LA QUINTA JUSTA

RESTAURANT LA QUINTA JUSTA

Telefon: 972 27 12 09

info@laquintajusta.cat

Passeig de Barcelona, 7

17800 Olot

El restaurant la Quinta Justa ha nascut amb l’intenció de donar servei, i crear sensacions en un local privilegiat al centre d’Olot. La Quinta Justa és el nom de l’edifici situat al Passeig de Barcelona nº7.

 

Una melodia de sabors d’Olot i la Garrotxa, aquesta frase descriu a la perfecció el que sentireu quan visiteu La Quinta Justa.

La Quinta Justa ofereix una cuina tradicional catalana que combina tradició i modernitat. Una cuina elaborada amb producte de qualitat del territori i de proximitat, és per això que ha apostat per una carta de vins 100% DO Empordà. La seva carta també disposa de plats aptes per a celíacs i vegetarians. També ofereix menú diari de dilluns a divendres i menú gastronòmic.

Un restaurant amb un ampli i lluminós espai, que igualment com passa amb la seva cuina, combina el toc clàssic de les motllures dels seus murs, amb la modernitat dels detalls. La Quinta Justa disposa de diferents espais: menjadors amb la possibilitat de reservat per a reunions i àpats d’empresa, menjadors per a colles i celebracions familiars, espais més íntims per a parelles, i una tranquil•la terrassa amb capacitat per a 40 persones, que ens pot ajudar a fugir de la calor de l’estiu.

Obert de dilluns a diumenge de 13.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00

[huge_it_gallery id=”1″]