MENÚ SIMFÒNIC

[CAT]
MENÚ SIMFÒNIC   22.40 

·Menú de mercat disponible cada dia migdia i nit,

cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

ELS PRIMERS
Amanida de figues coll de dama amb pedrers i cremós de fetge d’ànec.
Coca d’oli d’oliva extra de l’Empordà amb papada confitada, seitons, rúcula i encurtits.
Crema de carbassa amb esponjós de fonoll i crema àcida de formatge de cabra “bauma”.
“Ramen” d’escudella amb fideus de fajol (soba), verdures i pilota.

 

ELS SEGONS
Guisat de garró de pernil amb bolets i patata caliu.
Tronc de vedella amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.
Corball amb verdures, cítrics i maionesa de safrà.
El mar i muntanya de calamar farcit de festa major amb patata i fesols.

 

I DE DOLÇ
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
Copa de iogurt de la Fageda amb poma de Girona i toffe.
Pastisset de xocolata blanca amb estofat de fruits del bosc i sorbet de menta.
Mató amb cabell d’àngel de les nostres carbasses o compota de poma de Girona.
Mousse de cafè amb gelat de torró de Xixona i ratafia.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

 I si ets Vegà el teu menú a escollir:
Saltejat de fideus de fajol (soba) amb verdures i salsa de soja.
Coca dels Hostalets amb escalivada, rúcula i olives negres.

 

Hambuguesa de Quinoa i cigrons amb hummus de cigrons.

 

Estofat de fruits vermells amb sorbet de menta.
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.

[ES]
MENÚ SIMFÓNICO   22.40 

·Menú de fin de semana,

cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30 restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

LOS PRIMEROS
Ensalada de higos con mollejas y cremoso de hígado de pato.
Coca de aceite de oliva extra del Empordà con papada confitada, boquerones, rúcula y encurtidos.
Crema de calabaza con esponjoso de hinojo y crema ácida de queso de cabra bauma“.
Ramen de sopa con fideos de trigo sarraceno (soba), verduras y pelota.

 

LOS SEGUNDOS
Guiso de codillo de jamón con setas y patata calor.
Tronco de ternera con puré cremoso de patata del Valle y salsa ratafía Russet de Olot.
Corvina con verduras, cítricos y mayonesa de azafrán.
El mar y montaña de calamar relleno de fiesta mayor con patata y frijoles.

 

Y DE DULCE
Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.
Copa de yogur del Hayedo con manzana de Girona y toffe.
Pastelito de chocolate blanco con estofado de frutos del bosque y sorbete de menta.
Requesón con cabello de ángel de nuestras calabazas o compota de manzana de Girona.
Mousse de café con helado de turrón de Jijona y ratafía.

 

Este menú incluye 1/2 litre de agua mineral y pan de horno de leña de Hostalets. Los menús no se pueden compartir.

[EN]
SYMPHONY MENU 22.40 

·Weekend menu,

the kitchen is open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, restaurant open from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30pm.

THE STARTERS
Lady’s neck fig salad with quarries and duck liver cream.
Empordà extra olive oil cake with candied chin, anchovies, arugula and pickles.
Pumpkin cream with fennel sponge and sour cream of goat cheese “bauma” .
Bowl “ramen” with buckwheat noodles (soba), vegetables and ball.

 

THE MAIN COURSE
Ham stew with mushrooms and hot potato.
Beef trunk with creamy mashed potatoes from the Valley and Russet d’Olot ratafia sauce.
Corball with vegetables, citrus and saffron mayonnaise.
The sea and mountain squid stuffed with festival potato and beans.

 

AND SWEET
Panna cotta cream and vanilla with strawberry coulis and chocolate ice cream.
Glass of Fageda yogurt with Girona apple and toffee.
White chocolate cake with berry stew and mint sorbet.
Curd with angel hair from our pumpkins or Girona apple compote.
Coffee mousse with Jijona nougat ice cream and ratafia.

 

This menu includes 1/2 litre mineral water and wood fire oven bread from Hostalets. The menus can’t be shared.

[FR]
MENU SYMPHONIE 22.40 

· Menu week-end,

cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

LE PREMIER
Salade de figues au cou de dame aux carrières et crémeux de foie de canard.
Tourteau d’huile d’olive extra Empordà avec menton confit, anchois, roquette et cornichons.
Crème de potiron au fenouil et crème aigre de chèvre “bauma”.
Bol “ramen” avec nouilles de sarrasin (soba), légumes et boule.

 

LES SECONDES
Ragoût de jambon aux champignons et patate chaude.
Tronc de boeuf avec purée crémeuse de pommes de terre de la Vallée et sauce ratafia Russet d’Olot.
Corball aux légumes, agrumes et mayonnaise au safran.
Les calmars de mer et de montagne farcis aux pommes de terre et aux haricots du festival.

 

ET DOUX
Panna cotta crème et vanille avec coulis de fraise et glace chocolat.
Verre de yaourt Fageda avec pomme de Gérone et caramel.
Gâteau au chocolat blanc avec ragoût de baies et sorbet à la menthe.
Caillé aux cheveux d’ange de nos potirons ou compote de pommes de Gérone.
Mousse au café avec glace au nougat de Jijona et ratafia.

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale et du pain au feu de bois Hostalets. Les menus ne peuvent pas être partagés.