LA CARTA

[CAT]

LA NOSTRA CARTA

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans.

Per començar a obrir boca

Patates braves de la casa. 5,90

Calamars enfarinats amb maionesa de llima. 8,50

Tellerines ofegades en vi blanc. 11,50

Suquet de cloïsses i carxofes. 9,80

Musclos a la marinera de curri i coco. 9,80

 

Verdures, amanides, cremes i arròs

L’amanida de sabors la Quinta Justa -enciams, poma, taronja, tomata, pebrot, maduixes i porro cruixent-. 6,45

Amanida de pedrers d’ànec i magret amb meló infusionat amb llima. 7,20

Amanida d’encenalls de carbassó, alvocat i salmó marinat amb anet. 7,10

La crema de carbassa de temporada. 6,95

La crema de llamàntol amb parmentier de patata i oli de pinyons. 7,50

Flor de carbassó (badoc) de la «Canya» farcida amb formatge. 7,40

La lasanya de verdures amb beixamel de ceps. 9,50

Coca dels Hostalets amb tomata i encenalls de pernil ibèric. 16,80

El pa d’espècies amb escalivada i anxoves de l’Escala.  8,20

Micuit d’ànec amb figues i reducció de ratafia. 9,20

Els macarrons a la cassola amb formatge parmesà. 6,95

Els canelons de l’àvia Maria amb formatge serrat d’ovella Mas Farró. 10,60

Arròs cremós de ceps amb formatge d’ovella Mas Farró. 13,20

La cassola d’arròs negre de Pals amb carxofes (mínim 2 persones). 14,50 / pax

Els fideus amb sèpia, costelló acompanyat d’allioli (mínim 2 persones). 13,90 / pax

La paella d’arròs de mar i muntanya (mínim 2 persones). 14,50 / pax

 

Del mar

El potó de pop de Roses a la brasa amb pebre vermell fumat. 15,90

El tàrtar de tonyina vermella amb albergínia fumada, préssec de la vinya i salsa ponzu. 15,50

El tataki de tonyina vermella amb hummus de cigrons i salsa de soja. 14,50

Calamar a la planxa sobre carpaccio de carbassó amb vinagreta d’alls tendres. 12,80

El bacallà confitat amb sobrassada, mel i llimona. 16,50

El turbot salvatge de ració al forn. 15,90

El corball salvatge a la planxa amb verdures juliana i cítrics. 14,90

 

La carn

El magret d’ànec amb peres i garnatxa de l’Empordà. 14,50

La costella de porc confitada amb salsa agredolça. 10,90

L’espatlla de xai sense feina amb poma i fonoll. 15,90

Steak tartar de vedella de Girona amb coca dels Hostalets. 21,50

El melós de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia d’Olot. 14,50

Filet de vedella de Girona amb escalopa de fetge gras. 21,50

 

LES NOSTRES POSTRES

De sempre

Crema catalana amb Carquinyoli de farro de la Garrotxa. 3,50

Suc de taronja natural. 3,30

Assortit de fruita natural. 3,30

 

Fet nostre (postres d’elaboració al moment temps d’espera 10 minuts mín.)

El Bescuit gelat de la casa amb ametlles, panses i xocolata calenta. 4,30

El Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina. 5,60

L’Estofat de fruits vermells amb pessic de xocolata blanca i sorbet de menta. 5,60

La pinya brasejada amb crema i gelat de ratafia. 5,10

El clàssic pastisset de poma amb toffee i gelat de vainilla. 5,10

El Llaminer de Cuina Volcànica: cúpula de xocolata amb xocolata calenta. 6,10

El brownie de xocolata negra amb nous i gelat de iogurt. 5,10

 

Per compartir 2 persones

Fondue de xocolata amb fruita del temps amb pa de pessic de farro i fajol. 7,50

 

Gelats i sorbets artesans en tulipa 5,20

Gelat de iogurt de la Fageda, gelat de coco, gelat de torró de Xixona, gelat de xocolata, gelat de vainilla italiana, gelat d’avellana, gelat de ratafia, gelat de tortell d’Olot, sorbet de menta de l’hort, sorbet de llima i sorbet de llimona.

 

Per acompanyar amb els postres (5 cl)

Ratafia Russet 2,95 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,75 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,75 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3,80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4,20.

 

[ES]

NUESTRA CARTA

Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Asimismo, para platos vegetarianos y veganos.

Para empezar a abrir boca

Patatas bravas de la casa. 5,90

Calamares enharinados con mayonesa de lima. 8,50

Coquinas ahogadas en vino blanco. 11,50

Guiso de almejas y alcachofas. 9,80

Mejillones a la marinera con curri y coco. 9,80

 

Verduras, ensaladas, cremas y arroces

La ensalada de sabores la Quinta Justa -lechugas, manzana, naranja, tomate, pimiento, fresas y puerro crujiente-. 6,45

Ensalada de mollejas de pato y magret con melón infusionada con lima. 7,20

Ensalada de virutas de calabacín, aguacate y salmón marinado con eneldo. 7,10

La crema de calabaza de temporada. 6,95

La crema de bogavante con parmentier de patata y aceite de piñones. 7,50

Flor de calabacín (badoc) de la “Canya” rellena de queso “Mas Farró”. 7,40

La lasaña de verduras con bechamel de setas. 9,50

Coca de Hostalets con tomate y virutas de jamón ibérico. 16,80

El pan de especies con escalivada y anchoas de l’Escala.  8,20

Micuit de pato con higos i reducción de ratafía. 9,20

Los macarrones a la cazuela con queso parmesano. 6,95

Los canelones de la abuela María con queso serrat de oveja Mas Farró. 10,60

Arroz cremoso de hongos con queso de oveja Mas Farró. 13,20

La cazuela de arroz negro de Pals con alcachofas (mín. 2 personas). 14,50 / pax

Los fideos con sepia, costilla y acompañado de alioli. (mín. 2 personas). 13,90 / pax

La paella de arroz de mar y monte. (mín. 2 personas). 14,50 / pax

 

Del mar

La pata de pulpo de Roses a la brasa con pimentón ahumado de la Vera. 15,90

El tartar de atún rojo con berenjena ahumada, melocotón de la viña y salsa ponzu. 15,50

El tataki de atún rojo con hummus de garbanzos y salsa de soja. 14,50

Calamar a la plancha sobre carpaccio de calabacín con vinagreta de ajos tiernos. 12,80

El bacalao confitado con sobrasada, miel y limón. 16,50

El turbot salvaje de ración al horno. 15,90

El corvallo salvaje a la plancha con verduras juliana y cítricos.14,90

 

La carne

El magret de pato con peras y garnacha de l’Empordà. 14,50

La costilla de cerdo confitada con salsa agridulce. 10,90

La paletilla de cordero sin faena con manzana e hinojo y su jugo. 15,90

Steak tartar de ternera de Girona con coca de Hostalets. 21,50

El meloso de ternera con puré cremoso de patata y salsa de ratafía de Olot. 14,50

Filete de ternera de Girona con escalopa de hígado. 21,50 €

 

LES NOSTRES POSTRES

De siempre

Crema catalana con Carquiñoles de farro de la Garrotxa. 3,50

Zumo de naranja natural. 3,30

Surtido de fruta natural. 3,30

 

Hecho nuestro (postres de elaboració al momento tiempo de espera 10 minutos mín.)

El biscuit helado de la casa con almendras, pasas y chocolate caliente. 4,30

El volcán de chocolate negro con sorbete de mandarina.5,60

El estofado de frutos rojos con bizcocho de chocolate blanco y sorbete de menta. 5,60

La piña braseada con crema y helado de ratafía. 5,10

El clásico pastel de manzana con toffee y helado de vainilla. 5,10

El Llaminer de Cocina Volcánica: cúpula de chocolate con chocolate caliente. 6,10

El brownie de chocolate negro con nueces y helado de yogur. 5,10

 

Para compartir 2 personas

Fondue de chocolate con fruta, bizcocho de harina de trigo y trigo sarraceno. 7,50

 

Helados y sorbetes artesanos en tulipa 5,20

Helado de yogur de la Fageda, helado de coco, helado de turrón de Jijona, helado de chocolate, helado de vainilla italiana, helado de avellana, helado de ratafía, helado de tortell de Olot, sorbete de menta de la huerta, sorbete de lima y de limón.

 

Para acompañar con los postres (5 cl)

Ratafia Russet 2,95 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,75 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,75 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3,80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4,20.

 

QR CARTA