MENÚ GASTRONÒMIC

 

[CAT]

MENÚ GASTRONÒMIC 32,10

-taula completa-

El menú gastronòmic consta de tres entrants, dos segons (carn i peix) i dos postres en el qual està inclòs ½ litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef, consulti amb el nostre personal.

 

Entrants:

Micuit d’ànec amb figues, pa de farro i ratafia.

Tàrtar de tonyina vermella amb albergínia fumada i préssec de vinya confitat.

Flor de carbassó (badoc) de la “Canya” farcida de formatge “Mas Farró”.

Seguim:

Suprema de turbot amb suquet de fesols de Santa Pau.

Mar i muntanya de costella de porc, llamàntol i parmentier trufat de patata amb salsa ratafia.

De postres:

Copeta de granissat de menta i rom, el mojito.

“Torrija” de tortell d’Olot amb cremós de xocolata blanca i gelat de ratafia.

 

Menú amb maridatge (12,50 / ampolla): Fer Volar Coloms (blanc afruitat), Llavors blanc (blanc garnatxa), Sinols criança (negre garnatxa) o Llavors negre.

[ES]

MENÚ GASTRONÓMICO 32,10

-mesa completa-

El menú gastronómico consta de tres entrantes, dos segundos (carne y pescado) y dos postres en el cual está incluido ½ litro de agua mineral y pan de horno de leña de Hostalets d’en Bas. Su oferta puede variar según temporada o recomendación del chef, consulte con nuestro personal.

 

Entrantes:

Micuit de pato con higos, pan de farro y ratafía.

Tartar de atún rojo con berenjena ahumada y melocotón de viña confitado.

Flor de calabacín rellena de queso “Mas Farró”.

Seguimos:

Suprema de turbot con guiso de fesols de Santa Pau.

Mar y monte de costilla de cerdo, bogavante y parmentier trufado de patata con salsa ratafía.

De postres:

Copita de granizado de menta y ron, el mojito.

Torrija de tortell d’Olot con cremoso de chocolate blanco y helado de ratafía.

 

Menú maridaje (12,50 / botella): Fer Volar Coloms (blanco afruitado), Llavors blanc (blanco garnacha), Sinols crianza (tinto garnacha) o Llavors tinto.

 

QR CARTA