MENÚ GASTRONÒMIC

[CAT]
MENÚ GASTRONÒMIC 33.20 
* taula completa

·Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica·

·El menú gastronòmic consta de Snacks, tres entrants, dos segons (carn i peix) i dos postres en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

Snacks:
Cremós de formatge serrat d’ovella Mas Farró amb cabell d’àngel de les nostres carbasses.
Entrants:
Tàrtar de tonyina vermella amb “chutney” d’albergínia i ceba amb gelat de mostassa.
Pa de farro, poma de Girona, formatge blau de la Xiquella, codony i anxoves de la casa.
Arròs cremós de ceps amb fetge d’ànec.
Segons:
Suprema de turbot salvatge amb trinxat de carbassa i moniato, trompetes de la mort, reducció del seu rostit i fum de faig.
Mar i muntanya de costella de porc, “parmentier” trufat de patata de la Vall, vieira, bolets, salsa ratafia Russet i crema de marisc.
Postres:
La Torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot amb el seu gelat.
Petites bogeries volcàniques
Et donem la possibilitat de substituir els postres per la taula de formatges (suplement 6€).
Taula de formatges de proximitat (ideal per a compartir):
⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró.
⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè.
Xiroi de vaca La Xiquella.
Formatge Garrotxa Bauma.

Els menús no es poden compartir.

Selecció del nostre celler (12,50 / ampolla):

*FER VOLAR COLOMS BLANC 2019. Celler Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

*LLAVORS BLANC 2020. Celler La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeu, Garnatxa Roja i Xarel·lo): Vi elegant, fresc, untuós amb final agradable. Fruita madura amb un toc de fusta. 

*LLAVORS NEGRE 2018. Celler La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Garnatxa negra, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah i Cabernet Franc): Elevada intensitat olfactiva que conserva les aromes primàries de fruita madura, combinades amb aromes terciàries pròpies de la seva criança en barriques de roure. Molt equilibrat en boca i tanins fins.

[ES]
MENÚ GASTRONÓMICO 33.20 
* mesa completa

·Un resumen con formato de cata de la carta y un recorrido a los productos de Cocina Volcánica·

·El menú gastronómico consta de snakcs, tres entrantes, dos segundos (carne y pescado) y dos postres en el cual está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Hostalets d’en Bas. La oferta puede variar según temporada o recomendación del chef·

·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30·

Snacks:
Cremoso de queso curado de oveja Mas Farró con cabello de ángel de nuestras calabazas.
Entrantes:
Tartar de atún rojo con “chutney” de berenjena y cebolla con helado de mostaza.
Pan de farro, manzana de Girona, queso azul “la Xiquella”, membrillo y anchoas de la casa con rúcula.
Arroz cremoso de ceps e hígado de pato.
Segundos:
Suprema de rodaballo salvaje con “trinxat” de calabaza y boniato, trompetas de la muerte, reducción de su jugo asado y humo de haya.
Mar y monte de costilla de cerdo,parmentier” trufado de patata del Valle, vieira, setas, salsa ratafía Russet y crema de marisco.
Postres:
La torrija de tortell de Olot con su helado.
Pequeñas locuras volcánicas.
Le damos la posibilidad de sustituir los postres por la tabla de quesos (suplemento 6€).
Taula de formatges de proximitat (ideal per a compartir):
⊂ Queso curado de oveja Mas Farró.
⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè.
Xiroi de vaca La Xiquella.
Queso Garrotxa Bauma.

Los menús no se pueden compartir.

Selección de nuestra bodega (12,50 / botella):

*FER VOLAR COLOMS BLANCO 2019. Bodega Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel y Sauvignon Blanc).

*LLAVORS BLANCO 2020. Bodega La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeu, Garnatxa Roja y Xarel·lo): Vino elegante, fresco, untuoso con final agradable. Fruta madura con un toque de madera. 

*LLAVORS TINTO 2018. Bodega La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Garnatxa negra, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah y Cabernet Franc): Elebada intensidad olfactiva que conserva los aromas primarios de fruta madura, combinadas con aromas terciarias propias de su crianza en barricas de roble. Muy equilibrado en boca y taninos finos.

[EN]
GASTRONOMIC MENU 33.20 
* complete table

· A summary with tasting format of the menu and a tour of Volcanic Cuisine products·

· The gastronomic menu consists of snacks, three starters, two main courses (meat and fish) and two desserts which include 1/2 liter of mineral water and bread from the Hostalets d’en Bas wood-fired oven. Their offer may vary depending on the season or the chef’s recommendation ·

· Kitchen open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

Snacks:
Creamy cured sheep cheese Mas Farró with angel hair from our pumpkins.
Starters:
Red tuna tartare with aubergine and onion chutney with mustard ice cream.
Spelled bread, Girona apple, cheese, quince and house anchovies with arugula.
Rice with mushrooms and duck liver.
Main courses:
Wild turbot supreme with pumpkin and sweet potato “trinxat”, mushrooms, reduced roasted juice and beech smoke.
Sea and mount of pork rib, “parmentier” truffled with Valley potato, scallop, mushrooms, Russet ratafía sauce and seafood cream.
Desserts:
 Olot tortell toast “Torrija” with its ice cream.
Little volcanic follies.
We give you the possibility of substituting the desserts for the cheese board (supplement € 6).
Table of proximity (ideal for sharing):
⊂ Mas Farró cured sheep cheese.
 ⊂ Mas Marcè ripollesa sheep llanut.
⊂ La Xiquella cow Xiroi.
⊂ Garrotxa Bauma cheese.

Menus cannot be shared.

Selection of our winery (12.50 / bottle):

* FER VOLAR COLOMS WHITE 2019. Segura Viudas Winery. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

* LLAVORS WHITE 2020. La Vinyeta Winery. DO EMPORDÀ (Macabeo, Red Grenache and Xarel·lo): Elegant, fresh, unctuous wine with a pleasant finish. Ripe fruit with a touch of wood.

* LLAVORS RED 2018. La Vinyeta Winery. DO EMPORDÀ (Samsó, Grenache Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah and Cabernet Franc): High olfactory intensity that preserves the primary aromas of ripe fruit, combined with tertiary aromas typical of its aging in oak barrels. Very balanced in the mouth and fine tannins.

[FR]
MENU GASTRONOMIQUE 33.20 
* tableau complet

· Un résumé avec format dégustation du menu et une visite des produits de la Cuisine Volcanique ·

· Le menu gastronomique se compose de snacks, trois entrées, deux plats principaux (viande et poisson) et deux desserts comprenant 1/2 litre d’eau minérale et du pain du four à bois des Hostalets d’en Bas. Leur offre peut varier selon la saison ou la recommandation du chef ·

· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, le restaurant est ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Snacks:
Fromage de brebis affiné crémeux Mas Farró aux cheveux d’ange de nos citrouilles.
Entrées:
Tartare de thon rouge aux aubergines et chutney d’oignons avec glace à la moutarde.
Pain d’épeautre, pomme de Gérone, fromage , coing et anchois maison à la roquette.
Riz crémeux aux champignons au foie de canard.
Secondes:
Suprême de turbot sauvage au “trinxat” de potiron et patate douce, trompettes de la mort, jus de rôti réduit et fumée de hêtre.
Côte de porc mer et mont, parmentier truffé de pomme de terre de la Vallée, coquille Saint-Jacques, champignons, sauce ratafía Russet et crème de fruits de mer.
Desserts:
“Torrija” Toast de tortell d’Olot avec sa crème glacée.
Petites folies volcaniques.
Nous vous donnons la possibilité de substituer les desserts au plateau de fromages (supplément 6€).
Table de fromages de proximité (idéal pour partager):
Fromage de brebis Mas Farró.
⊂ Mas Marcè de Ripoll.
⊂ Xiroi de vache La Xiquella.
⊂ Fromage Garrotxa Bauma.

Les menus ne peuvent pas être partagés.

Sélection de notre cave (12,50 / bouteille):

* FER VOLAR COLOMS BLANC 2019. Cave Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

* LLAVORS BLANC 2020. Cave La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeo, Red Grenache et Xarel·lo): Vin élégant, frais, onctueux avec une finale agréable. Fruits mûrs avec une touche de bois.

* LLAVORS NOIR 2018. Cave La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Grenache Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah et Cabernet Franc): Haute intensité olfactive qui préserve les arômes primaires de fruits mûrs, associée à des arômes tertiaires typiques de son élevage en fûts de chêne. Très équilibré en bouche et tanins fins.