LA CARTA

Per començar a obrir boca

Para empezar a abrir boca

Patates braves de la casa. 5,90

Patatas bravas de la casa.

Calamars enfarinats amb maionesa de llima. 8,50

Calamares enharinados con mayonesa de lima.

Tellerines ofegades en vi blanc. 11,50

Coquinas ahogadas en vino blanco.

Navalles a la planxa amb vinagreta suau de cítrics. 9,80

Navajas a la plancha con vinagreta suave de cítricos.

Musclos a la marinera de curri i coco. 9,80

Mejillones a la marinera de curri y coco.

 

Verdures, amanides, cremes i arròs

Verduras, ensaladas, cremas y arroz

L’amanida de sabors la Quinta Justa -enciams, poma, taronja, tomata, pebrot, maduixes i porro cruixent-. 6,45

La ensalada de sabores la Quinta Justa, lechugas, manzana, naranja, tomate, pimiento, fresas y crujiente de puerro.

 

Flor de carbassó (badoc) de la “Canya” farcida amb formatge. 7,40

Flor de calabacín (badoc) de la “Canya” rellena de queso.

 

La crema de llamàntol amb parmentier de patata i oli de pinyons. 7,50

La crema de bogavante con parmentier de patata y aceite de piñones.

 

Arrós cremós de ceps amb formatge d’ovella Mas Farró. 13,20

Arroz cremoso de ceps con queso de oveja Mas Farró.

 

La lasanya de verdures amb beixamel de ceps. 9,50

La lasaña de verduras con bechamel de setas.

  

El pa d’espècies amb escalivada i anxoves de l’Escala8,20

El pan de especies con escalivada y anchoas de l’Escala.

 

Micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia. 9,20

Micuit de pato con higos y reducción de ratafia.

 

Els macarrons a la cassola amb formatge parmesà. 6,95

Los macarrones a la cazuela con queso parmesano.

 

Els canelons de l’àvia Maria amb formatge serrat d’ovella Mas Farró. 10,60

Los canelones de la abuela Maria con queso serrat de oveja Mas Farró.

 

La cassola d’arròs negre de Pals amb sepiones i carxofes (mínim 2 persones). 14,50 / pax

La cazuela de arroz negro de Pals con sipia y alcachofas (mínimo 2 personas).

 

Els fideus amb sèpia, costelló acompanyat d’allioli (mínim 2 persones). 13,90 / pax

Los fideos con sepia, costilla acompañado de alioli (mínimo 2 personas).

 

La paella d’arròs de mar i muntanya (mínim 2 persones). 14,50 / pax

La paella de arroz de mar y monte (mínimo 2 personas).

 

 

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Asimismo, para platos vegetarianos y veganos.

 

Del mar

Del mar

El potó de pop de Roses a la brasa amb pebre vermell fumat. 15,90

La pata de pulpo de Roses a la brasa con pimentón ahumado de la Vera.

 

El tataki de tonyina vermella amb hummus de cigrons i salsa de soja. 14,50

El tataki de atún rojo con hummus de garbanzos y salsa de soja.

 

El bacallà confitat amb sobrassada, mel i llimona. 16,50

El bacalao confitado con sobrasada, miel y limón.

 

El turbot salvatge de ració al forn. 15,90

El turbot salvaje de ración al horno.

 

El corball salvatge a la planxa amb verdures juliana i cítrics. 14,90

El corvallo salvaje a la plancha con verduras juliana y cítricos.

 

La carn

La carne

El magret d’ànec amb peres i garnatxa de l’Empordà. 14,50

El magret de pato con peras y garnacha de l’Empordà.

 

El garró de porc “d’en Vilarrasa” a la mostassa. 12,90

El codillo de jamón de Vilarrasa a la mostaza.

 

La costella de porc confitada amb salsa agredolça. 10,90

La costilla de cerdo confitada con salsa agridulce.

 

L’espatlla de xai sense feina amb poma i fonoll. 15,90

La paletilla de cordero sin faena con manzana e hinojo.

 

Steak tartar de vedella de Girona amb coca dels Hostalets. 21,50

Steak tartar de ternera de Girona con coca de Hostalets.

 

La terrina de porcell a la taronja i patata crema. 15,90

La terrina de cochinillo a la naranja y patata crema.

 

El melós de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia d’Olot. 14,50

El meloso de ternera con puré cremoso de patata y salsa de ratafía de Olot.

 

Filet de vedella de Girona amb escalopa de fetge gras. 21,50

Filete de ternera de Girona con escalopa de hígado.

 

LES NOSTRES POSTRES

De sempre

De siempre

 

Crema catalana amb Carquinyoli de farro de la Garrotxa. 3,50

Crema catalana con Carquiñoles de farro de la Garrotxa.

 

Suc de taronja natural. 3,30

Zumo de naranja natural.

 

Assortit de fruita natural. 3,30

Surtido de fruta natural.

 

Fet nostre (postres d’elaboració al moment temps d’espera 10 minuts mín.)

Hecho nuestro (postres de elaboración al momento tempo de espera 10 minutos mín.)

 

El Bescuit gelat de la casa amb ametlles, panses i xocolata calenta. 4,30

El biscuit helado de la casa con almendras, pasas y chocolate caliente.

 

El Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina. 5,60

El volcán de chocolate negro con sorbete de mandarina.

 

L’Estofat de fruits vermells amb pessic de xocolata blanca i sorbet de menta. 5,60

El estofado de frutos rojos con bizcocho de chocolate blanco y sorbete de menta.

 

La pinya brasejada amb crema i gelat de ratafia. 5,10

La piña braseada con crema y helado de ratafía.

 

El clàssic pastisset de poma amb toffee i gelat de vainilla. 5,10

El clásico pastel de poma con toffee y helado de vainilla.

 

El Llaminer de Cuina Volcànica, cúpula de xocolata amb xocolata calenta. 6,10

El Laminero de Cocina Volcánica, cúpula de chocolate con chocolate caliente.

El brownie de xocolata negra amb nous i gelat de iogurt. 5,10

El brownie de chocolate negro con nueces y helado de yogur.

 

Per compartir 2 persones

Para compartir 2 personas

 

Fondue de xocolata amb fruita del temps amb pa de pessic de farro i fajol. 7,50

Fondue de chocolate con fruta, bizcocho de harina de trigo y trigo sarraceno.

 

Gelats i sorbets artesans en tulipa 5,20

Helados y sorbetes artesanos en tulipa

 

Gelat de iogurt de la Fageda, gelat de coco, gelat de torró de Xixona, gelat de xocolata, gelat de vainilla italiana, gelat d’avellana, gelat de ratafia, gelat de tortell d’Olot, sorbet de menta de l’hort, sorbet de mandarina, sorbet de llima i de llimona.

Helado de yogur de la Fageda, helado de coco, helado de turrón de Jijona, helado de chocolate, helado de vainilla italiana, helado de avellana, helado de ratafía, helado de tortell de Olot, sorbete de menta de la huerta, sorbete de mandarina, sorbete de lima y de limón.

 

Per acompanyar amb els postres (5 cl)

Para acompañar con las postres

 

Ratafia Russet 2,95 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,75 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,75 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3,80

QR CARTA