MENÚ SIMFÒNIC

[CAT]

MENÚ SIMFÒNIC 22,40

MIGDIES cuina oberta de 12:00 a 15:30 h // Restaurant obert de 12:00 a 16:30 h

NITS cuina oberta de 18:00 a 20:00 h// Restaurant obert de 18:00 a 21:30 h

(IMPORTANT NITS OBERT SOLAMENT AMB RESERVA PRÈVIA FINS LES 17:00 H.)

 

Primers a escollir entre:

Amanida de pedrers, pernil i vinagreta de fruits del bosc.

Crema de carbassa amb entrebancs de botifarra de perol, moniato i carbassa.

Gnocchis de moniato amb mantega d’espècies.

…..

Segons a escollir entre:

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa ratafia.

Guisat de garró de porc amb bolets.

Corball salvatge amb patata safrà.

…..

I de dolç a escollir entre:

Copa de crema i magrana.

Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata.

Pastisset de xocolata blanca amb estofat de fruits del bosc i sorbet de menta.

 

Aquest menú inclou ½ litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas.

[ES]

MENÚ SIMFÓNICO 22,40

MEDIODÍA cocina abierta de 12:00 a 15:30 h // Restaurante abierto de 12:00 a 16:30 h

NOCHES cocina abierta de 18:00 a 20:00 h// Restaurante abierto de 18:00 a 21:30 h

(IMPORTANTE NOCHES ABIERTO SOLAMENTE CON RESERVA PREVIA HASTA LAS 17:00 H.)

Primeros a elegir entre:

Ensalada de mollejas, ibérico y vinagreta de frutos del bosque.

Crema de calabaza con butifarra de perol, boniato y calabaza.

Gnocchis de boniato con mantequilla de especies.

…..

Segundos a elegir entre:

Tronco de ternera con puré cremoso de patata y salsa ratafía.

Guiso de codillo de cerdo con setas.

Corvina salvaje con patata azafrán.

…..

Y de dulce a elegir entre:

Copa de crema y granada.

Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate.

Pastelito de chocolate blanco con estofado de frutos del bosque y sorbete de menta.

 

Este menú incluye ½ litro de agua mineral y pan de horno de leña Bataller de Hostalets d’en Bas.


[EN] Bandera del Reino Unido - Wikipedia, la enciclopedia libre

SYMPHONIC MENU 22,40

NOON kitchen open from 12:00 to 15:30 // Restaurant open from 12:00 to 16:30

NIGHTS kitchen open from 6:00 p.m. to 8:00 p.m. // Restaurant open from 6:00 p.m. to 9:30 p.m.

(IMPORTANT NIGHTS OPEN ONLY WITH PRIOR RESERVATION UNTIL 5:00 PM)

First to choose between:

Duck salad with ham and berry vinaigrette

Pumpkin cream.

Sweet potato gnocchis with spices butter.

…..

Seconds to choose between:

Trunk of veal with creamy potato puree and ratafía sauce.

Pork knuckle stew with mushrooms.

Wild sea bass with saffron potato.

…..

And of sweet to choose between:

Cup of cream and pomegranate.

Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream.

White chocolate cake with wild berry stew and mint sorbet.

This menu includes ½ liter of mineral water and Bataller de Hostalets d’en Bas wood-fired oven bread.

QR CARTA