- Menú Simfònic
- LA NOSTRA CARTA
- Menú del dia
- Menú pels més menuts
- ENG/FR
- El nostre celler
- Menú per grups
- El menú recorregut volcànic
Menú Simfònic 29,30 €
Menú disponible caps de setmana i nits entre setmana
·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50€.
Entrants a escollir
Amanida de sabors la Quinta Justa.
Ensaladilla del dia amb tonyina confitada i gelat de guindilla.
*Patata emmascarada de bull negre i del perol amb salsa de ceps amb amanida i fesols.
*Crema de llamàntol amb oli de romesco i parmentier de patata trufat.
*Nyoquis amb puré de carbassa de l’Hort rostida amb herbes amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura i formatge blau de “la Xiquella”.
*Musclos de roca amb patates i salsa marinera de siracha i coco.
ELS ARROSSOS DEL DIA: Arròs de l’Estany de Pals (mín. 2 persones, 20 min.)
Arròs negre de Pals amb sépia, pèsols i escamarlans.
Arròs sec de Pals amb peus de porc, baquetes (rossinyols) i gambetes.
Segons a escollir
Filet de bacallà amb samfaina de verdures.
Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor, cebetes i patata
Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa de ratafia Russet
Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols
Cassoleta de mar i muntanya de mandonguilles amb sèpia.
Cuixa d’ànec confitada amb patates caliu salsa de taronja
3.50 €
Postres a escollir
Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades
Flam de llet de coco amb el seu gelat
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona (vegà)
Cremòs de xocolata negra, ratafia i gelat de turró de Xixona.
Pastís de formatge fresc de cabra Bauma
Cake d’Olot, pastís de tortell, xocolata, fruits secs i ratafia
Gelat de tall de Sandro Desii al gust (vainilla, nata, xocolata o torró de Xixona)
Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal!)
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet
3,40€
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla
3,00€
Sinols Garnatxa de l’Empordà
3,00€
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez
4,90€
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez
4,90€
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez
4,90€
Dow’s Porto
5,90€
Sambukina Muskir
22,35€
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
LA NOSTRA CARTA
La cuina està oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància, ens ho comuniquin.
IVA inclòs en tots els preus en todos los precios.
Per picar
Olives Perelló Gordal o Manzanilla picants
3,95 €
Olives farcides anxova
2,90 €
Les anxoves de la casa, 8 filets
12,10 €
Pa torrat amb tomata (4 unitats)
3,80 €
Tellerines ofegades en vi blanc
15,40 €
Espatlla ibèrica amb pa torrat i tomata
20,05 €
Les braves de la casa
6,10 €
Entrants
Amanida de sabors la Quinta Justa
9,90 €
Amanida de rúcula amb préssec de vinya i burrata
14,50 €
Amanida de tomata de l’Hort amb mozzarella de búfala
14,50 €
Escalivada d’Hortalisses amb anxoves de la casa
14,50 €
Patates d'Olot (4 unitats)
9,20 €
Cargols a la cassola de mar i muntanya amb allioli
17,20 €
Patata emmascarada amb bull negre, botifarra del perol amb salsa de ceps i escarola i fesols
14,90 €
Laminat de figues amb fetge d’ànec i reducció de ratafia
15,30 €
Saltejat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada
13,60 €
Pastes i arrossos
Macarrons a la cassola amb parmesà
8,50 €
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge d’ovella
12,20 €
Els nostres arrossos són mínim per a dues persones, temps d’elaboració 20-25 min.
Arròs de mar i muntanya (Arròs de Pals)
18,40 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Llauna d’arròs sec de verdures i bolets (Arròs de Pals)
16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Llauna d’arròs sec amb ceps i peus de porc (Arròs de Pals)
16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)
Carns i brasa
Peus de porc a la llauna amb sofregit i mandonguilles
14,90 €
Garró de porc amb bolets de temporada i cebetes
15,20 €
Mandonguilles de mantellina (tela) amb sèpia
13,90 €
Conill a la cassola amb rossinyols (baquetes)
14,90 €
Xai de "Cal Tiu" a la brasa amb guarnició
15,40 €
Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols
12,10 €
El filet de vedella jove de Girona amb guarnició
29,80 €
Cuixa d’ànec confitada amb patates caliu salsa de taronja
15,80 €
El "Txuletón" mitjana Dry Aged 8 (+/- kg) amb guarnició
45,70 € / kg (preu segons pes)
Melós de vedella amb parmentier de patata i salsa de ratafia
18,20 €
Terrina d’espatlla de xai amb reducció del seu suc
19,50 €
Peixos i marisc
Tataki de tonyina vermella amb hummus i maionesa de kimchi
17,90 €
Calamar de potera a la planxa amb verdures saltejades
16,50 €
Orada al forn amb patata panadera
14,50 €
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mínim)
Taula de formatges de proximitat
19,50 €
Fondue de xocolata
9,10 €
Volcanet
7,50 €
La Torradeta de Santa Teresa amb versió!
7,20 €
Tatin de poma
7,20 €
Xuixo farcit de crema a la brasa
7,20 €
Pastís de formatge fresc de formatge de cabra Bauma
6,20 €
“Cake” d’Olot, pastís de tortell, xocolata, fruits secs i ratafia
6,20 €
Assortiment de galetes “Bogeries volcàniques”
5,00 €
Crema catalana
5,10 €
Panna cotta
5,20 €
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet
3,40 €
Moscatell d’Empordà.
3,00 €
Garnatxa de l’Empordà
3,00 €
Málaga Virgen
4,90 €
Pedro Ximénez Lustau
4,90 €
PX Harveys
4,90 €
Dow’s Porto
5,90 €
Sambukina Muskir
22,35 €
Menú del dia 19,40€
Menú disponible migies de dilluns a divendres -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-.
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets.
No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa sense gluten 1,50 €.
Copa de vi suplement blanc Moscatel (lleuger carbònic)
1,90€
Copa de vi suplement negre Empordà Rigau Ros criança
2,50€
Els primers
Amanida de sabors la Quinta Justa
Macarrons a la cassola amb parmesà.
Crema tèbia de carbassó amb ou cuit a baixa temperatura.
Ensaladilla del dia amb tonyina confitada i ou dur.
Nyoquis amb carbassó, pesto d’alfàbrega i formatge blau de “la Xiquella”.
Amanida de tomata de l’Hort de “VLC” amb tonyina confitada i olives de kalamata.
2,45 €
Amanida de tomata de “VLC” amb mozzarella de búfala.
2,45 €
Fesols saltejats amb rossinyols i carn del perol.
2,45 €
Patates d’Olot de la casa amb amanida.
2,45 €
Els arrossos del dia:
Arròs de l’Estany de Pals (min. 2 persones, 20 min)
Arròs de Mar i Muntanya
Els segons
Sardines de costa amb all i julivert.
Botifarra de Can Riera amb fesols o patates.
Suprema de lluç amb verdures i aroma de cítrics.
Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols. (vegà)
Costelló confitat i brasa amb puré cremós de patata i salsa de soja.
Cassola de fideus, salsitxes, costelló i sèpia. (mín. 2 persones, 20 min.)
2,45 €
Arròs sec de Pals amb peus de porc i ceps. (mín. 2 persones, 20 min.)
2,45 €
Filet de bacallà amb samfaina de verdures.
2,45 €
Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa de ratafia Russet.
2,45 €
Mandonguilles de tela amb sèpia i patates.
2,45 €
I de dolç
Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes
Flam de llet de coco
Crema catalana cremada de la casa
Assortit de fruita natural.
Cremòs de xocolata negra, ratafia i gelat de turró de Xixona.
El postre de pinya colada i coco.
Pastís de formatge fresc de formatge de cabra Bauma.
Cake d’Olot, pastís de tortell, xocolata, fruits secs i ratafia.
Pot fruits secs I : ametlles i avellanes.
1,50 €
Pot fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues.
1,50 €
I per acompanyar l’àpat et recomanem
1423 Reserva. Vegà.
18,50 €
Petit Suneus 2022. Bodega Av. Bodeguers (Garnatxa blanca)
15,10 €
Menú pels més menuts 16,10€
* Fins a 9 anys
Plat a escollir + postres.
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.
Plat principal a escollir
- Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
- Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
- Peix del dia amb guarnició.
- Hamburguesa “Natrus” de vedella amb guarnició.
- La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.
I de postres
- Crema catalana de la casa.
- Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
- Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
- Gelat de tall Sandro Desii amb galeta: xocolata, nata, vainilla o turró de Xixona.
- Assortit de fruita natural.
- Pastís del dia.
Menú per grups
Un menú al vostre gust.
Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

El menú recorregut volcànic 38,70€
Menú disponible caps de setmana i nits entre setmana.
Taula completa (mínim 2 persones)
Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.
Els menús no es poden compartir. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef.
No es servirà el menú més enllà de les 14:45 i les 21:45. Gràcies
Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.
Un viatge per la Garrotxa, mos a mos.
Comencem el camí al Mas Farró, on l’aroma intensa del formatge serrat d’ovella es presenta en forma de piruleta: un homenatge a les pastures que dominen les valls.
Seguim per la Vall de Bianya, amb els bastonets de farro que es troben amb el fajol de Batet de la Serra, i junts s’arrepenjen en la suavitat d’un hummus de fesols de Santa Pau: la força de la terra feta tendresa.
Desemboquem a la plana amb l’aire de mar a la galta: ostra amb cogombret i la flor de verdures de la Canya, arrodonida amb el misteri salí del garum.
Un producte de tardor com les baquetes i rossinyols amb un clàssic de amorós i deliciós com la carn del perol.
Continua l’Hort i la tardor amb les seves carbasses amb ous de gallines eco i formatge blau de la xiquella.
La patata d’Olot, sense artificis, és la veu directa d’un poble que estima el seu tubercle més preuat. Senzilla, però imprescindible.
Ens aturem davant una llauna d’arròs de Pals, versió de mar i muntanya, amb papada confitada, calamar de potera i ceps: el bosc i el port, a taula.
I acabem la ruta amb dolcesa: la torrija de Tortell d’Olot de Can Carbasseres, amb gelat de ratafia i cremós de xocolata blanca. Una celebració de la tradició, passada pel cor i pel foc.