MENÚ GRUPS

MENÚ 

Entrants per compartir:

Snack del dia.
Cremós de pèsols amb formatge Blau de la Xiquella.
Les nostres braves.
Musclos amb marinera de curri i coco.
Calamars enfarinats.
Empedrat de fesols de Santa Pau amb bacallà i gelat d’oli d’oliva verge extra.

 

Els segons

Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor i patata caliu.
Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb puré cremós de patata de la Vall i
salsa ratafia Russet d’Olot.
Costella de porc confitada i a la brasa amb guarnició i salsa agredolça.
Peix fresc del dia.
Hamburguesa de quinoa i cigrons.

 

I de dolç

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.
Crumble de nous amb mató d’ovella ripollesa Mas Marcè i mel.
Got de gelat d’avellana italiana.

 

Aigües minerals, Vi ecològic Temps blanc/rosat o negre.

Pa de forn de llenya dels Hostalets.