MENÚ PER GRUPS

Un menú al vostre gust. Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

MENÚ NADAL 1

Aperitius

Piruleta de formatge cruixent.

Galet farcit amb escudella de pagès.

Canaló de nadal amb beixamel trufada.

Crema i broqueta de marisc.

Tellerines ofegades en vi blanc.

A escollir segon a taula:

“Magret” d’ànec confitat amb herbes mediterrànies i carbassa brasejada.-o-

Cuixa d’ànec confitada amb prunes i orellanes. -o-

Suprema de bacallà sota llit d’espinacs amb emulsió de patata i aroma d’all.-o-

Calamars a la planxa amb arròs negre i algues.

A escollir postres a taula:

Sopa de Turró de Xixona amb gelat de ratafia.-o-

Escuma de crema catalana amb neules.-o-

Estofat de fruits vermells amb brownie blanc.

Aigües minerals (1/2 L)

Vi temps blanc, rosat o negra (1/3)

Cafè o infusió.

Preu: 28,50 €

(Cava Brut nature reserva 12,10 € amp.)

MENÚ NADAL 2

Aperitius

Full d’olives negres.

Crema de remolatxa, anxoves de l’Escala i formatgeXiroi” de la Xiquella.

Coca dels Hostalets amb tomata i espatlla d’ibèric.

Mini amanida de formatge emporità amb fruits secs i mel.

Tàrtar de tonyina amb verdures.

A escollir segon a taula:

Espatlla de xai sense feina amb el seu suc amb fonoll, espàrrecs i compota de poma. -o-

Cua de rap al forn amb patata, ceba i all cremat suau. -o-

A escollir postres a taula:

Sopa de turró de Xixona amb gelat de ratafia.-o-

Brownie de xocolata i turró de Xixona amb gelat de regalèssia.-o-

Amanida de fruita natural amb sorbet de llimona verda.

Aigües minerals (1/2 L)

Vi temps blanc, rosat o negra (1/3)

Cafè o infusió.

Preu: 30,50 €

(Cava Brut nature reserva 12,10 € amp.)

MENÚ NADAL 3

Aperitius

Piruleta de formatge cruixent.

Carbassa en crema i brasejada amb morcilla de fajol.

Encenalls de foie amb oli verge amb sal de vainilla amb cruixent de pa.

Mini steak tàrtar de vedella de Girona amb gelat de mostassa.

Llagostins amb tempura i allioli de tinta.

A escollir segon a taula:

Terrina de porcell amb compota de poma i puré cremós de patata amb fons de ratafia.-o-

Filet de vedella amb guarnició -o-

Suprema de rap amb pernil ibèric i crema de marisc.

A escollir postres a taula:

Volcanet de torró de Xixona amb gelat de vainilla.-o-

Cilindre de xocolata amb avellana i ratafia.-o-

Carpaccio de pinya amb gelat de coco.

Aigües minerals (1/2l)

Vi temps blanc, rosat o negra (1/3)

Cafè o infusió.

Preu: 35,10  €

(Cava Brut nature reserva 12,10 € amp.)

MENÚ NADAL 4

Tèbi de llamàntol amb puré cremós de patata.

————-

Filet de vedella amb escalopa de fetge d’ànec amb patata gratin.

————-

Volcanet de turró de xixona amb gelat de de vainilla.

Aigües minerals

Vi Llavors blanc o negre (1/3)

Pa de forn de Llenya

Cafè o infusió.

Preu 39,90 € (IVA inclòs)

MENÚ SIMFÒNIC GRUPS

Aperitius

Xips de moniato.

Carbassa en crema i brasejada amb “morcilla de fajol”.

Les braves de la casa amb escuma d’allioli.

Carpaccio de vedella i formatge serrat d’Ovella.

Calamars enfarinats.

A escollir segon a taula:

Rossejat de fideus amb sépia i salsitxes. (ind.)-o-

Tronc de vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia. -o-

Lluç confitat amb patata al safrà.-o-

Cuixa d’ànec amb prunes i orellanes.

A escollir postres a taula:

Sopa de turró de Xixona amb gelat de ratafia.-o-

Escuma de crema catalana amb neules.-o-

Brownie de xocolata i turró de Xixona amb gelat de regalèssia.

Aigües minerals (1/2l)

Vi temps blanc, rosat o negra (1/3)

Cafè o infusió.

Preu: 26,90 €