LA CARTA

[CAT]
LA NOSTRA CARTA

La cuina és oberta de 13h a 15h30, restaurant obert de 13h a 17h -segons normativa vigent-·

Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans. Snacks, pa, oli … 1.25 / persona. IVA inclòs en tots els preus.          
PER COMENÇAR A OBRIR BOCA
· Les braves de la casa. 5.90
· Tellerines ofegades en vi blanc. 11.90
· Musclos a la marinera de curri i coco. 9.80
· Calamar enfarinat. 8.50
· Anxoves fetes nostres (8 filets). 8.50

 

PRIMERS
· Pa d’espècies amb escalivada i anxoves fetes a casa. 8.20 
· Les patates d’Olot amb amanida. 7.10
· Esqueixada de bacallà amb olives Kalamata i gelat de llima amb alfàbrega. 8.90
· La crema de llamàntol, parmentier trufat i pinyons. 7.50 
· Tàrtar de tonyina vermella amb esbergínia fumada. 15.50 
· La lasanya de verdures amb beixamel de ceps. 9.50 
· Coca dels Hostalets amb tomata i pernil ibèric. 16.80 
· Canelons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 9.90 
· Els macarrons a la cassola amb parmesà. 6.95 

 

ELS NOSTRES ARROSSOS (MÍNIM 2 PERSONES)
· Rossejat de fideus amb sèpia bruta, costelló i salsitxes. 13.90
· La paella d’arròs mar i muntanya. 14.50
· Arròs negre amb calamar i sèpia. 14.50

 

DEL MAR
· Turbot salvatge de ració al forn amb patata i ceba. 15.90
· El pop de Roses a la brasa amb guisadet de Fesols de Santa Pau. 15.90
· Calamar de costa saltejats amb verdures i tinta de calamar. 13.80
· Tataki de tonyina vermella, hummus de cigrons i soja. 14.50
· El clàssic: Suprema de llom de bacallà amb samfaina. 16.50
· Llom de bacallà confitat amb oli d’oliva verge extra, calçots i romesco. 16.50

 

LA CARN
· Melòs de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia. 14.50 
· Magret d’ànec de l’Empordà amb estofat de fruits del bosc. 14.30
· Cuixa d’ànec confitada amb peres a la garnatxa. 13.20
· Espatlla de xai sense feina amb poma i fonoll i el seu suc. 15.90 
· Filet de vedella de Girona, fetge d’ànec i demiglace de poma. 21.50 
· Steak tartar de vedella, mantega d’espècies i coca dels Hostalets. 21.50 

 

I DE DOLÇ
· Pastisset de poma de Girona. 5.10 
· Volcanet de xocolata negra amb sorbet de mandarina. 5.60 
· Brownie de xocolata negra i nous. 4.80 
· Crema catalana cremada de la casa. 3.50 
· Flam d’0u de la casa. 2.90 
· Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 3.90 
· Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de menta. 4.10 
· Fondue de xocolata amb fruita del temps. (ideal per compartir) 6.90 

 

PER ACOMPANYAR AMB LES POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 – Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.

[ES]
NUESTRA CARTA

La cocina es abierta de 13h a 15h30, restaurante abierto de 13h a 17h -según normativa vigente-·

Si tienen alguna alergia o intolerancia comunique a nuestro personal. Asimismo, para platos vegetarianos y veganos. Snacks, pan, aceite … 1.25 / persona. IVA incluido en todos los precios.
PARA EMPEZAR A ABRIR BOCA
· Las bravas de la casa. 5.90 
· Coquinas ahogadas en vino blanco. 11.90 
· Mejillones a la marinera de curri y coco. 9.80
· Calamar enharinado. 8.50 
· Anchoas hechas nuestras (8 filetes). 8.50 

 

PRIMEROS
· Pan de espécies con escalivada y anchoas hechas en casa. 8.20
· Las patatas de Olot con ensalada. 7.10
· Esqueixada de bacalao con aceitunas Kalamata y helado de lima con albahaca. 8.90
· La crema de bogavante, parmentier trufado y piñones. 7.50
· Tartar de atún rojo con berenjena ahumada. 15.50
· La lasaña de verduras con bechamel de ceps. 9.50
· Coca de Hostalets con tomate y jamón ibérico. 16.80 
· Canelones de la abuela con bechamel y queso de oveja Mas Farró. 9.90
· Los macarrones a la cazuela con parmesano. 6.95
NUESTROS ARROCES (MÍNIMO 2 PERSONAS)
· Fideos con sépia sucia, costilla y salsichas. 13.90
· La paella de arroz mar y monte. 14.50
· Arroz negro con calamar y sépia. 14.50

 

DEL MAR
· Turbot salvaje de ración al horno con patata y cebolla. 15.90 
· El pulpo de Rosas a la brasa con guiso de Fesols de Santa Pau. 15.90
· Calamares de costa salteados con verduras y tinta de calamar. 13.80
· Tataki de atún rojo, hummus de garbanzos y soja. 14.50
· El clásico: Suprema de lomo de bacalao con samfaina. 16.50
· Lomo de bacalao confitado con aceite de oliva virgen extra, calçots y salsa romesco. 16.50

 

LA CARNE
· Meloso de ternera con puré cremoso de patata y salsa de ratafía. 14.50
· Paletilla de cordero sin faena con manzana y hinojo y su jugo. 15.90
· Magret de pato del Empordà con estofado de frutos del bosque. 14.30
· Muslo de pato confitado con peras a la garnacha. 13.20
· Filete de ternera de Girona, hígado de pato y demiglace de manzana. 21.50
· Steak tartar de ternera, mantequilla de especies y coca de Hostalets. 21.50
Y DE DULCE
· Pastelito de manzana de Girona. 5.10
· Volcán de chocolate negro con sorbete de mandarina. 5.60
· Brownie de chocolate negro y nueces. 4.80
· Crema catalana quemada de la casa. 3.50
· Flam de huevo de la casa. 2.90 
· Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate. 3.90
· Estofado de frutos del bosque con pastelito de chocolate blanco y sorbete de menta. 4.10
· Fondue de chocolate con fruta del tiempo. (ideal para compartir) 6.90 

 

PARA ACOMPAÑAR CON LOS POSTRES (5 CL)
Ratafia Russet 2.95 Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90 Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.
[EN]
OUR À LA CARTE

The kitchen is open from 1pm to 3.30pm, restaurant open from 1pm to 5pm -according to current regulations-·

If you have any allergies or intolerances let us know. However, for vegetarian and vegan dishes. Snacks, bread, oil … 1.25 / person. VAT included in all prices.
TO START OPENING YOUR MOUTH
· The braves of the house . 5.90
· Tellerines drowned in white wine . 11.90
· Mussels in curry and coconut. 9.80
· Floured squid. 8.50
· Homemade anchovies (8 fillets). 8.50

 

STARTERS
· Spice bread with homemade anchovies. 8.20 
· The cream of lobster, truffled parmentier and pine nuts. 7.50
· Olot potatoes with salad. 7.10
· Sliced cod with Kalamata olives and lime ice cream with basil. 8.90
· Red tuna tartare with smoked eggplant. 15.50 
· Vegetable lasagna with mushroom béchamel. 9.50 
· Coca bread from Hostalets with tomato and Iberian ham. 16.80 
· Grandma’s cannelloni with béchamel and Mas Farró sheep cheese. 9.90 
· Macaroni in a casserole with parmesan. 6.95 

 

OUR RICES (MINIMUM 2 PEOPLE)
· Roasted noodles with raw cuttlefish, ribs and sausages. 13.90
· The sea and mountain rice paella. 14.50
· Black rice with squid and cuttlefish. 14.50

 

FROM THE SEA
· Baked wild ration turbot with potato and onion. 15.90
· Grilled Roses octopus with Santa Pau beans. 15.90
· Ribbed squid sautéed with vegetables and squid ink. 13.80
· Red tuna tataki, chickpea hummus and soy. 14.50
· The classic: Cod loin supreme with ratatouille. 16.50
·Candied cod loin with extra virgin olive oil, calçots and romesco. 16.50

 

THE MEAT
· Beef  cheak with creamy mashed potatoes and ratafia sauce. 14.50 
· Lamb shoulder with apple and fennel and its juice. 15.90 
· Empordà duck breast with berries stew. 14.30
· Duck leg confit with pears in Grenache. 13.20
· Girona beef fillet, duck liver and apple demiglace. 21.50 
· Beef steak tartare, spice butter and coca bread from Hostalets. 21.50

 

AND SWEET
· Girona apple pie. 5.10 
· Dark chocolate volcano with tangerine sorbet. 5.60 
· Dark chocolate brownie and nuts. 4.80 
· Burned Catalan cream of the house. 3.50 
· House egg custard. 2.90 
· Panna cotta of vanilla and strawberry coulis and chocolate ice cream. 3.90 
· Berries stew with white chocolate cake and mint sorbet. 4.10 
· Chocolate fondue with fruit of the time. (ideal for sharing) 6.90 

 

TO ACCOMPANY WITH DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 – Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.

[FR]
À LA CARTE

La cuisine est ouverte de 13h à 15h30, le restaurant de 13h à 17h -selon la réglementation en vigueur- ·

Si vous avez des allergies ou des intolérances, faites-le nous savoir. Cependant, pour les plats végétariens et végétaliens. Snacks, pain, huile … 1,25 / personne. TVA incluse dans tous les prix.
POUR COMMENCER À OUVRIR LA BOUCHE
· Les braves de la maison. 5.90
· Tellerines noyés dans le vin blanc.11.90
· Moules au curry et marin à la noix de coco. 9.80
· Calamars farinés. 8.50
· Anchois faits nôtres (8 filets). 8.50

 

PREMIÈRE
· Pain d’épices maison aux anchois et aux anchois. 8.20 
· Pommes de terre Olot avec salade. 7.10
·Morue tranchée aux olives Kalamata et glace au citron vert au basilic. 8.90
· La crème de homard, parmentier truffé et pignons de pin. 7.50 
· Tartare de thon rouge aux aubergines fumées. 15.50 
· Lasagne aux légumes et béchamel aux champignons. 9.50 
· Coca dels Hostalets avec tomate et jambon ibérique. 16.80 
· Cannelloni de grand-mère avec béchamel et sciure de chèvre Mas Farró. 9.90 
· Macaroni en cocotte au parmesan. 6.95 

 

NOTRE RIZ (MINIMUM 2 PERSONNES)
· Nouilles rôties avec seiche crue, côtelettes et saucisses. 13.90
· La paella au riz de la mer et de la montagne. 14.50
· Riz noir aux calmars et seiches. 14.50

 

DE LA MER
· Turbot de ration sauvage cuit au four avec pomme de terre et oignon. 15.90
· Poulpe aux roses grillées et ragoût de haricots de Santa Pau. 15.90
· Calamars côtelés sautés aux légumes et encre de seiche. 13.80
· Tataki de thon rouge, houmous de pois chiches et soya. 14.50
· Le classique: suprême de longe de morue à la ratatouille. 16.50
· Longe de morue confite à l’huile d’olive extra vierge, calçots et romesco. 16.50

 

LA VIANDE
·Joue de bœuf avec purée de pommes de terre crémeuse et sauce ratafia. 14.50 
· Magret de canard Empordà et ragoût de baies. 14.30
· Cuisse de canard confite aux poires au grenache. 13.20
· Epaule d’agneau au chômage à la pomme et fenouil et son jus. 15.90 
· Filet de bœuf de Gérone, foie gras de canard et demiglace aux pommes. 21.50 
· Steak tartare de boeuf, beurre d’épices et gâteau Hostalets. 21.50 

 

ET DOUX
· Tarte aux pommes de Gérone. 5.10 
· Volcan au chocolat noir avec sorbet à la mandarine. 5.60 
· Brownie au chocolat noir et noix avec glace au yogourt Fageda. 4.80 
· Crème catalane brûlée de la maison. 3.50 
· Crème aux œufs maison. 2.90 
· Panna cotta vanille et coulis de fraises et glace au chocolat. 3.90 
· Ragoût de baies avec gâteau au chocolat blanc et sorbet à la menthe. 4.10 
· Fondue au chocolat aux fruits du temps. (idéal pour partager) 6.90 

 

POUR ACCOMPAGNER DES DESSERTS (5 CL)
Ratafia Russet 2.95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 – Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4.90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.