LA CARTA VEGETARIANS / VEGANS

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 1h.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans per si els hi podem donar més alternatives.
Snacks, pa, oli … 1.25 / persona. IVA inclòs en tots els preus.          
Entenem la seguent classificació desde els que no mengen carn a les persones veganes.
PER COMENÇAR A OBRIR BOCA
· Les braves de la casa. 5.90 (doble salsa amb allioli que conté ou, es pot fer sense)
· Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90 (marisc)
· Musclos a la marinera de curri i coco. 9.80 (marisc)
· Calamar enfarinat. 8.50 (marisc)
· Navalles “canyuts” a la planxa amb verduretes escabetxades. 11.90 (marisc)

 

PLATS
· Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Llanut d’ovella Mas Marcè, Xiroi de vaca de La Xiquella i Blau d’ovella La Xiquella) amb melmelades de guarnició (pera i fonoll; albercoc i gessamí; mores amb saüc) per menjar sol o per compartir. 12.00 (làctics)
· Pa d’espècies amb escalivada i anxoves fetes a casa. 8.20 (làctics)
·(Coca dels Hostalets amb escalivada.- Vegà) 6.90
·(Amanida de sabors amb poma, taroja, maduixes i cruixent de porro.- Vegà) 6.90
·(Fals “ajoblanco” amb cireres.- Vegà) 5,20
· Salmorejo de tomata i maduixes amb cremós de formatge de cabra Bauma. 5.20 (làctics, es pot fer sense formatge) 
· Amanida de cireres confitades, formatge emporità Mas Marcè i ametlles torrades. 8.50 (làctics es pot fer sense formatge)
· Niu de carbassó de la Canya amb alfàbrega i flor de carbassó “Badoc” farcida de formatge serrat d’ovella Mas Farró. 8.90 (làctics, ous)
·(Niu de carbassó amb orenga i fruits secs- Vegà) 6.90
· Esqueixada de bacallà amb olives Kalamata i gelat de llima amb alfàbrega. 8.90(làctics, peix)
· La crema de llamàntol, parmentier trufat i pinyons. 7.50 (làctics, peix)
· Tàrtar de tonyina vermella amb esbergínia fumada amb gelat de mostassa. 15.50 (làctics, peix)
· La lasanya de verdures amb beixamel de ceps. 9.50 (làctics)
·(Hamburguesa de quinoa i farina de cigrons- Vegà) 7.20
·(Saltat de verdures i fideus amb salsa de soja.- Vegà) 7.90
ELS NOSTRES ARROSSOS (MÍNIM 2 PERSONES)
· Rossejat de fideus amb sèpia bruta, costelló i salsitxes. 13.90 / persona (peix)
· La cassola d’arròs mar i muntanya. 14.50 / persona (peix)
· Arròs negre amb calamar i sèpia. 14.50 / persona (peix)
DEL MAR
· Turbot salvatge de ració al forn amb patata i ceba. 15.9 (peix)
· El potó de pop de Roses a la brasa amb patata confitada i pebre vermell fumat. 15.90 (peix)
· Calamar de costa saltejats amb verdures i tinta de calamar. 13.80 (peix)
· Tataki de tonyina vermella, hummus de cigrons i soja. 14.50 (peix)
I DE DOLÇ 
(postres d’elaboració al moment temps d’espera 10 minuts mín.)
· Les maduixes amb nata. 3.10 (làctics)
· Pastisset de poma de Girona amb gelat de vainilla. 5.10 (làctics, ous)
· Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mango. 5.60 (làctics, ous)
· Brownie de xocolata negra i nous amb gelat de iogurt de la Fageda. 4.80 (làctics, ous)
· Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 3.50 (làctics, ous)
· Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 3.90 (làctics, ous)
· Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de mandarina. 4.10 (làctics, ous)
· Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Llanut d’ovella Mas Marcè, Xiroi de vaca de La Xiquella i Blau d’ovella La Xiquella) amb melmelades de guarnició (pera i fonoll; albercoc i gessamí; mores amb saüc)per menjar sol o per compartir. 12.00 (làctics)
· Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 6.90 (làctics)
· Fruita seca, ametlles, avellanes, figues, panses, nous-Vegà. 5.10
· Assortit de fruita natural- Vegà. 3,30
· Batut de llet coco amb maduixes fresques. 3.70