- 2 June, 2020
- admin
LA CARTA
LA NOSTRA CARTA
MIGDIES restaurant obert de 13:00 a 15:30 h.
Si tenen alguna al·lèrgia o intolerància ens ho comuniquin. Tanmateix, per a plats vegetarians i vegans.
Per començar a obrir boca
Les braves de la casa. 5,90 €
Tellerines ofegades en vi blanc. 11,90 €
Musclos a la marinera de curri i coco. 9,80 €
Calamar enfarinat. 8,50 €
Anxoves fetes nostres (8 filets). 8,50 €
Primers
Amanida de perdiu en escabetx d’oli de Siós, magrana i aroma de cítrics. 12,80 €
Pa d’espècies amb escalivada i anxoves fetes a casa. 8,20 €
La crema de llamàntol, parmentier trufat i pinyons. 7,50 €
Tàrtar de tonyina vermella amb gelat de mostassa. 15,50 €
La lasanya de verdures amb beixamel de ceps. 9,50 €
Coca dels Hostalets amb tomata i pernil ibèric. 16,80 €
Canalons de l’àvia amb beixamel i formatge serrat d’ovella Mas Farró. 9,90 €
Els macarrons a la cassola amb parmesà. 6,95 €
Els nostres arrossos (mínim 2 persones)
Rossejat de fideus amb sèpia bruta, costelló i salsitxes. 13,90 €
La paella d’arròs mar i muntanya. 14,50 €
Arròs negre amb calamar i sèpia. 14,50 €
Arròs de tardor amb conill, costelló i bolets. 14,50 €
Del mar
Turbot salvatge de ració al forn amb patata i ceba. 15,90 €
El pop de Roses a la brasa amb guisadet de Fesols de Santa Pau. 15,90 €
Calamar de costa saltejats amb verdures i tinta de calamar. 13,80 €
Tataki de tonyina vermella, hummus de cigrons i soja. 14,50 €
La carn
Melós de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia. 14,50 €
Espatlla de xai sense feina amb poma i fonoll i el seu suc. 15,90 €
Cuixa d’ànec confitada amb castanyes. 13,20 €
Platillo de costella de porc, conill, mandonguilles i castanyes. 12,90 €
Filet de vedella de Girona, fetge d’ànec i demiglace de poma. 21,50 €
Steak tartar de vedella, mantega d’espècies i coca dels Hostalets. 21,50 €
I DE DOLÇ
Pastisset de poma de Girona. 5,10 €
Volcanet de xocolata negra. 5,60 €
Brownie de xocolata negra i nous. 4,80 €
Copa de crema de vainilla i llima amb magrana. 4,40 €
Panna cotta de vainilla i coulis de maduixes i gelat de xocolata. 3,90 €
Estofat de fruits del bosc amb pastisset de xocolata blanca i sorbet de menta. 4,10 €
Fondue de xocolata amb fruita del temps. (ideal per compartir) 6,90 €
Per acompanyar amb els postres (5 cl)
Ratafia Russet 2,95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,75 – Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3,80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4,20.
—
NUESTRA CARTA
MEDIODÍA Restaurante abierto de 13:00 a 15:30 h
Si tienen alguna alergia o intolerancia nos lo comuniquen. Asimismo, para platos vegetarianos y veganos.
Para empezar a abrir boca
Las bravas de la casa. 5,90 €
Coquinas ahogadas en vino blanco. 11,90 €
Mejillones a la marinera de curri y coco. 9,80 €
Calamar enharinado. 8,50 €
Anchoas hechas nuestras (8 filetes). 8,50 €
Primeros
Ensalada de perdiz en escabeche de aceite de Siós, granada y aroma de cítricos. 12,80 €
Pan de espécies con escalivada y anchoas hechas en casa. 8,20 €
La crema de bogavante, parmentier trufado y piñones. 7,50 €
Tártar de atún rojo con helado de mostaza. 15,50 €
La lasaña de verduras con bechamel de ceps. 9,50 €
Coca de Hostalets con tomate y jamón ibérico. 16,80 €
Canelones de la abuela con bechamel y queso de oveja Mas Farró. 9,90 €
Los macarrones a la cazuela con parmesano. 6,95 €
Nuestros arroces (mínimo 2 personas)
Fideos con sépia sucia, costilla y salsichas. 13,90 €
La paella de arroz mar y monte. 14,50 €
Arroz negro con calamar y sépia. 14,50 €
Arroz de otoño con conejo, costilla y setas. 14,50 €
Del mar
Turbot salvaje de ración al horno con patata y cebolla. 15,90 €
El pulpo de Rosas a la brasa con guiso de Fesols de Santa Pau. 15,90 €
Calamares de costa salteados con verduras y tinta de calamar. 13,80 €
Tataki de atún rojo, hummus de garbanzos y soja. 14,50 €
La carne
Meloso de ternera con puré cremoso de patata y salsa ratafía 14,50 €
Paletilla de cordero sin faena con manzana y hinojo y su jugo. 15,90 €
Muslo de pato confitado con castañas. 13,20 €
Platillo de costilla de cerdo, conejo, albóndigas y castañas. 12,90 €
Filete de ternera de Girona, hígado de pato y demiglace de manzana. 21,50 €
Steak tartar de ternera, mantequilla de especies y coca de Hostalets. 21,50 €
Y DE DULCE
Pastelito de manzana de Girona. 5,10 €
Volcán de chocolate negro. 5,60 €
Brownie de chocolate negro y nueces. 4,80 €
Copa de crema de vainilla y lima con granada. 4,40 €
Panna cotta de vainilla y coulis de fresas y helado de chocolate. 3,90 €
Estofado de frutos del bosque con pastelito de chocolate blanco y sorbete de menta. 4,10 €
Fondue de chocolate con fruta del tiempo. (ideal para compartir) 6,90 €
Para acompañar con los postres (5 cl)
Ratafia Russet 2,95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3,75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3,75 – Vittios, vi dolç. DO Penedès. 4,90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4,20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3,80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4,20.
[EN]
OUR À LA CARTE
NOON kitchen open from 13:00 to 15:30
If you have any allergies or intolerances let us know. Also, for vegetarian and vegan dishes.
To start opening your mouth
The bravas of the house. € 5.90
Coquinas drowned in white wine. € 11.90
Mussels with curry and coconut. € 9.80
Floured squid. € 8.50
Anchovies made our (8 fillets). € 8.50
Starters
Pickled partridge salad with Siós oil, pomegranate and citrus aroma. € 12.80
Spécies bread with escalivada and homemade anchovies. € 8.20
Lobster cream, truffled parmentier and pine nuts. € 7.50
Red tuna tartar with mustard ice cream. € 15.50
Vegetable lasagna with mushroom bechamel. € 9.50
Coca de Hostalets with tomato and Iberian ham. € 16.80
Grandma’s cannelloni with béchamel sauce and Mas Farró sheep cheese. € 9.90
Macaroni casserole with Parmesan. € 6.95
Our rice (minimum 2 people)
Noodles with dirty cuttlefish, rib and sausage pork. € 13.90
The sea and mountain rice paella. € 14.50
Black rice with squid and cuttlefish. € 14.50
Autumn rice with rabbit, rib and mushrooms. € 14.50
From the sea
Wild ration turbot baked with potato and onion. € 15.90
The grilled octopus with stew from Fesols de Santa Pau. € 15.90
Coast squid sautéed with vegetables and ink oil. € 13.80
Red tuna tataki, chickpea hummus and soy sauce. € 14.50
The meat
Veal cheak with creamy mushed potatoes and ratafia sauce. € 14.50
Shoulder of lamb without slaughter with apple and fennel and its juice. € 15.90
Duck leg confit with chestnuts. € 13.20
Dish of pork rib, rabbit, meatballs and chestnuts. € 12.90
Girona beef steak, duck liver and apple demiglace. € 21.50
Beef steak tartare, spice butter and Hostalets bread. € 21.50
Desserts
Girona apple cake. € 5.10
Dark chocolate volcano. € 5.60
Dark chocolate and walnut brownie. € 4.80
Cup of vanilla and lime cream with pomegranate. € 4.40
Vanilla panna cotta and strawberry coulis and chocolate ice cream. € 3.90
Forest berry stew with white chocolate sponge cake and mint sorbet. € 4.10
Chocolate fondue with seasonal fruit. (ideal for sharing) € 6.90
To accompany desserts (5 cl)
Ratafia Russet 2.95 – Moscatell d’Empordà. Celler Espolla. 3.75 – Sinols Garnatxa de l’Empordà. 3.75 – Vittios, I saw dolç. DO Penedès. 4.90 – Harveys Pedro Ximénez Sherry, DO Jerez. 4.20 – Osborne Pedro Ximénez, DO Jerez. 3.80 – OFFLEY RUBY PORTO. 4.20.