- 29 juliol, 2021
- admin
Menú grup
MENÚ ASSOCIACIÓ CÀMPINGS GIRONA
Entrants per compartir
Snack del dia.
Crema de pèsols amb formatge Blau de la Xiquella.
Les nostres braves.
Musclos amb marinera de curri i coco.
Calamars enfarinats.
Empedrat de fesols de Santa Pau amb bacallà i gelat d’oli d’oliva verge extra.
Els segons
Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor i patata caliu.
Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.
Cuixa d’ànec confitada amb peres a la garnatxa.
Costella de porc confitada i a la brasa amb guarnició i salsa agredolça.
Suprema de corball fresc a la planxa amb verdures, cítrics i maionesa de safrà.
Suquet de rajada.
I de dolç
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
Copa de iogurt de la Fageda amb poma de Girona i toffee.
Pastisset de xocolata blanca amb fruits del bosc i sorbet de menta.
Mousse de cafè amb gelat turró de Xixona i ratafia.
Crema catalana amb carquinyolis de farro.
Mató d’ovella ripollesa Mas Marcè amb compota de poma de Girona o carbassa.
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.
Aigües minerals, Vi ecològic Temps blanc/rosat o negre (1/3 ampolla)
Pa de forn de llenya dels Hostalets.