MENU DEL DIA

[CAT]

-de dilluns a divendres migdia (excepte dimecres)-

MENÚ DEL DIA PER EMPORTAR 12,00

ELS PRIMERS

Macarrons a la cassola amb parmesà.

Mussaka d’esbergínia farcida de carn i verdures amb beixamel.

Amanida de magranes, figues i formatge emporità.

Cigrons amb espinacs a la catalana.

Escudella de pagès.

ELS SEGONS

Carn d’olla.

Costelló confitat a la brasa amb puré cremós de patata.

Rossejat de fideus amb sèpia, costelló i allioli.

Suprema de salmó al forn.

Platillo de peus de porc amb cargols.

I DE DOLÇ

Flam de ratafia d’Olot amb cremós de xocolata blanca.

Panna cotta de nata i vainilla amb fruits del bosc.

Assortit de fruita natural.

Carrot cake de pastanaga i mató.

 

[ES]

-de lunes a viernes mediodía (excepto miércoles

MENÚ DEL DIA PARA LLEVAR 12,00

LOS PRIMEROS

Macarrones a la cazuela con queso parmesano.

Mussaka de berenjena rellena de carne y verduras con bechamel.

Ensalada de granadas, higos y queso emporità.

Garbanzos con espinacas a la catalana.

Escudella de pagès (guiso tradicional catalán).

LOS SEGUNDOS

Carn d’olla (cocido catalán a base de carne, verduras y legumbres).

Costilla de cerdo confitada a la brasa con puré cremoso de patata.

Fideos amb sépia, costilla de cerdo y alioli.

Suprema de salmón al horno.

Platillo de manitas de cerdo con caracoles.

Y DE DULCE

Flam de ratafia de Olot con cremoso de chocolate blanco.

Panna cotta de nata y vainilla con frutos del bosque.

Surtido de fruta natural.

Carrot cake de zanahoria y mató.

QR CARTA