.MENÚ FI D’ANY 2017-2018

Xips (varietat de patates, moniato i fulla de col kale.

Gyoza de carn d’olla.

Cullera de Brossat de formatge Mas Farró, mores del bosc i albergínia escalivada fumada.

Mini conserva de mousse de semicuit d’ànec amb codony i perles de ratafia.

Llauna de pop amb llet de coco, llima, coriandre.

Ànec amb panses, prunes, orellanes amb moniato escalivat i moscat.

Parmentier de patata trufada amb trompetes, vieira i papada a baixa temperatura,

Suprema d’Orada salvatge amb compota de carbassa i pernil ibèric.

Llima i menta

Xai confitat amb el seu suc de rustit, poma de Girona, fonoll i espàrrecs.

Xocolata, , toffe  i mango.

Cruixent de turró d’alacant.

Turró de Rovell amb taronja.

Sopeta de xocolata negra amb escuma de “rumchata”

 

Aigües Minerals

Vi blanc Torelló Crysallis

Vi Baron de Guevara Criança

Cava Torelló Brut Nature Reserva 221

Cava Moscat Mía

Cafè o infusió

Bossa Cotilló

Ambient Musical

Preu 72 €