MENÚ SIMFÒNIC

[CAT]

MENÚ SIMFÒNIC 22,40

MIGDIES cuina oberta de 13:00 a 15:30 h // Restaurant obert de 13:00 a 15:30 h (tancament restaurant)

 

Primers a escollir entre:

Amanida tèbia de carxofes confitades amb pernil ibèric.

Crema de carbassa amb puré de moniato i entrebancs.

Terrina de botifarra de perol i carbassa amb beixamel de ceps.

…..

Segons a escollir entre:

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa ratafia.

Guisat de garró de porc amb bolets.

Calamars de costa saltejats amb verduretes i oli de tinta.

…..

I de dolç a escollir entre:

Copa de crema i magrana.

Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata.

Pastisset de xocolata blanca amb estofat de fruits del bosc i sorbet de menta.

 

Aquest menú inclou ½ litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir.

[ES]

MENÚ SIMFÓNICO 22,40

MEDIODÍA cocina abierta de 13:00 a 15:30 h // Restaurante abierto de 13:00 a 15:30 h

Primeros a elegir entre:

Ensalada tíbia de alcachofas con jamón ibérico.

Crema de calabaza con puré de boniato.

Terrina de butifarra de perol y calabaza con bechamel de ceps.

…..

Segundos a elegir entre:

Tronco de ternera con puré cremoso de patata y salsa ratafía.

Guiso de codillo de cerdo con setas.

Calamares de costa salteados con verduras y aceite de tinta.

…..

Y de dulce a elegir entre:

Copa de crema y granada.

Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate.

Pastelito de chocolate blanco con estofado de frutos del bosque y sorbete de menta.

 

Este menú incluye ½ litro de agua mineral y pan de horno de leña Bataller de Hostalets d’en Bas. Los menús no se pueden compartir.

[EN] Bandera del Reino Unido - Wikipedia, la enciclopedia libre

SYMPHONIC MENU 22,40

NOON kitchen open from 13:00 to 15:30 // Restaurant open from 13:00 to 15:30

First to choose between:

Artichoke warm salad with Iberian ham.

Pumpkin cream with sweet potato.

Terrine sausage casserole and pupmkin with with mushroom béchamel.

…..

Seconds to choose between:

Trunk of veal with creamy potato puree and ratafía sauce.

Pork knuckle stew with mushrooms.

Sauteed coastal squid with vegetables and ink oil.

…..

And of sweet to choose between:

Cup of cream and pomegranate.

Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream.

White chocolate cake with wild berry stew and mint sorbet.

 

This menu includes ½ liter of mineral water and Bataller de Hostalets d’en Bas wood-fired bread. The menus can’t be shared.

QR CARTA