Com a membres del col·lectiu Cuina Volcànica disposem d’un menú degustació que respecta la temporalitat, la qualitat i la proximitat dels nostres productes.
PREU: 34,10€
PETITES BOGERIES VOLCÀNIQUES
Mar i muntanya de costelló amb parmentier trufat de llamàntol amb salsa ratafia
Xuixo de crema de ratafia d’Olot amb gelat de iogurt de la Fageda i tortell d’Olot
Suprema de turbot salvatge amb arròs de romesco i allioli d’alls negres.
Escudella amb terrina de “farinetes” de farro, fajol i fesols amb encenalls de fetge d’ànec
cornet de farro de bianya amb formatge xiroi de la xiquella amb codony
Mini panet de fajol amb piumoc
dau de tonyina marinada amb caviar d’albergínia
Aigües minerals.
Celler a escollir entre: negre Sinols Criança DO Empordà, blanc Fer Volar Coloms DO Catalunya, blanc Tranquille DO Penedès o cava Stars Brut Nature.
Pa de forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.
**** EL MENÚ SE SERVEIX A TAULES COMPLETES ****
Els envasos i boses es cobren 0,30 € per unitat.
En l'apartat final de nota de comanda ens indiquin dia i hora de recollida. Un cop feta la compra, els hi validarem la comanda. Moltes Gràcies Descartar