DIVENDRES NIT: DE MAR A MUNTANYA

Menú els divendres a la nit (taula completa)

Per començar:

Les nostres anxoves amb coca amb tomata.

x

Ostra La Belle Huître amb cítiric, pebre i tabasco.

x

Tellerines ofegades en vi blanc.

x

Calamars enfarinats amb oli de cítrics.

x

Musclos a la marinera de curri i coco.

x

Plat principal:

Suprema de turbot amb hummus de fesols i salsa de safrà

x

Postres:

Ració de pastís del carro de postres.

Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral, una copa de vi blanc Garoina Chardonnay D.O. Empordà i pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas. No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.

28,80 €

Menú los viernes por la noche (mesa completa)

Para empezar:
Nuestras anchoas con torta con tomate.

x

Ostra La Belle Huître con cítirico, pimienta y tabasco.

x

Tellerinas ahogadas en vino blanco.

x

Calamares enharinados con aceite de cítricos.

x

Mejillones a la marinera de curry y coco.

x

Plato principal:

Suprema de rodaballo con hummus de frijoles y salsa de azafrán

x

Postre:

Ración de tarta del carro de postre.

Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral, una copa de vino blanco Garoina Chardonnay D.O. Empordà y pan del horno de leña Bataller dels Hostalets d’en Bas. No están incluidas cervezas o refrescos. Los menús no se pueden compartir.

28,80 €