EL MENÚ DE FESTES FDT’22

PER COMENÇAR A OBRIR BOCA:

Ostra “La Belle Huître” – 4,10

Pack 2 ostra + 2 copes cava – 12,00

Olives Perelló “Manzanilla” o “Gordal” picants 150 g – 3,10

Olives farcides anxova – 2,50

Braves de la casa – 6,10

Tellerines ofegades en vi blanc – 11,90

Coca dels Hostalets amb tomata i pernil ibèric (4 talls) – 16,80

EL MENÚ DE FESTES FDT’22 32.90

[CAT]

*Els primers a escollir:

Amanida de salmó marinat, anet i taronja.

Amanida de flors de carbassó farcides de brandada de bacallà.

Laminat de vedella amb rúcula, ceba confitada i vinagreta de mostassa.

Arròs cremós de ceps sota un carpaccio de gamba vermella.

La cassola de musclos a la marinera de curri i coco.

La coca dels Hostalets amb escalivada, seitons i piparra.

*Els segons a escollir:

La cuixa de cabrit a la llimona, mel i romaní amb puré api-rave.

“Rostit” de festa major (pollastre pagès, costella, mandonguilles amb tela i conill)

L’arròs caldós de cabra de mar (mínim 2 persones).

Bistec de la mitjana a la brasa amb guarnició.

Corball amb tocs de tinta i fesols de Santa Pau.

Rapets de costa amb patata, safrà i allioli d’alls negres.

Canaló de verdures de temporada amb salsa de ceps.

*I de dolç a escollir:

Tatin de poma de Girona amb gelat de vainilla.

Brownie de xocolata blanca amb sorbet de gerds.

Sablée amb crema de vainilla i fruites dels bosc.

Carro de pastissos.

Fondue de xocolata amb fruita i pessic de farro i fajol (mínim 2 persones).

Rodella de pinya amb ratafia i el seu gelat.

Aquest menú inclou pa de forn de llenya dels Hostalets i 1/2 litre d’aigua per persona. Resta de begudes a part.

MENÚ PELS MÉS MENUTS

EL NOSTRE CELLER

EL MENÚ DE FIESTAS FDT’22 32.90

[ES]

*Los primeros a elegir:

Ensalada de salmón marinado, eneldo y naranja.

Ensalada de flores de calabacín rellenas de brandada de bacalao.

Laminado de ternera con rúcula, cebolla confitada y vinagreta de mostaza.

Arroz cremoso de setas bajo un carpaccio de gamba roja.

La cazuela de mejillones en la marinera de curry y coco.

La coca de Els Hostalets con escalivada, boquerones y piparra.

*Los segundos a elegir:

El muslo de cabrito al limón, miel y romero con puré api-rave.

“Asado” de fiesta mayor (pollo payés, costilla, albóndigas con tela y conejo).

El arroz caldoso de cabra de mar (mínimo 2 personas).

Bistec de la media a la brasa con guarnición.

Corball con toques de tinta y judías de Santa Pau.

Rape de costa con patata, azafrán y alioli de ajos negros.

Canalón de verduras de temporada con salsa de setas.

*Y de dulce a elegir:

Tatin de manzana de Girona con helado de vainilla.

Brownie de chocolate blanco con sorbete de frambuesa.

Sablée con crema de vainilla y frutas del bosque.

Carro de tartas.

Fondue de chocolate con fruta y pellizco de farro y trigo sarraceno (mínimo 2 personas).

Rodaja de piña con ratafía y su helado.

Este menú incluye pan de horno de leña de Els Hostalets y 1/2 litro de agua por persona. Resto de bebidas aparte.

MENÚ PARA LOS MÁS PEQUEÑOS

NUESTRA BODEGA

[EN]

Starters to choose:

Salad of marinated salmon, dill and orange.

Zucchini flower salad stuffed with cod brandy.

Beef roll with arugula, candied onion and mustard vinaigrette.

Creamy rice with mushrooms under a red prawn carpaccio.

Mussel casserole with curry and coconut sauce.

Hostalets’ coca with escalivada, anchovies and piparra.

The seconds to choose:

Leg of goat in lemon, honey and rosemary with celeriac puree.

Festa Major “roast” (free-range chicken, ribs, meatballs with cloth and rabbit).

Sea goat rice (minimum 2 people).

Grilled medium steak with garnish.

Crorball with touches of ink and beans from Santa Pau.

Sea scallops with potato, saffron and black garlic aioli.

Seasonal vegetable cannelloni with mushroom sauce.

And a sweet to choose:

Girona apple tatin with vanilla ice cream.

White chocolate brownie with raspberry sorbet.

Sablée with vanilla cream and forest fruits.

Cake cart.

Chocolate fondue with fruit (minimum 2 people).

Pineapple slice with ratafia and its ice cream.

This menu includes bread from the Hostalets wood-fired oven and 1/2 liter of water per person. Rest of drinks apart.

KID’S MENU

OUR WINERY