Menú grup

MENÚ ASSOCIACIÓ CÀMPINGS GIRONA

Entrants per compartir

Snack del dia.

Crema de pèsols amb formatge Blau de la Xiquella.

Les nostres braves.

Musclos amb marinera de curri i coco.

Calamars enfarinats.

Empedrat de fesols de Santa Pau amb bacallà i gelat d’oli d’oliva verge extra.

 

Els segons

Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor i patata caliu.

Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.

Cuixa d’ànec confitada amb peres a la garnatxa.

Costella de porc confitada i a la brasa amb guarnició i salsa agredolça.

Suprema de corball fresc a  la planxa amb verdures, cítrics i maionesa de safrà.

Suquet de rajada.

 

I de dolç

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.

Copa de iogurt de la Fageda amb poma de Girona i toffee.

Pastisset de xocolata blanca amb fruits del bosc i sorbet de menta.

Mousse de cafè amb gelat turró de Xixona i ratafia.

Crema catalana amb carquinyolis de farro.

Mató d’ovella ripollesa Mas Marcè amb compota de poma de Girona o carbassa.

Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.

 

Aigües minerals, Vi ecològic Temps blanc/rosat o negre (1/3 ampolla)

Pa de forn de llenya dels Hostalets.