LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans.
Snacks, pa, oli … 1.25 / persona. IVA inclòs en tots els preus.          
PER COMENÇAR A OBRIR BOCA
 Ostra de primera La Belle Huitre. 3.10 / unitat
· Olives Perelló Gordal picants 150g 3.10 
· Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 gr. 3.10 
· Olives farcides anxoves. 2.50
· Seitons en vinagre fets nostres. 8.50
· Anxoves de l’Escala (8 filets). 8.50
· Les braves de la casa. 5.90
· Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90
· Musclos a la marinera de curri i coco. 9.80
· Calamar enfarinat. 8.50
· Navalles “canyuts” a la planxa amb verduretes escabetxades. 11.90

 

PRIMERS
· Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Manyac de vaca La Xiquella, Xiroi de vaca La Xiquella, formatge Garrotxa Bauma) amb melmelades de guarnició (poma, fonoll i gengibre; chutney de ceba i panses; confitura de figues) per menjar sol o per compartir. 12.00
· Pa d’espècies amb escalivada i anxoves de l’Escala. 8.20
· Amanida de tomàquet pebroter i carbassó de “la Canya” amb burrata fresca i olives de Kalamata. 8.90
· Amanida de figues Coll de Dama amb formatge blau de la “Xiquella”. 8.90 
· Les nostres patates farcides amb amanida. 7.10
· Micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia. 12.60 
· Esqueixada de bacallà amb olives Kalamata i gelat de llima amb alfàbrega. 8.90
· Tàrtar de tonyina vermella amb esbergina i gelat de mostassa. 15.50
· La crema de llamàntol, parmentier trufat i pinyons. 7.50 
· La crema de carbassa amb esponjós de fonoll i crema àcida de formatge de cabra “bauma”. 6.60 
· El caneló de verdures de pasta fresca amb beixamel de ceps. 9.50
· Coca dels Hostalets amb tomata amb espatlla ibèrica. 16.80
· Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 9.90 
· Els macarrons a la cassola amb parmesà. 6.95

 

ELS NOSTRES ARROSSOS (MÍNIM 2 PERSONES)
· Arròs cremòs de Pals  de ceps amb formatge Serrat d’Ovella Mas Farró. 10,20 / persona
· Rossejat de fideus amb sèpia bruta, costelló i salsitxes. 13.90 / persona
· La cassola d’arròs mar i muntanya. 14.50 / persona
· Arròs negre amb calamar i sèpia. 14.50 / persona

 

LA CARN
· El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 28.30
· Melòs de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia. 14.50
· Magret d’ànec de l’Empordà amb estofat de fruits del bosc. 14.30
· Cuixa d’ànec confitada amb peres a la garnatxa. 13.20
· Cuixa de cabrit al forn amb mel i romaní i mini patates nova. 14.60
· Espatlla de xai sense feina amb poma i fonoll i el seu suc. 15.90 
· Filet de vedella de Girona, fetge d’ànec i demiglace de poma. 21.50 
· Steak tartar de vedella, mantega d’espècies i coca dels Hostalets. 21.50 

 

DEL MAR
· Turbot salvatge de ració al forn amb patata i ceba. 15.90
· Lluç de palangre a la planxa amb puré de moniato i trompetes de la mort. 15.80
· Bacallà confitat amb oli d’oliva verge extra amb pèsols, espàrrecs i cloïsses. 15.80
· El potó de pop de Roses a la brasa amb patata confitada i pebre vermell fumat. 15.90
· Calamar de costa saltejats amb verdures i tinta de calamar. 13.80
· Tàrtar de tonyina vermella amb esbergina i gelat de mostassa. 15.50
· Tataki de tonyina vermella, hummus de cigrons i soja. 14.50
I DE DOLÇ 
(postres d’elaboració al moment temps d’espera 10 minuts mín.)
· Pastisset de poma de Girona amb gelat de vainilla. 5.10
· Les maduixes amb nata. 3.10
· Flam de coco amb el seu gelat. 3.50
· Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 3.50
· Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina. 5.60 
· Brownie de xocolata negra i nous amb gelat de iogurt de la Fageda. 4.80 
· Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 3.90 
· Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de menta. 4.10 
· Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Manyac de vaca La Xiquella, Xiroi de vaca La Xiquella, formatge Garrotxa Bauma) amb melmelades de guarnició (poma, fonoll i gengibre; chutney de ceba i panses; confitura de figues) per menjar sol o per compartir. 12.00
· Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 6.90 
· Fruita seca, ametlles, avellanes, figues, panses, nous. 5.10

 

PER ACOMPANYAR AMB LES POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80
Dow’s Porto 5.90

[ES]
NUESTRA CARTA

Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia comunique a nuestro personal. Asimismo, para platos vegetarianos y veganos.
Snacks, pan, aceite … 1.25 / persona. IVA incluido en todos los precios.
PARA EMPEZAR A ABRIR BOCA
 Ostra de primera La Belle Huitre. 3.10 / unidad
· Aceitunas Perelló Gordal picantes 150g 3.10
· Aceitunas Perelló “Manzanilla” picantes 150 gr. 3.10
· Aceitunas rellenas anchoas. 2.50
· Boquerones en vinagre hechos nuestros. 8.50
· Anchoas de l’Escala (8 filetes). 8.50
· Las bravas de la casa. 5.90
· Coquinas ahogadas en vino blanco. 11.90
· Mejillones a la marinera de curry y coco. 9.80
· Calamar enharinado. 8.50
· Navajas “canyuts” a la plancha con verduritas escabechadas. 11.90
PRIMEROS
· Tabla de quesos de proximidad (Queso serrat de oveja Mas Farró, Manyac de vaca La Xiquella, Xiroi de vaca La Xiquella, quesp cabra Garrotxa Bauma) con mermeladas de guarnición (manzana, hinojo y jengibre; chutney de cebolla y pasas; confitura de higos). 12.00
· Pan de espécies con escalivada. 8.20
· Ensalada de tomate y calabacín con burrata fresca y aceitunas de Kalamata. 8.90
· Ensalada de higos cuello de dama con queso azul de la “Xiquella”. 8.90
· Nuestras patatas rellenas con ensalada. 7.10
· Micuit de pato con higos y reducción de ratafía. 12.60
· Esqueixada de bacalao con aceitunas Kalamata y helado de lima y albahaca. 8.90
· La crema de bogavante, parmentier trufado y piñones. 7.50
· La crema de calabaza con esponjoso de hinojo y crema ácida de queso de cabra “bauma”. 6.60
· Micuit de pato con higos y reducción de ratafía. 14.50
· El canelón de verduras de pasta fresca con bechamel de ceps. 9.50
· Coca de Hostalets con tomate con paleta ibérica. 16.80
· Canelones de la abuela con bechamel y queso de oveja Mas Farró. 9.90
· Los macarrones a la cazuela con parmesano. 6.95 
NUESTROS ARROCES (MÍNIMO 2 PERSONAS)
· Arroz cremoso de Pals de ceps con queso Serrat de Oveja Mas Farró. 10.20 / persona
· Fideos con sépia sucia, costilla y salsichas. 13.90 / persona
· La cazuela de arroz mar y montaña. 14.50 / persona
· Arroz negro con calamar y sépia. 14.50 / persona

 

LA CARNE
· El Txuletón DRY AGED 30 días  de ternera con guarnición al gusto (ideal para compartir). 28.30 
· Meloso de ternera con puré cremoso de patata y salsa de ratafía. 14.50
· Paletilla de cordero sin faena con manzana y hinojo y su jugo. 15.90
· Magret de pato del Empordà con estofado de frutos del bosque. 14.30
· Pierna de cabrito al horno con miel y romero y mini patatas nueva. 14.60
· Muslo de pato confitado con peras a la garnacha. 13.20
· Filete de ternera de Girona, hígado de pato y demiglace de manzana. 21.50
· Steak tartar de ternera, mantequilla de especies y coca de Hostalets. 21.50
DEL MAR
· Rodaballo salvaje de ración al horno con patata y cebolla. 15.90
· Merluza de palangre a la plancha con puré de boniato y trompetas de la muerte. 15.80
· Bacalao confitado con aceite de oliva virgen extra con guisantes, espárragos y almejas. 15.80
· El pulpo de Rosas a la brasa con patata confitada y pimentón ahumado. 15.90
· Calamares de costa salteados con verduras y tinta de calamar. 13.80
· Tartar de atún rojo con berenjena y helado de mostaza. 15.50
· Tataki de atún rojo, hummus de garbanzos y soja. 14.50

 

Y DE DULCE
(Postres de elaboración al momento tiempo de espera 10 minutos mín.)
· Pastelito de manzana de Girona con helado de vainilla. 5.10
· Las fresas con nata. 3.10
· Flan de coco con su helado. 3.50 
· Crema catalana quemada con carquiñolis de farro de Bianya. 3.50
· Volcán de chocolate negro con sorbete de mandarina. 5.60
· Brownie de chocolate negro y nueces con helado de yogur de la Fageda. 4.80
· Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate. 3.90
· Estofado de frutos del bosque con pastelito de chocolate blanco y sorbete de menta. 4.10
· Tabla de quesos de proximidad (Queso serrat de oveja Mas Farró, Manyac de vaca La Xiquella, Xiroi de vaca La Xiquella, quesp cabra Garrotxa Bauma) con mermeladas de guarnición (manzana, hinojo y jengibre; chutney de cebolla y pasas; confitura de higos). 12.00
· Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y alforfón de Batet. (ideal para compartir) 6.90 
· Frutos secos, almendras, avellanas, higos, pasas, nueces. 5.10

 

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80
Dow’s Porto 5.90
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, restaurant open from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

If you have any allergies or intolerances let us know. However, for vegetarian and vegan dishes.
Snacks, bread, oil … 1.25 / person. VAT included in all prices.
TO START OPENING YOUR MOUTH

 Oyster La Belle Huitre. 3.10 / unit

· Spicy Perelló Gordal olives 150g 3.10
· Spicy Perelló “Manzanilla” olives 150 gr. 3.10
· Olives stuffed with anchovies. 2.50
· Pickled anchovies made our own. 8.50
· Escala anchovies (8 fillets). 8.50
· The braves of the house. 5.90
· Tellerines drowned in white wine. 11.90
· Mussels in curry and coconut sailor. 9.80
· Floured squid. 8.50
· Grilled “canyuts” razors with pickled vegetables. 11.90

 

STARTERS
· Local cheese table (Sheep cheese Mas Farró, Manyac cow cheese, Xiroi cow cheese La Xiquella and goat cheese Garrotxa Bauma) with garnish jams (apple, fennel and ginger; onion and raisin chutney; fig jam). 12.00
· Spice bread with roasted vegetables. 8.20
· Tomato and zucchini salad with fresh burrata and Kalamata olives. 8.90
· Coll de Dama fig salad with “Xiquella” blue cheese. 8.90
· Our potatoes stuffed with salad. 7.10
· Duck micuit with figs and ratafia reduction. 12.60
· The cream of lobster, truffled parmentier and pine nuts. 7.50
· Pumpkin cream with fennel sponge and sour cream of goat cheese “bauma”. 6.60
· Sliced cod with Kalamata olives and lime and basil ice cream. 8.90
· Vegetable cannelloni with mushroom béchamel. 9.50
· Coca dels Hostalets with tomato with Iberian shoulder.16.80
· Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep cheese. 9.90 
· Macaroni in a casserole with parmesan. 6.95

 

OUR RICES (MINIMUM 2 PEOPLE)
· Creamy rice from Pals de ceps with Serrat d’Ovella Mas Farró cheese. 10.20 / person
· Roasted noodles with raw cuttlefish, ribs and sausages. 13.90 / person
· The sea and mountain rice casserole. 14.50 / person
· Black rice with squid and cuttlefish. 14.50 / person

 

THE MEAT
· The “Txuletón” DRY AGED “30 days” with garnish (ideal for sharing). 28.30
· Beef  cheak with creamy mashed potatoes and ratafia sauce. 14.50 
· Lamb shoulder with apple and fennel and its juice. 15.90 
· Empordà duck breast with berries stew. 14.30
· Duck leg confit with pears in Grenache. 13.20
· Girona beef fillet, duck liver and apple demiglace. 21.50 
· Beef steak tartare, spice butter and coca bread from Hostalets. 21.50

 

FROM THE SEA
· Baked wild ration turbot with potato and onion. 15.90
· Cod cooked with extra virgin olive oil with peas, asparagus and clams. 15.80
· Grilled Roses octopus with with candied potato and smoked paprika. 15.90
· Ribbed squid sautéed with vegetables and squid ink. 13.80
· Red tuna tartare with eggplant and mustard ice cream. 15.50
· Red tuna tataki, chickpea hummus and soy. 14.50

 

AND SWEET
(Dessert made at the time waiting time 10 minutes min.)
· Girona apple pie with vanilla ice cream. 5.10
· The strawberries with cream. 3.10
· Coconut custard with its ice cream. 3.50
· Burned Catalan cream with Bianya spelled carquinyolis. 3.50
· Crème à la noix de coco avec sa glace. 3.50
· Dark chocolate volcano with tangerine sorbet. 5.60 
· Dark chocolate brownie and nuts with yogurt ice cream. 4.80 
· Panna cotta of vanilla and strawberry coulis and chocolate ice cream. 3.90 
· Berries stew with white chocolate cake and mint sorbet. 4.10 
· Local cheese table (Sheep cheese Mas Farró, Manayc cow cheese La Xiquella, Xiroi cow cheese La Xiquella and goat cheese Garrotxa Bauma) with garnish jams (apple, fennel and ginger; onion and raisin chutney; fig jam). 12.00
· Chocolate fondue with fruit of the time, cake of farro from Bianya and buckwheat from Batet de la Serra. (ideal for sharing) 6.90 
· Nuts, almonds, hazelnuts, figs, raisins, walnuts. 5.10

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80
Dow’s Porto 5.90

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, le restaurant de 13h à 17h et de 20h à 0.30h.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir. Cependant, pour les plats végétariens et végétaliens.
Snacks, pain, huile … 1,25 / personne. TVA incluse dans tous les prix.

 

POUR COMMENCER À OUVRIR LA BOUCHE

 Oyster La Belle Huitre. 3.10 / unité

· Olives Perelló Gordal épicées 150g 3.10
· Olives Perelló “Manzanilla” épicées 150 gr. 3.10
· Olives farcies aux anchois. 2,50
· Anchois marinés faits nôtres. 8.50
· Anchois Escala (8 filets). 8.50
· Les braves de la maison. 5,90
· Tellerines noyées dans le vin blanc. 11,90
· Moules au curry et coco marin. 9.80
· Calamars farinés. 8.50
· Rasoirs “canyuts” grillés avec légumes marinés. 11.90
PREMIÈRE
· Table de fromages locaux (fromage de brebis Mas Farró, fromage de vache Xiroi La Xiquella, fromage de vache Manyac de La Xiquella et fromage de chèvre Garrotxa Bauma) avec garniture de confitures (pomme, fenouil et gingembre; chutney d’oignons et raisins; confiture de figues). 12.00
· Pain d’épices maison avec legumes rôtis. 8.20
· Salade de tomates et courgettes avec burrata fraîche et olives Kalamata. 8.90
· Salade de figues coll de dama avec fromage bleu “Xiquella”. 8.90
· Nos pommes de terre farcies à la salade. 7.10
· Micuit de canard aux figues et réduction de ratafia. 12.60
·Morue tranchée aux olives Kalamata et glace au citron vert et basilic. 8.90
· La crème de homard, parmentier truffé et pignons de pin. 7.50 
· La crème de potiron au fenouil et crème aigre de chèvre “bauma”. 6.60
· Cannelloni aux légumes et béchamel aux champignons. 9.50
· Coca dels Hostalets à la tomate avec épaule ibérique. 16.80
· Cannelloni de grand-mère avec béchamel et sciure de chèvre Mas Farró. 9.90 
· Macaroni en cocotte au parmesan. 6.95

 

NOTRE RIZ (MINIMUM 2 PERSONNES)
· Riz crémeux de Pals de ceps au fromage Serrat d’Ovella Mas Farró. 10,20 / personne
· Nouilles rôties avec seiche, côtelettes et saucisses. 13.90 / personne
· La cocotte de riz de la mer et de la montagne. 14.50 / personne
· Riz noir aux calmars et seiches. 14.50 / personne

 

LA VIANDE
· Le “Txuletón” DRY AGED “30 jours” avec garniture au goût (idéal pour le partage). 28.30 
· Joue de bœuf avec purée de pommes de terre crémeuse et sauce ratafia. 14.50 
· Magret de canard Empordà et ragoût de baies. 14.30
· Cuisse de canard confite aux poires au grenache. 13.20
· Epaule d’agneau au chômage à la pomme et fenouil et son jus. 15.90 
· Filet de bœuf de Gérone, foie gras de canard et demiglace aux pommes. 21.50 
· Steak tartare de boeuf, beurre d’épices et gâteau Hostalets. 21.50 

 

DE LA MER
· Turbot sauvage cuit au four avec pomme de terre et oignon. 15,90
· Morue confit à l’huile d’olive extra vierge avec petits pois, asperges et palourdes. 15.80
· Poulpe aux roses grillées et avec pomme de terre confite et paprika fumé. 15.90
· Calamars côtelés sautés aux légumes et encre de seiche. 13.80
· Tartare de thon rouge avec glace d’aubergine et moutarde. 15.50
· Tataki de thon rouge, houmous de pois chiches et soya. 14.50

 

ET DOUX
(desserts fraîchement préparés temps d’attente 10 minutes min.)
· Tarte aux pommes de Gérone avec crème glacée au vanille. 5.10
· Des fraises avec crème. 3.10
· Crème à la noix de coco avec sa glace. 3.50
· Crème catalane brûlée aux carquinyolis d’épeautre Bianya. 3.50
· Volcan au chocolat noir avec sorbet à la mandarine. 5.60 
· Brownie au chocolat noir et noix avec glace au yogourt Fageda. 4.80 
· Panna cotta vanille et coulis de fraises et glace au chocolat. 3.90 
· Ragoût de baies avec gâteau au chocolat blanc et sorbet à la menthe. 4.10
· Table de fromages locaux (fromage de brebis Mas Farró, fromage de vache Xiroi La Xiquella, Manyac de vache La Xiquella et fromage de chèvre Garrotxa Bauma) avec garniture de confitures (pomme, fenouil et gingembre; chutney d’oignons et raisins; confiture de figues). 12.00
 · Fondue au chocolat aux fruits du temps, pain d’épeautre de Bianya et de sarrasin de Batet de la Serra. (idéal pour partager) 6.90
· Noix, amandes, noisettes, figues, raisins secs, noix. 5.10

 

POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80
Dow’s Porto 5.90