MENÚ REGAL

MENÚ GASTRONÒMIC

El menú gastronòmic consta de tres entrants, dos segons (carn i peix) i dos postres en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 1h·

ENTRANTS:
Ostra La Belle Huitre.
Tàrtar de tonyina, albergínia i pa de farro amb gelat de mostassa.
Flor de carbassó “badoc” farcida de formatge serrat d’ovella Mas Farró.
I SEGUIM:
Turbot amb puré cremós de fesols i pebrots.
Mar i muntanya de costella de porc, parmentier trufat de patata de la Vall, crema de marisc i salsa ratafia Russet.
I DE DOLÇ:
Granissat de flor de saüc i cítrics.
“Torrija” de tortell d’Olot amb ratafia.

 

Selecció del nostre celler a escollir entre:

*FER VOLAR COLOMS BLANC 2019. Celler Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

*LLAVORS BLANC 2019. Celler La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeu, Garnatxa Roja i Xarel·lo): Vi elegant, fresc, untuós amb final agradable. Fruita madura amb un toc de fusta. 

*LLAVORS NEGRE 2017. Celler La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Garnatxa negra, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah i Cabernet Franc): Elevada intensitat olfactiva que conserva les aromes primàries de fruita madura, combinades amb aromes terciàries pròpies de la seva criança en barriques de roure. Molt equilibrat en boca i tanins fins.