MENÚ GASTRONÒMIC

[CAT]
MENÚ GASTRONÒMIC 35.90 
* taula completa.

·Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica·

·El menú gastronòmic consta de Snacks, tres entrants, dos segons i postres en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.  ·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

Snacks:
Oliva Gordal picant, anxova de la casa i gelat de piparra.
Ostra amb cogombret de “Verdures de la Canya” amb la seva flor.
Entrants:
Tàrtar de tonyina vermella amb tomata, alfàbrega i gelat d’oli.
Laminat de figues amb micuit d’ànec i reducció de ratafia.
Segon:
Cocotxes de bacallà amb cremós de fesols de Santa Pau i salsa al safrà.
Mar i muntanya de costella de porc, parmentier trufat de patata de la Vall, vieira, bolets, salsa ratafia Russet i crema de marisc.
Postres:
La Torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot amb gelat de ratafia.
* Els hi donem la possibilitat de canviar les postres per a una taula de formatges de proximitat (suplement 6 €).
Petites bogeries volcàniques.

Els menús no es poden compartir.

Selecció del nostre celler (14,50 / ampolla):

*FER VOLAR COLOMS BLANC 2020. Celler Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

* GAROINA BLANC 2021. Celler Oliveda. DO EMPORDÀ (Chardonnay): Aroma perfumada amb notes de cítrics, plàtan i pinya. En boca és intens, saborós i fresc.

* RIGAU ROS CRIANÇA 2018. Celler  Oliveda. DO EMPORDÀ (Cabernet Sauvignon, Garnatxa i Merlot): Al paladar és gustós, carnós, amb bona estructura i un final persistent.

[ES]
MENÚ GASTRONÓMICO 35.90 
* mesa completa.

·Un resumen con formato de cata de la carta y un recorrido a los productos de Cocina Volcánica·

·El menú gastronómico consta de snakcs, tres entrantes, dos segundos y postres en el cual está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Hostalets d’en Bas. La oferta puede variar según temporada o recomendación del chef·

·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30·

Snacks:
Oliva Gordal picante, anchoa de la casa y helado de piparra.
Ostra con pepinillo de “Verduras de la Caña” con su flor.
Entrantes:
Tartar de atún rojo con tomate, albahaca y helado de aceite.
Laminado de higos con micuit de pato y reducción de ratafía.
Segundos:
Cocochas de bacalao con cremoso de frijoles de Santa Pau y salsa de azafrán.
Mar y montaña de costilla de cerdo, parmentier trufado de patata del Valle, vieira, setas, salsa ratafía Russet y crema de marisco.
Postres:
La torrija de Tortell de Olot con helado de ratafía.
* Les damos la posibilidad de cambiar el postre para una mesa de quesos de proximidad (suplemento 6 €).
Pequeñas locuras volcánicas.

Los menús no se pueden compartir.

Selección de nuestra bodega (14,50 / botella):

*FER VOLAR COLOMS BLANCO 2020. Bodega Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel y Sauvignon Blanc).

* GAROINA BLANCO 2021. Bodega Oliveda. DO EMPORDÀ (Chardonnay): Aroma perfumado con notas de cítricos, plátano y piña. En boca es intenso, sabroso y fresco.

* RIGAU ROS CRIANZA 2018. Bodega  Oliveda. DO EMPORDÀ (Cabernet Sauvignon, Garnacha y Merlot): En el paladar es sabroso, carnoso, con buena estructura y un final persistente.

[EN]
GASTRONOMIC MENU 35.90 
* complete table

· A summary with tasting format of the menu and a tour of Volcanic Cuisine products·

· The gastronomic menu consists of snacks, three starters, two main courses and desserts which include 1/2 liter of mineral water and bread from the Hostalets d’en Bas wood-fired oven. Their offer may vary depending on the season or the chef’s recommendation ·

· Kitchen open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

Snacks:
Spicy Gordal olive, house anchovies and pepper ice cream.
Oyster with cucumber from “Verdures de la Canya” with its flower.
Starters:
Red tuna tartare with tomato, basil and oil ice cream.
Fig roll with duck micuit and ratafia reduction.
Main courses:
Cocotxes of cod with Santa Pau bean cream and saffron sauce.
Sea and mountain pork ribs, truffle parmentier of potato from the Valley, scallops, mushrooms, Russet ratafia sauce and seafood cream.
Desserts:
The Olot tortell “torrija” with ratafia ice cream.
* We give you the opportunity to change the dessert for a table of local cheeses (supplement 6 €).
Small volcanic madness.

Menus cannot be shared.

Selection of our winery (14.50 / bottle):

* FER VOLAR COLOMS WHITE 2020. Segura Viudas Winery. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

* GAROINA WHITE 2021. Oliveda winery. DO EMPORDÀ (Chardonnay): Scented aroma with notes of citrus, banana and pineapple. In the mouth it is intense, tasty and fresh.

* RIGAU ROS CRIANÇA 2018. Oliveda winery. DO EMPORDÀ (Cabernet Sauvignon, Grenache and Merlot): On the palate it is tasty, meaty, with good structure and a persistent finish.

MENU GASTRONOMIQUE 35.90 
* tableau complet

· Un résumé avec format dégustation du menu et un tour des produits de la Cuisine Volcanique ·

· Le menu gastronomique se compose de collations, de trois entrées, de deux plats et desserts comprenant 1/2 litre d’eau minérale et du pain du four à bois des Hostalets d’en Bas. Leur offre peut varier selon la saison ou la recommandation du chef ·

· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, le restaurant est ouvert de 13h à 17h et de 20h à 0h30.

Collations :
Olive Gordal épicée, anchois maison et glace au poivre.
Huître au concombre des “Verdures de la Canya” avec sa fleur.
Entrées:
Tartare de thon rouge à la tomate, basilic et glace à l’huile.
Figues au micuit de canard et réduction de ratafia.
Plat principaux:
Morue avec haricots de Santa Pau et sauce au safran.
Côtes de porc mer et montagne, parmentier truffé de pomme de terre Vall, Saint-Jacques, champignons, sauce ratafia Russet et crème de fruits de mer.
Desserts:
Le tortell d’Olot “torrija” avec de la glace au ratafia.
* Vous pouvez changer le dessert pour une table de fromages locaux (supplément 6 €).
Petite folie volcanique.

Les menus ne peuvent pas être partagés.

Sélection de notre domaine viticole (14.50/bouteille) :

* FER VOLAR COLOMS BLANC 2020. Cave Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

* GAROINA BLANC 2021. Cave Oliveda. DO EMPORDÀ (Chardonnay) : Arôme parfumé aux notes d’agrumes, de banane et d’ananas. En bouche, il est intense, savoureux et frais.

* RIGAU ROS CRIANÇA 2018. Cave Oliveda. DO EMPORDÀ (Cabernet Sauvignon, Grenache et Merlot) : En bouche, il est savoureux, charnu, avec une bonne structure et une finale persistante.