MENÚ GASTRONÒMIC

[CAT]
MENÚ GASTRONÒMIC 33.20 
* taula completa, aquest menú s’adaptarà amb plats vegetarians/vegans amb previ encàrrec.

·Un resum amb format tastets de la carta i un recorregut als productes de Cuina Volcànica·

·El menú gastronòmic consta de Snacks, tres entrants, dos segons (carn i peix) i dos postres en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef. ·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

Snacks:
Cremós de formatge serrat d’ovella Mas Farró amb cabell d’àngel de les nostres carbasses.
Entrants:
Ostra La Belle Huître.
Tàrtar de tonyina vermella amb “chutney” d’albergínia i ceba amb gelat de mostassa.
Cors de carxofa amb la seva crema i virutes d’ibèric.
Segons:
Bacallà confitat amb xup-xup de fesols de Santa Pau, calçots brasejats i romesco.
Mar i muntanya de costella de porc, “parmentier” trufat de patata de la Vall, vieira, bolets, salsa ratafia Russet i crema de marisc.
Postres:
La Torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot amb el seu gelat.
Petites bogeries volcàniques
Et donem la possibilitat de substituir els postres per la taula de formatges (suplement 6€).
Taula de formatges de proximitat (ideal per a compartir):
⊂ Formatge serrat d’ovella Mas Farró.
⊂ Llanut d’ovella ripollesa Mas Marcè.
Xiroi de vaca La Xiquella.
Formatge Garrotxa Bauma.

Els menús no es poden compartir.

Selecció del nostre celler (12,50 / ampolla):

*FER VOLAR COLOMS BLANC 2019. Celler Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

*LLAVORS BLANC 2020. Celler La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeu, Garnatxa Roja i Xarel·lo): Vi elegant, fresc, untuós amb final agradable. Fruita madura amb un toc de fusta. 

*LLAVORS NEGRE 2018. Celler La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Garnatxa negra, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah i Cabernet Franc): Elevada intensitat olfactiva que conserva les aromes primàries de fruita madura, combinades amb aromes terciàries pròpies de la seva criança en barriques de roure. Molt equilibrat en boca i tanins fins.

[ES]
MENÚ GASTRONÓMICO 33.20 
* mesa completa, este menú se adaptará con platos vegetarianos/veganos con previo encargo.

·Un resumen con formato de cata de la carta y un recorrido a los productos de Cocina Volcánica·

·El menú gastronómico consta de snakcs, tres entrantes, dos segundos (carne y pescado) y dos postres en el cual está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Hostalets d’en Bas. La oferta puede variar según temporada o recomendación del chef·

·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30·

Snacks:
Cremoso de queso curado de oveja Mas Farró con cabello de ángel de nuestras calabazas.
Entrantes:
Ostra La Belle Huître.
Tartar de atún rojo con “chutney” de berenjena y cebolla con helado de mostaza.
Corazones de alcachofa con su crema y virutas de ibérico.
Segundos:
Bacalao confitado con chup-chup de fesols de Santa Pau, calçots braseados y romesco.
Mar y monte de costilla de cerdo,parmentier” trufado de patata del Valle, vieira, setas, salsa ratafía Russet y crema de marisco.
Postres:
La torrija de tortell de Olot con su helado.
Pequeñas locuras volcánicas.
Le damos la posibilidad de sustituir los postres por la tabla de quesos (suplemento 6€).
Taula de formatges de proximitat (ideal per a compartir):
⊂ Queso curado de oveja Mas Farró.
⊂ Llanut de oveja ripollesa Mas Marcè.
Xiroi de vaca La Xiquella.
Queso Garrotxa Bauma.

Los menús no se pueden compartir.

Selección de nuestra bodega (12,50 / botella):

*FER VOLAR COLOMS BLANCO 2019. Bodega Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel y Sauvignon Blanc).

*LLAVORS BLANCO 2020. Bodega La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeu, Garnatxa Roja y Xarel·lo): Vino elegante, fresco, untuoso con final agradable. Fruta madura con un toque de madera. 

*LLAVORS TINTO 2018. Bodega La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Garnatxa negra, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah y Cabernet Franc): Elebada intensidad olfactiva que conserva los aromas primarios de fruta madura, combinadas con aromas terciarias propias de su crianza en barricas de roble. Muy equilibrado en boca y taninos finos.

[EN]
GASTRONOMIC MENU 33.20 
* complete table, this menu will be adapted with vegetarian / vegan dishes on request.

· A summary with tasting format of the menu and a tour of Volcanic Cuisine products·

· The gastronomic menu consists of snacks, three starters, two main courses (meat and fish) and two desserts which include 1/2 liter of mineral water and bread from the Hostalets d’en Bas wood-fired oven. Their offer may vary depending on the season or the chef’s recommendation ·

· Kitchen open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

Snacks:
Creamy cured sheep cheese Mas Farró with angel hair from our pumpkins.
Starters:
Oyster La Belle Huître.
Red tuna tartare with aubergine and onion chutney with mustard ice cream.
Artichoke hearts with their cream and Iberian chips.
Main courses:
Candied cod with Santa Pau beans, braised calçots and romesco.
Sea and mount of pork rib, “parmentier” truffled with Valley potato, scallop, mushrooms, Russet ratafía sauce and seafood cream.
Desserts:
 Olot tortell toast “Torrija” with its ice cream.
Little volcanic follies.
We give you the possibility of substituting the desserts for the cheese board (supplement € 6).
Table of proximity (ideal for sharing):
⊂ Mas Farró cured sheep cheese.
 ⊂ Mas Marcè ripollesa sheep llanut.
⊂ La Xiquella cow Xiroi.
⊂ Garrotxa Bauma cheese.

Menus cannot be shared.

Selection of our winery (12.50 / bottle):

* FER VOLAR COLOMS WHITE 2019. Segura Viudas Winery. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

* LLAVORS WHITE 2020. La Vinyeta Winery. DO EMPORDÀ (Macabeo, Red Grenache and Xarel·lo): Elegant, fresh, unctuous wine with a pleasant finish. Ripe fruit with a touch of wood.

* LLAVORS RED 2018. La Vinyeta Winery. DO EMPORDÀ (Samsó, Grenache Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah and Cabernet Franc): High olfactory intensity that preserves the primary aromas of ripe fruit, combined with tertiary aromas typical of its aging in oak barrels. Very balanced in the mouth and fine tannins.

[FR]
MENU GASTRONOMIQUE 33.20 
* tableau complet, ce menu sera adapté avec des plats végétariens/végétaliens en pré-commande.

· Un résumé avec format dégustation du menu et une visite des produits de la Cuisine Volcanique ·

· Le menu gastronomique se compose de snacks, trois entrées, deux plats principaux (viande et poisson) et deux desserts comprenant 1/2 litre d’eau minérale et du pain du four à bois des Hostalets d’en Bas. Leur offre peut varier selon la saison ou la recommandation du chef ·

· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, le restaurant est ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

Snacks:
Fromage de brebis affiné crémeux Mas Farró aux cheveux d’ange de nos citrouilles.
Entrées:
Huître de La Belle Huître.
Tartare de thon rouge aux aubergines et chutney d’oignons avec glace à la moutarde.
Coeurs d’artichauts avec leur crème et chips ibériques.
Secondes:
Cabillaud confit au meunier de Santa Pau, calçots braisés et romesco.
Côte de porc mer et mont, parmentier truffé de pomme de terre de la Vallée, coquille Saint-Jacques, champignons, sauce ratafía Russet et crème de fruits de mer.
Desserts:
“Torrija” Toast de tortell d’Olot avec sa crème glacée.
Petites folies volcaniques.
Nous vous donnons la possibilité de substituer les desserts au plateau de fromages (supplément 6€).
Table de fromages de proximité (idéal pour partager):
Fromage de brebis Mas Farró.
⊂ Mas Marcè de Ripoll.
⊂ Xiroi de vache La Xiquella.
⊂ Fromage Garrotxa Bauma.

Les menus ne peuvent pas être partagés.

Sélection de notre cave (12,50 / bouteille):

* FER VOLAR COLOMS BLANC 2019. Cave Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

* LLAVORS BLANC 2020. Cave La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeo, Red Grenache et Xarel·lo): Vin élégant, frais, onctueux avec une finale agréable. Fruits mûrs avec une touche de bois.

* LLAVORS NOIR 2018. Cave La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Grenache Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah et Cabernet Franc): Haute intensité olfactive qui préserve les arômes primaires de fruits mûrs, associée à des arômes tertiaires typiques de son élevage en fûts de chêne. Très équilibré en bouche et tanins fins.