MENU GASTRONOMIC

 

MENÚ GASTRONÒMIC   32,10 -taula complerta-

Menú gastronómico

Entrants / Entrantes:

Milfulls de figues amb fetge d’ànec i reducció de ratafia.

Milhojas de higos con hígado de pato y reducción de ratafía.

Dau de tonyina confitat amb soja i cremós de fesols de Santa Pau.

Dado de atún rojo confitado con soja y cremoso de fesols de Santa Pau.

Flor de carbassó (badoc) de la “Canya” farcida de formatge “Mas Farró”.

Flor de calabacín rellena de queso “Mas Farró”.

Seguim / Seguimos:

Llom de bacallà confitat amb oli verge, pèsols, fonoll i menta.

Lomo de bacalao confitado con aceite virgen, guisantes, hinojo y menta.

Mar i muntanya de costella de porc, llamàntol i parmentier trufat de patata amb salsa ratafia.

Mar y monte de costilla de cerdo, bogavante y parmentier trufado de patata con salsa ratafía.

De postres:

Copeta de granissat de menta i rom, el mojito.

Copita de granizado de menta y ron, el mojito.

“Torrija” de tortell d’Olot amb cremós de xocolata blanca i ratafia.

Torrija de tortell d’Olot con cremoso de chocolate blanco y ratafía.

 

 

El menú gastronòmic consta de tres entrants, dos segons (carn i peix) i dos postres en el qual està inclòs ½ litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef, consulti amb el nostre personal. El menú gastronómico consta de tres entrantes, dos segundos (carne y pescado) y dos postres en el cual está incluido ½ litro de agua mineral y pan de horno de leña de Hostalets d’en Bas. Su oferta puede variar según temporada o recomendación del chef, consulte con nuestro personal.

 

Menú maridatge (12,50 / ampolla): Fer Volar Coloms (blanc afruitat), Llavors blanc (blanc garnatxa), Sinols rosat (garnatxa), Sinols criança (negre garnatxa) o Llavors negre.

QR CARTA