LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Snacks, pa, oli … 1.25 / persona. IVA inclòs en tots els preus.          
Ξ
Per començar a obrir boca
Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 g. 3.10 
Olives Perelló “Gordal” picants 150 g. 3.10 
Olives farcides anxoves. 2.50
Anxoves de la casa (8 filets). 8.50
Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90
Les braves de la casa. 6.10
Coca dels Hostalets amb tomata i pernil ibèric (4 talls). 16.80
Pack 2 Ostra La Belle Huître amb cítiric, pebre i tabasco i 2 copes de cava 12.00
Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco. 4.10
 Patates d’Olot (4 unitats). 8.20
Ξ
Per compartir
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Xiroi de vaca La Xiquella, ⊂ Formatge Garrotxa Bauma. Amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 12.60
Ξ
Pels més petits o no 
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 9.90 
Els macarrons a la cassola amb parmesà. 7.50
Ξ
Els entrants de la carta 
Amanida de brandada de bacallà amb Fesols de Santa Pau amb gelat de piparra.  13.90
Espàrrecs amb la seva crema, ou a baixa temperatura eco Mas Castanyer i formatge Blau de la Xiquella.  13.50
Tàrtar de tonyina vermella amb tomata, alfàbrega i gelat d’oli d’oliva verge extra. 15.50
Arròs cremós de Pals amb ceps, formatge serrat d’ovella Mas Farró i carpaccio de gamba de costa. 13.40
Crema de llamàntol amb parmentier trufat i pinyons i bastonet de pa d’espècies. 10.70
Caneló de pasta fresca de verdures de temporada amb beixamel de ceps. 11.20
 Terrina de micuit d’ànec amb blat de moro i compota de pera i fonoll. 15.20
Laminat d’espàrrecs amb burratina, olives de Kalamata i oli de alfàbrega. 12.90
Ξ
La carn de la carta 
Steak tartare de vedella de Girona amb cruixent de coca dels Hostalets. (fet i tallat al moment amb ganivet, picant de 0 a 10 pels més valents). 22.50
El filet de vedella jove amb cebetes glacejades i poma de Girona. 22.50
Melós de vedella amb cremós de patata i salsa ratafia Russet. 16.20
Espatlla de xai sense feina amb puré d’api-rave i fonoll. 15.90
Cuixa de cabrit amb llit d’espinacs, mel, llima i flor de saüc. 16.20
Ξ
De mar a la carta 
Llom de bacallà confitat amb oli i sàlvia, maionesa de tàperes i espàrrecs a la graella. 21.50
Tataki de tonyina vermella marinada amb soja amb hummus de fesols de Santa Pau i maionesa de kimchi i sèsam caramel·litzat. 17.20
Ξ
Per compartir arròs (mínim 2 persones)
La cassola d’arròs de mar i muntanya. 15.50 per persona
Arròs sec de verdures de temporada. 15.50 per persona
Ξ
Per compartir la carn
El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 30.90
Ξ
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.)
Taula de formatges de proximitat: ⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró, ⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, ⊂ Xiroi de vaca La Xiquella, ⊂ Formatge Garrotxa Bauma, amb melmelades de temporada per menjar sol o per compartir. 12.60
Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 7.10
Carro de postres. 6.20
Petites bogeries volcàniques: núvol de ratafia, carquinyoli de farro de la Vall de Bianya i trufa de xocolata amb avellanes. (ideal per compartir) 7.20
Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina, ideal per a compartir. (apte per celíacs i vegà). 7.50
Xuixo Garrotxí de ratafia Russet a la brasa amb gelat de vainilla. 6.90
La torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot i llet de Mas la Coromina amb gelat de ratafia. 6.20 
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 4.10
Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 4.20
Crumble de nous amb mató d’ovella ripollesa Mas Marcè i mel. 4.90
Tatin de poma de Girona amb toffee i gelat de vainilla. 6.20
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4.90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 
Dow’s Porto 5.90
  • Els envasos i boses es cobren 0,30 € per unitat.

[ES]
NUESTRA CARTA

La cocina está abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Snacks, pan, aceite… 1.25 / persona. IVA incluido en todos los precios.          
Ξ
Para empezar a abrir boca
Aceitunas Perelló “Manzanilla” picantes 150 g. 3.10 
Olivas Perelló “Gordal” picantes 150 g. 3.10
Aceitunas rellenas anchoa. 2.50
Anchoas de la casa (8 filetes). 8.50
Tellerinas ahogadas en vino blanco . 11.90
Las bravas de la casa. 6.10
Coca dels Hostalets con tomate y jamón ibérico (4 lonchas). 16.80
Pack 2 Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco y 2 copas de cava. 12.00
Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco. 4.10
Patatas de Olot (4 unidades). 8.20
Ξ
Para compartir
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Xiroi de vaca La Xiquella, ⊂ Queso Garrotxa Bauma, Con mermeladas de temporada para comer solo o para compartir . 12.60
Ξ
Para los más pequeños o no 
Canelones de l’abuela con bechamel y queso curado de oveja Mas Farró. 9.90 
Los macarrones a la cazuela con parmesano. 7.50
Ξ
Los entrantes de la carta 
Ensalada de brandada de bacalao con Judías de Santa Pau con helado de piparra. 13.90
Espárragos con su crema, huevo a baja temperatura eco Mas Castanyer y queso Blau de la Xiquella. 13.50
Tartar de atún rojo con tomate, albahaca y helado de aceite de oliva virgen extra. 15.50
Arroz cremoso de Pals con setas, queso serrado de oveja Mas Farró y carpaccio de gamba de costa. 13.40
Crema de bogavante con parmentier trufado y piñones y palillo de pan de especias. 10.70
Canelón de pasta fresca de verduras de temporada con bechamel de setas. 11.20
Terrina de micuit de pato con maíz y compota de pera y hinojo. 15.20
Laminado de espárragos con burratina, aceitunas de Kalamata y aceite de albahaca. 12.90
Ξ
La carne de la carta 
Steak tartare de ternera de Girona con crujiente de torta de Els Hostalets. (hecho y cortado en el momento con cuchillo, picante de 0 a 10 para los más valientes). 22.50
El solomillo de ternera joven con cebollitas glaseadas y manzana de Girona. 22.50
Meloso de ternera con cremoso de patata y salsa ratafía Russet. 16.20
Paletilla de cordero sin trabajo con puré de api-rave y hinojo. 15.90
Muslo de cabrito con cama de espinacas, miel, lima y flor de saúco. 16.20
Ξ
De mar en la carta 
Lomo de bacalao confitado con aceite y salvia, mayonesa de alcaparras y espárragos a la parrilla. 21.50
Tataki de atún rojo marinado con soja con hummus de frijoles de Santa Pau y mayonesa de kimchi y sésamo caramelizado. 17.20
Ξ
Para compartir arroz (mínimo 2 personas)
La cazuela de arroz mar y monte. 15.50 por persona
Arroz seco de verduras de temporada. 15.50 por persona
Ξ
Para compartir la carne
El “Txuletón”, media “30 días” DRY AGED de ternera +1kg con guarnición al gusto (ideal para compartir). 30.90
Ξ
Y de dulce en la carta
(postres de elaboración propia al momento, tiempo de espera 10 minutos mín.)
Tabla de quesos de proximidad: ⊂ Queso curado de ovella Mas Farró, ⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, ⊂ Xiroi de vaca La Xiquella, ⊂ Queso Garrotxa Bauma, Con mermeladas de temporada para comer solo o para compartir . 12.60
Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y trigo sarraceno de Batet de la Serra. (ideal para compartir) 7.10
Carro de postres. 6.20
Pequeñas locuras volcánicas: nube de ratafía, carquinyoli de farro del Valle de Bianya y trufa de chocolate con avellanas. (ideal para compartir) 7.20
Volcanet de chocolate negro con sorbete de mandarina, ideal para compartir. (apto para celíacos y vegano). 7.50
Xuixo Garrotxí de ratafía Russet a la brasa con helado de vainilla. 6.90
La tostada de Santa Teresa “torrija” de roscón de Olot y leche de Mas la Coromina con helado de ratafía. 6.20
Crema catalana quemada con carquiñoles de farro de Bianya. 4.10
Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate. 4.20
Crumble de nueces con requesón de oveja ripollesa Mas Marcè y miel. 4.90
Tatin de manzana de Girona con toffee y helado de vainilla. 6.20

 

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4.90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
Dow’s Porto 5.90
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1:00 p.m. to 3:30 p.m. and from 8:00 p.m. to 10:30 p.m., the restaurant is open from 1:00 p.m. to 5:00 p.m. and from 8:00 p.m. to 12:30 p.m.

If you have any allergies or intolerances let us know. Snacks, bread, oils … 1.25 / person. VAT included in all prices.
Ξ
To start opening your mouth
Spicy olives Perelló “Manzanilla” 150 g. 3.10 
Spicy Perelló “Gordal” olives 150 g. 3.10
Anchovy stuffed olives. 2.50
House Anchovies (8 fillets). 8.50
Tellerines drowned in white wine. 11.90
The braves of the house. 6.10
Coca dels Hostalets with tomato and Iberian ham (4 units). 16.80
Pack 2 Ostra La Belle Huître with citrus, pepper and tabasco and 2 glasses of cava. 12.00
La Belle Huître oyster with citrus, pepper and tabasco. 4.10
Olot potatoes (4 units). 8.20
Ξ
To share
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Llanut ripollesa sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Cow cheese Xiroi La Xiquella, ⊂ Cheese Garrotxa Bauma, with seasonal jams to eat alone or to share. 12.60
Ξ
For the little ones or not
Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep cheese. 9.90 
Macaroni in a casserole with parmesan. 7.50
Ξ
The starters of the à la carte
Cod brandy salad with Santa Pau beans with pepper ice cream. 13.90
Asparagus with its cream, egg at low temperature eco Mas Castanyer and Blau de la Xiquella cheese. 13.50
Red tuna tartare with tomato, basil and extra virgin olive oil ice cream. 15.50
Pals creamy rice with mushrooms, Mas Farró sheep cheese cheese and coastal prawn carpaccio. 13.40
Lobster cream with truffled parmentier and pine nuts and spice bread stick. 10.70
Fresh vegetable pasta cannelloni with mushroom béchamel sauce. 11.20
Duck micuit terrine with corn and pear and fennel compote. 15.20
Asparagus roll with burratina, Kalamata olives and basil oil. 12.90
Ξ
The meat of the à la carte
Girona beef tartare steak with Hostalets cake crunch. (made and cut at once with a knife, chopping from 0 to 10 for the bravest). 22.50
The young beef fillet with glazed onions and Girona apple. 22.50
Beef cheek with creamy potato and Russet ratafia sauce. 16.20
Unemployed lamb shoulder with celery and fennel puree. 15.90
Goat thigh with spinach bed, honey, lime and elderflower. 16.20

From the sea in the à la carte 
Cod fillet candied with oil and sage, caper mayonnaise and grilled asparagus. 21.50
Red tuna marinade marinated in soy with Santa Pau bean hummus and kimchi and caramelized sesame mayonnaise. 17.20
Ξ
To share rice (minimum 2 people)
The casserole of sea and mountain rice. 15.50 per person
Dry rice with seasonal vegetables. 15.50 per person
Ξ
To share meat
The “Txuletón”, average “30 days” DRY AGED beef + 1kg with garnish to taste (ideal for sharing). 30.90
Ξ
And sweet in the à la carte
(Homemade dessert at the moment, waiting time 10 minutes min.)
Proximity cheese table: ⊂ Cured sheep cheese Mas Farró, ⊂ Llanut ripollesa sheep cheese Mas Marcè, ⊂ Cow cheese Xiroi La Xiquella, ⊂ Cheese Garrotxa Bauma with seasonal jams to eat alone or to share. 12.60
Chocolate fondue with seasonal fruit, Bianya spelled gingerbread and Batet de la Serra buckwheat. (ideal for sharing) 7.10
Dessert cart. 6.20
Small volcanic madness: ratafia cloud, sparrow carquinyoli from the Vall de Bianya and chocolate truffle with hazelnuts. (ideal for sharing) 7.20
Dark chocolate volcano with tangerine sorbet, ideal for sharing. (suitable for celiacs and vegans). 7.50
Xuixo Garrotxí of grilled Russet ratafia with vanilla ice cream. 6.90
The toast of Santa Teresa “torrija” of tortilla from Olot and milk from Mas la Coromina with ratafia ice cream. 6.20
Burned Catalan cream with Bianya spelled carquinyolis. 4.10
Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream. 4.20
Walnut crumble with Mas Marcè sheep’s curd and honey. 4.90
Girona apple tatin with toffee and vanilla ice cream. 6.20

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DOCa Priorat. 4.90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
Dow’s Porto 5.90

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir. Collations, pain, huiles… 1,25/personne. TVA incluse dans tous les prix.   
Ξ
Pour commencer à ouvrir la bouche
Olives épicé Perelló “Manzanilla” 150 g. 3.10 
Olives farcies aux anchois. 2.50
Olives Perelló “Gordal” épicées 150 g. 3.10
Anchois Maison (8 filets). 8.50
Tellerines noyées dans le vin blanc . 11.90
Les braves de la maison. 6.10
Coca dels Hostalets avec tomate et jambon ibérique (4 tranches). 16.80
Pack 2 Ostra La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco et 2 verres de cava. 12.00
Huître La Belle Huître aux agrumes, poivre et tabasco. 4.10
Pommes de terre Olot (4 unités). 8.20
Ξ
À partager
Table de fromages de proximité: Fromage de brebis Mas Farró, ⊂ Llanut de brebis ripollesa Mas Marcè, ⊂ Xiroi de vache La Xiquella, ⊂ Fromage Garrotxa Bauma, avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 12.60
Ξ
Pour les plus petits ou pas
Cannellonis de grand-mère à la béchamel et à la fromage de brebis Mas Farró . 9.90 
Macaroni en cocotte au parmesan. 7.50
Ξ
Les entrées de la carte
Salade de cabillaud aux haricots de Santa Pau et sa glace au poivre. 13.90
Asperges avec sa crème, œuf à basse température eco Mas Castanyer et fromage Blau de la Xiquella. 13.50
Tartare de thon rouge avec glace à la tomate, au basilic et à l’huile d’olive extra vierge. 15.50
Riz crémeux de Pals aux champignons, fromage de brebis Mas Farró et carpaccio de crevettes côtières. 13.40
Crème de homard au parmentier truffé et pignons de pin et gressin aux épices. 10.70
Cannellonis de pâtes aux légumes frais sauce béchamel aux champignons. 11.20
Terrine de canard mi-cuit au maïs et compotée de poire et fenouil. 15.20
Rouleau d’asperges avec burratina, olives Kalamata et huile de basilic. 12.90
Ξ
La viande de la carte
Steak de tartare de bœuf de Gérone avec croustillant de gâteau Hostalets. (fabriqué et coupé d’un coup au couteau, en hachant de 0 à 10 pour les plus courageux). 22.50
Le jeune filet de bœuf aux oignons glacés et pomme de Gérone. 22.50
Joue de boeuf avec pomme de terre crémeuse et sauce ratafia Russet. 16.20
Épaule d’agneau au chômage avec purée de céleri et fenouil. 15.90
Cuisse de chevreau avec lit d’épinards, miel, citron vert et fleur de sureau. 16.20
Ξ
De la mer à la carte
Dos de cabillaud confit à l’huile et à la sauge, mayonnaise aux câpres et asperges grillées. 21.50
Marinade de thon rouge mariné au soja avec houmous et kimchi aux haricots de Santa Pau et mayonnaise au sésame caramélisé. 17.20
Ξ
À partager du riz (minimum 2 personnes)
La cocotte de riz de mer et de montagne. 15.50 par personne
Riz sec aux légumes de saison.15.50 par personne
Ξ
À partager de la viande
Le “Txuletón”, bœuf VIEILLI SEC “30 jours” moyen + 1kg avec garniture au goût (idéal pour le partage). 30.90
Ξ
Et doux à la carte
(les desserts sont faits sur place, temps d’attente 10 minutes min.)
Table de fromages de proximité: Fromage de brebis Mas Farró, ⊂ Llanut de brebis ripollesa Mas Marcè, ⊂ Xiroi de vache La Xiquella, ⊂ Fromage Garrotxa Bauma, avec confitures de saison à manger seul ou à partager. 12.60
Fondue au chocolat avec fruits de saison, pain d’épice à l’épeautre Bianya et sarrasin Batet de la Serra. (idéal pour le partage) 7.10
Chariot à desserts. 6.20
Petite folie volcanique : nuage de ratafia, moineau carquinyoli de la Vall de Bianya et truffe au chocolat aux noisettes. (idéal pour partager) 7.20
Volcan de chocolat noir avec sorbet à la mandarine, idéal à partager. (convient aux coeliaques et aux végétaliens). 7.50
Xuixo Garrotxí de ratafia Russet grillé avec glace à la vanille. 6.90
Le toast de Santa Teresa “torrija” de tortilla d’Olot et lait de Mas la Coromina avec glace au ratafia. 6.20
Crème catalane brûlée au carquinyolis d’épeautre Bianya. 4.10
Panna cotta vanille et coulis de fraise et glace au chocolat. 4.20
Crumble aux noix avec caillé de brebis Mas Marcè et miel. 4.90
Tatin de pomme de Gérone au caramel et glace à la vanille. 6.20

 

POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Néctar de los ángeles dolç natural. DO Priorat. 4.90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
Dow’s Porto 5.90