LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30, restaurant obert de 13h a 16h30 -segons normativa vigent-·

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans.
PER COMENÇAR A OBRIR BOCA
· Les braves de la casa. 5.90
· Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90
· Musclos a la marinera de curri i coco. 9.80
· Calamar enfarinat. 8.50
· Anxoves fetes nostres (8 filets). 8.50

 

PRIMERS
· Amanida de perdiu en escabetx d’oli de Siós i aroma de cítrics. 12.80
· Pa d’espècies amb escalivada i anxoves fetes a casa. 8.20 
· La crema de llamàntol, parmentier trufat i pinyons. 7.50 
· Tàrtar de tonyina vermella amb esbergínia fumada. 15.50 
· La lasanya de verdures amb beixamel de ceps. 9.50 
· Coca dels Hostalets amb tomata i pernil ibèric. 16.80 
· Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 9.90 
· Els macarrons a la cassola amb parmesà. 6.95 

 

ELS NOSTRES ARROSSOS (MÍNIM 2 PERSONES)
· Rossejat de fideus amb sèpia bruta, costelló i salsitxes. 13.90
· La paella d’arròs mar i muntanya. 14.50
· Arròs negre amb calamar i sèpia. 14.50
· Arròs de carxofes, calçots i espardenyes de mar. 14.50

 

DEL MAR
· Turbot salvatge de ració al forn amb patata i ceba. 15.90
· El pop de Roses a la brasa amb guisadet de Fesols de Santa Pau. 15.90
· Calamar de costa saltejats amb verdures i tinta de calamar. 13.80
· Tataki de tonyina vermella, hummus de cigrons i soja. 14.50

 

TEMPS DE QUARESMA
· El clàssic: Suprema de llom de bacallà amb samfaina. 16.50
· Llom de bacallà confitat amb oli d’oliva verge extra, calçots, espinacs i romesco. 16.50

 

LA CARN
· Melós de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia. 14.50 
· Espatlla de xai sense feina amb poma i fonoll i el seu suc. 15.90 
· Cuixa d’ànec confitada amb patata caliu i confitura de fruits del bosc. 13.20 
· Filet de vedella de Girona, fetge d’ànec i demiglace de poma. 21.50 
· Steak tartar de vedella, mantega d’espècies i coca dels Hostalets. 21.50 

 

I DE DOLÇ
· Pastisset de poma de Girona. 5.10 
· Volcanet de xocolata negra. 5.60 
· Brownie de xocolata negra i nous. 4.80 
· Crema catalana cremada de la casa. 3.50 
· Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 3.90 
· Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de menta. 4.10 
· Fondue de xocolata amb fruita del temps. (ideal per compartir) 6.90 

 

PER ACOMPANYAR AMB LES POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 – Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.

[ES]
NUESTRA CARTA

La cocina es abierta de 13h a 15h30, restaurante abierto de 13h a 16h30 -según normativa vigente-·

Si tienen alguna alergia o intolerancia comunique a nuestro personal. Asimismo, para platos vegetarianos y veganos.
PARA EMPEZAR A ABRIR BOCA
· Las bravas de la casa. 5.90 
· Coquinas ahogadas en vino blanco. 11.90 
· Mejillones a la marinera de curri y coco. 9.80 
· Calamar enharinado. 8.50 
· Anchoas hechas nuestras (8 filetes). 8.50 

 

PRIMEROS
· Ensalada de perdiz en escabeche de aceite de Siós y aroma de cítricos. 12.80
· Pan de espécies con escalivada y anchoas hechas en casa. 8.20
· La crema de bogavante, parmentier trufado y piñones. 7.50
· Tártar de atún rojo con berenjena ahumada. 15.50
· La lasaña de verduras con bechamel de ceps. 9.50
· Coca de Hostalets con tomate y jamón ibérico. 16.80 
· Canelones de la abuela con bechamel y queso de oveja Mas Farró. 9.90
· Los macarrones a la cazuela con parmesano. 6.95
NUESTROS ARROCES (MÍNIMO 2 PERSONAS)
· Fideos con sépia sucia, costilla y salsichas. 13.90
· La paella de arroz mar y monte. 14.50
· Arroz negro con calamar y sépia. 14.50
· Arroz de alcachofas, calçots y espardeña de mar. 14.50

 

DEL MAR
· Turbot salvaje de ración al horno con patata y cebolla. 15.90 
· El pulpo de Rosas a la brasa con guiso de Fesols de Santa Pau. 15.90
· Calamares de costa salteados con verduras y tinta de calamar. 13.80
· Tataki de atún rojo, hummus de garbanzos y soja. 14.50

 

TIEMPO DE QUARESMA
· El clásico: Suprema de lomo de bacalao con samfaina. 16.50
· Lomo de bacalao confitado con aceite de oliva virgen extra, calçots, espinacas y salsa romesco. 16.50

 

LA CARNE
· Meloso de ternera con puré cremoso de patata y salsa ratafía 14.50
· Paletilla de cordero sin faena con manzana y hinojo y su jugo. 15.90
· Muslo de pato confitado con patata al horno y confitura de frutos del bosque. 13.20
· Filete de ternera de Girona, hígado de pato y demiglace de manzana. 21.50
· Steak tartar de ternera, mantequilla de especies y coca de Hostalets. 21.50
Y DE DULCE
· Pastelito de manzana de Girona. 5.10
· Volcán de chocolate negro. 5.60
· Brownie de chocolate negro y nueces. 4.80
· Crema catalana quemada de la casa. 3.50
· Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate. 3.90
· Estofado de frutos del bosque con pastelito de chocolate blanco y sorbete de menta. 4.10
· Fondue de chocolate con fruta del tiempo. (ideal para compartir) 6.90 

 

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1pm to 3.30pm, restaurant open from 1pm to 4.30pm -according to current regulations-·

If you have any allergies or intolerances let us know. However, for vegetarian and vegan dishes.
TO START OPENING YOUR MOUTH
· The braves of the house . 5.90
· Tellerines drowned in white wine . 11.90
· Mussels in curry and coconut sailor. 9.80
· Floured squid. 8.50
· Homemade anchovies (8 fillets). 8.50

 

STARTERS
· Salad of pickled partridge of Sios oil and citrus aroma. 12.80
· Spice bread with homemade anchovies. 8.20 
· The cream of lobster, truffled parmentier and pine nuts. 7.50 
· Red tuna tartare with smoked eggplant. 15.50 
· Vegetable lasagna with mushroom béchamel. 9.50 
· Coca bread from Hostalets with tomato and Iberian ham. 16.80 
· Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep cheese. 9.90 
· Macaroni in a casserole with parmesan. 6.95 

 

OUR RICES (MINIMUM 2 PEOPLE)
· Roasted noodles with raw cuttlefish, ribs and sausages. 13.90
· The sea and mountain rice paella. 14.50
· Black rice with squid and cuttlefish. 14.50
· Artichoke rice, calçots and sea cucumber. 14.50

 

FROM THE SEA
· Baked wild ration turbot with potato and onion. 15.90
· Grilled Roses octopus with Santa Pau beans. 15.90
· Ribbed squid sautéed with vegetables and squid ink. 13.80
· Red tuna tataki, chickpea hummus and soy. 14.50

 

LENT TIME
· The classic: Cod loin supreme with ratatouille. 16.50
·Candied cod loin with extra virgin olive oil, spinach, calçots and romesco. 16.50

 

THE MEAT
· Beef cheak with creamy mashed potatoes and ratafia Russet sauce . 14.50 
· Lamb shoulder with apple and fennel and its juice. 15.90 
· Candied duck leg with hot potato and berry jam. 13.20 
· Girona beef fillet, duck liver and apple demiglace. 21.50 
· Beef steak tartare, spice butter and coca bread from Hostalets. 21.50

 

AND SWEET
· Girona apple pie. 5.10 
· Dark chocolate volcano. 5.60 
· Dark chocolate brownie and nuts. 4.80 
· Burned Catalan cream of the house. 3.50 
· Panna cotta of vanilla and strawberry coulis and chocolate ice cream. 3.90 
· Berries stew with white chocolate cake and mint sorbet. 4.10 
· Chocolate fondue with fruit of the time. (ideal for sharing) 6.90 

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 – Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.