Experiències
- Amb maridatge de vins del món
- Cuina Volcànica amb l'elaborador de Sambukina
- Taller Tast de cuina Volcànica
Aproximem una selecció de vins del món a la nostra proposta de menú amb productes de Km 0, buscant així una consonància entre el xef del restaurant i el comercial de Pérez Santamaría, en Carles Rovira.
Descripció
- Format: grups a partir de 12 persones (fins a 18 persones).
- Preus per persona vàlids fins el 31/12/24. IVA inclòs.
- Durada: 3 hores aproximadament.
- Lloc: reservat del restaurant.
- Disponibilitat: tot l’any, a convenir amb el restaurant amb previ encàrrec.
Menú maridatge amb el productor i elaborador Sergi López de la Sambukina.
Descripció
- Format: grups a partir de 12 persones (fins a 18 persones).
- Preus per persona vàlids fins el 31/12/24. IVA inclòs.
- Durada: 3 hores aproximadament.
- Lloc: reservat del restaurant.
- Disponibilitat: tot l’any, a convenir amb el restaurant amb previ encàrrec.
A través de la selecció de productes que ens trobem en el nostre territori es realitzarà un taller amb aquest, tenint en compte receptari de la cuina volcànica.
Descripció
- Format: a concretar
- Preus per persona vàlids fins el 31/12/24. IVA inclòs.
- Durada: 3 hores aproximadament.
- Lloc: Plaça Mercat d’Olot.
- Disponibilitat: tot l’any, a convenir amb el restaurant amb previ encàrrec.