MENÚ SIMFÒNIC

MENÚ SIMFÒNIC   22,30

Menú sinfónico

Primers a escollir entre / Primeros a elegir entre:

Saltat de verdures, algues i fideus xinesos amb salsa agredolça.

Salteado de verduras, algas y fideos chinos con salsa agridulce.

 

Focaccia d’albergínia escalivada amb mozzarella i orenga.

Focaccia de berenjenas y mozzarella.

 

Cassola de faves i pèsols a la catalana amb menta.

Cazuela de habas y guisantes a la catalana con menta.

 

Salmorejo de tomata amb tonyina vermella marinada i alvocat.

Salmorejo de tomate con atún rojo y aguacate.

 

Amanida d’encenalls de carbassó i salmó marinat amb anet.

Ensalada de virutas de calabacín con salmón marinado y eneldo.

………………………..

Segons a escollir entre / Segundos a elegir entre:

Peix de del dia (consulta el personal).

Pescado del día (consulta el personal).

 

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.

Tronco de ternera con puré cremoso de patata y salsa de ratafía.

 

Calamar a la planxa sobre carpaccio de carbassó amb vinagreta d’alls tendres.

Calamar a la plancha sobre carpaccio de calabacín con vinagreta de ajos tiernos.

 

Cassola de garró de porc guisat amb bolets.

Cazuela de codillo de cerdo guisado con setas.

 

Arròs negre de sèpia, carxofa i pèsols (mínim 2 persones).

Arroz negro de sepia, alcachofa y guisantes (mínimo 2 personas).

………………………..

Postres a escollir entre / Postres a elegir entre:

Panna cotta de nata i vainilla amb maduixes.

Panna cotta de nata y vainilla con fresas.

 

Sopa de fruits vermells amb brownie de xocolata blanca i sorbet de menta.

Sopa de frutos rojos con brownie de chocolate blanco y sorbete de menta.

 

Flam de ratafia amb gelat de torró de Xixona.

Flan de ratafía con helado de regaliz.

 

Copa de pinya, toffee i llima.

Copa de piña, toffee y lima.

 

Aquest menú inclou ½ litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas.

Este menú incluye ½ litro de aigua mineral y pan de horno de leña Bataller de Hostalets d’en Bas.

QR CARTA