LA NOSTRA CARTA

Un conjunt de notes que reflecteixen la nostra filosofia, de producte de proximitat, amb un tracte acurat.

La Coca d’Hostalets

16,40 €

Amb encenalls de pernil ibèric.

Les braves de la casa

5,90 €

Per picar.

Els calamars

9,90 €

A la planxa amb arròs d’algues i tinta de calamar.

El suquet de carxofes amb cloïsses

9,45 €

Per picar.

L’ Espatlla

16,35 €

de xai sense feina, reducció del suc, fonoll, espàrrecs verds i poma de Girona.

El tàrtar

9,90€

De salmó amb mango i pa de llet de coco.

Macarrons a la cassola

6,95€

Gratinats amb formatge Parmesà.

El Steak tartar

21,50 €

De vedella de Girona amb coca de forn de llenya dels Hostalets.

L’amanida de formatge emporità

8,10 €

Amb fruits de tardor.

El Bacallà

16,50€

Confitat en oli verge amb cremós de pebrot, esbergínia, escalivada i carbassó.

Canelons de l’àvia Maria

10,60 €

favicon_cuinavolcanicaAmb formatge serrat d’ovella. Mas Farró

Els Rovellons

preu variable

(segons mercat)

Els calamars enfarinats

7,85 €

Amb allioli de cítrics. Per picar.

Les verdures

8,90 €

de l’Hortet de temporada.

El “Roast-beef” d’entrecot

13,00 €

favicon_cuinavolcanicaEncenalls formatge serrat d’ovella Mas Farró, ruca, cruixent de pa de cereals dels Hostalets i vinagreta de mosatassa d’espècies.

Les Tellerines

11,50 €

Ofegades amb vi blanc

El Mar i muntanya

15,50 €

favicon_cuinavolcanicaDe costella de porc confitat amb parmentier trufat de llamàntol.

Botifarra de sal i pebre a la brasa

9,90 €

Amb guarnició: patates fregides de la casa o verdures a la graella o patata al caliu o amanida o fesols de Santa Pau.

L’Amanida de sabors la Quinta Justa

6,45 €

Enciams, poma, taronja, tomata, pebrot, maduixes i cruixent de porro.

La Tonyina

14,50 €

En tataki amb hummus de cigrons i salsa de soja.

La Crema de Carbassa

7,80 €

Amb fruits de tardor.

La Coca d’Hostalets

9,80 €

Amb escalivada, garró confitat, pebrot del Padrón i almadroch.

El Filet

21,50 €

De vedella de Girona amb puré de ceps i escalopa de foie-gras d’ànec.

El Melòs

14,50€

favicon_cuinavolcanicaDe vedella amb puré cremós de patata de la Vall amb salsa de ratafia d’Olot.

L’entrecot de vedella de Girona

21,50 €

A la brasa amb guarnició al gust. (+/- 500 gr.)

El Lluç

14,90 €

De palangre a l’oli verge extra de l’Empordà amb cloïsses.

El Micuit d’ànec

14,50 €

amb figues i cruixent de pa de farro.

L’arròs de “l’estany de Pals”

13,20 €

Carnaroli cremós de ceps, foie-gras d’ànec amb formatge serrat d’ovella Mas Farró.

“El potó”

15,90€

Pop de Roses amb “panko” puré de patata i moniato, pebre vermell fumat de la Vera

Bistec de vedella de la mitjana a la brasa

15,50 €

Amb guarnició: patates fregides de la casa o verdures a la graella o patata al caliu o amanida o Fesols de Santa Pau.

Preus amb IVA inclòs.