- 5 agost, 2022
- admin
DIVENDRES NIT: DE MAR A MUNTANYA
Menú els divendres a la nit (taula completa)
Per començar:
Les nostres anxoves amb coca amb tomata.
x
Ostra La Belle Huître amb cítiric, pebre i tabasco.
x
Tellerines ofegades en vi blanc.
x
Calamars enfarinats amb oli de cítrics.
x
Musclos a la marinera de curri i coco.
x
Plat principal:
Suprema de turbot amb hummus de fesols i salsa de safrà
x
Postres:
Ració de pastís del carro de postres.
Aquest menú inclou 1/2 litre d’aigua mineral, una copa de vi blanc Garoina Chardonnay D.O. Empordà i pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas. No estan incloses cerveses o refrescos. Els menús no es poden compartir.
28,80 €
–
Menú los viernes por la noche (mesa completa)
Para empezar:
Nuestras anchoas con torta con tomate.
x
Ostra La Belle Huître con cítirico, pimienta y tabasco.
x
Tellerinas ahogadas en vino blanco.
x
Calamares enharinados con aceite de cítricos.
x
Mejillones a la marinera de curry y coco.
x
Plato principal:
Suprema de rodaballo con hummus de frijoles y salsa de azafrán
x
Postre:
Ración de tarta del carro de postre.
Este menú incluye 1/2 litro de agua mineral, una copa de vino blanco Garoina Chardonnay D.O. Empordà y pan del horno de leña Bataller dels Hostalets d’en Bas. No están incluidas cervezas o refrescos. Los menús no se pueden compartir.
28,80 €