MENÚ GRUPS

MENÚ SIMFÒNIC GRUPS

Entrants a escollir entre:

Pastís de verdures de temporada amb crema de formatge Blau de la “Xiquella”.
Wok de verdures amb fideus de fajol (soba), xiitakes de “Fungirona” i salsa de soja. *
Amanida de tomata i carbassó laminat i bonítol confitat. *
Coca de pa amb escalivada, laminat d’espàrrecs verds i salsa romesco. *

Els segons a escollir entre:

Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor i patata caliu.
Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.
Costella de porc confitada i a la brasa amb guarnició i salsa agredolça.
Cobrall a la planxa amb verduretes.
Hamburguesa de llenties i verdures. *

 

Aigües minerals, Vi ecològic Temps blanc/rosat o negre (1/3)

Pa de forn de llenya dels Hostalets.