La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin.
IVA inclòs en tots els preus.
Per començar a obrir boca
Olives Perelló “Manzanilla” picants
3,95€
Olives Perelló “Gordal” picants
3,95€
Olives farcides anxoves
2,90€
Anxoves de la casa
12,10€
Tallerines ofegades en vi blanc
11,90€
Les braves de la casa
6,10€
Coca dels Hostalets
20,05€
Pack 2 Ostra La Belle Huître
18,00€
Ostra La Belle Huître
6,20€ unitat
Les nostres patates d’Olot
9,20€
Les nostres taules
Taula de formatges de proximitat
13,60€
Maridatge
23,35€
Taula d’embotits de la Garrotxa
13,60€
Amanida de sabors la Quinta Justa
8,90€
Entrants
Amanida d’escalivada
12,20€
Amanida de tomàquet cherry amb mozzarella
11,20€
Albergínia escalivada
11,90€
Niu de carbassó de “Verdures la Canya”
13,60€
Crema tèbia de carbassó de “Verdures la Canya”
11,70€
Empedrat de fesols
11,90€
La nostra coca de recapte
11,90€
Cargols amb sofregit de carn
17,20€
Milfulls de micuit d’ànec
15,40€
La Pasta
Canelons de l’àvia
11,20€
Els macarrons a la cassola amb parmesà
8,50€
Nyoquis amb brandada i formatge blau
12,80€
Fideus a la cassola amb sèpia, costelló i salsitxes
16,50€ per persona
Rossejat de fideus amb sèpia, pèsols i allioli
16,50€ per persona
L’arròs de Pals
mínim 2 persones, 20-25 minuts
Arròs de mar i muntanya
18,40€ per persona
Arròs negre amb sèpia, tinta i pèsols
16,50€ per persona
Sec
Llauna d’arròs sec de verdures de temporada
16,50€ per persona
Llauna d’arròs sec amb ceps i peus de porc
16,50€ per persona
Llauna d’arròs sec de secret de porc
17,20€ per persona
Llauna d’arròs sec de rossinyols
18,40€ per persona
Caldós
Arròs caldós de llamàntol
21,50€ per persona
Arròs a la cassola de muntanya
17,20€ per persona
Maridatge
19,35€
La carn
Peus de porc a la llauna
12,90€
Costella de porc ibèric
13,20€
Terrina d’espatlla de xai
19,50€
Melós de vedella
18,20€
Rossejat de fideus amb sèpia, pèsols i allioli
16,50€ per persona
Tartar de vaca madurada
29,90€
La brasa
El “Txuletón”
45,70€ / kg (preu segons pes)
Xai a la brasa amb guarnició
14,40€
El filet de vedella jove amb guarnició
29,80€
El filet de vedella jove amb guarnició
29,80€
Mitjana de vedella amb guarnició
17,20€
De mar
Tàrtar de tonyina vermella
15,5€
Tataki de tonyina vermella
17,90€
Gall de Sant Pere de ració
15,10€
Suprema de salmó marinada
13,50€
Calamar de potera a planxa
16,50€
I de dolç a la carta
postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.
Taula de formatges de proximitat
13,60€
Maridatge
23,35€
Fondue de xocolata amb fruita del temps
7,10€
Pastís del carro de postres
6,20€
Petites bogeries volcàniques
7,20€
Volcanet de xocolata negra amb gelat de coco
7,50€
La Torradeta de Santa Teresa amb versió!
6,20€
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya
4,10€
Panna cotta de vainilla
4,20€
Tatin de poma de Girona
6,20€
Flam de llet de coco
4,90€
Pot fruits secs I
5,95€
Pot fruits secs II
4,95€
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet
3,40€
Ratafia Pere Xic
3,40€
Ratafia L’Hòstia
3,80€
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla
3,00€
Sinols Garnatxa de l’Empordà
3,00€
Vittios, vi dolç. DO Penedès
4,90€
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat
4,90€
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez
4,90€
Pedro Ximénez Lustau, DO Jerez
4,90€
Príncipe de Viana Chardonnay
3,80€
Dow’s Porto
5,90€
Sambukina Muskir
22,35€
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
Menú del dia 18,90€
Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets.
No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.
Plat del dia
17,70€
½ menú del dia
16,10€
Copa de vi suplement blanc Chardonnay Viura
1,90€
Copa de vi suplement blanc Moscatel
1,90€
Copa de vi suplement blanc Gewürztraminer
1,90€
Copa de vi suplement negre Empordà Rigau Ros criança
2,50€
Completa el teu menú amb
Ostra La Belle Huître
3,10€ unitat
Els primers
- Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
- Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
- Amanida d’enciam, tomata i mozzarella.
- Crema tèbia de carbassó de “Verdures La Canya” amb ou a baixa temperatura de “Mas Castanyer”.
- russa del dia amb tonyina confitada.
- Coca de recapte de la casa amb verdures, amanida i ventresca seca.
- Paté de campanya amb amanida i torrades.
Els segons
- Arròs de l’Estany de Pals a la cassola de mar i muntanya. (min. 2 persones, 20 min)
- Costelló de porc Duroc confitat amb salsa de soja i puré cremós de patata.
- Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.
- Hamburguesa de quinoa i pastanaga amb hummus de fesols.
- Lasanya de carn amb carbassó de “Verdures La Canya”.
- Sardines a la planxa amb all i julivert.
- Suprema de lluç al forn amb patata panadera.
I de dolç
- Panna cotta de nata amb coulis de maduixes.
- Assortit de fruita natural.
- Crema catalana cremada de la casa.
- Pastís del carro de postres.
- Flam de llet de coco.
- Mató amb compota de taronja o mel.
- Formatge de la nostra selecció amb melmelades i cruixent de pa acompanyar. (suplement 2,50)
- Pot de fruits secs I: ametlla i avellanes (suplement 1,50 €)
- Pot de fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. (suplement 1,50 €)
I per acompanyar l’àpat et recomanem
Vi de MAs de la Torrevella
19,95€
- La finca Can Martí pertany a la família Torelló des de l’any 1395 (s. XIV). Ocupa 135 hectàrees a Gelida (Alt Penedès – Barcelona). Els sòls són argilosos i calcaris, i es cultiven en ecològic 80 hectàrees de 11 varietats de raïm diferents. La verema es realitza manualment en caixes de 25kg, pallots de 200 kg o remolcs de 2500 kg. 100% Chardonnay de la Finca Can Marti.
Menú Gastronòmic 36,30€
Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.
Els menús no es poden compartir. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef.
·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·
Aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarinas/vegans i/o altres sol·licituds solament amb previ encàrrec.
* taula completa
- Els snacks.
- L’Ostra fumada amb gàrum i encurtit de cogombre amb la seva flor de “Verdures la Canya”.
- Albergínia escalivada amb formatge de cabra Garrotxa i gelat d’OOVE.
- Niu de carbassó i flor de “Verdures la Canya” amb brandada i ou de “Mas Castanyer” a baixa temperatura.
- Llauna d’arròs de Pals amb ceps, papada confitada i calamar de potera.
- Mar i muntanya de terrina de costella de porc Duroc amb cremós de fesols de Santa Pau, crema de marisc i salsa de ratafia Russet.
- La Torradeta de Santa Teresa amb versió! de tortell d’Olot de Can
- Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i gelat de caramel salat.
* Els hi donem la possibilitat de canviar les postres per a una taula de formatges de proximitat (suplement 6 €). - Petites bogeries volcàniques.
Selecció del nostre celler per a maridar el menú gastronòmic:
ESCUMÓS NATURAL DE FLORS: SAMBUKINA NATURE 75 cl. Flor de saüc
27,65€
FER VOLAR COLOMS
14,50€
MAS DE LA TORREVELLA
15,90€
RIGAU ROS CRIANÇA
14,50€
ULLS NEGRES
15,50€
FUROT 2017
15,50€
TORELLÓ BRUT RESERVA
18,50€
Menú Simfònic 27,80€
Un menú de cuina de mercat, cap de setmana i nits entre setmana·
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tenim a disposició pa apte per a celíacs 1,50€.
Està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir.
Entrants a escollir
- Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
- Empedrat de fesols amb tonyina confitada i olivada.
- Crema tèbia de carbassó de “Verdures la Canya” amb ou ecològic “Mas
- Castanyer” poché. *
- Nyoquis amb brandada i formatge blau de “la Xiquella”. *
- La nostra coca de recapte amb verdures i porchetta de la casa.
Segons a escollir
- Suprema de lluç a la planxa amb verdura juliana i aroma de cítrics.
- Sardines a la planxa amb all i julivert.
- Guisat de garró de pernil amb bolets, cebetes i patata.
- Tronc de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata i salsa ratafia Russet.
- Wok de pollastre i verdures amb salsa satay.
- Hamburguesa de quinoa amb hummus de fesols. *
- Arròs negre amb sèpia i pèsols. (mín. 2 persones, 20 minuts, suplement 2€/pax)
Postres a escollir
- Flam de llet de coco amb el seu gelat.
- Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
- Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro.
- Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona. *
- Got de gelat de cafè.
- Gelat de tall al gust: vainilla, xocolata, nata o torró de Xixona.
- Pastís del nostre carro de postres (consulta el nostre personal).
- La Torradeta de Santa Teresa amb versió! de tortell d’Olot de Can
- Carbasseres amb llet d’ovella ripollesa, pera a la vainilla i gelat de carmel salat. (suplement 3,50 €)
- Formatge de selecció per acompanyar melmelades i cruixent de pa. (suplement 2,50€)
* adaptable vegà.
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet
3,40€
Ratafia Pere Xic
3,40€
Ratafia L’Hòstia
3,80€
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla
3,00€
Sinols Garnatxa de l’Empordà
3,00€
Vittios, vi dolç. DO Penedès
4,90€
Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat
4,90€
Málaga Virgen Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez
4,90€
Príncipe de Viana Chardonnay
3,80€
Dow’s Porto
5,90€
Sambukina Muskir
22,35€
Els envasos i bosses es cobren 0,30 € per unitat.
Menú pels més menuts 16,10€
* Fins a 9 anys
Plat a escollir + postres.
Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.
Plat principal a escollir
- Macarrons a la cassola amb formatge parmesà.
- Fingers de pollastre arrebossat amb guarnició.
- Peix del dia amb guarnició.
- Hamburguesa 100% vedella de pastura Angus amb guarnició.
- La guarnició dels plats poden ser verdures, puré de patates, patata al caliu, patates casolanes fregides o amanida.
I de postres
- Crema catalana de la casa.
- Iogurt natural de la granja “La Fageda”.
- Terrina de gelat: maduixa, xocolata o llimona.
- Gelat de tall amb galeta: xocolata, nata, vainilla o turró de Xixona.
- Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.
- Pastís del dia.
Menú per grups
Un menú al vostre gust.
Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.