Skip to main content

Carta & menús

Menú Gastronòmic de tradició 38,70€

Taula completa (mínim 2 persones)

Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.

Els menús no es poden compartir. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef.

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.

🧀 Cabell d’àngel amb formatge serrat d’ovella “Mas Farró”

L’harmonia entre la dolçor delicada del cabell d’àngel i la intensitat del formatge artesanal d’ovella del Mas Farró.

🌿 Cruixent de farro de Bianya amb herbes de la Garrotxa

Un mos 100% garrotxí, amb el cereal tradicional de la Vall de Bianya i les aromàtiques de la nostra comarca.

🦪 L’ostra amb anxoves fetes a casa, poma de Girona i ratafia Russet.

Mar i muntanya en estat pur: l’ostra fresca es combina amb les anxoves artesanes, la dolçor de la poma de Girona i el toc anisat de la ratafia Russet.

🥔 La Patata d’Olot

El nostre clàssic més estimat, amb patates de proximitat farcides i fregides al punt just per aconseguir una textura cruixent i un cor melós.

🥘 Guisadet de fesols de Santa Pau amb bacallà.

Els fesols de Santa Pau, producte emblemàtic de la Garrotxa, cuinats amb bacallà per crear un plat ple de tradició i sabor.

🍚 Llauna de mar i muntanya d’arròs de Pals.

Arròs de l’Estany de Pals cuinat amb ceps, papada confitada i calamar de potera, per oferir un plat que fusiona la riquesa del mar i la muntanya amb productes excepcionals.

🍰 La Torradeta de Santa Teresa – versió especial!

Reinterpretació del clàssic, amb tortell d’Olot de Can Carbasseres, llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i gelat de caramel salat amb reducció de ratafia Russet.

🔸 Opció alternativa: Es pot substituir els postres per una taula de formatges de proximitat, amb una selecció dels millors formatges artesans de la Garrotxa.

6,00

Selecció del nostre celler per a maridar el menú gastronòmic:

Blanc de noirs. Lo Noi del Sac 2022

16,50 €

Merlot. D.O. Montsant. Celler Pascona.

Blanc. Finca Valpiedra 2018.

53,90 €

Single Vineyart. Viura. 1.072 ampolles. D.O. Rioja. Celler Finca Valpiedra.

Negre. Finca Malaveïna 2021

30,60 €

Merlot, Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra i Cabernet Franc. Negre D.O. Empordà. Celler Perelada.

Negre. 1423 Reserva. 2019 Vegà. 18,50 €

18,50 €

Garnatxa i Tempranillo. Negre D.O. Navarra. Celler Príncipe de Viana

Escumós. Sambukina Imperium: Relat de les roses

21,50 €

Gintònic. Ginebra S4ª-Tun4-23

10,50 €

amb tònica premium Le Tribute. Costa Brava.

Menú Simfònic 28,90 €

Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.

Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50€.

Entrants a escollir

Amanida de sabors la Quinta Justa

Barreja d’enciams frescos amb contrastos dolços i àcids que desperten el paladar.

Crema de pèsols amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura

Un plat suau i aromàtic, amb l’excel·lència dels ous ecològics de Mas Castanyer.

Ensaladilla del dia amb tonyina nostra confitada i gelat d’AOVE.

Recepta del dia amb producte fresc, melosa i equilibrada.

Amanida d’enciams de Verdures "La Canya" amb fesols, botifarra negra i garum d'olives.

Escarola fresca i cruixent amb fesols suaus, botifarra negra i el toc intens del garum d'olives.

Quiche de la casa amb porro confitat i bledes de “Verdures la Canya” amb formatge de cabra Garrotxa.

Una quiche suau i saborosa, elaborada amb porros confitats i bledes fresques de proximitat, combinats amb el toc intens i cremós del formatge de cabra de la Garrotxa. Un plat lleuger, equilibrat i ple de caràcter.

Canaló de verdures amb poma de Girona i formatge blau de la “Xiquella”.

Una combinació equilibrada de verdures, el punt intens del formatge blau, contrastant amb la dolçor de la poma de Girona.

Faves a la catalana.

Guisades amb cansalada, botifarra negra, menta i anís amb pèsols, seguint la recepta tradicional.

Segons a escollir

Filet de bacallà amb samfaina de verdures.

Un plat lleuger i saborós amb verdures de temporada.

Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor, cebetes i patata

Cuinat a foc lent per aconseguir una textura tendra i un gust profund.

Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols

Un clàssic de la cuina catalana, amb botifarra artesana i guarnició al gust

Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa de ratafia Russet

Vedella melosa amb la dolçor i els aromes de la ratafia de casa nostra.

Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols (adaptable vegà)

Una opció vegetal plena de sabor i textures sorprenents.

Secret de porc Duroc a la brasa amb salsa de taronja.

2,50 €

Platillo de costelló de porc Duroc, conill i cargols.

2,50 €

Un guisat tradicional amb tota l’essència de la cuina de muntanya: costelló melós de porc Duroc, conill tendre i cargols, tot cuinat a foc lent amb herbes aromàtiques i un bon sofregit. Sabor intens i autèntic.

ELS ARROSSOS DEL DIA: Arròs de l’Estany de Pals (mín. 2 persones, 20 min.)

Arròs negre de Pals amb sépia, pèsols i escamarlans.

L’autèntic arròs negre, cuinat amb la millor tinta de la sépia i el toc dolç dels pèsols frescos.

Arròs sec de Pals amb bacallà, pèsols i botifarra negra

Un arròs que parla de territori: bacallà tendre i el punt potent de la botifarra negra, en una combinació reconfortant.

Postres a escollir

Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades

Cremós i suau, amb complements per endolcir al gust.

Flam de llet de coco amb el seu gelat

Un toc exòtic amb la cremositat justa.

Flam d’ou (llet ecològica de Granja Mas la Coromina i ous de Mas Castanyer).

Tradició i qualitat en cada cullerada.

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata

Un contrast suau i refrescant de textures i sabors.

Maduixes amb nata fresca

Les clàssiques, amb maduixes de temporada i nata muntada a la casa.

Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro

El nostre clàssic més estimat amb un toc cruixent de farro.

Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona (adaptable vegà)

Frescor i vitamines en estat pur.

Brownie de xocolata negra amb nous

Intens, humit i deliciós, fet amb xocolata negra de qualitat i nous cruixents. Servit amb un toc de sucre glaç o acompanyament especial del dia.

Gelat de tall de Sandro Desii al gust (vainilla, nata, xocolata o torró de Xixona)

Gelat artesanal pels més llaminers.

Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal!)

Descobreix les propostes dolces del dia.

Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet

3,40€

Moscatell d’Empordà. Celler Espolla

3,00€

Sinols Garnatxa de l’Empordà

3,00€

Vittios, vi dolç. DO Penedès

4,90€

Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

4,90€

Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

4,90€

Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez

4,90€

Príncipe de Viana Chardonnay

3,80€

Dow’s Porto

5,90€

Sambukina Muskir

22,35€

(Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses.
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

LA NOSTRA CARTA

La cuina està oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància, ens ho comuniquin.
IVA inclòs en tots els preus en todos los precios.

Per picar

Olives Perelló Gordal o Manzanilla picants

3,95 €

Olives carnoses i gust intens amb el punt just de picant.

Olives farcides anxova

2,90 €

Clàssiques i saboroses, un imprescindible per començar.

Les anxoves de la casa, 8 filets

12,10 €

Anxoves seleccionades i curades durant 6 mesos, servides amb OOVE de l’Empordà
i cruixent de coca de llenya dels Hostalets.

Tellerines ofegades en vi blanc

11,90 €

Petites i saboroses, obrint-se amb el toc fresc del vi blanc.

La Ostra "La Belle Huître" amb cítric, pebre i tabasco

6,20 € unitat

Delicada i iodada, amb el contrapunt àcid i picant.

Espatlla ibèrica, 4 talls de coca dels Hostalets amb tomata

20,05 €

Laminat fi, intens i untuós, acompanyat de pa cruixent amb tomata.

Coca dels Hostalets amb tomata.

3,80 €

Pa de coca de llenya, cruixent i aromàtic, amb tomata de penjar i AOVE.
Entrants

Les braves de la casa

6,10 €

Patata Kennebec cuita a baixa temperatura i fregida al moment, amb la nostra salsa picant casolana.

Patates d'Olot (4 unitats)

9,20 €

Dues làmines de patata embolcallen una farsa de carn rostida i es fregeixen fins a quedar cruixents.

Cargols a la cassola de mar i muntanya amb allioli

17,20 €

Guisats lentament amb sofregit i un toc Mariner i punta d’allioli.

Taula de formatges de proximitat

19,50 €

Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Mas Farró d’ovella, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”. Selecció de formatges artesans amb melmelades de temporada.
Amanides i verdures

Amanida de sabors la Quinta Justa

9,90 €

Barreja d'enciams amb tomata, pebrot, fruita fresca i cruixent de porro, amanida amb vinagreta de Mòdena i OOVE Siurana.

Amanida d’enciams de “Verdures la Canya” amb fesols, botifarra negra i garum d’olives

11,90 €

Escarola fresca i cruixent amb fesols suaus, botifarra negra i el toc intens del garum d’olives

Escalivada amb burratina o anxoves

14,50 €

Pebrot, albergínia i ceba rostits al forn, combinats amb burratina cremosa o les nostres anxoves.

Saltejat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada

13,60 €

Fesols IGP Santa Pau, saltejats amb botifarra esparracada i un toc d’herbes aromàtiques

Ensaladilla del dia amb tonyina nostra confitada i gelat d’AOVE

12,10 €

Recepta del dia amb producte fresc, melosa i equilibrada.

Crema de pèsols amb ou eco a baixa temperatura

11,70 €

Un plat suau i aromàtic, amb l’ou ecològic de Mas Castanyer que hi aporta cremositat

Quiche de la casa amb porro confitat i bledes de “Verdures la Canya” amb formatge de cabra Garrotxa

12,40 €

Una quiche suau i saborosa, elaborada amb porros confitats i bledes fresques de proximitat, combinats amb el toc intens i cremós del formatge de cabra de la Garrotxa. Un plat lleuger, equilibrat i ple de caràcter.

Faves i pèsols a la catalana

12,40 €

Guisades amb cansalada, botifarra negra, menta, anís i amb pèsols, seguint la recepta tradicional.

Pèsols de “Verdures La Canya” amb bull negre i ou eco de “Mas Castanyer”

14,70 €

Suau i aromàtic, amb l’ou ecològic de Mas Castanyer que hi aporta cremositat.
Pastes i arrossos

Macarrons a la cassola amb parmesà

8,50 €

Amb sofregit casolà, carn de qualitat i un toc de formatge parmesà.

Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge d’ovella

12,20 €

Farcits de rostit de porc i pollastre, coberts amb beixamel suau i formatge d’ovella Mas Farró.

Canaló de verdures amb poma de Girona i formatge blau de la “Xiquella”.

13,20 €

Una combinació equilibrada de verdures, el punt intens del formatge blau, contrastant amb la dolçor de la poma de Girona.

Arròs de mar i muntanya (Arròs de Pals)

18,40 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Marisc i carn en una combinació intensa de sabors.

Arròs negre amb sèpia i pèsols (Arròs de Pals)

16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Amb la tinta de la sèpia i sofregit fosc, acompanyat de pèsols tendres.

Llauna d’arròs sec de verdures i bolets (Arròs de Pals)

16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Amb calçots, carxofes, faves i pèsols, ple d’aromes de temporada.

Llauna d’arròs sec amb ceps i peus de porc (Arròs de Pals)

16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Intens i melós, amb el contrast de la muntanya i el bosc.
Carns i brasa

Platillo de costelló de porc Duroc, conill i cargols

15,50 €

Un guisat tradicional amb tota l’essència de la cuina de muntanya: costelló melós de porc Duroc, conill tendre i cargols, tot cuinat a foc lent amb herbes aromàtiques i un bon sofregit. Sabor intens i autèntic.

Peus de porc a la llauna amb sofregit i mandonguilles

14,90 €

Guisats amb sofregit casolà i mandonguilles de carn seleccionada

Garró de porc amb bolets

15,20 €

Melós i amb el sabor profund dels bolets de temporada.

Melós de vedella amb parmentier de patata i salsa de ratafia

18,20 €

Vedella cuinada a baixa temperatura, servida amb cremós de patata

Terrina d’espatlla de xai amb reducció del seu suc

19,50 €

Tendra i melosa, cuinada lentament i amb el seu propi suc reduït.

Tàrtar de vaca madurada amb cruixent de coca dels Hostalets. (Picant de 0 a 10, fet al moment.)

29,90 €

De tall clàssic, amb avinagrats i els seus condiments, preparat al moment.

Mitjana de vedella a la brasa amb guarnició

18,50€

Carn tendra i gustosa, marcada a la brasa per potenciar-ne els sabors, acompanyada de guarnició de temporada.

El "Txuletón"

45,70 € / kg (preu segons pes)

Madurat 30 dies, per compartir i gaudir amb guarnició de temporada.

Xai de "Cal Tiu" a la brasa amb guarnició

15,40 €

A la brasa amb herbes aromàtiques, amb guarnició de temporada

Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols

12,10 €

Un clàssic de la cuina catalana, amb botifarra artesana i guarnició al gust

El filet de vedella jove de Girona amb guarnició

29,80 €

Tendre i sucós, per als amants de la carn al punt perfecte

Secret de porc Duroc a la brasa amb salsa de taronja.

14,50 €

Peixos i marisc

Tataki de tonyina vermella amb hummus i maionesa de kimchi

17,90 €

Marcat a la planxa i servit amb hummus de fesols de Santa Pau i maionesa de kimchi

Calamar de potera a la planxa amb verdures saltejades

16,50 €

Fresc i tendre, amb verdures de temporada saltejades al wok.

Calamar de potera farcit de galta i papada de porc eco sobre puré de naps negres de la Vall amb salsa teriyaki de Ratafia Russet

16,90 €

Un mar i muntanya sofisticat amb calamar tendre farcit de carn melosa, acompanyat de puré suau de naps negres i un toc dolç i intens de teriyaki de ratafia.

Rapet fresc al forn amb patata i ceba

16,50 €

Rapet tendre cuinat al forn amb llit de patata i ceba, suau i melós.
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mínim)

Taula de formatges de proximitat

19,50 €

per menjar sol o per compartir: Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Molí del Perer de vaca, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”.

Fondue de xocolata

7,10 €

amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra (ideal per a compartir)

Pastís

6,20 €

del carro de postres

Petites

7,20 €

bogeries volcàniques

Volcanet

7,50 €

de xocolata negra amb gelat de coco

La Torradeta de Santa Teresa

6,20 €

amb versió! de tortell d’Olot de Can Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i formatge Serrat d’ovella Mas Farró

Crema catalana

4,10 €

cremada amb carquinyolis de farro de Bianya

Panna cotta

4,20 €

de vainilla, coulis de maduixes i gelat de xocolata

Tatin de poma

6,20 €

de Girona amb toffee i gelat de vainilla

Flam de llet

4,90 €

de coco amb el seu gelat

Pot fruits secs I

5,95 €

ametlles i avellanes

Pot fruits secs II

4,95 €

panses, prunes, orellanes i figues
Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet

3,40 €

Moscatell d’Empordà.

3,00 €

Celler Espolla

Garnatxa de l’Empordà

3,00 €

Vittios

4,90 €

vi dolç. DO Penedès

Málaga Virgen

4,90 €

Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

Pedro Ximénez Lustau

4,90 €

DO Jerez

PX Harveys

4,90 €

DO Jerez

Dow’s Porto

5,90 €

DO Jerez

Sambukina Muskir

22,35 €

(Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses.

Menú pels més menuts 16,10€

* Fins a 9 anys

Plat a escollir + postres.

Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

Plat principal a escollir

  • Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
  • Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
  • Peix del dia amb guarnició.
  • Hamburguesa “Natrus” de vedella amb guarnició.
  • La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.

I de postres

  • Crema catalana de la casa.
  • Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
  • Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
  • Gelat de tall Sandro Desii amb galeta: xocolata, nata, vainilla o turró de Xixona.
  • Assortit de fruita natural.
  • Pastís del dia.

Menú per grups

Un menú al vostre gust.
Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

Menú per grups

SELECCIÓ DE VERMUTS

  • BRUN Rosso: vermouth artesanal de l’Empordà. 3.10 €
  • Perucchi negre i blanc. 3.60 €
  • Vermut rojo San Berbabé Gran. Rsva. Esp. (elaborat amb varietats negres Rioja (Ull de llebre i Garnatxa). 3.50 €
  • Yzaguirre reserva i blanc. 3.10 €
  • Martini negre i blanc. 3.25 €
  • Bitter o bitter cinzano. 4.85 €
  • Campari. 4.25 €
  • Pastis 51. 2.50 € / Ricard. 2.40 €
  • TIO PEPE Jerez Xérès Sherry Palomino fino. Pagos Carrascal y Macharnudo. 3.30 €

CERVESES ARTESANES

  • LA VOLCÀNICA Ale-Pale Ale-Fajol Pale Ale 5,2% IBU20. 5,40 €
  • Blat Ales-Germnan Ales-weizen, weisbeier 5,7% IBU20. 5,40 €
  • La Bruna dels Pirineus Ales-Belgian Strong Ale 10,20% IBU38. 5,40 €
  • Basalt Imperial Stout – 9,5% IBU110. 5,40 €
  • l’AtreBida Hazy IPA. BIO & VEGAN / SOCIAL PROJECTE /ECO.  6 %  Caldes de Malavella 5,40 €
  • BdeGust: COMMITTED TO KINDNESS. BIO & VEGAN / SOCIAL PROJECTE / ECO.  4,5 % 5,40 €
  • BdeBeer: BLAT & FLORS GLUTEN-FREE.  4,5 % 5,40 €
  • The Walking Coeliacs per celíacs 5,5% IBU30. St Joan de les Abadesses. 5,40 €

CERVESES 

  • Moritz Premium Lager-Pilsner IBU22 5,4%. 2,45 €
  • Alhambra 1925 verd-Lager-Pilsner IBU25 6,4%. 4,80 €
  • Leffe Blonde-Belgian Blonde Ale 6,6% 4,90 €
  • Franziskaner Weissbier. 500 ml  4,90 €
  • La Selecta de Sant Miquel, torrada 3 maltes 6,2%   4,80 €
  • Cervesa de tirador. Stella Artois-Lager IBU18: (25 cl) 2,40, (33 cl) 3,15, (50 cl) 4,70 €
  • La Clara d’Alhambra. 4,30 €
  • La 0,0% d’Alhambra. 3,10 €

COCKTAILS

  • Apperol Spritz 4,50 €
  • Rossy Pippin: suc de poma, granadina, ginger ale i toc de llimona (sense alcohol) 4,50 €
  • Mojito 7,50 €
  • Mojito maduixa 7,50 €
  • Caipirinya 7,50 €
  • Pinya colada 7,50 €

Menú del dia 19,40€

Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets.

No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa sense gluten 1,50 €.

Plat del dia

17,70

Bol d'amanida, plat a escollir i postres

1/2 Menú del dia

16,10

Plat a escollir i postres

Copa de vi suplement blanc Moscatel (lleuger carbònic)

1,90€

Blanc Moscatel (agulla lleuger)

Copa de vi suplement negre Empordà Rigau Ros criança

2,50€

Els primers

Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.

Barreja d’enciams de “Verdures la Canya” amb el toc dolç i àcid de la fruita.

Macarrons a la cassola amb parmesà.

Uns macarrons de recepta tradicional amb un sofregit natural amb carn de qualitat i formatge parmesà.

Ensaladilla del dia amb tonyina confitada i ou dur.

Recepta del dia amb producte fresc, melosa i equilibrada.

Escalivada de verdures amb burrata.

4,00 €

Clàssic català amb la suavitat de la millor burrata italiana.

Crema de pèsols amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura.

Suau, aromàtica i amb el toc perfecte de l’ou de Mas Castanyer.

Els segons

Sardines a la planxa amb all i julivert.

Peix fresc fet a la planxa.

Suprema de lluç a la planxa amb verdures i aroma de cítrics.

Peix fresc fet a la planxa, acompanyat de verdures de temporada i acabat amb un toc subtil de cítrics

Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols

Un clàssic de la cuina catalana, amb botifarra artesana i guarnició al gust

Costelló confitat amb baixa temperatura i a la brasa amb puré de patata.

Melós per dins, cruixent per fora i acompanyat d’un puré de patata suau i cremós.

Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.

Cuixa de pollastre a la brasa, tendra i ben marcada, acompanyada de patates nostres fregides. Senzillesa amb tot el sabor.

Mitjana de vedella amb guarnició

4,50

Vedella seleccionada i tendra, feta a la brasa i acompanyada de guarnició de temporada.

Els arrossos del dia:

Arròs de l’Estany de Pals (min. 2 persones, 20 min)

Arròs de Mar i Muntanya

Amb costella melosa, salsitxes, sèpia i musclos, en un equilibri perfecte de sabors.

Arròs sec de ceps i peus de porc.

Intens i melós, pels paladars més gourmets.

I de dolç

Maduixes amb nata fresca

Les clàssiques, amb maduixes de temporada i nata muntada a la casa.

Assortit de fruita natural

Una selecció de fruita fresca i de temporada, plena de color i vitamines.

Crema catalana cremada de la casa

La nostra crema tradicional amb un toc de canyella i llimona, amb la capa de sucre cruixent perfectament caramel·litzada.

Pastís del carro de postres

Deixa’t sorprendre amb els nostres pastissos casolans, fets cada dia. Consulta les opcions disponibles!

Flam de llet de coco

Una versió exòtica del flam tradicional, amb la cremositat i el punt dolç just del coco.

Pot fruits secs I : ametlles i avellanes.

1,50 €

Pot fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues.

1,50 €

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes

Un contrast suau i refrescant de textures i sabors.

Flam d’ou

El flam de tota la vida, fet amb llet ecològica de Granja Mas la Coromina i ous de Mas Castanyer)

Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades

Cremós i suau, acompanyat de melmelades de fruita i toppings variats per a un toc extra de sabor.

I per acompanyar l’àpat et recomanem

Perdre el Nord

15,10 €

  • Merlot. Celler Empordàlia. Vi jove de color cirera fet amb vinyes de producció ecològica amb aromes de cirera, mora i amb notes de pebre i regalèssia.
Ves al contingut