MENÚ SIMFÒNIC

[CAT]
MENÚ SIMFÒNIC   23.50 

·Un menú de cuina de mercat·

Disponible cada dia migdia i nit,  cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30.

ENTRANTS
Pastís de verdures de temporada amb crema de formatge Blau de la “Xiquella”.
Amanida d’escarola amb fesols de Santa Pau, calçots brasejats i salsa romesco.
Pa d’espècies amb escalivada, laminat de papada confitada i salpicó de verdures en vinagre.
Crema de carbassa amb fonoll, formatge fresc i dauets de farro.
Trinxat de col de « Verdures la Canya » i patata amb saltejat de bolets de temporada i ventresca seca.
“Ramen” d’escudella amb fideus de fajol (soba), verdures i pilota.

 

ELS SEGONS
Guisat de garró de pernil amb bolets de tardor i patata caliu.
Tronc de vedella cuit a baixa temperatura amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.
Cuixa d’ànec confitada amb peres a la garnatxa.
Costella de porc confitada i a la brasa amb moniato escalivat i salsa agredolça.
Daus de tonyina vermella amb estofat de patata i fesols de Santa Pau.
Suprema de corball fresc a la planxa amb verdures, cítrics i maionesa de safrà.

 

I DE DOLÇ
Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
Copa de iogurt de la Fageda amb poma de Girona i toffee.
Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de menta.
Mousse de cafè amb gelat de torró de Xixona i ratafia.
Crema catalana amb carquinyolis de farro.
Mató d’ovella ripollesa Mas Marcè amb compota de poma de Girona o carbassa.
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

I SI ETS VEGÀ EL TEU MENÚ A ESCOLLIR:
Amanida d’escarola amb fesols de Santa Pau, calçots brasejats i salsa romesco.
Coca dels Hostalets amb escalivada, rúcula i olives negres.
Crema de carbassa amb saltat de fonoll.

»

Hambuguesa de quinoa i cigrons amb hummus de cigrons.
Albergínia farcida amb verdures i xampinyons amb beixamel de coco.
Saltejat de fideus de fajol (soba) amb verdures i salsa de soja.

»

Estofat de fruits vermells amb sorbet de menta.
Assortit de fruita natural amb sorbet de llimona.

[ES]
MENÚ SIMFÓNICO   23.50 

·Un menú de cocina de mercado·

Disponible cada dia medio día y noche, cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30.

ENTRANTES
Pastel de verduras de temporada con crema de queso Azul de « la Xiquella”.
Ensalada de escarola con fesols de Santa Pau, calçots braseados y salsa romesco.
Pan de especias con escalivada, laminado de papada confitada y salpicón de verduras en vinagre.
Crema de calabaza con hinojo, queso fresco y daditos de farro.
Trinxat de col « Verduras la Caña » y patata con salteado de setas de temporada y ventresca seca.
“Ramen” de escudella con fideos de trigo sarraceno (soba), verduras y pelota.

 

LOS SEGUNDOS
Guiso de codillo de jamón con setas de otoño y patata caliu.
Tronco de ternera cocido a baja temperatura con puré cremoso de patata del Valle y salsa ratafía Russet de Olot.
Muslo de pato confitado con peras en vino dulce.
Costilla de cerdo confitada y a la brasa con boniato asado y salsa agridulce.
Dados de atún con estofado de patata y fesols.
Suprema de corbina fresca a la plancha con verduras, cítricos y mayonesa de azafrán.

 

Y DE DULCE
Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.
Copa de yogur de la Fageda con manzana de Girona y toffee.
Estofado de frutos del bosque con pastelito de chocolate blanco y sorbete de menta.
Mousse de café con helado de turrón de Jijona y ratafía.
Crema catalana con carquiñolis de farro (harina de trigo).
Mató de oveja ripollesa Mas Marcè con compota de manzana de Girona o calabaza.
Surtido de fruta natural con sorbete de limón.

Este menú incluye 1/2 litre de agua mineral y pan de horno de leña de Hostalets. Los menús no se pueden compartir.

Y SI ERES VEGANO TU MENÚ A ELEGIR:
Ensalada de escarola con fesols de Santa Pau, calçots braseados y salsa romesco.
Coca de Hostalets con escalivada, rúcula y aceitunas negras.
Crema de calabaza con salteado de hinojo.

»

Hambuguesa de quinoa y garbanzos con hummus de garbanzos.
Berenjena rellena con verduras y champiñones con bechamel de coco.
Salteado de fideos de trigo sarraceno (soba) con verduras y salsa de soja.

»

Estofado de frutos rojos con sorbete de menta.
Surtido de fruta natural con sorbete de limón.

[EN]
SYMPHONIC MENU 23.50 

· A menu of food market ·

Available every day at night and night, open kitchen from 1:00 p.m. to 3:30 p.m. and from 8:00 p.m. to 10:30 p.m., open restaurant from 1:00 p.m. to 5 p.m. and from 8:00 p.m. to 00h30.

STARTERS
Seasonal vegetable cake with “Xiquella” blue cheese cream.
Endive salad with Santa Pau beans, braised calçots and romesco sauce.
Spice bread with escalivada, laminated and candied chin with pickled vegetables salpicon.
Cream of pumpkin with fennel, fresh cheese and spelled cubes.
Chopped cabbage from « Verdures la Canya » and potato with sautéed seasonal mushrooms and bacon.
Bowl « ramen » with buckwheat noodles (soba), vegetables and meatball.

 

THE MAIN COURSE
Ham stew with autumn mushrooms and hot potatoes.
Trunk of beef cooked at low temperature with creamy puree of potato of the valley and sauce Ratafia Russet d’Olot.
Candied duck leg with pears in sweet wine.
Candied and grilled pork chop with roasted sweet potato and bittersweet sauce.
Diced tuna with potato stew and beans.
Grilled fresh corball supreme with vegetables, citrus and saffron mayonnaise.

 

AND SWEET
Panna cotta of cream and vanilla with coulis of strawberries and chocolate ice cream.
Glass of La Fageda yogurt with Girona apple and toffee.
Berries stew with white chocolate cake and mint sorbet.
Coffee mousse with Jijona nougat ice cream and ratafia.
Catalan cream with spelled flour carquinyolis.
Mas Marcè Ripollesa sheep curd with Girona apple compote or pumpkin.
Assorted natural fruit with lemon sorbet.

This menu includes 1/2 litre mineral water and wood fire oven bread from Hostalets. The menus can’t be shared.

AND IF YOU WANT YOUR VEGAN OPTION YOUR MENU TO CHOOSE:
Endive salad with Santa Pau beans, braised calçots and romesco sauce.
Coca dels Hostalets with escalivada, arugula and black olives.
Pumpkin cream with fennel sauté.

»

Quinoa and chickpea burger with chickpea hummus.
Eggplant stuffed with vegetables and mushrooms with coconut béchamel.
Sauteed buckwheat noodles (soba) with vegetables and soy sauce.

»

Red fruit stew with mint sorbet.
Assorted natural fruit with lemon sorbet.

[FR]
MENU SYMPHONIQUE 23.50 

· Une carte de cuisine du marché ·

Disponible tous les jours midi et soir, cuisine ouverte à partir de 13h00 à 15h30 et à partir de 20h à 22h30, restaurant ouvert à partir de 13h00 à 17h et à partir de 20h à 00h30.

ENTRÉES
Gâteau de légumes de saison à la crème de fromage bleu  » la Xiquella »
Salade d’endives aux haricots de Santa Pau, calçots braisés et sauce romesco.
Pain d’épices avec escalivada, menton confit et salpicon de légumes marinés.
Crème de potiron au fenouil, fromage frais et cubes d’épeautre.
Trinxat de chou et pomme de terre  avec champignons et ventrèche.
Bol « ramen » avec nouilles de sarrasin (soba), légumes et boulette.

 

LES SECONDES
Ragoût de jambon aux champignons d’automne et patate chaude.
Tronc de boeuf cuit à basse température avec purée crémeuse de pommes de terre de la Vallée et sauce ratafia Russet d’Olot.
Cuisse de canard confite aux poires au vin doux.
Côtelette de porc confite et grillée avec patate douce rôtie et sauce aigre-douce.
Cubes de thon avec ragoût de pommes de terre et fesols haricots blancs.
Suprême de corball frais grillé avec légumes, agrumes et mayonnaise au safran.

 

ET DOUX
Panna cotta crème et vanille avec coulis de fraise et glace chocolat.
Verre de yaourt Fageda avec pomme de Gérone et caramel.
Ragoût de baies avec gâteau au chocolat blanc et sorbet à la menthe.
Mousse au café avec glace au nougat de Jijona et ratafia.
Crème brulée aux carquinyolis d’épeautre.
Caillé de brebis Mas Marcè Ripollesa avec compote de pommes de Gérone ou potiron.
Assortiment de fruits naturels avec sorbet au citron.

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale et du pain au feu de bois Hostalets. Les menus ne peuvent pas être partagés.

ET SI VOUS ÊTES VEGAN, VOTRE MENU AU CHOIX :
Salade d’endives aux haricots de Santa Pau, calçots braisés et sauce romesco.
Coca dels Hostalets avec escalivada, roquette et olives noires.
Crème de potiron au fenouil sauté.
»
Burger de quinoa et pois chiches avec houmous de pois chiches.
Aubergines farcies aux légumes et champignons à la béchamel coco.
Nouilles de sarrasin sautées (soba) aux légumes et sauce soja.
»
Ragoût de fruits rouges avec sorbet à la menthe.
Assortiment de fruits naturels avec sorbet au citron.