- 2 juny, 2020
- admin
MENÚ DEL DIA
[CAT]
MENÚ DEL DIA DEL DIMARTS 26/03 18.40
Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius, dimecres i dijous descans setmanal-. Cuina oberta de 13h a 15h30 i de 20h a 22h30, restaurant obert de 13h a 17h i de 20h a 0h30.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral o 1/2 litre gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets. No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.
Plat del dia (Bol d’amanida, plat a escollir i postres): 17,20 –½ menú del dia (Plat a escollir i postres): 15,60
Opció amb copa de vi suplement: blanc Chardonnay Viura 1,90 blanc Moscatel (agulla lleuger) 1,90 blanc Gewürztraminer 1,90, Negre Empordà Rigau Ros criança 2,50 Negre Rioja Finca Valpiedra Reserva 2015. 3,90
Completa el teu menú amb la Ostra La Belle Huître amb cítric, pebre i tabasco. 3,10 € / unitat
•
ELS PRIMERS:
Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
Trinxat de col “Verdures La Canya” i patata amb cansalada.
•
ELS SEGONS
Cuixa de pollastre a la brasa amb patates nostres.
Filets de verat amb verdures i aroma de cítrics.
Els dilluns: Cassola d’arròs de l’Estany de Pals de mar i muntanya (min. 2 persones, 20 min).
Els dimarts: Rossejat de fideus amb sépia, pèsols i allioli (min. 2 persones, 15 min)
•
I DE DOLÇ
Formatge de la nostra selecció per acompanyar amb melmelades i cruixent de pa. (suplement 2,50)
Panna cotta de nata amb coulis de maduixes.
Pannacota de torró, cafè i ratafia.
Assortit de fruita natural.
Crema catalana cremada de la casa.
Pastís del carro de postres.
Flam de llet de coco.
Pot de fruits secs I: ametlla i avellanes (suplement 1,50 €)
Pot de fruits secs II: panses, prunes, orellanes i figues. (suplement 1,50 €)
Mató de vaca amb confitura de taronja o mel.
—
I per acompanyar l’àpat et recomanem:
VI DE MAS DE LA TORREVELLA 19,95 €
La finca Can Martí pertany a la família Torelló des de l’any 1395 (s. XIV). Ocupa 135 hectàrees a Gelida (Alt Penedès – Barcelona). Els sòls són argilosos i calcaris, i es cultiven en ecològic 80 hectàrees de 11 varietats de raïm diferents. La verema es realitza manualment en caixes de 25kg,
pallots de 200 kg o remolcs de 2500 kg. 100% Chardonnay de la Finca Can Marti.
—
[ES]
MENÚ DEL DIA DEL MARTES 26/03 18.40
Menú de lunes a viernes mediodía -excepto festivos, miércoles y jueves descanso semanal -. Cocina abierta de 13h a 15h30 y de 20h a 22h30, restaurante abierto de 13h a 17h y de 20h a 0h30.
Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral o 1/2 litro jarra de vino de la casa y pan de horno de leña de Els Hostalets. No están incluidas cervezas o refrescos. Los menús no se pueden compartir.
Plato del día (Bol de ensalada, plato a escoger y postre) : 17,20 –½ menú del día (Plato a escoger y postre) : 15,60
Opción con copa de vino suplemento: blanco Chardonnay Viura 1,90 blanco Moscatel (agulla lleuger) 1,90 blanco Gewürztraminer 1,90 Tinto Empordà Rigau Ros criança 2,50 Tinto Rioja Finca Valpiedra Reserva 2015. 3,90
Completa tu menú con la Ostra La Belle Huître con cítrico, pimienta y tabasco. 3,10 € / unidad)
•
LOS PRIMEROS
Macarrones en la cazuela gratinados con parmesano.
Ensalada de sabores la Quinta Justa con crujiente de puerro.
Trinxat de col “Verduras La Canya” y patata con tocino.
•
LOS SEGUNDOS
Muslo de pollo a la brasa con patatas nuestras.
Filetes de caballa con verdura y aroma de cítricos.
Los lunes: Cazuela de arroz del Estany de Pals de mar y montaña (min. 2 personas, 20 min).
Los martes: Roseado de fideos con sepia, guisantes y alioli. (min. 2 personas, 15 min)
•
Y DE DULCE
Queso de nuestra selección para acompañar con mermeladas y crujiente de pan. (suplemento 2,50)
Panna cotta de nata con coulis de fresas.
Pannacota de turrón, café y ratafia.
Surtido de fruta natural.
Crema catalana quemada de la casa.
Tarta del carro de postre.
Flan de leche de coco.
Bote de frutos secos I: almendra y avellanas (suplemento 1,50 €)
Bote de frutos secos II: pasas, ciruelas, orejones e higos. (suplemento 1,50 €)
Mató de vaca con confitura de naranja o miel.
—
[EN]
DAILY MENU TUESDAY 26/03 18.40
Menu from Monday to Friday at noon -except holidays, Wednesday and Thursday weekly rest-. The kitchen is opened from 1pm to 3.30pm and from 8pm to 10.30pm, the restaurant is opened from 1pm to 5pm and from 8pm to 0.30am.
This menu includes 1/2 liter of mineral water or 1/2 liter of house wine jug and Hostalets wood-fired bread. Beers or soft drinks are not included. Menus cannot be shared.
Dish of the day (Salad bowl, dish of your choice and dessert): 17.20 -½ menu of the day (Dish of your choice and dessert): 15.60
Option with glass of wine supplement: white Chardonnay Viura 1,90 white Moscatel (sparkling wine) 1,90 white Gewürztraminer 1,90 red Empordà Rigau Ros criança 2,50 red Rioja Finca Valpiedra Reserva 2015. 3,90
•
THE STARTERS
Macaroni au gratin with parmesan.
Salad of Quinta Justa flavors with crispy leeks.
Sliced cabbage “Verdures La Canya” and potato with bacon.
•
THE MAIN COURSE
Grilled chicken leg with our potatoes.
Mackerel fillets with vegetables and citrus aroma.
Mondays: Estany de Pals de mar and mountain rice casserole. (min. 2 people, 20 min).
Tuesdays: Noodles fideuá with cuttlefish, peas and aioli (min. 2 people, 15 min)
•
AND SWEET
Cheese from our selection to go with jams and crusty bread. (surcharge 2.50)
Cream panna cotta with strawberry coulis.
Panna cotta with nougat, coffee and ratafia.
Assorted natural fruit.
Burnt Catalan cream from the house.
Cake from the dessert cart.
Crème caramel of coconut milk.
Jar of nuts I: almonds and hazelnuts. (surcharge €1.50)
Jar of nuts II: raisins, plums, orellanas and figs. (surcharge €1.50)
Cow curd with orange jam or honey.
—
[FR]
MENU DU JOUR MARDI 26/03 18.40
Menu du lundi au vendredi midi -hors jours fériés, mercredi et jeudi repos hebdomadaire-. Cuisine ouverte de 13h à 15h30 et de 20h à 22h30, restaurant ouvert de 13h à 17h et de 20h à 0.30h.
Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale ou 1/2 litre de vin de la maison et du pain au feu de bois Hostalets. Les bières ou les boissons non alcoolisées ne sont pas incluses. Les menus ne peuvent pas être partagés.
Plat du jour (Saladier, plat au choix et dessert) : 17.20 -½ menu du jour (Plat au choix et dessert) : 15.60
Formule avec verre de vin en supplément : blanc Chardonnay Viura 1,90 blanc Moscatel (sparkling wine) 1,90 blanc Gewürztraminer 1,90 rouge Empordà Rigau Ros criança 2,50 rouge Rioja Finca Valpiedra Reserva 2015. 3,90