TAPES DE NIT

La cuina és oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 1h.

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans. Snack, pa, oli … 1.25 / persona. IVA inclòs en tots els preus.          

VERMUTS I CERVESES 

CARTA DE VINS

LA SOBRETAULA

TAPES INDIVIDUALS (PER PERSONA)

*Copa de fals “ajoblanco” amb cireres al P.X. i verat confitat. 3.50 / unitat

*“Bao” amb papada confitada i anxoves nostres. 3.50 / unitat

*Les nostres patates d’Olot, unitat. 1.70 / unitat

*La cullera de tàrtar de tonyina vermella amb perles d’esberginia i gelat de mostassa. 5,10 / unitat

*Coca dels Hostalets torrada amb tomata. 1,5 / unitat

PLATS PER COMPARTIR (comparteix amb parella)

Anxoves fetes nostres (8 filets). 8.50

Les braves amb salsa de la casa. 5.90

Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90

Musclos a la marinera de curri i coco. 9.80

Calamar enfarinat. 8.50

Anxoveta fregida de Roses. 6.50

Navalles “canyuts” a la planxa amb verduretes escabetxades. 11.90

Amanida de cireres confitades, formatge emporità “Mas Marcè” i ametlles torrades. 7.20

El pop de Roses a la brasa amb patata confitada i pebre vermell fumat. 15.90

Roast beef de vedella, ceba confitada, formatge Mas Farró i cruixent. 13.00

El “Txuletón”, mitjana “30 dies” DRY AGED de vedella +1kg amb guarnició al gust (ideal per compartir). 28.30 

Fingers de pollastre amb curri mostassa. 8.50

Steak tartar de filet de Girona 200 gr tallada a ganivet amb mantega d’espècies i coca dels Hostalets. 21.50

POSTRES PER COMPARTIR (comparteix amb parella)

Fruita seca, ametlles, avellanes, figues, panses, nous. 5.10

Fondue de xocolata amb fruita del temps, pa de pessic de farro de Bianya i fajol de Batet de la Serra. 6.90