MENÚ DEL DIA

[CAT]
MENÚ DEL DIA  14.60 
PLAT DEL DIA 13.25
·bol amanida + plat a escollir + postres·
1/2 MENÚ DEL DIA  12.00 
·plat a escollir + postres·

·Menú de dilluns a divendres migdia -excepte festius-, cuina oberta de 13h a 15h30, restaurant obert de 13h a 17h -segons normativa vigent-·

ELS PRIMERS
· Macarrons a la cassola gratinats amb parmesà.
· Amanida de sabors la Quinta Justa amb cruixent de porro.
· Estofat de llenties amb carxofes i cloïsses.
· Crema de porro, poma i oli verge d’oliva amb pols de pebre vermell fumat.
· Empedrat de fesols amb bacallà esqueixat.
· Amanida de peres a la vainilla i parmesà.

 

ELS SEGONS
· Costelló de porc a la brasa amb puré de patata i salsa de soja.
· Salmó a la planxa amb verdura juliana.
· Bacallà Skrei al forn amb patata i ceba.
· Llom de bacallà amb samfaina (suplement 3.00).
· Mandonguilles amb tela, sèpia i pesols.
· Estofat de vedella amb patates.
· Els dijous: el nostre arròs a la cassola de mar i montanya.

 

I DE DOLÇ
· Panna cotta de nata i vainilla amb coulis de maduixes.
· Assortit de fruita natural.
· Crema catalana de la casa.
· Flam d’ou de la casa.
· Pinya a la ratafia brasejada.
· Bescuit gelat de la casa amb ametlles, panses i xocolata desfeta (suplement 3.00).

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral, una gerra de vi de la casa i pa de forn de llenya dels Hostalets. No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.

Opció amb copa de vi suplement (1.90):

* Blanc Infinitus Chardonnay Viura,
* Blanc Infinitus Moscatel (agulla lleuger),
* Blanc Infinitus gewürztraminer,
* Negre Segura Viudas garnatxa.
* Negre Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)

[ES]
MENÚ DEL DÍA  14.60 
PLATO DEL DÍA 13.25
·bol ensalada+ plato a elegir+ postres·
1/2 MENÚ DEL DÍA  12.00 
·plato a elegir + postres·

·Menú de lunes a viernes mediodía – no válido festivos-, cocina abierta de 13h a 15h30, restaurante abierto de 13h a 17h -según normativa vigente-·

LOS PRIMEROS
· Macarrones a la cazuela gratinados con parmesano.
· Ensalada de sabores la Quinta Justa con crujiente de puerro.
· Estofado de lentejas con alcachofas y almejas.
· Crema de puerro, manzana y aceite de oliva con polvo de pimiento rojo ahumado.
· Empedrat de fesols con bacalao bacalao desmigado.
· Ensalada de peras a la vainilla y queso parmesano.

 

LOS SEGUNDOS
· Costilla de cerdo a la brasa con puré cremoso de patata y salsa de soja.
· Salmón a la plancha con verdura juliana.
· Bacalao Skrei al horno con patata y cebolla.
· Lomo de bacalao con samfaina (suplemento 3.00)
· Albóndigas con tela, sepia y guisantes.
· Estofado de ternera con patatas.
· Los jueves: nuestro arroz mar y monte.

 

Y DE DULCE
· Panna cotta de nata y vainilla con coulis de fresas.
· Surtido de fruta natural.
· Crema catalana de la casa.
· Flan de huevo de la casa.
· Piña a la ratafía braseada.
· Biscuit helado de la casa con almendras, pasas y chocolate caliente (suplemento 3.00).

 

Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral, una jarra de vino de la casa y pan de horno de leña de Hostalets. No están incluidas cervezas o refrescos. Los menús se pueden compartir.

Opción con copa de vino suplemento (1.90):

* Blanco Infinitus Chardonnay Viura,
* Blanco Infinitus Moscatel (agulla lleuger),
* Blanco Infinitus gewürztraminer,
* Tinto Segura Viudas garnatxa.
* Tinto Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)

[EN]
DAILY MENU  14.60 
DISH OF THE DAY 13.25
·salad + main course to choose + desserts·
1/2 DAILY MENU  12.00 
·main course to choose + desserts·

·Menu from Monday to Friday noon -except holidays-, the kitchen is opened from 1pm to 5pm, the restaurant is opened from 1pm to 4:30pm –according to current regulations

THE STARTERS
· Casserole macaroni au gratin with parmesan.
· Flavor salad La Quinta Justa with leek crunch.
· Lentil stew with artichokes and clams.
· Cream of leek, apple and virgin olive oil with smoked paprika powder.
· Empedrat (cod and haricot beans salad).
· Salad with pears with vanilla and Parmesan cheese.

 

THE MAIN COURSE
· Grilled pork rib with creamy potato puree and soy sauce.
· Grilled salmon with julienne vegetables.
· Baked Skrei cod with potato and onion.
· Cod loin with ratatouille (supplement 3.00)
· Meatballs with cloth, cuttlefish and peas.
· Beef stew with potatoes.
· On Thursdays: our rice sea and mountain.

 

AND SWEET
· Panna cotta cream and vanilla with strawberry coulis.
· Assorted natural fruit.
· Catalan house cream.
· Egg flan homemade.
· Braised pineapple with ratafia.
· Homemade ice cream biscuit with almonds, raisins and melted chocolate (supplement 3.00).

 

This menu includes 1/2 liter of Mineral Water, a jug of house wine and Hostalets wood-fired bread. Beers or soft drinks are not included. Menus cannot be shared.

Option with a glass of wine (1.90):

* White Infinitus Chardonnay Viura,
* White Infinitus Moscatel (sparkling wine),
* White Infinitus gewürztraminer,
* Red Segura Viudas garnatxa.
* Red Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)

[FR]
MENU DU JOUR 14.60 
PLAT DU JOUR 13.25
· Saladier + plat au choix + dessert ·
1/2 MENU DU JOUR  12.00 
·plat au choix + dessert·

· Menu du lundi au vendredi à midi – sauf jours fériés -, cuisine ouverte de 13h à 15h30, restaurant ouvert de 13h à 17h – selon la réglementation en vigueur – ·

LES PREMIÈRES
· Macaroni en cocotte gratiné au parmesan.
· Salade de saveurs la Quinta Justa aux poireaux croquants.
· Ragoût de lentilles aux artichauts et palourdes.
· Crème de poireaux, pommes et huile d’olive vierge avec poudre de poivron rouge fumé.
· Empedrat (salade d’haricots et de morue).
· Salade aux pommes, raisins secs et fromage Parmesan.

 

LES SECONDES
· Côtelette de porc grillée avec purée de pommes de terre et sauce soja.
· Saumon grillé avec julienne de légumes.
· Morue Skrei au four avec pomme de terre et oignon.
· Filet de cabillaud à la ratatouille (supplément 3,00)
· Boulettes de viande avec chiffon, seiche et pois.
· Ragoût de boeuf aux pommes de terre.
· Les Jeudis: Notre rice de mer et montagne.

 

ET DOUX
· Crème de panna cotta et vanille avec coulis de fraise.
· Assortiment de fruits naturels.
· Crème maison catalane.
· Crème aux œufs maison.
· Ananas au ratafia braisé.
· Biscuit à la crème glacée maison aux amandes, raisins secs et chocolat fondu (supplément 3,00).

 

Ce menu comprend 1/2 litre d’eau minérale, une cruche de vin de la maison et du pain au feu de bois Hostalets. Les bières ou les boissons non alcoolisées ne sont pas incluses. Les menus ne peuvent pas être partagés.

Option avec verre de vin supplémentaire (1.90):

* Blanc Infinitus Chardonnay Viura,
* Blanc Infinitus Moscatel (aiguille légère),
* Blanc Infinitus gewürztraminer,
* Rouge Segura Viudas garnatxa.
* Rouge Finca Valpiedra Reserva 2014 D.O. Rioja. (3.90)