LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Snacks, pa, oli … 1.25 / persona. IVA inclòs en tots els preus.          
Ξ
Per començar a obrir boca
Olives Perelló Gordal picants 150g. 3.10 
Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 g. 3.10 
Olives farcides anxoves. 2.50
Anxoves de la casa (8 filets). 8.50
Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90
Escamerlans frescs a la planxa. 15.50
Les braves de la casa. 5.90
Rovellons amb all i julivert. 14.20
Coca dels Hostalets amb tomata i pernil ibèric (4 talls). 16.80
Ξ
Per compartir
Taula de formatges de proximitat:
⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró
⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè
⊂ Xiroi de vaca La Xiquella
⊂ Formatge Garrotxa Bauma
Amb melmelades de guarnició (poma i fonoll; compota de carbassa i canyella; confitura de castanyes i mel) per menjar sol o per compartir. 12.00
Ξ
Per compartir arròs (mínim 2 persones)
La cassola d’arròs de mar i muntanya. 14.50 per persona
I properament…. L’arròs sec de bolets de tardor amb conill i panxeta de porc 
Ξ
Pels més petits o no 
Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 9.90 
Els macarrons a la cassola amb parmesà. 6.95
Ξ
Els entrants de la carta 
Amanida amb terrina de pa de farro, poma de Girona, formatge emporità, codony i anxoves de la casa amb ruca i vinagreta de magrana. 13.20
Tàrtar de tonyina vermella amb chutney d’albergínia i ceba amb gelat de mostassa. 15.50
Arròs cremós de Pals amb ceps, formatge serrat d’ovella Mas Farró i carpaccio de gamba de costa. 13.40 
Crema de llamàntol amb “parmentier” trufat i pinyo ns i bastonet de pa d’espècies. 9.70
Caneló de pasta fresca de verdures de temporada amb beixamel de ceps. 10.20
Ξ
La carn de la carta 
“Steak tartare” de vedella de Girona amb cruixent de coca dels Hostalets. (fet i tallat al moment amb ganivet, picant de 0 a 10 pels més valents) 22.50 
El filet de vedella jove amb escalopa de fetge d’ànec i “demiglace” de poma Girona. 22.50 
Melós de vedella amb cremós de tubercles de temporada i salsa ratafia Russet. 15.20
Mar i muntanya de costella, “parmentier” trufat de patata de la Vall, vieira, bolets i crema de marisc. 15.60
Espatlla de xai de llet sense feina amb textures de remolatxa i crema de formatge serrat d’ovella Mas Farró. 15.90 
Ξ
De mar a la carta 
Suprema de turbot salvatge amb trinxat de carbassa i moniato, trompetes de la mort, reducció del seu rostit i fum de faig. 16.90
“Tataki” de tonyina vermella marinada amb soja amb hummus de cigrons país i maionesa de “wasabi” i sèsam caramel·litzat. 15.20
Ξ
I de dolç a la carta
(postres d’elaboració pròpia al moment, temps d’espera 10 minuts mín.)
Taula de formatges de proximitat:
⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró
⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè
⊂ Xiroi de vaca La Xiquella
⊂ Formatge Garrotxa Bauma
amb melmelades de guarnició (poma i fonoll; compota de carbassa i canyella; confitura de castanyes i mel) per menjar sol o per compartir. 12.00
Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 6.90
Petites bogeries volcàniques (ideal per compartir x 2). 7.20
Tatin de poma de Girona amb toffee i gelat de vainilla. 5.10
Pastís del dia: Cheese cake. 4.90
Rodella de pinya osmotitzada amb ratafia i brasejada amb gelat de ratafia i “crumble” de nous i fajol. 5.10
La torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot amb el seu gelat. 5.10 
Flam de llet de coco amb el seu gelat. 3.50
Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 3.50
Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina. 5.60 
Textures xocolates amb fruits del bosc i sorbet de gerds. 5.80
Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 3.90 
Per acompanyar amb les postres (5 cl)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
Dow’s Porto 5.90

[ES]
NUESTRA CARTA

La cocina está abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Snacks, pan, aceite… 1.25 / persona. IVA incluido en todos los precios.          
Ξ
Para empezar a abrir boca
Aceitunas Perelló Gordal picantes 150g. 3.10 
Aceitunas Perelló “Manzanilla” picantes 150 g. 3.10 
Aceitunas rellenas anchoa. 2.50
Anchoas de la casa (8 filetes). 8.50
Tellerinas ahogadas en vino blanco . 11.90
Cigalas frescas a la plancha. 15.50
Las bravas de la casa. 5.90
Rovellones con ajo y perejil. 14.20
Coca dels Hostalets con tomate y jamón ibérico (4 lonchas). 16.80
Ξ
Para compartir
Tabla de quesos de proximidad:
⊂ Queso curado de ovella Mas Farró
⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè
⊂ Xiroi de vaca La Xiquella
⊂ Queso Garrotxa Bauma
Con mermeladas de guarnición (manzana y hinojo; compota de calabaza y canela; confitura de castañas y miel) para comer solo o para compartir . 12.00
Ξ
Para compartir arroz (mínimo 2 personas)
La cazuela de arroz mar y monte. 14.50 por persona
Y próximamente…. El arroz seco de setas de otoño con conejo y panceta de cerdo
Ξ
Para los más pequeños o no 
Canelones de l’abuela con bechamel y queso curado de oveja Mas Farró. 9.90 
Los macarrones a la cazuela con parmesano. 6.95
Ξ
Los entrantes de la carta 
Ensalada con tarrina de pan de farro, manzana de Girona, queso emporitán, membrillo y anchoas de la casacon rúcula y vinagreta de granada. 13.20
Tártar de atún rojo con chutney de berenjena y cebolla con helado de mostaza. 15.50
Arroz cremoso de Pals con setas, queso curado de oveja Mas Farró y carpaccio de gamba de costa. 13.40 
Crema de bogavante con “parmentier” trufado y piñones y palito de pan de especias. 9.70
Canelón de pasta fresca de verduras de temporada con bechamel de setas. 10.20
Ξ
La carne de la carta 
“Steak tartare” de ternera de Girona con crujiente de coca de Hostalets (hecho y cortado al momento con cuchillo, picante de 0 a 10 para los más valientes). 22.50 
El solomillo de ternera joven con escalopa de hígado de pato y demiglace de manzana Girona. 22.50 
Meloso de ternera con cremoso de tubérculos de temporada y salsa ratafía Russet. 15.20
Mar y montaña de costilla, parmentier trufado de patata del Valle, vieira, setas y crema de marisco. 15.60
Paletilla de cordero lechal sin trabajo con texturas de remolacha y crema de queso curado de oveja Mas Farró. 15.90 
Ξ
De mar en la carta 
Suprema de rodaballo salvaje con trinchado de calabaza y boniato, trompetas de la muerte, reducción de su asado y humo de haya. 16.90
“Tataki” de atún rojo marinado con soja con hummus de garbanzos país y mayonesa de “wasabi” y sésamo caramelizado. 15.20
Ξ
Y de dulce en la carta
(postres de elaboración propia al momento, tiempo de espera 10 minutos mín.)
Tabla de quesos de proximidad:
⊂ Queso curado de ovella Mas Farró
⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè
⊂ Xiroi de vaca La Xiquella
⊂ Queso Garrotxa Bauma
Con mermeladas de guarnición (manzana y hinojo; compota de calabaza y canela; confitura de castañas y miel) para comer solo o para compartir . 12.00
Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de hariona de trigo de Bianya y trigo sarraceno de Batet de la Serra. (ideal para compartir) 6.90
Pequeñas locuras volcánicas (ideal para compartir x 2). 7.20
Tatin de manzana de Girona con toffee y helado de vainilla. 5.10
Piña osmotizada con ratafía y braseada con helado de ratafia y “crumble” de nueces y trigo sarraceno . 5.10
La “torrija” de tortell de Olot con su helado. 5.10 
Flam de leche de coco conn su helado. 3.50
Crema catalana quemada con carquinyolis de harina de trigo de Bianya. 3.50
Volcán de chocolate negro con sorbete de mandarina. 5.60 
Texturas xocolates con frutos del bosque y sorbete de frambuesa. 5.80
Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate. 3.90 

 

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
Dow’s Porto 5.90
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1:00 p.m. to 3:30 p.m. and from 8:00 p.m. to 10:30 p.m., the restaurant is open from 1:00 p.m. to 5:00 p.m. and from 8:00 p.m. to 12:30 p.m.

If you have any allergies or intolerances let us know. Snacks, bread, oils … 1.25 / person. VAT included in all prices.
Ξ
To start opening your mouth
Spicy olives Perelló Gordal 150g. 3.10 
Spicy olives Perelló “Manzanilla” 150 g. 3.10 
Anchovy stuffed olives. 2.50
House Anchovies (8 fillets). 8.50
Tellerines drowned in white wine. 11.90
Grilled fresh Norway lobsters. 15.50
The braves of the house. 5.90
Rovellons with garlic and parsley. 14.20
Coca dels Hostalets with tomato and Iberian ham (4 units). 16.80
Ξ
To share
Proximity cheese table:
⊂ Cured sheep cheese Mas Farró
⊂ Llanut ripollesa sheep cheese Mas Marcè
⊂ Cow cheese Xiroi La Xiquella
⊂ Cheese Garrotxa Bauma
With garnish jams (apple and fennel; pumpkin and cinnamon compote; chestnut jam and honey) to eat alone or to share. 12.00
Ξ
To share rice (minimum 2 people)
The casserole of sea and mountain rice. 14.50 per person
And soon …. Dried autumn mushroom rice with rabbit and pork belly
Ξ
For the little ones or not
Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep cheese. 9.90 
Macaroni in a casserole with parmesan. 6.95
Ξ
The starters of the à la carte
Salad with spelled bread terrine, apple from Girona, Emporian cheese, quince and homemade anchovies with arugula and pomegranate vinaigrette. 13.20
Red tuna tartare with eggplant chutney and onion with mustard ice cream. 15.50
Creamy Pals rice with mushrooms, Mas Farró sheep cheese cheese and prawn carpaccio. 13.40 
Lobster cream with truffled “parmentier” and pine nuts and spice bread stick. 9.70
Fresh pasta cannelloni of seasonal vegetables with mushroom béchamel. 10.20
Ξ
The meat of the à la carte
Girona beef “steak tartare” with coca bread from Hostalets. (made and cut at once with a knife, spicy from 0 to 10 for the bravest) 22.50 
The young beef fillet with duck liver escalope and Girona apple “demiglace”. 22.50 
Beef cheek with creamy seasonal tubers and Russet ratafia sauce. 15.20
Sea and mountain of ribs, “parmentier” truffle of potatoes of the Valley, scallop, mushrooms and cream of seafood. 15.60
Unemployed suckling lamb shoulder with beet textures and Mas Farró sheep’s cream cheese. 15.90 
Ξ

From the in the à la carte 
Wild turbot supreme with squashed pumpkin and sweet potato, trumpets of death, reduction of its roast and beech smoke. 16.90
Red tuna marinade marinated in soy with chickpea hummus and wasabi mayonnaise and caramelized sesame. 15.20
Ξ
And sweet in the à la carte
(Homemade dessert at the moment, waiting time 10 minutes min.)
Proximity cheese table:
⊂ Cured sheep cheese Mas Farró
⊂ Llanut ripollesa sheep cheese Mas Marcè
⊂ Cow cheese Xiroi La Xiquella
⊂ Cheese Garrotxa Bauma
With garnish jams (apple and fennel; pumpkin and cinnamon compote; chestnut jam and honey) to eat alone or to share. 12.00
Chocolate fondue with seasonal fruit, Bianya farro gingerbread and Batet de la Serra buckwheat. (ideal for sharing) 6.90
Little volcanique sweets (ideal for sharing x 2). 7.20
Girona apple tatin with toffee and vanilla ice cream. 5.10
Pineapple slice osmotized with ratafia and braised with ratagia ice cream and “crumble” of walnuts and buckwheat. 5.10
The toast of Santa Teresa “torrija” of tortell d’Olot with its ice cream. 5.10 
Coconut milk custard with its ice cream. 3.50
Burned Catalan cream with Bianya spelled carquinyolis . 3.50
Dark chocolate volcano with tangerine sorbet. 5.60 
Chocolate textures with berries and raspberry sorbet. 5.80
Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream. 3.90 

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
Dow’s Porto 5.90

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir. Collations, pain, huiles… 1,25/personne. TVA incluse dans tous les prix.   
Ξ
Pour commencer à ouvrir la bouche
Olives épicé Perelló Gordal 150g. 3.10 
Olives épicé Perelló “Manzanilla” 150 g. 3.10 
Olives farcies aux anchois. 2.50
Anchois Maison (8 filets). 8.50
Tellerines noyées dans le vin blanc . 11.90
Langoustines fraîches grillées. 15.50
Les braves de la maison. 5.90
Rovellons à l’ail et au persil. 14.20
Coca dels Hostalets avec tomate et jambon ibérique (4 tranches). 16,80
Ξ
A partager
Table de fromages de proximité:
Fromage de brebis Mas Farró
⊂ Llanut de brebis ripollesa Mas Marcè
⊂ Xiroi de vache La Xiquella
⊂ Fromage Garrotxa Bauma
Avec en garniture des confitures (pomme et fenouil ; compotée de potiron et cannelle ; confiture de marrons et miel) à manger seul ou à partager. 12.00
Ξ
A partager du riz (minimum 2 personnes)
La cocotte de riz de mer et de montagne. 14.50 par personne
Et bientôt…. Riz aux champignons d’automne séchés au lapin et poitrine de porc
Ξ
Pour les plus petits ou pas
Cannellonis de grand-mère à la béchamel et à la fromage de brebis Mas Farró . 9.90 
Macaroni en cocotte au parmesan. 6.95
Ξ
Les entrées de la carte
Salade avec terrine de pain d’épeautre, pomme de Gérone, fromage Emporian, coing et anchois maison avec vinaigrette de roquette et grenade. 13.20
Tartare de thon rouge avec chutney d’aubergines et oignon avec glace à la moutarde. 15.50
Riz crémeux de Pals aux champignons, fromage de brebis Mas Farró et carpaccio de crevettes. 13.40 
Crème de homard au parmentier truffé et pignons de pin et baguette de pain d’épices. 9.70
Cannelloni de pâtes fraîches aux légumes de saison à la béchamel aux champignons. 10.20
Ξ
La viande de la carte
Steak tartare de bœuf de Gérone avec croustillant de coca des Hostalets. (fait et coupé d’un coup au couteau, piquant de 0 à 10 pour les plus courageux) 22.50 
Le jeune filet de boeuf avec escalope de foie de canard et pomme de Gérone “demiglace”.22.50 
Joue de boeuf aux tubercules de saison crémeux et sauce ratafia Russet. 15.20
Mer et montagne de côtes, parmentier de truffe de pommes de terre de la Vallée, Saint-Jacques, champignons et crème de fruits de mer. 15.60
Épaule d’agneau au lait désossée aux textures de betterave et crème de brebis Mas Farró. 15.90 
Ξ
De la mer à la carte
Suprême de turbot sauvage aux courges écrasées et patate douce, trompettes de la mort, réduction de son rôti et fumée de hêtre. 16.90
“Tataki” de thon rouge mariné au soja avec houmous de pois chiche et mayonnaise “wasabi” et sésame caramélisé. 15.20
Ξ
Et doux à la carte
(les desserts sont faits sur place, temps d’attente 10 minutes min.)
Table de fromages de proximité:
Fromage de brebis Mas Farró
⊂ Llanut de brebis ripollesa Mas Marcè
⊂ Xiroi de vache La Xiquella
⊂ Fromage Garrotxa Bauma
Avec en garniture des confitures (pomme et fenouil ; compotée de potiron et cannelle ; confiture de marrons et miel) à manger seul ou à partager. 12.00
Fondue au chocolat aux fruits de saison, pain d’épices Bianya farro et sarrasin Batet de la Serra. (idéal pour partager) 6.90
Petite folie volcanique (idéal à partager x 2) 7.20
Tatin de pommes de Gérone au caramel et glace à la vanille. 5.10
Tranche d’ananas osmotisée au ratafia et braisée avec glace au ratafia et “crumble” de noix et sarrasin. 5.10
Le toast de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot avec sa glace . 5.10 
Crème au lait de coco avec sa glace. 3.50
Crème catalane brûlée aux carquinyolis d’épeautre Bianya. 3.50
Volcan chocolat noir avec sorbet mandarine. 5.60 
Textures chocolat aux fruits rouges et sorbet framboise. 5.80
Panna cotta vanille et coulis de fraise et glace chocolat. 3.90 

 

POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
Dow’s Porto 5.90