Un menú per qui vulgui regalar una experiència gastronòmica.

Els hi oferim opcions per poder regalar ja sigui via correu electrònic o poden recollir-ho al mateix restaurant.

Tenen l’Opció del Menú Gastronòmic i el Menú Simfònic.

VAL REGAL MENÚ SIMFÒNIC

A ESCOLLIR UN PRIMER, UN SEGON I UNES POSTRES

Guisadet de fesols de Santa Pau i sèpia.–o-

Crema de carbassa amb morcilla de botifarra negra i fajol. -o-

Pa d’espècies amb escalivada i arengada fumada a la mostassa.–o-

Milfulls de patata i botifarra de perol amb salsa de ceps. –o-

Saltat de verdures, algues i fideus de fajol amb salsa agredolça.

………………………………..

Tronc de vedella amb salsa de ratafia i puré cremós de patata. –o-

Guisat de garró de pernil  amb bolets. –o-

Corball amb patata al safrà. –o-

Tires de secret de porc amb patata, moniato i carbassa. -o-

Cuixa d’ànec confitada, confitura de peres i vi dolç. -o-

Cuixa de xai confitada amb mel i romaní i puré cremós de moniato.

………………………………..

Mató d’ovella de Mas Marcè amb mel o compota de poma .-o-

Sopa de pinya i menta amb bescuit de coco amb sorbet de cítrics . –o-

Brownie de xocolata i castanyes amb gelat de regalèssia. –o-

Pannacotta de plàtan amb maduixes i gelat de xocolata. –o-

Escuma de crema catalana amb magrana.

Aigües minerals ½ l –

Vi temps blanc, rosat o negre (1/2 amp.)

Pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas

Cafè o infusió

25,90 €

(disponibilitat tots els dies de la setmana migdia o nit, amb reserva prèvia)

 

 

 

VAL REGAL MENÚ GASTRONÒMIC

Mini panet de fajol amb piumoc.

Cornet de farro de Bianya amb formatge xiroi de la “Xiquella” i codony.

Dau de tonyina marinada amb caviar d’albergínia.

Escudella amb terrina de “farinetes” de farro, fajol i fesols amb encenalls de fetge d’ànec.

Suprema de turbot salvatge amb arròs de romesco i allioli d’alls negres.

Mar i muntanya de costella amb parmentier trufat de llamàntol amb salsa de ratafia.

Xuixo de crema de ratafia d’Olot amb gelat de iogurt de la Fageda i tortell d’Olot.

Petites bogeries volcàniques.

Aigua mineral (1/2 l)

Pa de forn de llenya dels Hostalets d’en Bas

 

Celler a escollir entre (1 ampolla cada 2): negre Sinols criança DO Empordà, blanc Fer Volar Coloms DO Catalunya, blanc Tranquille DO Penedès o cava Stars Brut Nature.

Cafè o infusió

PREU 35,50 €

(disponibilitat tots els dies de la setmana migdia o nit, amb reserva prèvia)