- Menú Simfònic
- El menú recorregut volcànic
- LA NOSTRA CARTA
- Menú pels més menuts
- ENG/FR
- El nostre celler
- Menú per grups
- Menú del dia
Menú Simfònic 28,90 €
Menú disponible caps de setmana i nits entre setmana
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50€.
Entrants a escollir
Amanida de sabors la Quinta Justa.
Amanida amb empedrat de fesols i seitons de la casa.
Ensaladilla del dia amb tonyina confitada i gelat d’AOVE.
Crema tèbia de carbassó de “Verdures la Canya” amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura.
Nyoquis amb laminat de carbassó de “Verdures la Canya” amb formatge blau de “la Xiquella”.
Musclos i patates al safrà amb préssec i coco.
Foccaccia de farro i fajol amb porchetta “Ecoriera” i formatge Xiroi de “la Xiquella”.
ELS ARROSSOS DEL DIA: Arròs de l’Estany de Pals (mín. 2 persones, 20 min.)
Arròs negre de Pals amb sépia, pèsols i escamarlans.
Arròs sec de Pals amb peus de porc, carbassó de verdures “La Canya” i botifarra negra.
Segons a escollir
Filet de bacallà amb samfaina de verdures.
Suprema de lluç amb verdures.
Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor, cebetes i patata
Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa de ratafia Russet
Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols (adaptable vegà)
Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols
Cassoleta de mar i muntanya de mandonguilles amb sèpia.
Secret de porc ibèrica la brasa amb salsa de taronja.
3,50 €
Postres a escollir
Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades
Mató amb mel i crumble.
Flam de llet de coco amb el seu gelat
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona (vegà)
Pastís de formatge fresc de cabra Bauma
Cake d’Olot, pastís de tortell, xocolata, fruits secs i ratafia
Gelat de tall de Sandro Desii al gust (vainilla, nata, xocolata o torró de Xixona)
Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal!)
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet
3,40€
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla
3,00€
Sinols Garnatxa de l’Empordà
3,00€
Vittios, vi dolç. DO Penedès
4,90€
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez
4,90€
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez
4,90€
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez
4,90€
Dow’s Porto
5,90€
Sambukina Muskir
22,35€
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
El menú recorregut volcànic 38,70€
Menú disponible caps de setmana i nits entre setmana.
Taula completa (mínim 2 persones)
Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.
Els menús no es poden compartir. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef.
·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·
Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.
Un viatge per la Garrotxa, mos a mos. Comencem el camí al Mas Farró, on l’aroma intensa del formatge serrat d’ovella es presenta en forma de piruleta: un homenatge a les pastures que dominen les valls. Seguim per la Vall de Bianya, amb els bastonets de farro que es troben amb el fajol de Batet de la Serra, i junts s’arrepenjen en la suavitat d’un hummus de fesols de Santa Pau: la força de la terra feta tendresa. Desemboquem a la plana amb l’aire de mar a la galta: ostra amb cogombret i la flor de verdures de la Canya, arrodonida amb el misteri salí del garum. Entrem al cor de la comarca amb una albergínia escalivada, coberta amb el formatge Xiroi de la Xiquella i amanida amb oli de pinyons: un retrat del paisatge que fon muntanya i hort. A la vora d’un hort d’estiu, els fideus de carbassó ballen amb un pesto d’alfàbrega, flors de La Canya i brandada de bacallà —una pinzellada de memòria. La patata d’Olot, sense artificis, és la veu directa d’un poble que estima el seu tubercle més preuat. Senzilla, però imprescindible. Ens aturem davant una llauna d’arròs de Pals, versió de mar i muntanya, amb papada confitada, calamar de potera i ceps: el bosc i el port, a taula. I acabem la ruta amb dolcesa: la torrija de Tortell d’Olot de Can Carbasseres, amb gelat de ratafia i cremós de xocolata blanca. Una celebració de la tradició, passada pel cor i pel foc.
Piruleta de formatge serrat d’Ovella “Mas Farró”
Bastonets de farro de la Vall de Bianya i fajol de Batet de la serra amb hummus de fesols de Santa Pau.
L’Ostra amb cogombret i la seva flor de verdures la Canya amb garum.
Albergínia amb formatge Xiroi de la Xiquella amb oli de pinyons.
Fideus de carbassó amb pesto d’alfàbrega amb la seva flor de Verdures la “Canya” i brandada.
La patata d’Olot.
La llauna d’arròs de Pals de mar i muntanya amb papada confitada, calamar de potera i ceps.
Torrija de Tortell d’Olot de can Carbasseres amb gelat de ratafia i cremós de xocolata blanca.
🔸 Opció alternativa: Es pot substituir els postres per una taula de formatges de proximitat, amb una selecció dels millors formatges artesans de la Garrotxa.
6,00
Petites bogeries volcàniques.
Selecció del nostre celler per a maridar el menú gastronòmic:
Blanc. Esclanyà 2022
18,50 €
Blanc. Finca Valpiedra 2018.
53,90 €
Negre. Finca Malaveïna 2021
30,60 €
Negre. 1423 Reserva. 2019 Vegà. 18,50 €
18,50 €
Escumós. Sambukina Imperium: Relat de les roses
21,50 €
Gintònic. Ginebra S4ª-Tun4-23
10,50 €
LA NOSTRA CARTA
La cuina està oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància, ens ho comuniquin.
IVA inclòs en tots els preus en todos los precios.
Per picar
Olives Perelló Gordal o Manzanilla picants
3,95 €
Olives farcides anxova
2,90 €
Les anxoves de la casa, 8 filets
12,10 €
Pa torrat amb tomata (4 unitats)
3,80 €
Tellerines ofegades en vi blanc
15,40 €
La Ostra "La Belle Huître" amb cítric, pebre i tabasco
6,20 € unitat
Espatlla ibèrica amb pa torrat i tomata
20,05 €
Bao de pulled-pork de costelló i ratafia (2 unitats)
11,00 €
Les braves de la casa
6,10 €
Entrants
Taula de formatges de proximitat
19,50 €
Amanida de sabors la Quinta Justa
9,90 €
Amanida de rúcula amb préssec de vinya i burrata
14,50 €
Amanida de tomata de l’Hort amb mozzarella de búfala
14,50 €
Roast-beef de vedella amb formatge Serrat d’Ovella Mas Farró i gelat tomata.–
16,50 €
Escalivada amb anxoves de la casa
14,50 €
Ensaladilla del dia amb tonyina nostra confitada i gelat d’AOVE
12,10 €
Esberginia amb formatge “Xiroi” de la Xiquella i oli de pinyons
15,50 €
Fideus de carbassó amb pesto d’alfàbrega amb la seva flor de carbassó de “Verdures la Canya” amb brandada de bacallà
15,50 €
Saltejat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada
13,60 €
Crema de carbassó de “Verdures La Canya” amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura
11,70 €
Ajoblanco de meló amb gelat d’api i llima amb seitons de la casa
11,70 €
Patates d'Olot (4 unitats)
9,20 €
Cargols a la cassola de mar i muntanya amb allioli
17,20 €
Pastes i arrossos
Macarrons a la cassola amb parmesà
8,50 €
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge d’ovella
12,20 €
Rossejat de fideus amb sèpia, salsitxes, costelló i allioli.
14,50 € (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Els nostres arrossos són mínim per a dues persones, temps d’elaboració 20-25 min.
Arròs de mar i muntanya (Arròs de Pals)
18,40 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Arròs negre amb sèpia i pèsols (Arròs de Pals)
16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Llauna d’arròs sec de verdures i bolets (Arròs de Pals)
16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Llauna d’arròs sec amb ceps i peus de porc (Arròs de Pals)
16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Carns i brasa
Peus de porc a la llauna amb sofregit i mandonguilles
14,90 €
Garró de porc amb bolets de temporada i cebetes
15,20 €
Mandonguilles de mantellina (tela) amb sèpia
13,90 €
Xai de "Cal Tiu" a la brasa amb guarnició
15,40 €
Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols
12,10 €
El filet de vedella jove de Girona amb guarnició
29,80 €
Secret de porc Duroc a la brasa amb salsa de taronja.
14,50 €
El "Txuletón" mitjana Dry Aged 8 (+/- kg) amb guarnició
45,70 € / kg (preu segons pes)
Melós de vedella amb parmentier de patata i salsa de ratafia
18,20 €
Terrina d’espatlla de xai amb reducció del seu suc
19,50 €
Tàrtar de vaca madurada amb cruixent de coca dels Hostalets. (Picant de 0 a 10, fet al moment.)
29,90 €
Peixos i marisc
Tataki de tonyina vermella amb hummus i maionesa de kimchi
17,90 €
Calamar de potera a la planxa amb verdures saltejades
16,50 €
Cassoleta de medallons de Rap al all cremat
19,90 €
Calamar de potera farcit de galta i papada de porc eco sobre puré patata de la Vall i fonoll amb salsa teriyaki de Ratafia Russet
16,90 €
Rom (“turbot”) al forn amb patata i ceba
16,50 €
Orada al forn amb patata panadera o a la planxa amb verdures
14,50 €
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mínim)
Taula de formatges de proximitat
19,50 €
Fondue de xocolata
9,10 €
Volcanet
7,50 €
La Torradeta de Santa Teresa amb versió!
7,20 €
Tatin de poma
7,20 €
Xuixo farcit de crema a la brasa
7,20 €
Pastís de formatge fresc de formatge de cabra Bauma
6,20 €
“Cake” d’Olot, pastís de tortell, xocolata, fruits secs i ratafia
6,20 €
Assortiment de galetes “Bogeries volcàniques”
5,00 €
Crema catalana
5,10 €
Mató
4,90 €
Panna cotta
5,20 €
Flam de llet
4,90 €
Pot fruits secs I
5,95 €
Pot fruits secs II
4,95 €
Pastís del carro de postres
6,20 €
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet
3,40 €
Moscatell d’Empordà.
3,00 €
Garnatxa de l’Empordà
3,00 €
Vittios
4,90 €
Málaga Virgen
4,90 €
Pedro Ximénez Lustau
4,90 €
PX Harveys
4,90 €
Dow’s Porto
5,90 €
Sambukina Muskir
22,35 €
Menú pels més menuts 16,10€
* Fins a 9 anys
Plat a escollir + postres.
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.
Plat principal a escollir
- Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
- Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
- Peix del dia amb guarnició.
- Hamburguesa “Natrus” de vedella amb guarnició.
- La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.
I de postres
- Crema catalana de la casa.
- Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
- Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
- Gelat de tall Sandro Desii amb galeta: xocolata, nata, vainilla o turró de Xixona.
- Assortit de fruita natural.
- Pastís del dia.
Menú per grups
Un menú al vostre gust.
Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

Menú del dia 19,40€
Menú disponible migies de dilluns a divendres -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-.
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets.
No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa sense gluten 1,50 €.
1/2 Menú del dia
16,10
- Fesols, tonyina confitada de la casa, ceba envinagrada, pebrot, tomata de l’hort, porradell i ruca.
- Arròs de “l’Estany de Pals”, pulled pork de costelló confitat, curri, poma, coco, canonges.
- Blat dur amb pinya, panses, carbassó de “Verdures la Canya”, pit de pollastre brasejat amb herbes, salsa
de iogurt de la Fageda.
Copa de vi suplement blanc Moscatel (lleuger carbònic)
1,90€
Copa de vi suplement negre Empordà Rigau Ros criança
2,50€
Els primers
Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
Macarrons a la cassola amb parmesà.
Gazpacho de tomata de “VLC” amb toc de maduixes
Ensaladilla del dia amb tonyina confitada i ou dur.
Llenties amb espinacs i ou poché ecològic de "Mas Castanyer"
Amanida d’enciams de Verdures "La Canya" amb empedrat de fesols i seitons de la casa
2,45 €
Focaccia de la casa amb tomata i carbassó de “VLC”, formatge Xiroi de “la Xiquella”i porchetta.
2,45 €
Amanida de tomata de l’Hort de “VLC” amb mozzarella de búfala i alfàbrega.
2,45 €
Nyoquis amb laminat de carbassó, pesto d’alfàbrega i formatge blau de “la Xiquella”.
2,45 €
Patates d’Olot de la casa amb amanida.
2,45 €
Els arrossos del dia:
Arròs de l’Estany de Pals (min. 2 persones, 20 min)