El projecte Cuina Gran, cuina amb nens a “El paissatge a la Taula” d’Olot TV

En el marc de la 16a Fira de l’Embotit que va tenir lloc  els dies 18 i 19 de març d’aquest 2017, i com s’ha fet en els darrers 3 anys, l’Agència DinàmiG com a organitzador de l’esdeveniment firal amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut (IME), l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa (AHLG) i Olot Televisió (OTV) presenten el projecte “CUINA GRAN”.

El projecte té per objectiu transmetre els beneficis de la ingesta de carn de porc en una dieta equilibrada, treballar la redacció i estructuració d’una recepta culinària, i animar els nens i nenes a cuinar en família.

Per aquest motiu els nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior de totes les escoles de la comarca que han volgut participar han presentat una recepta que conté el porc com a element central del plat.

Han participat alumnes de les escoles la Bòbila de les Preses, Joan Maragall de Sant Pau i l’Escola Volcà Bisaroques i Escola Pia d’Olot. Les receptes es poden fer individualment o per parelles i en total se n’han presentat una seixantena.

No es tracta d’un concurs sinó simplement d’un recull de receptes on s’escull una mostra representativa que sigui fàcilment reproduïble per fer una gravació a Olot TV i més concretament al programa Del paisatge a la taula.

La resta de RECEPTES DE CUINA es recullen en un web i es poden consultar.

Cal destacar que la majoria de les receptes van acompanyades de fotografies on es pot veure com els nens i les nenes estan preparant el plat i davant els fogons gaudint de la bona cuina