Skip to main content

Carta & menús

Menú Simfònic 28,90 €

Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.

Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50€.

Entrants a escollir

Amanida de sabors la Quinta Justa

Amanida amb empedrat de fesols i seitons de la casa.

Ensaladilla del dia amb tonyina confitada i gelat d’AOVE.

Crema de carbassó de “Verdures la Canya” amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura.

Nyoquis amb laminat de carbassó de “Verdures la Canya” amb formatge blau de “la Xiquella”.

Musclos i patates al safrà amb préssec i coco.

Canaló de verdures amb porro i romesco.

ELS ARROSSOS DEL DIA: Arròs de l’Estany de Pals (mín. 2 persones, 20 min.)

Arròs negre de Pals amb sépia, pèsols i escamarlans.

Arròs sec de Pals amb peus de porc, carbassó de verdures “La Canya” i botifarra negra.

Segons a escollir

Filet de bacallà amb samfaina de verdures.

Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor, cebetes i patata

Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa de ratafia Russet

Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols (adaptable vegà)

Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols

Secret de porc Duroc a la brasa amb salsa de taronja.

2,50 €

Gusiat de cua de vedella al vi negre amb cigrons.

2,50 €

Estofat de pit i coll de xai de “Mas Puigmoli” de Ramats de Foc.

Postres a escollir

Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades

Flam de llet de coco amb el seu gelat

Mató amb mel i crumble.

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata

Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro

Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona (vegà)

Brownie de xocolata negra amb nous

Gelat de tall de Sandro Desii al gust (vainilla, nata, xocolata o torró de Xixona)

Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal!)

Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet

3,40€

Moscatell d’Empordà. Celler Espolla

3,00€

Sinols Garnatxa de l’Empordà

3,00€

Vittios, vi dolç. DO Penedès

4,90€

Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

4,90€

Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

4,90€

Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez

4,90€

Dow’s Porto

5,90€

Sambukina Muskir

22,35€

(Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses.
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.

El menú recorregut volcànic 38,70€

Taula completa (mínim 2 persones)

Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.

Els menús no es poden compartir. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef.

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.

Un viatge per la Garrotxa, mos a mos. Comencem el camí al Mas Farró, on l’aroma intensa del formatge serrat d’ovella es presenta en forma de piruleta: un homenatge a les pastures que dominen les valls. Seguim per la Vall de Bianya, amb els bastonets de farro que es troben amb el fajol de Batet de la Serra, i junts s’arrepenjen en la suavitat d’un hummus de fesols de Santa Pau: la força de la terra feta tendresa. Desemboquem a la plana amb l’aire de mar a la galta: ostra amb cogombret i la flor de verdures de la Canya, arrodonida amb el misteri salí del garum. Entrem al cor de la comarca amb una albergínia escalivada, coberta amb el formatge Xiroi de la Xiquella i amanida amb oli de pinyons: un retrat del paisatge que fon muntanya i hort. A la vora d’un hort d’estiu, els fideus de carbassó ballen amb un pesto d’alfàbrega, flors de La Canya i brandada de bacallà —una pinzellada de memòria. La patata d’Olot, sense artificis, és la veu directa d’un poble que estima el seu tubercle més preuat. Senzilla, però imprescindible. Ens aturem davant una llauna d’arròs de Pals, versió de mar i muntanya, amb papada confitada, calamar de potera i ceps: el bosc i el port, a taula. I acabem la ruta amb dolcesa: la torrija de Tortell d’Olot de Can Carbasseres, amb gelat de ratafia i cremós de xocolata blanca. Una celebració de la tradició, passada pel cor i pel foc.

Piruleta de formatge serrat d’Ovella “Mas Farró”
Bastonets de farro de la Vall de Bianya i fajol de Batet de la serra amb hummus de fesols de Santa Pau.
L’Ostra amb cogombret i la seva flor de verdures la Canya amb garum.
Albergínia amb formatge Xiroi de la Xiquella amb oli de pinyons.
Fideus de carbassó amb pesto d’alfàbrega amb la seva flor de Verdures la “Canya” i brandada.
La patata d’Olot.
La llauna d’arròs de Pals de mar i muntanya amb papada confitada, calamar de potera i ceps.
Torrija de Tortell d’Olot de can Carbasseres amb gelat de ratafia i cremós de xocolata blanca.
🔸 Opció alternativa: Es pot substituir els postres per una taula de formatges de proximitat, amb una selecció dels millors formatges artesans de la Garrotxa.
6,00
Petites bogeries volcàniques.
Un final sorprenent amb petits detalls dolços inspirats en el paisatge volcànic de la nostra terra.

Selecció del nostre celler per a maridar el menú gastronòmic:

Blanc. Esclanyà 2022

18,50 €

Malvasia. D.O. Empordà. Celler Esclanyà.

Blanc. Finca Valpiedra 2018.

53,90 €

Single Vineyart. Viura. 1.072 ampolles. D.O. Rioja. Celler Finca Valpiedra.

Negre. Finca Malaveïna 2021

30,60 €

Merlot, Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra i Cabernet Franc. Negre D.O. Empordà. Celler Perelada.

Negre. 1423 Reserva. 2019 Vegà. 18,50 €

18,50 €

Garnatxa i Tempranillo. Negre D.O. Navarra. Celler Príncipe de Viana

Escumós. Sambukina Imperium: Relat de les roses

21,50 €

Gintònic. Ginebra S4ª-Tun4-23

10,50 €

amb tònica premium Le Tribute. Costa Brava.

LA NOSTRA CARTA

La cuina està oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància, ens ho comuniquin.
IVA inclòs en tots els preus en todos los precios.

Coca dels Hostalets amb tomata.

3,80 €

Per picar

Olives Perelló Gordal o Manzanilla picants

3,95 €

Olives farcides anxova

2,90 €

Les anxoves de la casa, 8 filets

12,10 €

i cruixent de coca de llenya dels Hostalets.

Tellerines ofegades en vi blanc

11,90 €

La Ostra "La Belle Huître" amb cítric, pebre i tabasco

6,20 € unitat

Espatlla ibèrica, 4 talls de coca dels Hostalets amb tomata

20,05 €

Les braves de la casa

6,10 €

Entrants

Taula de formatges de proximitat

19,50 €

Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Mas Farró d’ovella, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”. Selecció de formatges artesans amb melmelades de temporada.

Amanida de sabors la Quinta Justa

9,90 €

Escalivada amb burratina i olives de “kalamata” amb oli d’alfàbrega

14,50 €

Escalivada amb anxoves de la casa

14,50 €

Esberginia amb formatge “Xiroi” de la Xiquella i oli de pinyons

15,50 €

Fideus de carbassó amb pesto d’alfàbrega amb la seva flor de carbassó de “Verdures la Canya” amb brandada de bacallà

15,50 €

Saltejat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada

13,60 €

Ensaladilla del dia amb tonyina nostra confitada i gelat d’AOVE

12,10 €

Crema de carbassó de “Verdures La Canya” amb ou eco “Mas Castanyer” a baixa temperatura

11,70 €

Roast-beef de vedella amb formatge Serrat d’Ovella Mas Farró i gelat tomata.–

15,50 €

Patates d'Olot (4 unitats)

9,20 €

Cargols a la cassola de mar i muntanya amb allioli

17,20 €

Pastes i arrossos

Macarrons a la cassola amb parmesà

8,50 €

Nyoquis amb laminat de carbassó de “Verdures la Canya” amb formatge blau de “la Xiquella”.

12,20 €

Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge d’ovella

12,20 €

Canaló de verdures amb porro i romesco

13,20 €

Rossejat de fideus amb sèpia, salsitxes, costelló i allioli.

14,50 € (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Els nostres arrossos són mínim per a dues persones, temps d’elaboració 20-25 min.

Arròs de mar i muntanya (Arròs de Pals)

18,40 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Marisc i carn en una combinació intensa de sabors.

Arròs negre amb sèpia i pèsols (Arròs de Pals)

16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Amb la tinta de la sèpia i sofregit fosc, acompanyat de pèsols tendres.

Llauna d’arròs sec de verdures i bolets (Arròs de Pals)

16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Amb calçots, carxofes, faves i pèsols, ple d’aromes de temporada.

Llauna d’arròs sec amb ceps i peus de porc (Arròs de Pals)

16,50 €/pers. (Mín. 2 pers., 20-25 min)

Intens i melós, amb el contrast de la muntanya i el bosc.
Carns i brasa

Peus de porc a la llauna amb sofregit i mandonguilles

14,90 €

Garró de porc amb bolets de temporada i cebetes

15,20 €

Cua de vedella estofada al vi negre amb cigrons

15,20 €

Melós de vedella amb parmentier de patata i salsa de ratafia

18,20 €

Terrina d’espatlla de xai amb reducció del seu suc

19,50 €

Tàrtar de vaca madurada amb cruixent de coca dels Hostalets. (Picant de 0 a 10, fet al moment.)

29,90 €

El "Txuletón" mitjana Dry Aged 8 (+/- kg) amb guarnició

45,70 € / kg (preu segons pes)

Madurat 30 dies, per compartir i gaudir amb guarnició de temporada.

Xai de "Cal Tiu" a la brasa amb guarnició

15,40 €

Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols

12,10 €

El filet de vedella jove de Girona amb guarnició

29,80 €

Secret de porc Duroc a la brasa amb salsa de taronja.

14,50 €

Peixos i marisc

Tataki de tonyina vermella amb hummus i maionesa de kimchi

17,90 €

Calamar de potera a la planxa amb verdures saltejades

16,50 €

Calamar de potera farcit de galta i papada de porc eco sobre puré de naps negres de la Vall amb salsa teriyaki de Ratafia Russet

16,90 €

Rapet fresc al forn amb patata i ceba

16,50 €

Orada al forn amb patata panadera o a la planxa amb verdures

14,50 €

Gall de Sant Pere amb romescada

16,50 €

I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mínim)

Taula de formatges de proximitat

19,50 €

per menjar sol o per compartir: Xiroi de vaca de “La Xiquella”, Molí del Perer de vaca, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Garrotxa de cabra “Bauma”.

Fondue de xocolata

7,10 €

amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra (ideal per a compartir)

Pastís

6,20 €

del carro de postres

Petites

7,20 €

bogeries volcàniques

Volcanet

7,50 €

de xocolata negra amb gelat de coco

La Torradeta de Santa Teresa

6,20 €

amb versió! de tortell d’Olot de Can Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i formatge Serrat d’ovella Mas Farró

Crema catalana

4,10 €

cremada amb carquinyolis de farro de Bianya

Panna cotta

4,20 €

de vainilla, coulis de maduixes i gelat de xocolata

Brownie

4,90 €

de xocolata negra amb nous

Mató

4,90 €

amb mel i crumble de nous.

Tatin de poma

6,20 €

de Girona amb toffee i gelat de vainilla

Flam de llet

4,90 €

de coco amb el seu gelat

Pot fruits secs I

5,95 €

ametlles i avellanes

Pot fruits secs II

4,95 €

panses, prunes, orellanes i figues
Per acompanyar amb les postres (5 cl)

Ratafia Russet

3,40 €

Moscatell d’Empordà.

3,00 €

Celler Espolla

Garnatxa de l’Empordà

3,00 €

Vittios

4,90 €

vi dolç. DO Penedès

Málaga Virgen

4,90 €

Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez

Pedro Ximénez Lustau

4,90 €

DO Jerez

PX Harveys

4,90 €

DO Jerez

Dow’s Porto

5,90 €

DO Jerez

Sambukina Muskir

22,35 €

(Edició ceràmica) 37.5 cl. Fermentació d’una recepta de flors i dàtils en tina de ceràmica. Relat del al-Àndalus. Les Preses.

Menú pels més menuts 16,10€

* Fins a 9 anys

Plat a escollir + postres.

Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

Plat principal a escollir

  • Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
  • Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
  • Peix del dia amb guarnició.
  • Hamburguesa “Natrus” de vedella amb guarnició.
  • La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.

I de postres

  • Crema catalana de la casa.
  • Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
  • Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
  • Gelat de tall Sandro Desii amb galeta: xocolata, nata, vainilla o turró de Xixona.
  • Assortit de fruita natural.
  • Pastís del dia.

Menú per grups

Un menú al vostre gust.
Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

Menú per grups

Menú del dia 19,40€

Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral (suplement aigua amb gas 2,50 €) o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets.

No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir. Tenim a disposició pa sense gluten 1,50 €.

Plat del dia

17,70

Bol d'amanida, plat a escollir i postres

1/2 Menú del dia

16,10

Plat a escollir i postres

Copa de vi suplement blanc Moscatel (lleuger carbònic)

1,90€

Blanc Moscatel (agulla lleuger)

Copa de vi suplement negre Empordà Rigau Ros criança

2,50€

Els primers

Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.

Ensaladilla del dia amb tonyina confitada i ou dur.

Empedrat de fesols amb seitons de la casa.

Macarrons a la cassola amb parmesà.

Crema de carbassó de “Verdures la Canya” amb ou pochat “Eco” de Mas Castanyer.

Musclos al vapor o marinera.

Estofat de faves a la catalana.

Escalivada de verdures amb burrata.

2,50 €

Els arrossos del dia:

Arròs de l’Estany de Pals (min. 2 persones, 20 min)

Arròs de Mar i Muntanya

Amb costella melosa, salsitxes, sèpia i musclos, en un equilibri perfecte de sabors.

Arròs a la llauna de ceps i peus de porc.

Intens i melós, pels paladars més gourmets.

Els segons

Suprema de lluç amb verdures.

Sardines de costa a la planxa amb all i julivert.

Pit i coll de xai amb pebrot. (Ramats de Foc)

Botifarra de Can Riera a la brasa amb patates nostres o fesols

Costelló confitat amb baixa temperatura i a la brasa amb puré de patata.

Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.

Guisat de cua de vedella al vi negre amb cigrons

2.50 €

I de dolç

Assortit de fruita natural

Crema catalana cremada de la casa

Pastís del carro de postres

Deixa’t sorprendre amb els nostres pastissos casolans, fets cada dia. Consulta les opcions disponibles!

Flam de llet de coco

Pot fruits secs I : ametlles i avellanes.

1,50 €

Pot fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues.

1,50 €

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes

Iogurt de La Fageda amb toppings i melmelades

I per acompanyar l’àpat et recomanem

1423 Reserva. Vegà.

18,50 €

Garnatxa i Tempranillo. Negre D.O Navarra. Celler Príncipe de Viana
Ves al contingut