LA CARTA

[CAT]

LA NOSTRA CARTA

MIGDIES cuina oberta de 12:00 a 15:30 h // Restaurant obert de 12:00 a 16:30 h

NITS cuina oberta de 18:00 a 20:00 h// Restaurant obert de 18:00 a 21:30 h

(IMPORTANT NITS OBERT SOLAMENT AMB RESERVA PRÈVIA FINS LES 17:00 H.)

 

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans.

Per començar a obrir boca

Les braves de la casa. 5,90 €

Tellerines ofegades en vi blanc. 11,90 €

Musclos a la marinera de curri i coco. 9,80 €

Calamar enfarinat. 8,50 €

Anxoves fetes nostres (8 filets). 8,50 €

 

Primers

Amanida de pedrers, pernil i vinagreta de fruits del bosc. 7,20 €

Amanida de perdiu en escabetx d’oli de Siós, magrana i aroma de cítrics. 12,80 €

Pa d’espècies amb escalivada i anxoves fetes a casa. 8,20 €

La crema de llamàntol, parmentier trufat i pinyons. 7,50 €

Tàrtar de tonyina vermella amb gelat de mostassa. 15,50 €

La lasanya de verdures amb beixamel de ceps. 9,50 €

Coca dels Hostalets amb tomata i pernil ibèric. 16,80 €

Canalons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 9,90 €

Els macarrons a la cassola amb parmesà. 6,95 €

 

Els nostres arrossos (mínim 2 persones)

Rossejat de fideus amb sèpia bruta, costelló i salsitxes. 13,90 €

La paella d’arròs mar i muntanya. 14,50 €

Arròs negre amb calamar i sèpia. 14,50 €

Arròs de tardor amb conill, costelló i bolets. 14,50 €

 

Del mar

Turbot salvatge de ració al forn amb patata i ceba. 15,90 €

El pop de Roses a la brasa amb guisadet de Fesols de Santa Pau. 15,90 €

Calamars de costa saltejats amb alls tendres i verdures. 13,80 €

Tataki de tonyina vermella, hummus de cigrons i soja. 14,50 €

 

La carn

Melós de vedella amb puré cremós de patata i salsa ratafia. 14,50 €

Espatlla de xai sense feina amb poma i fonoll i el seu suc. 15,90 €

Cuixa d’ànec confitada amb castanyes. 13,20 €

Magret d’ànec amb peres. 14,30 €

Platillo de costella de porc, conill, mandonguilles i castanyes. 12,90 €

Conill a la rabiosa amb cargols. 12,90 €

Filet de vedella de Girona, fetge d’ànec i demiglace de poma. 21,50 €

Steak tartar de vedella, mantega d’espècies i coca dels Hostalets. 21,50 €

 

I DE DOLÇ

Pastisset de poma de Girona. 5,10 €

Volcanet de xocolata negra. 5,60 €

Brownie de xocolata negra i nous. 4,80 €

Copa de crema de vainilla i llima amb magrana. 4,40 €

Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 3,90 €

Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de menta. 4,10 €

Fondue de xocolata amb fruita del temps. (ideal per compartir) 6,90 €

 

Per acompanyar amb els postres (5 cl)

Ratafia Russet 2,95 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,75 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,75 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3,80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4,20.

 

[ES]

NUESTRA CARTA

MEDIODÍA cocina abierta de 12:00 a 15:30 h // Restaurante abierto de 12:00 a 16:30 h

NOCHES cocina abierta de 18:00 a 20:00 h// Restaurante abierto de 18:00 a 21:30 h

(IMPORTANTE NOCHES ABIERTO SOLAMENTE CON RESERVA PREVIA HASTA LAS 17:00 H.)

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Asimismo, para platos vegetarianos y veganos.

Para empezar a abrir boca

Las bravas de la casa. 5,90 €

Coquinas ahogadas en vino blanco. 11,90 €

Mejillones a la marinera de curri y coco. 9,80 €

Calamar enharinado. 8,50 €

Anchoas hechas nuestras (8 filetes). 8,50 €

 

Primeros

Ensalada de mollejas, jamón y vinagreta de frutos del bosque. 7,20 €

Ensalada de perdiz en escabeche de aceite de Siós, granada y aroma de cítricos. 12,80 €

Pan de espécies con escalivada y anchoas hechas en casa. 8,20 €

La crema de bogavante, parmentier trufado y piñones. 7,50 €

Tártar de atún rojo con helado de mostaza. 15,50 €

La lasaña de verduras con bechamel de ceps. 9,50 €

Coca de Hostalets con tomate y jamón ibérico. 16,80 €

Canelones de la abuela con bechamel y queso de oveja Mas Farró. 9,90 €

Los macarrones a la cazuela con parmesano. 6,95 €

 

Nuestros arroces (mínimo 2 personas)

Fideos con sépia sucia, costilla y salsichas. 13,90 €

La paella de arroz mar y monte. 14,50 €

Arroz negro con calamar y sépia. 14,50 €

Arroz de otoño con conejo, costilla y setas. 14,50 €

 

Del mar

Turbot salvaje de ración al horno con patata y cebolla. 15,90 €

El pulpo de Rosas a la brasa con guiso de Fesols de Santa Pau. 15,90 €

Calamares de costa salteados con ajos tiernos y verduras. 13,80 €

Tataki de atún rojo, hummus de garbanzos y soja. 14,50 €

 

La carne

Meloso de ternera con puré cremoso de patata y salsa ratafía. 14,50 €

Paletilla de cordero sin faena con manzana y hinojo y su jugo. 15,90 €

Muslo de pato confitado con castañas. 13,20 €

Magret de pato con peras. 14,30 €

Platillo de costilla de cerdo, conejo, albóndigas y castañas. 12,90 €

Conejo a la rabiosa con caracoles. 12,90 €

Filete de ternera de Girona, hígado de pato y demiglace de manzana. 21,50 €

Steak tartar de ternera, mantequilla de especies y coca de Hostalets. 21,50 €

 

Y DE DULCE

Pastelito de manzana de Girona. 5,10 €

Volcán de chocolate negro. 5,60 €

Brownie de chocolate negro y nueces. 4,80 €

Copa de crema de vainilla y lima con granada. 4,40 €

Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate. 3,90 €

Estofado de frutos del bosque con pastelito de chocolate blanco y sorbete de menta. 4,10 €

Fondue de chocolate con fruta del tiempo. (ideal para compartir) 6,90 €

 

Para acompañar con los postres (5 cl)

Ratafia Russet 2,95 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,75 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,75 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3,80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4,20.

 


[EN]Bandera del Reino Unido - Wikipedia, la enciclopedia libre

OUR À LA CARTE

NOON kitchen open from 12:00 to 15:30 // Restaurant open from 12:00 to 16:30

NIGHTS kitchen open from 6:00 p.m. to 8:00 p.m. // Restaurant open from 6:00 p.m. to 9:30 p.m.

(IMPORTANT NIGHTS OPEN ONLY WITH PRIOR RESERVATION UNTIL 5:00 PM)

If you have any allergies or intolerances let us know. Also, for vegetarian and vegan dishes.

To start opening your mouth

The bravas of the house. € 5.90

Coquinas drowned in white wine. € 11.90

Mussels with curry and coconut. € 9.80

Floured squid. € 8.50

Anchovies made our (8 fillets). € 8.50

 

Starters

Duck salad with ham and berry vinaigrette. € 7.20

Pickled partridge salad with Siós oil, pomegranate and citrus aroma. € 12.80

Spécies bread with escalivada and homemade anchovies. € 8.20

Lobster cream, truffled parmentier and pine nuts. € 7.50

Red tuna tartar with mustard ice cream. € 15.50

Vegetable lasagna with mushroom bechamel. € 9.50

Coca de Hostalets with tomato and Iberian ham. € 16.80

Grandma’s cannelloni with béchamel sauce and Mas Farró sheep cheese. € 9.90

Macaroni casserole with Parmesan. € 6.95

 

Our rice (minimum 2 people)

Noodles with dirty cuttlefish, rib and sausage pork. € 13.90

The sea and mountain rice paella. € 14.50

Black rice with squid and cuttlefish. € 14.50

Autumn rice with rabbit, rib and mushrooms. € 14.50

 

From the sea

Wild ration turbot baked with potato and onion. € 15.90

The grilled octopus with stew from Fesols de Santa Pau. € 15.90

Coast squid sautéed with garlic and vegetables. € 13.80

Red tuna tataki, chickpea hummus and soy sauce. 14.50 

 

The meat

Veal with creamy potato puree and ratafía sauce. € 14.50

Shoulder of lamb without slaughter with apple and fennel and its juice. € 15.90

Duck leg confit with chestnuts. € 13.20

Duck breast with pears. € 14.30

Dish of pork rib, rabbit, meatballs and chestnuts. € 12.90

Rabbit with snails. € 12.90

Girona beef steak, duck liver and apple demiglace. € 21.50

Beef steak tartare, spice butter and Hostalets bread. € 21.50

 

Desserts

Girona apple cake. € 5.10

Dark chocolate volcano. € 5.60

Dark chocolate and walnut brownie. € 4.80

Cup of vanilla and lime cream with pomegranate. € 4.40

Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream. € 3.90

Forest berry stew with white chocolate sponge cake and mint sorbet. € 4.10

Chocolate fondue with seasonal fruit. (ideal for sharing) € 6.90

 

To accompany desserts (5 cl)

Ratafia Russet 2.95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 – Vittios, I saw dolç. DO Penedès. 4.90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.

 

 

QR CARTA