- 2 Juny, 2020
- admin
LA CARTA
[CAT]
LA NOSTRA CARTA
La cuina és oberta de 13h a 15h30, restaurant obert de 13h a 16h30 -segons normativa vigent-·
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans.
PER COMENÇAR A OBRIR BOCA
· Les braves de la casa. 5.90
· Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90
· Musclos a la marinera de curri i coco. 9.80
· Calamar enfarinat. 8.50
· Anxoves fetes nostres (8 filets). 8.50
PRIMERS
· Amanida de perdiu en escabetx d’oli de Siós i aroma de cítrics. 12.80
· Pa d’espècies amb escalivada i anxoves fetes a casa. 8.20
· La crema de llamàntol, parmentier trufat i pinyons. 7.50
· Tàrtar de tonyina vermella amb esbergínia fumada. 15.50
· La lasanya de verdures amb beixamel de ceps. 9.50
· Coca dels Hostalets amb tomata i pernil ibèric. 16.80
· Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 9.90
· Els macarrons a la cassola amb parmesà. 6.95
ELS NOSTRES ARROSSOS (MÍNIM 2 PERSONES)
· Rossejat de fideus amb sèpia bruta, costelló i salsitxes. 13.90
· La paella d’arròs mar i muntanya. 14.50
· Arròs negre amb calamar i sèpia. 14.50
· Arròs de carxofes, calçots i espardenyes de mar. 14.50
DEL MAR
· Turbot salvatge de ració al forn amb patata i ceba. 15.90
· El pop de Roses a la brasa amb guisadet de Fesols de Santa Pau. 15.90
· Calamar de costa saltejats amb verdures i tinta de calamar. 13.80
· Tataki de tonyina vermella, hummus de cigrons i soja. 14.50
TEMPS DE QUARESMA
· El clàssic: Suprema de llom de bacallà amb samfaina. 16.50
· Llom de bacallà confitat amb oli d’oliva verge extra, calçots, espinacs i romesco. 16.50
LA CARN
· Melós de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia. 14.50
· Espatlla de xai sense feina amb poma i fonoll i el seu suc. 15.90
· Cuixa d’ànec confitada amb patata caliu i confitura de fruits del bosc. 13.20
· Filet de vedella de Girona, fetge d’ànec i demiglace de poma. 21.50
· Steak tartar de vedella, mantega d’espècies i coca dels Hostalets. 21.50
I DE DOLÇ
· Pastisset de poma de Girona. 5.10
· Volcanet de xocolata negra. 5.60
· Brownie de xocolata negra i nous. 4.80
· Crema catalana cremada de la casa. 3.50
· Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 3.90
· Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de menta. 4.10
· Fondue de xocolata amb fruita del temps. (ideal per compartir) 6.90
PER ACOMPANYAR AMB LES POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 – Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.
—
[ES]
NUESTRA CARTA
La cocina es abierta de 13h a 15h30, restaurante abierto de 13h a 16h30 -según normativa vigente-·
Si tienen alguna alergia o intolerancia comunique a nuestro personal. Asimismo, para platos vegetarianos y veganos.
PARA EMPEZAR A ABRIR BOCA
· Las bravas de la casa. 5.90
· Coquinas ahogadas en vino blanco. 11.90
· Mejillones a la marinera de curri y coco. 9.80
· Calamar enharinado. 8.50
· Anchoas hechas nuestras (8 filetes). 8.50
PRIMEROS
· Ensalada de perdiz en escabeche de aceite de Siós y aroma de cítricos. 12.80
· Pan de espécies con escalivada y anchoas hechas en casa. 8.20
· La crema de bogavante, parmentier trufado y piñones. 7.50
· Tártar de atún rojo con berenjena ahumada. 15.50
· La lasaña de verduras con bechamel de ceps. 9.50
· Coca de Hostalets con tomate y jamón ibérico. 16.80
· Canelones de la abuela con bechamel y queso de oveja Mas Farró. 9.90
· Los macarrones a la cazuela con parmesano. 6.95
NUESTROS ARROCES (MÍNIMO 2 PERSONAS)
· Fideos con sépia sucia, costilla y salsichas. 13.90
· La paella de arroz mar y monte. 14.50
· Arroz negro con calamar y sépia. 14.50
· Arroz de alcachofas, calçots y espardeña de mar. 14.50
DEL MAR
· Turbot salvaje de ración al horno con patata y cebolla. 15.90
· El pulpo de Rosas a la brasa con guiso de Fesols de Santa Pau. 15.90
· Calamares de costa salteados con verduras y tinta de calamar. 13.80
· Tataki de atún rojo, hummus de garbanzos y soja. 14.50
TIEMPO DE QUARESMA
· El clásico: Suprema de lomo de bacalao con samfaina. 16.50
· Lomo de bacalao confitado con aceite de oliva virgen extra, calçots, espinacas y salsa romesco. 16.50
LA CARNE
· Meloso de ternera con puré cremoso de patata y salsa ratafía 14.50
· Paletilla de cordero sin faena con manzana y hinojo y su jugo. 15.90
· Muslo de pato confitado con patata al horno y confitura de frutos del bosque. 13.20
· Filete de ternera de Girona, hígado de pato y demiglace de manzana. 21.50
· Steak tartar de ternera, mantequilla de especies y coca de Hostalets. 21.50
Y DE DULCE
· Pastelito de manzana de Girona. 5.10
· Volcán de chocolate negro. 5.60
· Brownie de chocolate negro y nueces. 4.80
· Crema catalana quemada de la casa. 3.50
· Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate. 3.90
· Estofado de frutos del bosque con pastelito de chocolate blanco y sorbete de menta. 4.10
· Fondue de chocolate con fruta del tiempo. (ideal para compartir) 6.90
PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 – Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.
[EN]
OUR À LA CARTE
The kitchen is open from 1pm to 3.30pm, restaurant open from 1pm to 4.30pm -according to current regulations-·
If you have any allergies or intolerances let us know. However, for vegetarian and vegan dishes.
TO START OPENING YOUR MOUTH
· The braves of the house . 5.90
· Tellerines drowned in white wine . 11.90
· Mussels in curry and coconut sailor. 9.80
· Floured squid. 8.50
· Homemade anchovies (8 fillets). 8.50
STARTERS
· Salad of pickled partridge of Sios oil and citrus aroma. 12.80
· Spice bread with homemade anchovies. 8.20
· The cream of lobster, truffled parmentier and pine nuts. 7.50
· Red tuna tartare with smoked eggplant. 15.50
· Vegetable lasagna with mushroom béchamel. 9.50
· Coca bread from Hostalets with tomato and Iberian ham. 16.80
· Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep cheese. 9.90
· Macaroni in a casserole with parmesan. 6.95
OUR RICES (MINIMUM 2 PEOPLE)
· Roasted noodles with raw cuttlefish, ribs and sausages. 13.90
· The sea and mountain rice paella. 14.50
· Black rice with squid and cuttlefish. 14.50
· Artichoke rice, calçots and sea cucumber. 14.50
FROM THE SEA
· Baked wild ration turbot with potato and onion. 15.90
· Grilled Roses octopus with Santa Pau beans. 15.90
· Ribbed squid sautéed with vegetables and squid ink. 13.80
· Red tuna tataki, chickpea hummus and soy. 14.50
LENT TIME
· The classic: Cod loin supreme with ratatouille. 16.50
·Candied cod loin with extra virgin olive oil, spinach, calçots and romesco. 16.50
THE MEAT
· Beef cheak with creamy mashed potatoes and ratafia Russet sauce . 14.50
· Lamb shoulder with apple and fennel and its juice. 15.90
· Candied duck leg with hot potato and berry jam. 13.20
· Girona beef fillet, duck liver and apple demiglace. 21.50
· Beef steak tartare, spice butter and coca bread from Hostalets. 21.50
AND SWEET
· Girona apple pie. 5.10
· Dark chocolate volcano. 5.60
· Dark chocolate brownie and nuts. 4.80
· Burned Catalan cream of the house. 3.50
· Panna cotta of vanilla and strawberry coulis and chocolate ice cream. 3.90
· Berries stew with white chocolate cake and mint sorbet. 4.10
· Chocolate fondue with fruit of the time. (ideal for sharing) 6.90
TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 – Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.
—