MENÚ SIMFÒNIC

[CAT]
MENÚ SIMFÒNIC  22.40 

·Menú de caps de setmana, cuina oberta de 13h a 15h30, restaurant obert de 13h a 16h30 -segons normativa vigent-·

ELS PRIMERS
· Calçots arrebossats amb salsa romesco.
· Crema de carbassa amb formatge emporità Mas Marcè i llardons de la mocada.
· Amanida de carxofes confitades amb pernil ibèric.

 

ELS SEGONS
· Cassola de garró de pernil amb patata caliu i bolets.
· Tronc de vedella amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.
· Suprema de lluç amb compota de fonoll, poma i gingebre.
· Cassoleta de bacallà Skrei i patata.

 

I DE DOLÇ
· Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de vainilla.
· Copa de taronja sanguina amb gelat de iogurt de la Fageda.
· Pastisset de xocolata blanca amb estofat de fruits del bosc i sorbet de menta de l’hort.

 

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

[ES]
MENÚ SIMFÓNICO 22.40 

·Menú de fin de semana, cocina abierta de 13h a 15h30, restaurante abierta de 13h a 16h30 -según normativa vigente-·

LOS PRIMEROS
· Calçots rebozados con salsa romesco.
· Crema de calabaza con queso emporità Mas Marcè y chicharrones.
· Ensalada de alcachofas confitadas con jamón ibérico.

 

LOS SEGUNDOS
· Cazuela de codillo de jamón con patata al horno y setas.
· Tronco de ternera con puré cremoso de patata del Valle y salsa ratafía Russet de Olot.
· Suprema de merluza con compota de hinojo, manzana y gengibre.
· Cazuela de bacalao Skrei y patata.

 

Y DE DULCE
· Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.
· Copa de naranja sanguina helado de yogur de la Fageda.
· Pastelito de chocolate blanco con estofado de frutos del bosque y sorbete de menta de la huerta.

 

Este menú incluye 1/2 litre de agua mineral y pan de horno de leña de Hostalets. Los menús no se pueden compartir.

[EN]
SYMPHONY MENU 22.40 

·Weekend menu, the kitchen is open from 1pm to 3.30pm, restaurant open from 1pm to 4.30pm -according to current regulations-·

THE STARTERS
· Fried calçots with romesco sauce.
· Pumpkin cream with Mas Marcè emporita cheese and llardons de la mocada.
· Salad with candied artichokes and Iberian ham.

 

THE MAIN COURSE
· Casserole of knuckle ham with potatoes and mushrooms.
· Veal with creamy potatoe and ratafia Russet sauce.
· Hake with apple, fennel compote.
· Casserole of Skrei cod with potatoes.

 

AND SWEET
· Panna cotta with strawberries coulis and chocolate ice cream.
· Cup of blood orange with la Fageda yogurt ice cream la Fageda.
· White chocolate cake, braised red fruits and mint sorbet.

 

This menu includes 1/2 litre mineral water and wood fire oven bread from Hostalets. The menus can’t be shared.