TAPES DE NIT

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans. Snack, pa, oli … 1.25 / persona. IVA inclòs en tots els preus.          

VERMUTS I CERVESES 

CARTA DE VINS

LA SOBRETAULA

TAPES INDIVIDUALS (PER PERSONA)

*Copa de fals “ajoblanco” amb cireres al P.X. i verat confitat. 3.50 / unitat

*“Bao” amb papada confitada i anxoves nostres. 3.50 / unitat

*Coca dels Hostalets amb tomata amb espatlla ibèrica. 4.20 / unitat

*La nostra patata artesana d’Olot. 1.70 / unitat

*Coca dels Hostalets torrada amb tomata. 1.50 / unitat

*Micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia. 4.20 / unitat

PLATS PER COMPARTIR (comparteix amb parella)

Olives Perelló Gordal picants 150g 3.10

Olives Perelló “Manzanilla” 150 gr. 3.10

Olives farcides anxoves. 2.50

Les braves amb salsa de la casa. 5.90

Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90

Musclos a la marinera de curri i coco. 9.80

Calamar enfarinat. 8.50

Seitons en vinagre fets nostres. 8.50

Anxoves de l’Escala (8 filets). 8.50

Navalles “canyuts” a la planxa amb verduretes escabetxades. 11.90

Amanida de cireres confitades, formatge emporità “Mas Marcè” i ametlles torrades. 7.20

Amanida de tomàquet pebroter i carbassó amb burrata fresca i olives de Kalamata. 8.90

Amanida de tomàquet de Montserrat de “la Canya” amb taco de bonítol confitat amb oli d’arbequina. 8.90

Pa d’espècies amb escalivada i anxoves fetes de la casa. 8.20

Micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia. 12.60

Coca dels Hostalets amb tomata amb espatlla ibèrica. 16.80

El pop de Roses a la brasa amb patata confitada i pebre vermell fumat. 15.90

Roast beef de vedella, ceba confitada, formatge Mas Farró i cruixent. 13.00

Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Bauma Garrotxa de cabra del Berguedà, Xiroi de vaca de La Xiquella i Blau d’ovella La Xiquella) amb melmelades de guarnició (pera i fonoll; albercoc i gessamí; mores amb saüc). 12.00

El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 28.30 

Fingers de pollastre amb curri mostassa. 8.50

Steak tartar de filet de Girona 200 gr tallada a ganivet amb mantega d’espècies i coca dels Hostalets. 21.50

POSTRES PER COMPARTIR (comparteix amb parella)

Fruita seca, ametlles, avellanes, figues, panses, nous. 5.10

Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. 6.90

Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Bauma Garrotxa de cabra del Berguedà, Xiroi de vaca de La Xiquella i Blau d’ovella La Xiquella) amb melmelades de guarnició (pera i fonoll; albercoc i gessamí; mores amb saüc). 12.00