CONTACTE

A Olot

Passeig de Barcelona 7
Tel. 972 271 209 Whatsapp, Line, Telegram; 619656321
Obert cada dia, excepte diumenge nit.
Horari de cuina: de 13 a 15:30 h | de 20 a 22:30 h Horari atenció client: 13:00 a 17:00h i de 20:00 a 00:00 h RESERVES VIA MAIL clients@laquintajusta.catEn breu processarem la seva informació i li donarem resposta.

Amb l’enviament i la sol.licitud d’informació vosté accepta la comunicació amb el Restaurant La Quinta Justa (XICOL SC), i solament accepta la comunicació per part de l’empresa de comunicats, promocions, ofertes i productes, I no es farà cap altra tractament de les seves dades per tercers o altres.

Amb l’aplicació el Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679), incidint directament en la forma en que es tracten les dades, la base de legitimació, i especialment la obtenció del preceptiu consentiment per part del titular.

XICOL S.C.., fins el moment, volem tractar les seves dades del contacte establert anteriorment. D’acord amb el principi de transparència i informació als interessats li demanem que ens atorgui el seu consentiment exprés i positiu, pel tractament de les seves dades, en el següents termes:

Autoritzo el tractament de les meves dades per a l’enviament de comunicacions comercials vinculades a l’activitat, actuacions, col·laboracions i/o promocions que pugui oferir XICOL S.C i consideri que puguin ser del meu interès.

El consentiment atorgat podrà ser revocat mitjançant escrit dirigit a XICOL SC, clients@laquintajusta.cat. Tan mateix podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, a la portabilitat o l’oblit, dirigint-se per escrit a Passeig de Barcelona,7 17800 Olot (Girona), o per correu electrònic a l’adreça: clients@laquintajusta.cat,