MENÚ GASTRONÒMIC

[CAT]
MENÚ GASTRONÒMIC 32.10 
* taula completa

·El menú gastronòmic consta de tres entrants, dos segons (carn i peix) i dos postres en el qual està inclòs 1/2 litre d’aigua mineral i pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas. La seva oferta pot variar segons temporada o recomanació del xef·

·Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 00h30·

ENTRANTS:
Ostra La Belle Huître.
Tàrtar de tonyina, esbergígina i pa de farro amb gelat de mostassa.
Milfulls de figues coll de dama amb micuit d’ànec.
I SEGUIM:
Turbot amb puré cremós de fesols i pebrots.
Mar i muntanya de costella de porc, parmentier trufat de patata de la Vall, crema de marisc i salsa ratafia Russet.
I DE DOLÇ:
“Mojito” de menta, llima i rom.
“Torrija” de tortell d’Olot amb ratafia.

 

Els menús no es poden compartir.

Selecció del nostre celler (12,50 / ampolla):

*FER VOLAR COLOMS BLANC 2019. Celler Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

*LLAVORS BLANC 2020. Celler La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeu, Garnatxa Roja i Xarel·lo): Vi elegant, fresc, untuós amb final agradable. Fruita madura amb un toc de fusta. 

*LLAVORS NEGRE 2018. Celler La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Garnatxa negra, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah i Cabernet Franc): Elevada intensitat olfactiva que conserva les aromes primàries de fruita madura, combinades amb aromes terciàries pròpies de la seva criança en barriques de roure. Molt equilibrat en boca i tanins fins.

[ES]
MENÚ GASTRONÓMICO 32.10 
* mesa completa

·El menú gastronómico consta de tres entrantes, dos segundos (carne y pescado) y dos postres en el cual está incluido 1/2 litro de agua mineral y pan del horno de leña de Hostalets d’en Bas. La oferta puede variar según temporada o recomendación del chef·

·Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 00h30·

ENTRANTES:
Ostra La Belle Huître.
Tartar de atún, berenjena y pan de farro con helado de mostaza.
Milfulls de figues coll de dama amb micuit d’ànec.
Y SEGUIMOS:
Rodaballo con puré cremoso de fesols de Santa Pau y pimientos.
Mar y montaña de costilla de cerdo, parmentier trufado de patata del Valle, crema de marisco y salsa ratafía Russet.
Y DE DULCE:
“Mojito” de menta, lima y ron.
“Torrija” de tortell de Olot con ratafía.

 

Los menús no se pueden compartir.

Selección de nuestra bodega (12,50 / botella):

*FER VOLAR COLOMS BLANCO 2019. Bodega Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel y Sauvignon Blanc).

*LLAVORS BLANCO 2020. Bodega La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeu, Garnatxa Roja y Xarel·lo): Vino elegante, fresco, untuoso con final agradable. Fruta madura con un toque de madera. 

*LLAVORS TINTO 2018. Bodega La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Garnatxa negra, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah y Cabernet Franc): Elebada intensidad olfactiva que conserva los aromas primarios de fruta madura, combinadas con aromas terciarias propias de su crianza en barricas de roble. Muy equilibrado en boca y taninos finos.

[EN]
GASTRONOMIC MENU 32.10 
* complete table

· The gastronomic menu consists of three starters, two main courses (meat and fish) and two desserts which include 1/2 liter of mineral water and bread from the Hostalets d’en Bas wood-fired oven. Their offer may vary depending on the season or the chef’s recommendation ·

· Kitchen open from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.

STARTERS:
Ostra La Belle Huître.
Tuna tartare, eggplant and spelled bread with mustard ice cream.
Milfulls de figues coll de dama amb micuit d’ànec.
FOLLOWED BY:
Turbot with creamy mashed beans and peppers.
Sea and mountain pork ribs, truffle parmentier of Vall potato, seafood cream and Russet ratafia sauce.
AND SWEET:
“Mojito” of mint, lime and rum.
“Torrija” of tortell d’Olot with ratafia.

 

Menus cannot be shared.

Selection of our winery (12.50 / bottle):

* FER VOLAR COLOMS WHITE 2019. Segura Viudas Winery. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

* LLAVORS WHITE 2020. La Vinyeta Winery. DO EMPORDÀ (Macabeo, Red Grenache and Xarel·lo): Elegant, fresh, unctuous wine with a pleasant finish. Ripe fruit with a touch of wood.

* LLAVORS RED 2018. La Vinyeta Winery. DO EMPORDÀ (Samsó, Grenache Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah and Cabernet Franc): High olfactory intensity that preserves the primary aromas of ripe fruit, combined with tertiary aromas typical of its aging in oak barrels. Very balanced in the mouth and fine tannins.

[FR]
MENU GASTRONOMIQUE 32.10 
* tableau complet

· Le menu gastronomique se compose de trois entrées, deux plats principaux (viande et poisson) et deux desserts comprenant 1/2 litre d’eau minérale et du pain du four à bois des Hostalets d’en Bas. Leur offre peut varier selon la saison ou la recommandation du chef ·

· Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, le restaurant est ouvert de 13h à 17h et de 20h à 00h30.

ENTRÉES:
Huître La Belle Huître.
Tartare de thon, aubergines et pain d’épeautre avec glace à la moutarde.
Milfulls de figues coll de dama amb micuit d’ànec.
SUIVIE PAR:
Turbot avec purée crémeuse de haricots et poivrons.
Côtes de porc mer et montagne, parmentier truffé de pomme de terre Vall, crème de fruits de mer et sauce ratafia Russet.
ET DOUX:
“Mojito” de menthe, citron vert et rhum.
“Torrija” de tortell d’Olot au ratafia.

 

Les menus ne peuvent pas être partagés.

Sélection de notre cave (12,50 / bouteille):

* FER VOLAR COLOMS BLANC 2019. Cave Segura Viudas. DO Catalunya (Gewürztraminer, Mocatel, Sauvignon Blanc).

* LLAVORS BLANC 2020. Cave La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Macabeo, Red Grenache et Xarel·lo): Vin élégant, frais, onctueux avec une finale agréable. Fruits mûrs avec une touche de bois.

* LLAVORS NOIR 2018. Cave La Vinyeta. DO EMPORDÀ (Samsó, Grenache Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah et Cabernet Franc): Haute intensité olfactive qui préserve les arômes primaires de fruits mûrs, associée à des arômes tertiaires typiques de son élevage en fûts de chêne. Très équilibré en bouche et tanins fins.