MENÚ SIMFÒNIC

[CAT]
MENÚ SIMFÒNIC   23.50 

·Un menú de cuina de mercat·

Disponible cada dia migdia i nit,  cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

ENTRANTS
Pastís de verdures de temporada amb crema de formatge Blau de la “Xiquella”.
Amanida de tardor, magrana, codony, bolets i castanyes.
Pa d’espècies amb escalivada, laminat de papada confitada i seitó.
Crema de carbassa amb esponjós de fonoll i crema àcida de formatge de cabra Bauma.
Trinxat de col de “Verdures la Canya” i patata amb saltejat de bolets de temporada i ventresca seca.

 

ELS SEGONS
Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor i patata caliu.
Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.
Cuixa d’ànec confitada amb peres a la garnatxa.
Costella de porc confitada i a la brasa amb moniato escalivat i salsa agredolça.
Daus de tonyina vermella amb estofat de patata i fesols de Santa Pau.
Suprema de corball fresc a la planxa amb verdures, cítrics i maionesa de safrà.

 

I DE DOLÇ
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
Copa de iogurt de la Fageda amb poma de Girona i toffee.
Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de menta.
Mousse de cafè amb gelat de torró de Xixona i ratafia.
Crema catalana amb carquinyolis de farro.
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

I SI ETS VEGÀ EL TEU MENÚ A ESCOLLIR:
Amanida de tardor, magrana, codony, bolets i castanyes.
Coca dels Hostalets amb escalivada, rúcula i olives negres.
Crema de carbassa amb saltat de fonoll.

»

Hambuguesa de quinoa i cigrons amb hummus de cigrons.
Albergínia farcida amb verdures i xampinyons amb beixamel de coco.

»

Estofat de fruits vermells amb sorbet de menta.
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.

[ES]
MENÚ SIMFÓNICO   23.50 

·Un menú de cocina de mercado·

Disponible cada dia medio día y noche, cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

ENTRANTES
Tarta de verduras de temporada con crema de queso Azul de “la Xiquella”.
Ensalada de otoño, granada, membrillo, setas y castañas.
Pan de especias con escalivada, laminado de papada confitada y boquerón.
Crema de calabaza con esponjoso de hinojo y crema ácida de queso de cabra Bauma.
Trinxat de col “Verduras la Caña” y patata con salteado de setas de temporada y ventresca seca.

 

LOS SEGUNDOS
Guiso de codillo de jamón con setas de otoño y patata caliu.
Tronco de ternera cocido a baja temperatura con puré cremoso de patata del Valle y salsa ratafía Russet de Olot.
Muslo de pato confitado con peras en la garnacha.
Costilla de cerdo confitada y a la brasa con boniato asado y salsa agridulce.
Dados de atún con estofado de patata y fesols.
Suprema de corbina fresca a la plancha con verduras, cítricos y mayonesa de azafrán.

 

Y DE DULCE
Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.
Copa de yogur de la Fageda con manzana de Girona y toffee.
Estofado de frutos del bosque con pastelito de chocolate blanco y sorbete de menta.
Mousse de café con helado de turrón de Jijona y ratafía.
Crema catalana con carquiñolis de farro (harina de trigo).
Surtido de fruta natural con sorbete de limón.

Este menú incluye 1/2 litre de agua mineral y pan de horno de leña de Hostalets. Los menús no se pueden compartir.

Y SI ERES VEGANO TU MENÚ A ELEGIR:
Ensalada de otoño, granada, membrillo, setas y castañas.
Coca de Hostalets con escalivada, rúcula y aceitunas negras.
Crema de calabaza con salteado de hinojo.

»

Hambuguesa de quinoa y garbanzos con hummus de garbanzos.
Berenjena rellena con verduras y champiñones con bechamel de coco.

»

Estofado de frutos rojos con sorbete de menta.
Surtido de fruta natural con sorbete de limón.

[EN]
SYMPHONIC MENU 23.50 

· A menu of food market ·

Available every day at night and night, open kitchen from 1:00 p.m. to 3:30 p.m. and from 8:00 p.m. to 10:30 p.m., open restaurant from 1:00 p.m. to 5 p.m. and from 8:00 p.m. to 00h30.

STARTERS
Seasonal vegetable cake with “Xiquella” blue cheese cream.
Autumn salad, pomegranate, quince, mushrooms and chestnuts.
Spice bread with escalivada, laminated and candied chin with seiton.
Pumpkin cream with fennel spongy and acid cream of goat Bauma cheese.
Chopped cabbage from “Verdures la Canya” and potato with sautéed seasonal mushrooms and dried belly.

 

THE MAIN COURSE
Ham stew with autumn mushrooms and hot potatoes.
Trunk of beef cooked at low temperature with creamy puree of potato of the valley and sauce Ratafia Russet d’Olot.
Candied duck leg with grated pears.
Candied and grilled pork chop with roasted sweet potato and bittersweet sauce.
Diced tuna with potato stew and beans.
Grilled fresh corball supreme with vegetables, citrus and saffron mayonnaise.

 

AND SWEET
Panna cotta of cream and vanilla with coulis of strawberries and chocolate ice cream.
Glass of La Fageda yogurt with Girona apple and toffee.
Berries stew with white chocolate cake and mint sorbet.
Coffee mousse with Jijona nougat ice cream and ratafia.
Catalan cream with spelled flour carquinyolis.
Assorted natural fruit with lemon sorbet.

This menu includes 1/2 litre mineral water and wood fire oven bread from Hostalets. The menus can’t be shared.

AND IF YOU WANT YOUR VEGAN OPTION YOUR MENU TO CHOOSE:
Autumn salad, pomegranate, quince, mushrooms and chestnuts.
Coca dels Hostalets with escalivada, arugula and black olives.
Pumpkin cream with fennel sauté.

»

Quinoa and chickpea burger with chickpea hummus.
Eggplant stuffed with vegetables and mushrooms with coconut béchamel.

»

Red fruit stew with mint sorbet.
Assorted natural fruit with lemon sorbet.

[FR]
MENU SYMPHONIQUE 23.50 

· Une carte de cuisine du marché ·

Disponible tous les jours midi et soir, cuisine ouverte à partir de 13h00 à 15h30 et à partir de 20h à 22h30, restaurant ouvert à partir de 13h00 à 17h et à partir de 20h à 00h30.

ENTRÉES
Gâteau de légumes de saison à la crème de fromage bleu ” la Xiquella”
Salade d’automne, grenade, coing, champignons et châtaignes.
Pain d’épices avec escalivada, menton confit et seiton.
Crème à la citrouille avec fenouil spongieuse et crème acide de fromage de bauma de chèvre.
Tranchée de chou et pomme de terre “de la canne à légumes” avec saucisse saisonnière de champignons et Ventresca sèche.

 

LES SECONDES
Ragoût de jambon aux champignons d’automne et patate chaude.
Tronc de boeuf cuit à basse température avec purée crémeuse de pommes de terre de la Vallée et sauce ratafia Russet d’Olot.
Cuisse de canard confite aux poires.
Côtelette de porc confite et grillée avec patate douce rôtie et sauce aigre-douce.
Cubes de thon avec ragoût de pommes de terre et fesols haricots blancs.
Suprême de corball frais grillé avec légumes, agrumes et mayonnaise au safran.

 

ET DOUX
Panna cotta crème et vanille avec coulis de fraise et glace chocolat.
Verre de yaourt Fageda avec pomme de Gérone et caramel.
Ragoût de baies avec gâteau au chocolat blanc et sorbet à la menthe.
Mousse au café avec glace au nougat de Jijona et ratafia.
Crème brulée aux carquinyolis d’épeautre.
Assortiment de fruits naturels avec sorbet au citron.

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale et du pain au feu de bois Hostalets. Les menus ne peuvent pas être partagés.

ET SI VOUS ÊTES VEGAN, VOTRE MENU AU CHOIX :
Salade d’automne, grenade, coing, champignons et châtaignes.
Coca dels Hostalets avec escalivada, roquette et olives noires.
Crème de potiron au fenouil sauté.
»
Burger de quinoa et pois chiches avec houmous de pois chiches.
Aubergines farcies aux légumes et champignons à la béchamel coco.
»
Ragoût de fruits rouges avec sorbet à la menthe.
Assortiment de fruits naturels avec sorbet au citron.