MENÚ SIMFÒNIC

[CAT]
MENÚ SIMFÒNIC  22.40 

·Menú de caps de setmana, cuina oberta de 13h a 15h30, restaurant obert de 13h a 17h -segons normativa vigent-·

ELS PRIMERS
· Calçots arrebossats amb salsa romesco.
· Crema de carbassa amb formatge emporità Mas Marcè i llardons de la mocada.
· Amanida de carxofes confitades amb pernil ibèric.

 

ELS SEGONS
· Guisat de garró de pernil amb bolets i patata caliu.
· Tronc de vedella amb puré cremós de patata de la Vall i salsa ratafia Russet d’Olot.
· Cassoleta de bacallà Skrei i patata.

 

I DE DOLÇ
· Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes i gelat de xocolata.
· Copa de taronja sanguina amb gelat de iogurt de la Fageda.
· Pastisset de xocolata blanca amb estofat de fruits del bosc i sorbet de menta de l’hort.
· Mató d’ovella ripollesa Mas Marcè amb mel o compota de poma de Girona.

 

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral i pa de forn de llenya dels Hostalets. Els menús no es poden compartir.

[ES]
MENÚ SIMFÓNICO 22.40 

·Menú de fin de semana, cocina abierta de 13h a 15h30, restaurante abierta de 13h a 17h -según normativa vigente-·

LOS PRIMEROS
· Calçots rebozados con salsa romesco.
· Crema de calabaza con queso emporità Mas Marcè y chicharrones.
· Ensalada de alcachofas confitadas con jamón ibérico.

 

LOS SEGUNDOS
· Guiso de codillo de jamón con setas y patata al horno.
· Tronco de ternera con puré cremoso de patata del Valle y salsa ratafía Russet de Olot.
· Cazuela de bacalao Skrei y patata.

 

Y DE DULCE
· Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas y helado de chocolate.
· Copa de naranja sanguina helado de yogur de la Fageda.
· Pastelito de chocolate blanco con estofado de frutos del bosque y sorbete de menta de la huerta.
· Mató de oveja ripollesa Mas Marcè con miel o compota de manzana de Girona.

 

Este menú incluye 1/2 litre de agua mineral y pan de horno de leña de Hostalets. Los menús no se pueden compartir.

[EN]
SYMPHONY MENU 22.40 

·Weekend menu, the kitchen is open from 1pm to 3.30pm, restaurant open from 1pm to 5pm -according to current regulations-·

THE STARTERS
· Calçots battered with romesco sauce.
· Pumpkin cream with Mas Marcè emporita cheese and llardons de la mocada.
· Salad with candied artichokes and Iberian ham.

 

THE MAIN COURSE
· Ham stew with mushrooms and potatoes.
· Veal with creamy potatoe and ratafia Russet sauce.
· Casserole of Skrei cod with potatoes.

 

AND SWEET
· Panna cotta with strawberries coulis and chocolate ice cream.
· Cup of blood orange with la Fageda yogurt ice cream la Fageda.
· White chocolate cake, braised red fruits and mint sorbet.
· Mas Marcè sheepskin curd with honey or apple compote from Girona.

 

This menu includes 1/2 litre mineral water and wood fire oven bread from Hostalets. The menus can’t be shared.

[FR]
MENU SYMPHONIE 22.40 

· Menu week-end, cuisine ouverte de 13h à 15h30, restaurant ouvert de 13h à 17h -selon la réglementation en vigueur- ·

LE PREMIER
· Calçots enrobés de sauce romesco.
· Crème de potiron au fromage emporitan Mas Marcè et bacon mouchoir.
· Salade d’artichauts confits au jambon ibérique.

 

LES SECONDES
· Ragoût de jambon aux champignons et patate chaude.
· Tronc de bœuf avec purée de pommes de terre crémeuse de la Vallée et sauce ratafia Russet d’Olot.
· Casserole de morue Skrei et pomme de terre.
· Merlu frais grillé à la palangre avec julienne de légumes.

 

ET DOUX
· Crème de panna cotta et vanille avec coulis de fraise et glace au chocolat.
· Verre d’orange sanguine avec glace au yogourt Fageda.
· Gâteau au chocolat blanc avec ragoût de baies et sorbet à la menthe du jardin.
· Caillé de mouton Mas Marcè au miel ou compote de pommes de Gérone.

 

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale et du pain au feu de bois Hostalets. Les menus ne peuvent pas être partagés.