MENÚ PER GRUPS

Un menú al vostre gust. Donarem sortida a les preferències que ens suggeriu, crearem una complicitat entre ambdues parts.

Menú Simfònic per grups

Aperitius:

Piruleta de formatge serrat d’ovella.

Crema de pèsols amb menta i oli d’ibèric

Semi conserva de chutney de poma amb semicuit d’ànec,

Coca dels Hostalets amb samfaina i formatge de cabra.

Cullera de brandada amb olivada.

Paperina de calamars enfarinats.

A escollir entre:

Tronc de vedella, tubercles i salsa de ratafia.-o-

Supremes de lluç confitat amb oli de llimona i patata confitada.-o-

Cuixa d’ànec confitada amb patata al caliu.-o-

Tonyina amb verdures, mango i chutney de poma.

Postres a escollir:

Sopa de pinya amb biscuit de coco i sorbets de cítrics. –o-

Brownie de xocolata d’avellanes i festucs amb gelat de iogurt de La Fageda.-o-

Pannacota de nata amb maduixes i sorbet de menta. –o-

Assortit de fruita natural –o-

(es poden substituir els postres per pastís)

Aigües minerals (1/2 l)

Vi Temps blanc, rosat o negra

(1 ampolla cada 4 persones,

supl. ampolla 10 €)

Pa de forn de Llenya

Cafè o infusió

Preu 26,00 €

 

Menú Santa Margarita

Menú Aperitius

Olives farcides en vermut blanc.

Patata d’Olot

Biquini Garrotxí, coca dels Hostalets amb garró confitat i formatge Serrat d’Ovella.

Canaló amb beixamel de ceps i carbassa.

Parmentier trufat amb papada confitada.

A escollir a taula entre:

Terrina de confit d’ànec amb prunes, orellanes i pinyons amb confitura de taronja. –o-

Mar i muntanya de costelló amb parmentier trufat de llamàntol. –o-

Tataki de tonyina amb hummus de cigrons i salsa de soja.-o-

Calamars de costa amb arròs de l’estany de Pals amb algues i tinta de calamar.-o-

A escollir a taula entre:

Crema amb Gelat de turró de Xixona. –o-

Mousse de mango amb cremós de xocolata negra, -o-

Biscuit gelat amb xocolata calenta.

(es poden substituir els postres per pastís)

Pa de Forn de Llenya

Cafè o Infusió

Bogeries

Aigües Minerals (1/2 l)

Blanc, Rosat o Vi Criança (Vi ¼ amp.)

Cava Brut Nature  (1/4 amp.)

Preu 30,00  €

Menú Montsacopa

Aperitius

Pirulleta de formatge Serrat d’Ovella.

Crema de llamàntol amb oli de pinyons.

Carpaccio de vedella amb formatge Serrat d’Ovella.

Cassoleta de xipirons amb fesols de Santa Pau.

Coca dels Hostalets amb micuit d’ànec i compota de poma.

Llauna de pop amb llet de coco, llima, coriandre.

A escollir a taula entre:

Terrina de confit d’ànec amb prunes, orellanes i pinyons amb confitura de taronja. –o-

Tronc de vedella de Girona amb salsa de ceps. –o-

Bacallà confitat amb verdures i reducció de vinagre de módena. –o-

Xai confitat amb reducció del seu suc, puré cremós de patata , moniato i xips.

A escollir a taula entre:

Volcanet de xocolata negra amb gelat de turró de xixona. –o-

Carpaccio de pinya amb crema i gelat de ratafia -o-

Fondue de xocolata amb fruita i pessic de farro i fajol.

Pa de Forn de Llenya

Cafè o Infusió

Bogeries

Aigües Minerals (1/2 l)

Blanc, Rosat o Vi Criança (Vi ¼ amp.)

Cava Brut Nature  (1/4 amp.)

Preu 30,00  €

Menú volcà Monstacopa

Aperitius:

Bastonets d’olives negres i sèsam.

Carpaccio de vedella amb encenalls de formatge Serrat d’Ovella i ruca.

Pop amb patata confitada i vinagreta de poma.

Micuit d’ànec amb poma(s), reducció de ratafia.

Mini amanida de formatge emporità i vinagreta de fruits secs.

Paperina de calamars enfarinats.

A escollir a taula entre:

Magret d’ànec a la brasa amb patata al caliu i reducció de moscat. –o-

Filet de vedella a la brasa amb guarnició. –o-

Rap amb pernil ibèric, espàrrecs i salsa romesco. –o-

Llenguado a la planxa amb verdures i aroma de cítrics. –o-

A escollir a taula entre:

Mousse de xocolata negra i xocolata blanca amb escuma de MªLluisa. –o-

Fondue de xocolata negra amb fruita del temps. –o-

Volcanet de xocolata negra amb gelat de iogurt de la Fageda i estofat de fruits vermells.

Aigües Minerals

Vi Sinols Criança D.O. Empordà

( 1 ampolla cada 4 persones,

supl. Ampolla 10 €)

Pa de Forn de Llenya  Cafè o Infusió

PREU: 32,00 €