MENÚ PER GRUPS

Un menú al vostre gust. Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

MENÚ SIMFÒNIC PER GRUPS

Aperitius

Xips de moniato.

Crema de porro i poma amb oli de coco.

Les braves de la casa amb escuma d’allioli.

Carpaccio de vedella i formatge serrat d’ovella.

Calamars enfarinats.

A escollir segon a taula:

Rossejat de fideus amb sèpia i salsites. -o-

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia. -o-

Lluç confitat amb patata al safrà.-o-

Cuixa d’ànec amb prunes i orellanes.

A escollir postres a taula:

Sopa de pinya i menta amb bescuit de coco i sorbet de cítrics.

Brownie de xocolata i festucs amb gelat de regalèssia.

 

Aigües minerals (1/2 L)

Vi ecològic temps blanc, rosat o negre (1/3)

Cafè o infusió.

Preu: 26,90 €

(Cava Brut nature reserva 12,10 € amp.)

MENÚ HIVERN 1

Aperitius

Full d’olives negres.

Crema de remolatxa, anxoves de l’Escala i formatgeXiroi” de la Xiquella.

Coca dels Hostalets amb tomata i espatlla d’ibèric.

Mini amanida de formatge emporità amb fruits secs i mel.

Tàrtar de tonyina amb verdures.

A escollir segon a taula:

Espatlla de xai sense feina amb el seu suc amb fonoll, espàrrecs i compota de poma. -o-

Cua de rap al forn amb patata, ceba i all cremat suau. -o-

A escollir postres a taula:

Brownie de xocolata i festucs amb gelat de regalèssia.-o-

Amanida de fruita natural amb sorbet de llimona verda.

Aigües minerals (1/2 L)

Vi ecològic temps blanc, rosat o negre (1/3)

Cafè o infusió.

Preu: 30,50 €

(Cava Brut nature reserva 12,10 € amp.)

MENÚ HIVERN 2

Aperitius

Piruleta de formatge cruixent.

Crema de porro i poma amb oli de coco.

Encenalls de foie amb oli verge amb sal de vainilla amb cruixent de pa.

Mini steak tàrtar de vedella de Girona amb gelat de mostassa.

Llagostins amb tempura i allioli de tinta.

A escollir segon a taula:

Terrina de porcell amb compota de poma i puré cremós de patata amb fons de ratafia.-o-

Filet de vedella amb guarnició -o-

Suprema de rap amb pernil ibèric i crema de marisc.

A escollir postres a taula:

Volcanet de xocolata negra amb gelat de vainilla.-o-

Amanida de fruita natural amb sorbet de llimona verda. -o-

Pinya brassejada amb crema i gelat de ratafia.

Aigües minerals (1/2l)

Vi ecològic temps blanc, rosat o negre (1/3)

Cafè o infusió.

Preu: 35,10  €

(Cava Brut nature reserva 12,10 € amp.)