- 2 juny, 2020
- admin
MENÚ GASTRONÒMIC
[CAT]
MENÚ GASTRONÒMIC 36.30
* taula completa.
·Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica·
·El menú gastronòmic consta de Snacks, tres entrants, dos segons i postres en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. ·
·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·
Snacks:
Oliva Gordal picant, anxova de la casa i gelat de piparra.
Ostra amb cogombret de “Verdures la Canya” amb la seva flor.
Entrants:
Tàrtar de tonyina vermella amb tomata, alfàbrega i gelat d’oli verge extra.
La flor de carbassó “badoc” amb formatge Serrat d’Ovella Mas Farró.
Segon:
Turbot amb cremós de fesols de Santa Pau i salsa al safrà.
Mar i muntanya de costella de porc, parmentier trufat de patata de la Vall, vieira, bolets, salsa ratafia Russet i crema de marisc.
Postres:
La Torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot amb gelat de ratafia.
* Els hi donem la possibilitat de canviar les postres per a una taula de formatges de proximitat (suplement 6 €).
Petites bogeries volcàniques.
Els menús no es poden compartir.
Selecció del nostre celler (14,50 / ampolla):
*FER VOLAR COLOMS BLANC 2020. Celler Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).
* GAROINA BLANC 2021. Celler Oliveda. DO EMPORDÀ (Chardonnay): Aroma perfumada amb notes de cítrics, plàtan i pinya. En boca és intens, saborós i fresc.
* RIGAU ROS CRIANÇA 2018. Celler Oliveda. DO EMPORDÀ (Cabernet Sauvignon, Garnatxa i Merlot): Al paladar és gustós, carnós, amb bona estructura i un final persistent.
—
[ES]
MENÚ GASTRONÓMICO 36.30
* mesa completa.
·Un resumen con formato de cata de la carta y un recorrido a los productos de Cocina Volcánica·
·El menú gastronómico consta de snakcs, tres entrantes, dos segundos y postres en el cual está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Hostalets d’en Bas. La oferta puede variar según temporada o recomendación del chef·
·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30·
Snacks:
Oliva Gordal picante, anchoa de la casa y helado de piparra.
Ostra con pepinillo de “Verduras la Caña” con su flor.
Entrantes:
Tartar de atún rojo con tomate, albahaca y helado de aceite de oliva virgen extra.
La flor de calabacín “badoc” con queso Serrat de Ovella Mas Farró.
Segundos:
Turbot con cremoso de frijoles de Santa Pau y salsa de azafrán.
Mar y montaña de costilla de cerdo, parmentier trufado de patata del Valle, vieira, setas, salsa ratafía Russet y crema de marisco.
Postres:
La torrija de Tortell de Olot con helado de ratafía.
* Les damos la posibilidad de cambiar el postre para una mesa de quesos de proximidad (suplemento 6 €).
Pequeñas locuras volcánicas.
Los menús no se pueden compartir.
Selección de nuestra bodega (14,50 / botella):
*FER VOLAR COLOMS BLANCO 2020. Bodega Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel y Sauvignon Blanc).
* GAROINA BLANCO 2021. Bodega Oliveda. DO EMPORDÀ (Chardonnay): Aroma perfumado con notas de cítricos, plátano y piña. En boca es intenso, sabroso y fresco.
* RIGAU ROS CRIANZA 2018. Bodega Oliveda. DO EMPORDÀ (Cabernet Sauvignon, Garnacha y Merlot): En el paladar es sabroso, carnoso, con buena estructura y un final persistente.
—
[EN]
GASTRONOMIC MENU 36.30
* complete table
· A summary with tasting format of the menu and a tour of Volcanic Cuisine products·
· The gastronomic menu consists of snacks, three starters, two main courses and desserts which include 1/2 liter of mineral water and bread from the Hostalets d’en Bas wood-fired oven. Their offer may vary depending on the season or the chef’s recommendation ·
· Kitchen open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.
Snacks:
Spicy Gordal olive, house anchovies and pepper ice cream.
Oyster with cucumber from “Verdures la Canya” with its flower.
Starters:
Red tuna tartare with tomato, basil and oil ice cream.
The “badoc” courgette flower with Serrat d’Ovella Mas Farró cheese.
Main courses:
Turbot with Santa Pau bean cream and saffron sauce.
Sea and mountain pork ribs, truffle parmentier of potato from the Valley, scallops, mushrooms, Russet ratafia sauce and seafood cream.
Desserts:
The Olot tortell “torrija” with ratafia ice cream.
* We give you the opportunity to change the dessert for a table of local cheeses (supplement 6 €).
Small volcanic madness.
Menus cannot be shared.
Selection of our winery (14.50 / bottle):
* FER VOLAR COLOMS WHITE 2020. Segura Viudas Winery. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).
* GAROINA WHITE 2021. Oliveda winery. DO EMPORDÀ (Chardonnay): Scented aroma with notes of citrus, banana and pineapple. In the mouth it is intense, tasty and fresh.
* RIGAU ROS CRIANÇA 2018. Oliveda winery. DO EMPORDÀ (Cabernet Sauvignon, Grenache and Merlot): On the palate it is tasty, meaty, with good structure and a persistent finish.
—
MENU GASTRONOMIQUE 36.30
* tableau complet
· Un résumé avec format dégustation du menu et un tour des produits de la Cuisine Volcanique ·
· Le menu gastronomique se compose de collations, de trois entrées, de deux plats et desserts comprenant 1/2 litre d’eau minérale et du pain du four à bois des Hostalets d’en Bas. Leur offre peut varier selon la saison ou la recommandation du chef ·
· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, le restaurant est ouvert de 13h à 17h et de 20h à 0h30.
Collations :
Olive Gordal épicée, anchois maison et glace au poivre.
Huître au concombre de “Verdures la Canya” avec sa fleur.
Entrées:
Tartare de thon rouge à la tomate, basilic et glace à l’huile.
La fleur de courgette “badoc” au fromage Serrat d’Ovella Mas Farró.
Plat principaux:
Turbot avec haricots de Santa Pau et sauce au safran.
Côtes de porc mer et montagne, parmentier truffé de pomme de terre Vall, Saint-Jacques, champignons, sauce ratafia Russet et crème de fruits de mer.
Desserts:
Le tortell d’Olot “torrija” avec de la glace au ratafia.
* Vous pouvez changer le dessert pour une table de fromages locaux (supplément 6 €).
Petite folie volcanique.
Les menus ne peuvent pas être partagés.
Sélection de notre domaine viticole (14.50/bouteille) :
* FER VOLAR COLOMS BLANC 2020. Cave Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).
* GAROINA BLANC 2021. Cave Oliveda. DO EMPORDÀ (Chardonnay) : Arôme parfumé aux notes d’agrumes, de banane et d’ananas. En bouche, il est intense, savoureux et frais.
* RIGAU ROS CRIANÇA 2018. Cave Oliveda. DO EMPORDÀ (Cabernet Sauvignon, Grenache et Merlot) : En bouche, il est savoureux, charnu, avec une bonne structure et une finale persistante.