- 3 June, 2020
- admin
MENÚ SIMFÒNIC
MENÚ SIMFÒNIC 22,40
MIGDIES cuina oberta de 13:00 a 15:30 h // Restaurant obert de 13:00 a 15:30 h (tancament restaurant)
Primers a escollir entre:
Amanida tèbia de carxofes confitades amb pernil ibèric.
Crema de carbassa amb puré de moniato i entrebancs.
Terrina de botifarra de perol i carbassa amb beixamel de ceps.
…..
Segons a escollir entre:
Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa ratafia.
Guisat de garró de porc amb bolets.
Calamars de costa saltejats amb verduretes i oli de tinta.
…..
I de dolç a escollir entre:
Copa de crema i magrana.
Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata.
Pastisset de xocolata blanca amb estofat de fruits del bosc i sorbet de menta.
Aquest menú inclou ½ litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas. Els menús no es poden compartir.
—
MENÚ SIMFÓNICO 22,40
MEDIODÍA cocina abierta de 13:00 a 15:30 h // Restaurante abierto de 13:00 a 15:30 h
Primeros a elegir entre:
Ensalada tíbia de alcachofas con jamón ibérico.
Crema de calabaza con puré de boniato.
Terrina de butifarra de perol y calabaza con bechamel de ceps.
…..
Segundos a elegir entre:
Tronco de ternera con puré cremoso de patata y salsa ratafía.
Guiso de codillo de cerdo con setas.
Calamares de costa salteados con verduras y aceite de tinta.
…..
Y de dulce a elegir entre:
Copa de crema y granada.
Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate.
Pastelito de chocolate blanco con estofado de frutos del bosque y sorbete de menta.
Este menú incluye ½ litro de agua mineral y pan de horno de leña Bataller de Hostalets d’en Bas. Los menús no se pueden compartir.
—
[EN]
SYMPHONIC MENU 22,40
NOON kitchen open from 13:00 to 15:30 // Restaurant open from 13:00 to 15:30
First to choose between:
Artichoke warm salad with Iberian ham.
Pumpkin cream with sweet potato.
Terrine sausage casserole and pupmkin with with mushroom béchamel.
…..
Seconds to choose between:
Trunk of veal with creamy potato puree and ratafía sauce.
Pork knuckle stew with mushrooms.
Sauteed coastal squid with vegetables and ink oil.
…..
And of sweet to choose between:
Cup of cream and pomegranate.
Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream.
White chocolate cake with wild berry stew and mint sorbet.
This menu includes ½ liter of mineral water and Bataller de Hostalets d’en Bas wood-fired bread. The menus can’t be shared.