LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans.
Snacks, pa, oli … 1.25 / persona. IVA inclòs en tots els preus.          
PER COMENÇAR A OBRIR BOCA
 Ostra de primera La Belle Huitre. 3.10 / unitat – no disponible
· Olives Perelló Gordal picants 150g 3.10 
· Olives Perelló “Manzanilla” picants 150 gr. 3.10 
· Olives farcides anxoves. 2.50
· Seitons en vinagre fets nostres. 8.50
· Anxoves de l’Escala (8 filets). 8.50
· Les braves de la casa. 5.90
· Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90
· Musclos a la marinera de curri i coco. 9.80
· Calamar enfarinat. 8.50
· Navalles “canyuts” a la planxa amb verduretes escabetxades. 11.90
· Escamarlans a la brasa (5 unitats). 15.50

 

PRIMERS
· Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Bauma Garrotxa de cabra del Berguedà, Xiroi de vaca de La Xiquella i Blau d’ovella La Xiquella) amb melmelades de guarnició (pera i fonoll; albercoc i gessamí; mores amb saüc) per menjar sol o per compartir. 12.00
· Pa d’espècies amb escalivada i anxoves de l’Escala. 8.20
· Les nostres patates farcides amb amanida. 7.10
· Amanida de tomàquet pebroter i carbassó de “la Canya” amb burrata fresca i olives de Kalamata. 8.90
· Amanida de tomàquet de Montserrat de “la Canya” amb taco de bonítol confitat i oli d’arbequina. 8.90
· Amanida de cireres confitades, formatge emporità Mas Marcè i ametlles torrades. 8.50
· Micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia. 12.60
· Niu de carbassó de la Canya amb alfàbrega i flor de carbassó “Badoc” farcida de formatge serrat d’ovella Mas Farró. 8.90
· Esqueixada de bacallà amb olives Kalamata i gelat de llima amb alfàbrega. 8.90
· La crema de llamàntol, parmentier trufat i pinyons. 7.50 
· La lasanya de verdures amb beixamel de ceps. 9.50
· Coca dels Hostalets amb tomata amb pernil ibèric. 16.80
· Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 9.90 
· Els macarrons a la cassola amb parmesà. 6.95
· Roast beef de vedella, ceba confitada, formatge Mas Farró i cruixent. 13.00

 

ELS NOSTRES ARROSSOS (MÍNIM 2 PERSONES)
· Rossejat de fideus amb sèpia bruta, costelló i salsitxes. 13.90 / persona
· La cassola d’arròs mar i muntanya. 14.50 / persona
· Arròs negre amb calamar i sèpia. 14.50 / persona

 

LA CARN
· El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 28.30
· Melòs de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia. 14.50
· Magret d’ànec de l’Empordà amb estofat de fruits del bosc. 14.30
· Cuixa d’ànec confitada amb peres a la garnatxa. 13.20
· Cuixa de cabrit al forn amb mel i romaní i mini patates nova. 14.60
· Espatlla de xai sense feina amb poma i fonoll i el seu suc. 15.90 
· Filet de vedella de Girona, fetge d’ànec i demiglace de poma. 21.50 
· Steak tartar de vedella, mantega d’espècies i coca dels Hostalets. 21.50 

 

DEL MAR
· Escamerlans “extra” mida gran a la brasa.  15.50
· Rap amb safrà, alls negres amb hummus de fesols de Santa Pau. 15.90
· Cueta de rap de costa al all cremat. 13.20
· Turbot salvatge de ració al forn amb patata i ceba. 15.90
· Bacallà confitat amb oli d’oliva verge extra amb pèsols, espàrrecs i cloïsses. 15.80
· El potó de pop de Roses a la brasa amb patata confitada i pebre vermell fumat. 15.90
· Calamar de costa saltejats amb verdures i tinta de calamar. 13.80
· Tataki de tonyina vermella, hummus de cigrons i soja. 14.50
I DE DOLÇ 
(postres d’elaboració al moment temps d’espera 10 minuts mín.)
· Pastisset de poma de Girona amb gelat de vainilla. 5.10
· Les maduixes amb nata. 3.10
· Flam de coco amb el seu gelat. 3.50
· Préssec de vinya amb formatge de cabra i gelat de toffee. 5.60
· Crema catalana cremada amb carquinyolis de farro de Bianya. 3.50
· Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mango. 5.60 
· Brownie de xocolata negra i nous amb gelat de iogurt de la Fageda. 4.80 
· Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 3.90 
· Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de menta. 4.10 
· Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Bauma Garrotxa de cabra del Berguedà, Xiroi de vaca de La Xiquella i Blau d’ovella La Xiquella) amb melmelades de guarnició (pera i fonoll; albercoc i gessamí; mores amb saüc)per menjar sol o per compartir. 12.00
· Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. (ideal per compartir) 6.90 
· Fruita seca, ametlles, avellanes, figues, panses, nous. 5.10

 

PER ACOMPANYAR AMB LES POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80

[ES]
NUESTRA CARTA

Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia comunique a nuestro personal. Asimismo, para platos vegetarianos y veganos.
Snacks, pan, aceite … 1.25 / persona. IVA incluido en todos los precios.
PARA EMPEZAR A ABRIR BOCA
 Ostra de primera La Belle Huitre. 3.10 / unitat – no disponible
· Aceitunas Perelló Gordal picantes 150g 3.10
· Aceitunas Perelló “Manzanilla” picantes 150 gr. 3.10
· Aceitunas rellenas anchoas. 2.50
· Boquerones en vinagre hechos nuestros. 8.50
· Anchoas de l’Escala (8 filetes). 8.50
· Las bravas de la casa. 5.90
· Coquinas ahogadas en vino blanco. 11.90
· Mejillones a la marinera de curry y coco. 9.80
· Calamar enharinado. 8.50
· Navajas “canyuts” a la plancha con verduritas escabechadas. 11.90
· Cigalas a la brasa (5 unidades). 15.50
PRIMEROS
· Tabla de quesos de proximidad (Queso serrat de oveja Mas Farró, Bauma Garrotxa de cabra del Berguedà, Xiroi de vaca de La Xiquella y Blau de oveja La Xiquella) con mermeladas de guarnición (pera e hinojo; albaricoque y jazmín; moras con saúco). 12.00
· Pan de espécies con escalivada. 8.20
· Nuestras patatas rellenas con ensalada. 7.10
· Ensalada de tomate y calabacín con burrata fresca y aceitunas de Kalamata. 8.90
· Ensalada de tomate de Montserrat de “la Caña” con taco de bonito confitado con aceite de arbequina. 8.90
· Ensalada de cerezas confitadas, queso emporità Mas Marcè y almendras tostadas.8.50
· Micuit de pato con higos y reducción de ratafía. 12.60
· Nido de calabacín de la Canya con albahaca y flor de calabacín “badoc” rellena de queso serrat de oveja Mas Farró. 8.90
· Esqueixada de bacalao con aceitunas Kalamata y helado de lima y albahaca. 8.90
· La crema de bogavante, parmentier trufado y piñones. 7.50
· Micuit de pato con higos y reducción de ratafía. 14.50
· La lasaña de verduras con bechamel de ceps. 9.50
· Coca de Hostalets con tomate con paleta ibérica. 16.80
· Canelones de la abuela con bechamel y queso de oveja Mas Farró. 9.90
· Los macarrones a la cazuela con parmesano. 6.95
· Roast beef de ternera, cebolla confitada, queso Mas Farró y crujiente. 13.00
NUESTROS ARROCES (MÍNIMO 2 PERSONAS)
· Fideos con sépia sucia, costilla y salsichas. 13.90 / persona
· La cazuela de arroz mar y montaña. 14.50 / persona
· Arroz negro con calamar y sépia. 14.50 / persona

 

LA CARNE
· El Txuletón DRY AGED 30 días  de ternera con guarnición al gusto (ideal para compartir). 28.30
· Meloso de ternera con puré cremoso de patata y salsa de ratafía. 14.50
· Paletilla de cordero sin faena con manzana y hinojo y su jugo. 15.90
· Magret de pato del Empordà con estofado de frutos del bosque. 14.30
· Pierna de cabrito al horno con miel y romero y mini patatas nueva. 14.60
· Muslo de pato confitado con peras a la garnacha. 13.20
· Filete de ternera de Girona, hígado de pato y demiglace de manzana. 21.50
· Steak tartar de ternera, mantequilla de especies y coca de Hostalets. 21.50
DEL MAR
· Rape con azafrán, ajos negros con hummus de judías de Santa Pau. 15.90
· Rodaballo salvaje de ración al horno con patata y cebolla. 15.90
· Cola de rape de costa al “all cremat”. 13.20
· Bacalao confitado con aceite de oliva virgen extra con guisantes, espárragos y almejas. 15.80
· El pulpo de Rosas a la brasa con patata confitada y pimentón ahumado. 15.90
· Calamares de costa salteados con verduras y tinta de calamar. 13.80
· Tataki de atún rojo, hummus de garbanzos y soja. 14.50

 

Y DE DULCE
(Postres de elaboración al momento tiempo de espera 10 minutos mín.)
· Pastelito de manzana de Girona con helado de vainilla. 5.10
· Las fresas con nata. 3.10
· Flan de coco con su helado. 3.50
· Melocotón de viña con queso de cabra y helado de toffee. 5.60
· Crema catalana quemada con carquiñolis de farro de Bianya. 3.50
· Volcán de chocolate negro con sorbete de mango. 5.60
· Brownie de chocolate negro y nueces con helado de yogur de la Fageda. 4.80
· Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate. 3.90
· Estofado de frutos del bosque con pastelito de chocolate blanco y sorbete de menta. 4.10
· Tabla de quesos de proximidad (Queso serrat de oveja Mas Farró, Bauma Garrotxa de cabra del Berguedà, Xiroi de vaca de La Xiquella y Blau de oveja La Xiquella) con mermeladas de guarnición (pera e hinojo; albaricoque y jazmín; moras con saúco). 12.00
· Fondue de chocolate con fruta del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y alforfón de Batet. (ideal para compartir) 6.90 
· Frutos secos, almendras, avellanas, higos, pasas, nueces. 05.10

 

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, restaurant open from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

If you have any allergies or intolerances let us know. However, for vegetarian and vegan dishes.
Snacks, bread, oil … 1.25 / person. VAT included in all prices.
TO START OPENING YOUR MOUTH

 Oyster La Belle Huitre. 3.10 / unit  – not available

· Spicy Perelló Gordal olives 150g 3.10
· Spicy Perelló “Manzanilla” olives 150 gr. 3.10
· Olives stuffed with anchovies. 2.50
· Pickled anchovies made our own. 8.50
· Escala anchovies (8 fillets). 8.50
· The braves of the house. 5.90
· Tellerines drowned in white wine. 11.90
· Mussels in curry and coconut sailor. 9.80
· Floured squid. 8.50
· Grilled “canyuts” razors with pickled vegetables. 11.90
· Grilled Norway lobsters (5 units). 15.50

 

STARTERS
· Local cheese table (Mas Farró sheep cheese, Bauma Garrotxa goat cheese del Berguedà, La Xiquella cow’s milk and La Xiquella Blau sheep cheese) with garnish jams (pear and fennel; apricot and jasmine; blackberries; with elderberry). 12.00
· Spice bread with roasted vegetables. 8.20
· Our potatoes with salad. 7.10
· Pepper and zucchini tomato salad with fresh burrata and Kalamata olives. 8.90
· Salad of candied cherries, Mas Marcè emporita cheese and toasted almonds. 8.50 
· Duck micuit with figs and ratafia reduction. 12.60
· La Canya zucchini nest with basil and “Badoc” zucchini flower stuffed with Mas Farró sheep’s cheese. 8.90
· The cream of lobster, truffled parmentier and pine nuts. 7.50
· Sliced cod with Kalamata olives and lime and basil ice cream. 8.90
· Vegetable lasagna with mushroom béchamel. 9.50
· Coca dels Hostalets with tomato with Iberian shoulder.16.80
· Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep cheese. 9.90 
· Macaroni in a casserole with parmesan. 6.95
· Roast beef, candied onion, Mas Farró cheese and crunchy bread. 13.00

 

OUR RICES (MINIMUM 2 PEOPLE)
· Roasted noodles with raw cuttlefish, ribs and sausages. 13.90 / person
· The sea and mountain rice casserole. 14.50 / person
· Black rice with squid and cuttlefish. 14.50 / person

 

THE MEAT
· The “Txuletón” DRY AGED “30 days” with garnish (ideal for sharing). 28.30
· Beef  cheak with creamy mashed potatoes and ratafia sauce. 14.50 
· Lamb shoulder with apple and fennel and its juice. 15.90 
· Empordà duck breast with berries stew. 14.30
· Duck leg confit with pears in Grenache. 13.20
· Girona beef fillet, duck liver and apple demiglace. 21.50 
· Beef steak tartare, spice butter and coca bread from Hostalets. 21.50

 

FROM THE SEA
· Monkfish with saffron, black garlic with Santa Pau bean hummus. 15.90
· Baked wild ration turbot with potato and onion. 15.90
· Coastline monkfish with burnt garlic. 13.20
· Candied cod with extra virgin olive oil with peas, asparagus and clams. 15.80
· Grilled Roses octopus with with candied potato and smoked paprika. 15.90
· Ribbed squid sautéed with vegetables and squid ink. 13.80
· Red tuna tataki, chickpea hummus and soy. 14.50

 

AND SWEET
(Dessert made at the time waiting time 10 minutes min.)
· Girona apple pie with vanilla ice cream. 5.10
· The strawberries with cream. 3.10
· Coconut custard with its ice cream. 3.50
· Vine peach with goat cheese and toffee ice cream. 5.60
· Burned Catalan cream with Bianya spelled carquinyolis. 3.50
· Crème à la noix de coco avec sa glace. 3.50
· Dark chocolate volcano with mango sorbet. 5.60 
· Dark chocolate brownie and nuts with yogurt ice cream. 4.80 
· Panna cotta of vanilla and strawberry coulis and chocolate ice cream. 3.90 
· Berries stew with white chocolate cake and mint sorbet. 4.10 
· Local cheese table (Mas Farró sheep cheese, Bauma Garrotxa goat cheese del Berguedà, La Xiquella cow’s milk and La Xiquella Blau sheep cheese) with garnish jams (pear and fennel; apricot and jasmine; blackberries; with elderberry). 12.00
· Chocolate fondue with fruit of the time, cake of farro from Bianya and buckwheat from Batet de la Serra. (ideal for sharing) 6.90 
· Nuts, almonds, hazelnuts, figs, raisins, walnuts. 5.10

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, le restaurant de 13h à 17h et de 20h à 0.30h.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir. Cependant, pour les plats végétariens et végétaliens.
Snacks, pain, huile … 1,25 / personne. TVA incluse dans tous les prix.

 

POUR COMMENCER À OUVRIR LA BOUCHE

 Oyster La Belle Huitre. 3.10 / unité – no disponible

· Olives Perelló Gordal épicées 150g 3.10
· Olives Perelló “Manzanilla” épicées 150 gr. 3.10
· Olives farcies aux anchois. 2,50
· Anchois marinés faits nôtres. 8.50
· Anchois Escala (8 filets). 8.50
· Les braves de la maison. 5,90
· Tellerines noyées dans le vin blanc. 11,90
· Moules au curry et coco marin. 9.80
· Calamars farinés. 8.50
· Rasoirs “canyuts” grillés avec légumes marinés. 11.90
·  Langoustines grillées (5 unités). 15,50
PREMIÈRE
· Table de fromages locaux (fromage de brebis Mas Farró, Bauma Garrotxa de chèvre del Berguedà, Xiroi lait de vache La Xiquella et Blau de brebis La Xiquella) avec garniture de confitures (poire et fenouil; abricot et jasmin; mûres; avec sureau). 12.00
· Pain d’épices maison avec legumes rôtis. 8.20
· Nos pommes de terre farcies avec de la salade. 7.10
· Salade de tomates poivrons et courgettes avec burrata fraîche et olives Kalamata. 8.90
· Salade de cerises confites, fromage emporita Mas Marcè et amandes grillées. 8.50
· Micuit de canard aux figues et réduction de ratafia. 12.60
· Nid de courgette La Canya au basilic et fleur de courgette “Badoc” farcie au fromage de brebis Mas Farró. 8.90
·Morue tranchée aux olives Kalamata et glace au citron vert et basilic. 8.90
· La crème de homard, parmentier truffé et pignons de pin. 7.50 
· Lasagne aux légumes et béchamel aux champignons. 9.50
· Coca dels Hostalets à la tomate avec épaule ibérique. 16.80
· Cannelloni de grand-mère avec béchamel et sciure de chèvre Mas Farró. 9.90 
· Macaroni en cocotte au parmesan. 6.95 
· Rosbif de boeuf, oignons confits, fromage Mas Farró et croquant. 13.00

 

NOTRE RIZ (MINIMUM 2 PERSONNES)
· Nouilles rôties avec seiche, côtelettes et saucisses. 13.90 / personne
· La cocotte de riz de la mer et de la montagne. 14.50 / personne
· Riz noir aux calmars et seiches. 14.50 / personne

 

LA VIANDE
· Le “Txuletón” DRY AGED “30 jours” avec garniture au goût (idéal pour le partage). 28.30
· Joue de bœuf avec purée de pommes de terre crémeuse et sauce ratafia. 14.50 
· Magret de canard Empordà et ragoût de baies. 14.30
· Cuisse de canard confite aux poires au grenache. 13.20
· Epaule d’agneau au chômage à la pomme et fenouil et son jus. 15.90 
· Filet de bœuf de Gérone, foie gras de canard et demiglace aux pommes. 21.50 
· Steak tartare de boeuf, beurre d’épices et gâteau Hostalets. 21.50 

 

DE LA MER
· Lotte au safran, ail noir et houmous de haricots de Santa Pau. 15,90
· Turbot sauvage cuit au four avec pomme de terre et oignon. 15,90
· Lotte du littoral à l’ail brûlé. 13.20
· Cabillaud confit à l’huile d’olive extra vierge avec petits pois, asperges et palourdes. 15.80
· Poulpe aux roses grillées et avec pomme de terre confite et paprika fumé. 15.90
· Calamars côtelés sautés aux légumes et encre de seiche. 13.80
· Tataki de thon rouge, houmous de pois chiches et soya. 14.50

 

ET DOUX
(desserts fraîchement préparés temps d’attente 10 minutes min.)
· Tarte aux pommes de Gérone avec crème glacée au vanille. 5.10
· Des fraises avec crème. 3.10
· Pêche de vigne au chèvre et glace au caramel. 5.60
· Crème à la noix de coco avec sa glace. 3.50
· Crème catalane brûlée aux carquinyolis d’épeautre Bianya. 3.50
· Volcan au chocolat noir avec sorbet à la mangue. 5.60 
· Brownie au chocolat noir et noix avec glace au yogourt Fageda. 4.80 
· Panna cotta vanille et coulis de fraises et glace au chocolat. 3.90 
· Ragoût de baies avec gâteau au chocolat blanc et sorbet à la menthe. 4.10
· Table de fromages locaux (fromage de brebis Mas Farró, Bauma Garrotxa de chèvre del Berguedà, Xiroi lait de vache La Xiquella et Blau de brebis La Xiquella) avec garniture de confitures (poire et fenouil; abricot et jasmin; mûres; avec sureau). 12.00
 · Fondue au chocolat aux fruits du temps, pain d’épeautre de Bianya et de sarrasin de Batet de la Serra. (idéal pour partager) 6.90
· Noix, amandes, noisettes, figues, raisins secs, noix. 5.10

 

POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95
Ratafia Pere Xic 2.95
Ratafia Bosch 2.95
 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75
 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75
 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90
 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20
 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80