Skip to main content

Carta & menús

Menú Simfònic 29,30 €

Menú disponible caps de setmana i nits entre setmana

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.

Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50€.

Entrants a escollir

Amanida de sabors la Quinta Justa.

Hummus de monatio escalivat amb cruixent de pa i verdures.

Patata emmascarada de bull negre i del perol amb salsa de ceps amb amanida i fesols.

Saltat de col de Verdures la Canya amb bolets de tardor, botifarra negra i romesco.

Crema de porro i poma amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura.

Nyoquis amb puré de carbassa de l’Hort rostida amb herbes i formatge blau de “la Xiquella”.

Musclos de roca amb patates i salsa marinera de siracha i coco.

ELS ARROSSOS DEL DIA: Arròs de l’Estany de Pals (mín. 2 persones, 20 min.)

Arròs negre de Pals amb sépia, pèsols i escamarlans.

Arròs sec de Pals amb peus de porc amb fruits de tardor.

Segons a escollir

Sardines de costa a la planxa amb all i julivert.

Filet de bacallà amb sofregit de verdures i cirerols

Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor, cebetes i patata

Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa de ratafia Russet

Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols

Cuixa d’ànec confitada amb patates caliu salsa de taronja

3.50 €

Postres a escollir

Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades

Flam de llet de coco amb el seu gelat

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata

Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro

Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona (vegà)

Pastís de la casa.

Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet

3,40€

Moscatell d’Empordà. Celler Espolla

3,00€

Sinols Garnatxa de l’Empordà

3,00€

Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

4,90€

Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

4,90€

Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez

4,90€

Dow’s Porto

5,90€

Sambukina Muskir

22,35€

(Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses.
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

LA NOSTRA CARTA

La cuina està oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància, ens ho comuniquin.
IVA inclòs en tots els preus en todos los precios.

Per picar

Olives Perelló Gordal o Manzanilla picants

3,95 €

Olives farcides anxova

2,90 €

Les anxoves de la casa, 8 filets

12,10 €

i cruixent de coca de llenya dels Hostalets.

Pa torrat amb tomata (4 unitats)

3,80 €

Tellerines ofegades en vi blanc

15,40 €

Espatlla ibèrica amb pa torrat i tomata

20,05 €

Les braves de la casa

6,10 €

Ostra "La Belle Huître" amb cítric, pebre i tabasco

5,10 € / unitat

Ostra "La Belle Huître" plat ració 5 unitats

20,50 €

Entrants

Amanida de sabors la Quinta Justa

9,90 €

Amanida de tomata de l’Hort de “VLC” amb mozzarella de búfala

14,50 €

Amanida de tomata de l’Hort de “VLC” amb ceba i la nostra tonyina confitada.

12,50 €

Hummus de moniato escalivat amb cruixent de pa i verdures.

11,70 €

Escalivada d’Hortalisses amb anxoves de la casa

14,50 €

Patates d'Olot (4 unitats)

9,20 €

Cargols a la cassola de mar i muntanya amb allioli

17,20 €

Patata emmascarada amb bull negre, botifarra del perol amb salsa de ceps i escarola i fesols

14,90 €

Laminat de figues amb fetge d’ànec i reducció de ratafia

15,30 €

Saltat de col de “Verdures la Canya” amb bolets de tardor, botifarra negra i romesco.

13,60 €

Saltejat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada

13,60 €

Pastes i arrossos

Macarrons a la cassola amb parmesà

8,50 €

Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge d’ovella

12,20 €

Nyoquis amb puré de carbassa de l’Hort rostida amb herbes i formatge blau de “la Xiquella”.

12,90 €

Rossejat de fideus amb sèpia, salsitxes, costelló i allioli.

14,50 € (Min. 2 pers. 20-25 min.)

Els nostres arrossos són mínim per a dues persones, temps d’elaboració 20-25 min.

Arròs de mar i muntanya (Arròs de Pals)

18,40 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Marisc i carn en una combinació intensa de sabors.

Llauna d’arròs sec de verdures i bolets (Arròs de Pals)

16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Amb calçots, carxofes, faves i pèsols, ple d’aromes de temporada.

Llauna d’arròs sec amb ceps i peus de porc (Arròs de Pals)

16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Intens i melós, amb el contrast de la muntanya i el bosc.
Carns i brasa

Peus de porc a la llauna amb sofregit i mandonguilles

14,90 €

Garró de porc amb bolets de temporada i cebetes

15,20 €

Mandonguilles de mantellina (tela) amb sèpia

13,90 €

Conill a la cassola amb rossinyols (baquetes)

14,90 €

Xai de "Cal Tiu" a la brasa amb guarnició

15,40 €

Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols

12,10 €

El filet de vedella jove de Girona amb guarnició

29,80 €

Cuixa d’ànec confitada amb patates caliu salsa de taronja

15,80 €

El "Txuletón" mitjana Dry Aged 8 (+/- kg) amb guarnició

45,70 € / kg (preu segons pes)

Madurat 30 dies, per compartir i gaudir amb guarnició de temporada.

Melós de vedella amb parmentier de patata i salsa de ratafia

18,20 €

Terrina d’espatlla de xai amb reducció del seu suc

19,50 €

Steak-Tàrtar de vaca madurada al gust al estil clàssic o natural

29,90 €

(Picant de 0 a 10, tallat amb ganivet i fet al moment.)
Peixos i marisc

Tataki de tonyina vermella amb hummus i maionesa de kimchi

17,90 €

Calamar de potera a la planxa amb verdures saltejades

16,50 €

Orada al forn amb patata panadera

14,50 €

I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mínim)

Taula de formatges de proximitat

19,50 €

per menjar sol o per compartir: Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Molí del Perer de vaca, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”.

Fondue de xocolata

9,10 €

amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra (ideal per a compartir)

Volcanet

7,50 €

de xocolata negra amb gelat de coco (vegà i sense lactosa)

La Torradeta de Santa Teresa amb versió!

7,20 €

de tortell d’Olot de Can Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, préssec i gelat de caramel salat

Tatin de poma

7,20 €

de Girona amb toffee i gelat de vainilla

Xuixo farcit de crema a la brasa

7,20 €

amb gelat i reducció de ratafia Russet

Pastís de formatge fresc de formatge de cabra Bauma

6,20 €

Assortiment de galetes “Bogeries volcàniques”

5,00 €

Recuit de “Cal Vigatà” amb mel i crumble de nous

5,50 €

Crema catalana

5,10 €

cremada amb carquinyolis de farro de Bianya

Panna cotta

5,20 €

de vainilla, coulis de maduixes i gelat de xocolata

Pastís de la casa

6,20 €

Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet

3,40 €

Moscatell d’Empordà.

3,00 €

Celler Espolla

Garnatxa de l’Empordà

3,00 €

Málaga Virgen

4,90 €

Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

Pedro Ximénez Lustau

4,90 €

DO Jerez

PX Harveys

4,90 €

DO Jerez

Dow’s Porto

5,90 €

DO Jerez

Sambukina Muskir

22,35 €

(Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses.

Menú del dia 19,40€

Menú disponible migies de dilluns a divendres -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-.

Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets.

No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa sense gluten 1,50 €.

Copa de vi suplement blanc Moscatel (lleuger carbònic)

1,90€

Blanc Moscatel (agulla lleuger)

Copa de vi suplement negre Empordà Rigau Ros criança

2,50€

Els primers

Escudella de pagès

Amanida de llenties, tomata i carbassa de l'Hort d'en Mulleres

Amanida de sabors la Quinta Justa

Macarrons a la cassola amb parmesà.

Saltejat de col de VLC amb fesols i cansalada.

Crema de porro i poma i ou cuit a baixa temperatura.

Amanida de tomata de l’Hort de “VLC” amb tonyina confitada i olives de kalamata.

2,45 €

Amanida de tomata de “VLC” amb mozzarella de búfala.

2,45 €

Escalivada amb seitons de la casa.

2,45 €

Patates d’Olot de la casa amb amanida.

2,45 €

Els arrossos del dia:

Arròs de l’Estany de Pals (min. 2 persones, 20 min)

Arròs de Mar i Muntanya

Amb costella melosa, salsitxes, sèpia i musclos, en un equilibri perfecte de sabors.

Els segons

Carn d'Olla

Sardines de costa a la planxa amb all i julivert.

Tall que es pela amb patates nostres.

Cuixa de pollastre amb patates nostres.

Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols. (vegà)

Costelló confitat i brasa amb puré cremós de patata i salsa de soja.

Cassola de fideus, salsitxes, costelló i sèpia. (mín. 2 persones, 20 min.)

2,45 €

Arròs sec de Pals amb peus de porc i ceps. (mín. 2 persones, 20 min.)

2,45 €

Filet de bacallà amb samfaina de verdures.

2,45 €

Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa de ratafia Russet.

2,45 €

Mandonguilles de tela amb sèpia i patates.

2,45 €

I de dolç

Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes

Flam de llet de coco

Mató de la casa amb crumble de nous.

Crema catalana cremada de la casa

Assortit de fruita natural.

Pastís de formatge fresc de formatge de cabra Bauma.

Deixa’t sorprendre amb els nostres pastissos casolans, fets cada dia. Consulta les opcions disponibles!

Pastís casolà del carro de postres.

Deixa’t sorprendre amb els nostres pastissos casolans, fets cada dia. Consulta les opcions disponibles!

Pot fruits secs I : ametlles i avellanes.

1,50 €

Pot fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues.

1,50 €

I per acompanyar l’àpat et recomanem

1423 Reserva. Vegà.

18,50 €

Garnatxa i Tempranillo. Negre D.O Navarra. Celler Príncipe de Viana

Menú pels més menuts 16,10€

* Fins a 9 anys

Plat a escollir + postres.

Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

Plat principal a escollir

  • Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
  • Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
  • Peix del dia amb guarnició.
  • Hamburguesa “Natrus” de vedella amb guarnició.
  • La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.

I de postres

  • Crema catalana de la casa.
  • Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
  • Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
  • Gelat de tall Sandro Desii amb galeta: xocolata, nata, vainilla o turró de Xixona.
  • Assortit de fruita natural.
  • Pastís del dia.

Menú per grups

Un menú al vostre gust.
Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

Menú per grups

El menú recorregut volcànic 40,50 €

Menú disponible caps de setmana i nits entre setmana.

Taula completa (mínim 2 persones)

Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.

Els menús no es poden compartir. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef.

No es servirà el menú més enllà de les 14:45 i les 21:45. Gràcies

Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.

Un viatge per la Garrotxa, mos a mos.

Comencem el camí al Mas Farró, on l’aroma intensa del formatge serrat d’ovella es presenta en forma de piruleta: un homenatge a les pastures que dominen les valls.

Seguim per la Vall de Bianya, amb els bastonets de farro que es troben amb el fajol de Batet de la Serra, i junts s’arrepenjen en la suavitat d’un hummus de fesols de Santa Pau: la força de la terra feta tendresa.

Desemboquem a la plana amb l’aire de mar a la galta: ostra amb cogombret i la flor de verdures de la Canya, arrodonida amb el misteri salí del garum.

Un producte de tardor com les baquetes i rossinyols amb un clàssic de amorós i deliciós com la carn del perol.

Continua l’Hort i la tardor amb les seves carbasses amb ous de gallines eco i formatge blau de la xiquella.

La patata d’Olot, sense artificis, és la veu directa d’un poble que estima el seu tubercle més preuat. Senzilla, però imprescindible.

Ens aturem davant una llauna d’arròs de Pals, versió de mar i muntanya, amb papada confitada, calamar de potera i ceps: el bosc i el port, a taula.

I acabem la ruta amb dolcesa: la torrija de Tortell d’Olot de Can Carbasseres, amb gelat de ratafia i cremós de xocolata blanca. Una celebració de la tradició, passada pel cor i pel foc.

Piruleta de formatge serrat d’Ovella “Mas Farró”
Bastonets de farro de la Vall de Bianya i fajol de Batet de la serra amb hummus de fesols de Santa Pau.
L’Ostra amb cogombret i la seva flor de verdures la Canya amb garum.
(Baquetes) rossinyols amb carn del perol.
Puré de carbassa de l’Hort rostida amb herbes amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura i formatge blau de “la Xiquella”..
La patata d’Olot.
La llauna d’arròs de Pals de mar i muntanya amb papada confitada, calamar de potera i ceps.
Torrija de Tortell d’Olot de can Carbasseres amb gelat de ratafia i cremós de xocolata blanca.
🔸 Opció alternativa: Es pot substituir els postres per una taula de formatges de proximitat, amb una selecció dels millors formatges artesans de la Garrotxa.
6,00
Petites bogeries volcàniques.
Un final sorprenent amb petits detalls dolços inspirats en el paisatge volcànic de la nostra terra.

Selecció del nostre celler per a maridar el menú gastronòmic:

Blanc. Clarella barrica 2019

24,50 €

Macabeo i Riesling. Santa Maria de Besora. Celler Mas Clarella.

Blanc. Finca Valpiedra 2018.

53,90 €

Single Vineyart. Viura. 1.072 ampolles. D.O. Rioja. Celler Finca Valpiedra.

Negre. Finca Malaveïna 2021

30,60 €

Merlot, Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra i Cabernet Franc. Negre D.O. Empordà. Celler Perelada.

Negre. 1423 Reserva. 2019 Vegà. 18,50 €

18,50 €

Garnatxa i Tempranillo. Negre D.O. Navarra. Celler Príncipe de Viana

Escumós. Sambukina Imperium: Relat de les roses

21,50 €

Gintònic. Ginebra S4ª-Tun4-23

10,50 €

amb tònica premium Le Tribute. Costa Brava.
Ves al contingut