TAPES DE NIT

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans. Snack, pa, oli … 1.25 / persona. IVA inclòs en tots els preus.          

VERMUTS I CERVESES 

CARTA DE VINS

TAPES INDIVIDUALS (PER PERSONA)

*Panet de gamba xinès amb papada confitada i anxoves nostres. 3.50 / unitat

*Coca dels Hostalets amb tomata amb espatlla ibèrica. 4.20 / unitat 

*La nostra patata farcida. 1.70 / unitat

*Coca dels Hostalets torrada amb tomata. 1.50 / unitat

*Micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia. 4.20 / unitat

PLATS PER COMPARTIR (comparteix amb parella)

Olives Perelló Gordal picants 150g 3.10

Olives Perelló « Manzanilla » 150 gr. 3.10

Olives farcides anxoves. 2.50

Les braves amb salsa de la casa. 5.90

Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90

Musclos a la marinera de curri i coco. 9.80

Calamar enfarinat. 8.50

Seitons en vinagre fets nostres. 8.50

Anxoves de l’Escala (8 filets). 8.50

Navalles a la planxa amb verduretes escabetxades. 11.90

Amanida de tomàquet pebroter i carbassó amb burrata fresca i olives de Kalamata. 8.90

Pa d’espècies amb escalivada i anxoves fetes de la casa. 8.20

Micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia. 12.60

Coca dels Hostalets amb tomata amb espatlla ibèrica. 16.80

Tàrtar de tonyina vermella amb esbergina i gelat de mostassa. 15.50

El pop de Roses a la brasa amb patata confitada i pebre vermell fumat. 15.90

Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Xiroi de vaca La Xiquella, formatge Garrotxa Bauma) amb melmelades de guarnició. 12.00

El « Txuletón », mitjana « 30 dies » DRY AGED de vedella +1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 28.30 

Steak tartar de filet de Girona 200 gr tallada a ganivet amb mantega d’espècies i coca dels Hostalets. 21.50

POSTRES PER COMPARTIR (comparteix amb parella)

Fruita seca, ametlles, avellanes, figues, panses, nous. 5.10

Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. 6.90

Taula de formatges de proximitat (Formatge serrat d’ovella Mas Farró, Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè, Xiroi de vaca La Xiquella, formatge Garrotxa Bauma) amb melmelades de guarnició. 12.00

LA SOBRETAULA


La cocina es abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Sin embargo, para platos vegetarianos y veganos. Snack, pan, aceite … 1:25 / persona. IVA incluido en todos los precios.

VERMUTS Y CERVEZAS
CARTA DE VINOS

TAPAS INDIVIDUALES (POR PERSONA)

* Panecillo de gamba chino con papada confitada y anchoas nuestros. 3.50 / unidad

* Coca de Hostalets con tomate con paleta ibérica. 4.20 / unidad

* Coca de Hostalets tostada con tomate. 1.50 / unidad

*Nuestra patata rellena. 1.70 / unitat

* Micuit de pato con higos y reducción de ratafía. 4.20 / unidad

PLATOS PARA COMPARTIR (comparte con pareja)

Aceitunas Perelló Gordal picantes 150g 3.10

Aceitunas Perelló « Manzanilla » 150 gr. 3.10

Aceitunas rellenas anchoas. 2.50

Las bravas con salsa de la casa. 5.90

Coquinas ahogadas en vino blanco. 11.90

Mejillones a la marinera de curry y coco. 9.80

Calamar enharinado. 8.50

Boquerones en vinagre hechos nuestros. 8.50

Anchoas de la Escala (8 filetes). 8.50

Navajas a la plancha con verduritas escabechadas. 11.90

Ensalada de tomate pimiento y calabacín con burrata fresca y aceitunas de Kalamata. 8.90

Pan de especias con escalivada y anchoas hechas de la casa. 8.20

Micuit de pato con higos y reducción de ratafía. 12.60

Coca de Hostalets con tomate con paleta ibérica. 16.80

Tartar de atún rojo con berenjena y helado de mostaza. 15.50

El pop de Rosas a la brasa con patata confitada y pimentón ahumado. 15.90

Tabla de quesos de proximidad (Queso serrat de oveja Mas Farró, Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, Xiroi de vaca La Xiquella, quesp cabra Garrotxa Bauma) con mermeladas de guarnición. 12.00

El « Txuletón », media « 30 días » DRY AGED de ternera + 1kg con guarnición al gusto (ideal para compartir). 28.30

Steak tartar de solomillo de Girona 200 gr cortada a cuchillo con mantequilla de especias y torta de Hostalets. 21.50

POSTRES PARA COMPARTIR (comparte con pareja)

Frutos secos, almendras, avellanas, higos, pasas, nueces. 5.10

Fondue de chocolate con frutas del tiempo, bizcocho de farro de Bianya y alforfón de Batet de la Serra. 6.90

Tabla de quesos de proximidad (Queso serrat de oveja Mas Farró, Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè, Xiroi de vaca La Xiquella, quesp cabra Garrotxa Bauma) con mermeladas de guarnición. 12.00

LA SOBREMESA


The kitchen is open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, restaurant open from 1pm to 5pm and from 8pm to 12:30 am.

If you have any allergies or intolerances let us know. However, for vegetarian and vegan dishes. Snack, bread, oil … 1.25 / person. VAT included in all prices.

VERMOUTHS AND BEERS
WINE LIST
INDIVIDUAL COVER (PER PERSON)

* Chinese prawn bun with candied chin and our anchovies. 3.50 / unit

* Coca dels Hostalets with tomato with Iberian shoulder. 4.20 / unit

* Coca dels Hostalets toasted with tomato. 1.50 / unit

*Our Olot potatoe. 1.70 / unitat

* Duck micuit with figs and ratafia reduction. 4.20 / unit

DISHES TO SHARE (share with a partner)

Spicy Perelló Gordal olives 150g 3.10

Olives Perelló « Manzanilla » 150 gr. 3.10

Anchovy stuffed olives. 2.50

The bravas with house sauce. 5.90

Tellerines drowned in white wine. 11.90

Mussels in curry and coconut sailor. 9.80

Floured squid. 8.50

Pickled anchovies made ours. 8.50

L’Escala anchovies (8 fillets). 8.50

Grilled razors with pickled vegetables. 11.90

Pepper tomato and zucchini salad with fresh burrata and Kalamata olives. 8.90

Spice bread with escalivada and homemade anchovies. 8.20

Duck micuit with figs and ratafia reduction. 12.60

Coca dels Hostalets with tomato with Iberian shoulder. 16.80

Red tuna tartare with eggplant and mustard ice cream. 15.50

Grilled Roses octopus with candied potato and smoked red pepper. 15.90

Local cheese table (Sheep cheese Mas Farró, Llanut sheep cheese Mas Marcè, Xiroi cow cheese La Xiquella and goat cheese Garrotxa Bauma) with garnish jams. 12.00

The « Txuletón », average « 30 days » DRY AGED beef + 1kg with garnish to taste (ideal for sharing). 28.30

Girona steak tartare steak 200 gr cut with a knife with spice butter and Hostalets cake. 21.50

DESSERTS TO SHARE (share with partner)

Nuts, almonds, hazelnuts, figs, raisins, walnuts. 5.10

Chocolate fondue with seasonal fruit, Bianya farro gingerbread and Batet de la Serra buckwheat. 6.90

Local cheese table (Sheep cheese Mas Farró, Llanut sheep cheese Mas Marcè, Xiroi cow cheese La Xiquella and goat cheese Garrotxa Bauma) with garnish jams. 12.00


La cuisine est ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir. Cependant, pour les plats végétariens et végétaliens. Goûter, pain, huile… 1,25/personne. TVA incluse dans tous les prix.

VERMOUTH ET BIÈRES
CARTE DES VINS

TAPA INDIVIDUELLE (PAR PERSONNE)

* Bun chinois aux crevettes au menton confit et nos anchois. 3.50 / unité

* Coca dels Hostalets à la tomate avec épaule ibérique. 4.20 / unité

* Coca dels Hostalets grillés à la tomate. 1.50 / unité

*Notre patate farcie d’Olot. 1.70 / unitat

* Micuit de canard aux figues et réduction de ratafia. 4,20 / unité

PLATS À PARTAGER (à partager avec un partenaire)

Olives Perelló Gordal épicées 150g 3.10

Olives Perelló « Manzanilla » 150 gr. 3.10

Olives farcies aux anchois. 2.50

Les bravas sauce maison. 5.90

Tellerines noyées dans le vin blanc. 11.90

Moules au curry et coco marin. 9.80

Calamars farinés. 8.50

Les anchois marinés ont fait le nôtre. 8.50

Anchois de l’Escala (8 filets). 8.50

Rasoirs grillés avec légumes marinés. 11.90

Salade de tomates et courgettes avec burrata fraîche et olives Kalamata. 8.90

Pain d’épices avec escalivada et anchois maison. 8.20

Micuit de canard aux figues et réduction de ratafia. 12.60

Coca dels Hostalets à la tomate avec épaule ibérique. 16.80

Tartare de thon rouge avec glace aubergine et moutarde. 15.50

Poulpe Roses grillées avec pomme de terre confite et poivron rouge fumé. 15.90

Table de fromages locaux (Sheep cheese Mas Farró, Llanut sheep cheese Mas Marcè, Xiroi cow cheese La Xiquella and goat cheese Garrotxa Bauma) avec garniture de confitures. 12.00

Le « Txuletón », moyenne « 30 jours » de boeuf VIEILLI A SEC + 1kg avec garniture au goût (idéal à partager). 28.30

Steak tartare de Girona 200 gr coupé au couteau avec beurre aux épices et gâteau Hostalets. 21.50

DESSERTS À PARTAGER (à partager avec le partenaire)

Noix, amandes, noisettes, figues, raisins secs, noix. 5.10

Fondue au chocolat aux fruits de saison, pain d’épices Bianya farro et sarrasin Batet de la Serra. 6.90

Table de fromages locaux (Sheep cheese Mas Farró, Llanut sheep cheese Mas Marcè, Xiroi cow cheese La Xiquella and goat cheese Garrotxa Bauma) avec garniture de confitures. 12.00