AVÍS LEGAL

DADES DE L'EMPRESA


 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la
Informació i Comerç Electrònic (LSSI) s’exposen les dades identicatves de l’empresa.
NOM COMERCIAL: RESTAURANT LA QUINTA JUSTA
DENOMINACIÓ SOCIAL: XICOL SC
CIF: J55105258
DOMICILI SOCIAL: Ps. Barcelona, 7 – 17800 Olot (Girona)
TELÈFON: 972 271209
ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC: info@laquintajusta.cat

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS I COMERÇ ELECTRÒNIC

L’accés del client al lloc web i l’adquisició dels productes, serveis i/o ús de continguts a través del lloc web pot implicar el tractament de dades de caràcter personal.

XICOL SC es compromet a protegir la privacitat dels seus clients i dels usuaris que accedeixin a la present web garantint la confidencialitat de les dades de caràcter personal i sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

XICOL SC compleix la legislació vigent en matèria de protecció de dades a través dels procediments administratius necessaris per garantir la seguretat de les dades recopilades.

 • La utilització del web implica l’acceptació per part de l’usuari de la
  Política de Protecció de Dades i que les seves dades personals siguin tractades segons s’estipula en la mateixa. Aquesta política de protecció de dades és aplicable exclusivament en aquest web.

 

 • Dret d’informació: en virtut del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal.

 

 • Finalitat: les dades dels usuaris recollides mitjançant la nostra pàgina web o mitjançant missatges de correu electrònic, seran utlitzades amb la finalitat d’oferir informació del negoci propi.

 

 • Consentiment de l’usuari:
  • La recollida de dades personals mitjançant missatges de correu electrònic i/ o a través de la nostra pàgina web, suposa el consentiment exprés de l’usuari per a la incorporació de les seves dades als nostres fitxers així com per l’enviament de comunicacions via correu electrònic i/o altres mitjans de comunicació electrònica amb informació turística o dels nostres serveis.
  • En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, XICOL SC informa al client que podrà manifestar la seva negativa als tractaments comercials i publicitaris de les seves dades en forma disposada en el present avís legal així com donar-se de baixa d’aquest tipus de comunicacions, seguint les instruccions que apareixen al final de tots els nostres correus electrònics comercials o comunicant-ho per escrit a l’adreça de correu electrònic info@laquintajusta.cat o a la següent adreça de correu postal: Ps. Barcelona, 7, 17800 Olot (Girona).

 

 • Drets d’accés, recticació, oposició i cancel·lació dels usuaris: l’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, recticació, oposició i cancel·lació en els termes previstos en la LOPD i la seva normatva de desenvolupament mitjançant escrit dirigit a XICOL SC amb domicili a Ps. Barcelona, 7, 17800 Olot (Girona), o mitjançant l’adreça de correu electrònic info@laquintajusta.cat, indicant en tot cas la referència LOPD. La sol·licitud haurà d’anar acompanyada d’una còpia del seu DNI.

 

 • Confidencialitat: en compliment de la normativa vigent, XICOL SC es compromet a complir la seva obligació de secret respecte de les dades personals que l’usuari faciliti durant la navegació a través de la pàgina web.

 

 • Actualització de la política de privacitat: XICOL SC pot modificar i actualitzar aquesta polítca de privacitat en qualsevol moment sense previ avís. Comprovi sempre que està al corrent de la nostra política de privacitat per estar informat en tot moment de la informació que es recopila a través del web i de com la fem servir.