada. 12,50

Amanida amb figues i burrata. 14,10

Crema tèbia de carbassó i fonoll amb ou eco “Mas Castanyer” cuit a baixa temperatura. 11,70

La pasta

Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 11,20

Els macarrons a la cassola amb parmesà. 8,50

De mar

Calamars a la planxa amb maionesa d’alls negres. 13,10

Orada de ració al forn i vinagreta de cítrics. 15,10

Tataki de tonyina vermella marinada amb soja amb hummus de fesols de Santa Pau i maionesa de kimchi i sèsam caramel·litzat. 17,90

La carn

Costelló de porc confitat amb verdures i salsa de taronja. 12,70

Peus de porc a la llauna amb sofregit de tomata i mandonguilles. 11,90

Espatlla de xai amb poma, fonoll i el seu suc. 19,50

Melós de vedella amb un parmentier de patata amb tàperes i anxoves. 18,20

La brasa

El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +/-1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 45,70 € / kg (preu segons pes)

Xai a la brasa amb guarnició (1 palpis, 1 costella, 1 mitjana) 14,40

El filet de vedella jove amb guarnició. 29,80

I de dolç a la carta

(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mínim)

Taula de formatges de proximitat amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 13,60

Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra (ideal per a compartir). 7,10

Pastís del carro de postres. 6,20

Petites bogeries volcàniques. 7,20

Volcanet de xocolata negra amb gelat de coco. 7,50

La torradeta de Santa Teresa torrija de tortell d’Olot de “Can Carbasseres” i llet de Mas la Coromina amb cítrics. 6,20

Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 4,10

Panna cotta de vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata. 4,20

Tatin de poma de Girona amb toffee i gelat de vainilla. 6,20

Flam de llet de coco amb el seu gelat. 4,90

Pot fruits secs I: ametlles i avellanes. 5,95

Pot fruits secs II: panses, prunes, orellanes i avellanes. 4,95

Assortiment de galetes del nostre carro de dolços, 6 unitats. 9,00

Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet 3,40

Ratafia Pere Xic 3,40

Ratafia L’Hòstia 3,80

Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00

Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00

Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90

Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90

Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90

Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez. 4,90

Dow’s Porto 5,90

MENÚ FIESTAS DEL TURA 28,90 €

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Tenemos a disposición pan apto para celíacos. 1,50€. Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña Bataller dels Hostalets d’en Bas.

* Adaptable vegetariano.

Entrantes a elegir entre:

Ensalada de canónigos y rúcula con laminado de ternera y cebolla confitada.

La coca de Els Hostalets con verduras, boquerones de la casa y ensalada. *

Nyoquis con salsa de queso azul y sobrasada. *

Mejillones de roca con manzana e hinojo.

Paté de berenjena e hinojo con pan y verduras. *

Pescaíto frito con mayonesa de cítricos.

Ensalada con calabacín de Verduras La Canya y su flor con brandada.

Ensalada de higos con queso hecho y vinagreta de frutos secos. *

Segundos a elegir entre:

Los calamares a la plancha con verduras y alioli de ajos negros.

Solomillo de bacalao en el punto de sal con patata panadera y vinagreta de cítricos.

Suprema de Gallo de San Pedro con cremoso de tubérculos al estilo “Donostiarra”.

Costilla confitada con patata crema y salsa mostaza.

Tronco de ternera cocido a baja temperatura con salsa de ratafía.

Brochetas de cerdo y salsa agridulce con arroz pilaf.

Wok de pollo y verduras con comino, sésamo y cacahuetes.

Hamburguesa de quinoa con hummus de frijoles. *

Y de dulce a elegir entre:

Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.

Crema catalana quemada con carquiñoles de farro.

Brownie de chocolate negro y nueces con helado de coco.

Pastel de nuestro carro de postre (consulta a nuestro personal).

Vaso de chocolate blanco, toffee y café.

Vaso de cremoso de avellanas y queso fresco.

Surtido de fruta natural.

Flan de leche de coco.

LA CARTA DE FESTES DEL TURA 2023

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Snacks, pan, aceite…. 1,25 / persona Tenemos a disposición pan apto para celíacos. 1,50 €/persona.

Para empezar a abrir boca

Olivas Perelló “Gordal” picantes 150 g. 3,95

Olivas Perelló Manzanilla picantes 150 g. 3,95

Aceitunas rellenas anchoa. 2,90

Anchoas de la casa (8 filetes). 12,10

Tellerinas ahogadas en vino blanco. 11,90

Las bravas de la casa. 6,10

Coca dels Hostalets con tomate y jamón ibérico (4 lonchas). 20,05

Patatas de Olot (4 unidades). 9,20

Nuestras tablas

Tabla de quesos de proximidad con mermeladas de temporada para comer solo o compartir. 13,60

Queso de oveja Mas Farró, Llanut de oveja ripollesa Peralada Mas Marcè, Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Garrotxa de cabra “Bauma”.

Tabla de embutidos de la Garrotxa con coca de Els Hostalets con tomate. 13,60

La huerta

Ensalada de sabores la Quinta Justa. 8,90

Ensalada de esqueixada de bacalao con helado de piparra. 13,90

Ensalada con calabacín de Verduras La Canya y su flor con brandada. 12,50

Ensalada con higos y burrata. 14,10

Crema tibia de calabacín e hinojo con huevo eco “Mas Castanyer” cocido a baja temperatura. 11,70

La pasta

Canelones de la abuela con bechamel y queso aserrado de oveja Mas Farró. 11,20

Los macarrones en la cazuela con parmesano. 8,50

De mar

Calamares a la plancha con mayonesa de ajos negros. 13,10

Dorada de ración al horno y vinagreta de cítricos. 15,10

Tataki de atún rojo marinado con soja con hummus de frijoles de Santa Pau y mayonesa de kimchi y sésamo caramelizado. 17,90

La carne

Costilla de cerdo confitado con verduras y salsa de naranja. 12,70

Manitas de cerdo con sofrito de tomate y albóndigas. 11,90

Paletilla de cordero con manzana, hinojo y su jugo. 19,50

Meloso de ternera con un parmentier de patata con alcaparras y anchoas. 18,20

La brasa

El “Txuletón”, media “30 días” DRY AGED de ternera +/-1kg con guarnición al gusto (ideal para compartir). 45,70 € / kg (precio según peso)

Cordero a la brasa con guarnición (1 palpis, 1 costilla, 1 media) 14,40

El solomillo de ternera joven con guarnición. 29,80

Y de dulce en la carta

(postres de elaboración propia en el momento, tiempo de espera 10 minutos mínimo)

Tabla de quesos de proximidad con mermeladas de temporada para comer solo o compartir. 13,60

Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y trigo sarraceno de Batet de la Serra (ideal para compartir). 7,10

Tarta del carro de postre. 6,20

Pequeñas locuras volcánicas. 7,20

Volcanete de chocolate negro con helado de coco. 7,50

La tostada de Santa Teresa torrija de roscón de Olot de “Can Carbasseres” y leche de Mas la Coromina con cítricos. 6,20

Crema catalana quemada con carquiñoles de farro de Bianya. 4,10

Panna cotta de vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate. 4,20

Tatin de manzana de Girona con toffee y helado de vainilla. 6,20

Flan de leche de coco con su helado. 4,90

Bote frutos secos I: almendras y avellanas. 5,95

Bote frutos secos II: pasas, ciruelas, orejones y avellanas. 4,95

Surtido de galletas de nuestro carro de dulces, 6 unidades. 9,00

Para acompañar con los postres

Ratafia Russet 3,40

Ratafia Pere Xic 3,40

Ratafia L’Hòstia 3,80

Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,00

Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,00

Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90

Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4,90

Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,90

Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez. 4,90

Dow’s Porto 5,90

FESTES DEL TURA MENU 28,90 €

If you have any allergies or intolerances, let us know. We have available bread suitable for celiacs. €1.50. This menu includes 1/2 liter of mineral water and bread from the Bataller dels Hostalets d’en Bas wood oven.

* Adaptable vegetarian.

Starters to choose from:

Arugula salad with veal laminate and candied onion.

Hostalets’ coca with vegetables, house seiton and salad. *

Gnocchi with blue cheese sauce and sobrasada. *

Rock mussels with apple and fennel.

Eggplant and fennel pate with bread and vegetables. *

Fried fish with citrus mayonnaise.

Salad with courgette from “Verdures La Canya” and its flower with cod.

Fig salad with feta cheese and dried fruit vinaigrette. *

Main course to choose from:

Grilled squid with vegetables and black garlic aioli.

Salted cod fillet with baked potato and citrus vinaigrette.

Suprema of Gall de Sant Pere with creamy tubers in the “Donostiarra” style.

Rib confit with cream potato and mustard sauce.

Beef ooked at low temperature with ratafia sauce.

Pork skewers and sweet and sour sauce with “pilaf” rice.

Chicken and vegetable wok with cumin, sesame and peanuts.

Quinoa burger with bean hummus. *

Desserts to choose from:

Cream and vanilla panna cotta with strawberry coulis and chocolate ice cream.

Burnt Catalan cream with farro carquinyolis.

Dark chocolate and walnut brownie with coconut ice cream.

Cake from our dessert cart (ask our staff).

White chocolate, toffee and coffee.

Hazelnut cream and fresh cheese.

Assorted natural fruit.

Flam of coconut milk.