Un menú per qui vulgui regalar una experiència gastronòmica.

Els hi oferim opcions per poder regalar ja sigui via correu electrònic o poden recollir-ho al mateix restaurant.

Tenen l’Opció del Menú Gastronòmic i el Menú Simfònic.

VAL REGAL MENÚ SIMFÒNIC

A ESCOLLIR UN PRIMER, UN SEGON I UNES POSTRES

Empedrat de fesols de Santa Pau amb tonyina marinada amb salsa de soja i encurtits.–o-

Crema de carbassa amb fruits de tardor. -o-

Pa d’espècies amb escalivada i arengada fumada a la mostassa.–o-

Milfulls de patata i botifarra de perol amb salsa de ceps. –o-

Carpaccio de carbassó amb quinoa, formatge emporità i vinagreta de nous.

………………………………..

Tronc de vedella amb salsa de ratafia i puré cremós de patata. –o-

Guisat de garró de pernil  amb bolets de tardor. –o-

Lluç confitat amb oli de cítrics i patata al safrà. –o-

Tires de secret de porc amb patata, moniato, carbassa i salsa de castanyes. -o-

Cuixa d’ànec confitada, confitura de peres i vi dolç. -o-

Suquet de bonítol amb patata, pebrot i tomata.

………………………………..

Mató d’ovella de Mas Marcè amb mel o compota de poma .-o-

Sopa de pinya i menta amb bescuit de coco amb sorbet de cítrics . –o-

Brownie de xocolata i castanyes amb gelat de regalèssia. –o-

Pannacotta de plàtan amb maduixes i gelat de xocolata. –o-

Escuma de crema catalana amb magrana.

Aigües minerals ½ l –

Vi temps blanc, rosat o negre (1/2 amp.)

Pa de llenya dels Hostalets

Cafè o infusió 25,90 €

(disponibilitat tots els dies de la setmana migdia o nit, amb reserva prèvia)

 

 

 

VAL REGAL MENÚ GASTRONÒMIC

Cornet de farro amb fetge d’ànec i fruits de tardor.

La crema de remolatxa amb anxoves de l’Escala i formatge de la “Xiquella”.

Tàrtar de verdures amb tonyina amb gelat d’ovella Ripollesa.

Coca dels Hostalets amb hummus de Fesols de Santa Pau i papada confitada.

Suprema de turbot salvatge amb arròs de romesco i allioli d’alls negres.

Mar i muntanya de costella amb parmentier trufat de llamàntol amb salsa de ratafia.

Xuixo de crema de ratafia d’Olot amb gelat de iogurt de la Fageda i tortell d’Olot.

Petites bogeries volcàniques.

Aigua mineral (1/2 L)

Pa de Forn de llenya del Hostalets

Vi negre Sinols criança DO Empordà (1/2 amp.) o vi blanc Fer Volar Coloms DO Catalunya (1/2 amp) o vi blanc Tranquille DO Penedès o cava Stars Brut Nature (1/2 amp)

Cafè o infusió

PREU 35,50 €

(disponibilitat tots els dies de la setmana migdia o nit, amb reserva prèvia)