Menú regal

MENÚ GASTRONÒMIC 
* taula completa

·El menú gastronòmic consta de tres entrants, dos segons (carn i peix) i dos postres en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

ENTRANTS:
Ostra La Belle Huître.
Tàrtar de tonyina, esbergígina i pa de farro amb gelat de mostassa.
El niu de carbassó de “la Canya” amb la seva flor farcida de formatge Serrat d’Ovella Mas Farró.
I SEGUIM:
Turbot amb puré cremós de fesols i pebrots.
Mar i muntanya de costella de porc, parmentier trufat de patata de la Vall, crema de marisc i salsa ratafia Russet.
I DE DOLÇ:
“Mojito” de menta, llima i rom.
“Torrija” de tortell d’Olot amb ratafia.

 

Els menús no es poden compartir.

Selecció del nostre celler:

*FER VOLAR COLOMS BLANC 2019. Celler Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

*LLAVORS BLANC 2020. Celler La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeu, Garnatxa Roja i Xarel·lo): Vi elegant, fresc, untuós amb final agradable. Fruita madura amb un toc de fusta. 

*LLAVORS NEGRE 2018. Celler La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Garnatxa negra, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah i Cabernet Franc): Elevada intensitat olfactiva que conserva les aromes primàries de fruita madura, combinades amb aromes terciàries pròpies de la seva criança en barriques de roure. Molt equilibrat en boca i tanins fins.

 

 

 

 


 

MENÚ SIMFÒNIC

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

 

ELS PRIMERS

Amanida de figues coll de dama amb pedrers i cremós de fetge d’ànec.
Coca d’oli d’oliva extra de l’Empordà amb papada confitada, seitons, rúcula i encurtits.
Crema de carbassa amb esponjós de fonoll i crema àcida de formatge de cabra “bauma”.
“Ramen” d’escudella amb fideus de fajol (soba), verdures i pilota.

 

ELS SEGONS

Guisat de garró de pernil amb bolets i patata caliu.
Tronc de vedella amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.
Corball amb verdures, cítrics i maionesa de safrà.
Roger de Roses fregit amb cremós de moniato i trompetes de la mort.
El mar i muntanya de calamar farcit de festa major amb patata i fesols.

 

I DE DOLÇ

Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
Copa de iogurt de la Fageda amb poma de Girona i toffe.
Pastisset de xocolata blanca amb estofat de fruits del bosc i sorbet de menta.
Mató amb cabell d’àngel de les nostres carbasses o compota de poma de Girona.
Mousse de cafè amb gelat de torró de Xixona i ratafia.

 

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.